Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape me

#41
Ok !Multumesc pentru comentarii
Am venit cu finalul ,
sper sa va placa ..... astept comentarii
( App noul fic despre care vorbeam va veni curand :D )

Cap. XVI - Baietelul nostru ?

Sakura :

Au trecut 4 ani de cand am nascut , un baietel frumos si sanatos pe nume Masaru . Si tot de atunci casa e plina tot timpul . In primele luni de rude de care nici nu stiam ca exista si de prieteni ( pana si ai mei care venisera doar pentru al vedea ) . Trebuie sa recunosc ca totul a fost atat de frumos de cand s-a nascut micutul meu . Itachi se straduia sa isi muleze programul pentru a ajunge la serbari si pentru a petrece serile si finalurile de saptamana cu noi .
- ... Inchid pumnu` / Unde-i fulgu` ? A disparut in mana mea / Ca o lacrima de stea !ii spune Masaru la telefon mamei mele .
Ii e foarte greu sa se obijnuiasca fara mine de Craciun , dar stie ca fiecare sta cu familia lui de Craciun si a mea , este acum aici .E Ajunul si stiti cum e toata lumea da telefoane si isi pune copiul sa spuna poeziuare bunicilor la telefon . Stiti cum e toti vor sa fie mandri , chiar daca nu au fost pro ca eu sa pastrez copilul . Dar multe sau schimbat in acesti ani . Ne-am mutat din apartament intr-o casa mai incapatoare , aveam un caine , un labrador superb . Masaru l-a primit acum cateva luni de ziua lui si pe care l-a numit repede " Devil " .
- Mami ! Mami ! Pot sa-l iau pe Devil in curte ?
Saracul meu micut , ma putea striga continuu , eram prea concentrata la visul pe care il aveam de cateva zile bune . Ma bantuia vinovatia si regretul acelei aventuri cu Sasuke . Itachi nu merita asa ceva , iar eu am descoperit asta prea tarziul . Fusesem atat de orbita de gelozie , de dorinta mea de razbunare . Poate meritam sa imi fie frica acum ca toata aceasta poveste frumoasase va termina indata ce va afla adevaru . Visam ca pierd tot ceea ce construisem alaturi de el , dintr-o prostie .
- Cum ai putut sa-mi faci asta Sakura ? Nu sunt eu suficient de bun pentru tine ? Nu esti fericita cu noi ?
" Itachi , stai ! " spun eu treindu-ma langa brunet . Era atat de frumos . De ce ii facusem asata ? El fusese atat de stincer cu mine . Tin minte ca imediat cum am nascut el mi-a luat mana , a sarutat-o si mi-a promis va fi devotat familiei noastre . Cum puteam eu sa-l mai privisc acum si sa-i spun ii fusesesm loiala ? Trebuia sa ii spun adevarul , indiferent cum urma sa reactioneze , nu eram corecta fata de el . M-am intors spre el si l-am trezit cu ochii in lacrimi . M-a privit speriat . Credea ca s-a intamplat ceva , dar l-am linistit repede si l-am rugatsa ma urmeze jos la un ceai .
- Itachi , atunci cand parintii mei ne-au vizitat pentru prima data , cand tu i-ai dus la aeroport , eu si fratele tau ....
- Stiu , spune el sarutandu-mi usor frunteasi servind din ceaiul de menta pe care tocmai si-l facuse . Am fost forte suparat , as fi dat oricesa te fac sa suferi , dar mi-am dat seama ca poate asta simti si tu cand eu am aventuri . L-am sunat pe Sasori , iar el mi-a spus ca probabilai facut-o din razbunare . Stii , continua el dupa inca o inghititura , am fost prima ta prezentare la muzeu , ai fost superba . Ti-am vazut si jurnalul referitor la ochiul lui Horus pe care l-ati vazut . O nebunie , nu am crezut pana cand ne-am vazut impreuna in una din acele in una din acele imagini . Nu te speria , am trait cei mai frumosi ani din viata mea stiind de aventura ta . Recunosc am fost tentat de atatea ori sa te fac sa suferi , as fi zambit , dar nu mai mult . Mi-am dat seama ca as suferi odata cu tine poate chiar mai mult . Am devenit mult prea dependent de tine pentru a te pierde acum . Am trecut prin multe impreuna , am facut sacricicii si stiu cu adevarat ca nici unul nu ne dorim altceva decat sa fim o familie fericita . Nu stiu daca ti-am mai zis-o , si daca da probabil nu suficient , te iubesc !
Brusc usa de la camera micutului nostru s-a deschis iar el a coborat deodata cu catelul lui si frecandu-si ochisorii de oboseala . Era mirat sa ne vada aici si totusi micul profitor s-a napustit asupra cadourilor si a inceput isi caute cadoul neglijand faptul ca eram langa el . Am ras scurt dupa care l-am lasat pe Itachi sa ma sarute lung . Pana cand , Masaru a inceput sa ne intrebe de ce nu a primit un fratior in loc de acel elicopter . Niciodata nu ii gresisem cadoul , imi spusese deacel elicopter o luna intreaga si acum ? " Vreau un fratior ! " spune el printre lacrimi . Era o cerere , sincer nu mi se parea prea serioasa . Stire ce inseamna asta ? " Va trebui sa mai astepti cateva luni pentru asta . Bine ? " Hei , pe mine nu ma intreaba nimeni ? L-am sarutat pe frunte dupa care mi-am deschis cadoul . Era un inel superb , din argint , cu un diamant finut , dar cel mai mult imi placea mesajul gravat in interiorul acestuia : "Te iubesc acum si pentru totdeauna " . Si langa el un biletel pe care era scris : " Vrei sa te mariti cu mine ? "
- Da ! spun eu sarindu-i in brate .
Poate ca nu era promisiunea unei vieti perfecte , dar aveam sa trecem noi prin toate impreuna .

THE END

#42
Mi-au dat lacrimileeee. shantell@ ma uimesti mult de tot. A fost un capitol superb. Si ma mir cum de Itachi a fost asa de bland. Si de la cine a aflat? Sasuke parca nu ii zicea : - w avem soricei > : ) Oricum a fost un capitol foarte frumos. Defapt a fost un fic foarte frumos si sper sa imi dai si mie link-ul la urmatorul tau fic sa fiu cititoare si acolo. Si sper sa mai faci ficuri la fel de frumoase ca asta. Iti urez mult succes in continuare si ... [am ramas fara cuvinte-.-"]
Pufff succes in continuare >:D<

Capu'Chuu
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#43
Deaja imi dau lacrimiel @_@, esti pur si simplu geniala! Ti-am admirat fic-ul inca de la inceput si acum sunt oarecum trista ca s-a sfarsit :-<, dar a fost asa de emotionant! Chiar sunt bucuroasa ca ai adus un nou capitol, care, din pacate este si ultimul n_n'. Un cuplu asa de frumos, si un copil asa de minunat, altii ar zice familia perfecta, dar eu zic atractia fatala! La capitolul descriere stai fosrte bine, chiar mi-a placut. Greselute de tastare ai avut, dar cine nu are`xD? Naratiunea a fost si ea ok, iar dialogul nu fost nici pe departe sec`xD. Bravo si te felicit pt. acest sfarsit minunat!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Escape from the dead Zummy 49 18.637 11-08-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 8.786 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)