Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape from the dead

#1
M-am gandit sa deschid un nou fic in care Sakura este personajul principal si treptat o sa va spun si cuplul.Sakura era o fata orfana fara nici o ruda pentru ca acestea i-au fost ucise in fata ochilor,aceasta devine reporter si o sa fie ucisa dar se pare ca asasinul ei a dat gresi si aceasta se trezeste intr-o morga.Va iesi de-acolo si va anuhula toti criminalii ramasi.Cam atat va las sa cititi :)



Disclaimer: nu detin nici un personaj din mangaul/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora



Escape from the dead
Chapter 1


Stateam in noua mea camera,pe patul din mijlocul acesteia.Este acoperit de un cearceaf alb.In stanga patului,am un dulap gol care va trebuii umplut cu haine si incaltaminte.Fata-n fata cu patul este biroul,deasupra acestuia un ceas mic si negru in forma de romb.Pe birou am laptopul si televizorul.Langa ,am masuta mea de machiaj.Acum stau intinsa pe patul moale,si privesc tavanul lila al camerei gandindu-ma la toata viata mea.De cand m-am nascut , pana acum, in present.
Imi aduc aminte cand mergeam la padure,cu mama,tatal si sora mea.Stateam impreuna pana tarziu pentru a vedea noaptea cu podoabele ei,stelele si vapaia de pe lacuri,luna stralucea asa de tare incat ziceai ca nu e noapte.Dar asta a fost,este si va fii doar un vis uitat de mult intr-un colt al mintii mele.Acele clipe dulci au trecut de mult deoarece parinti si sora mi-au fost ucisi in fata ochilor de catre nemilosii membrii ai Organizatiei Akatsuki ,o organizatie criminala.

Ma jucam cu sora mea va-ti-ascunse-lea,cand dintr-o data am auzit usa trantindu-se de peretele violet al bucatariei.Inauntru si-au facut aparitia doi barbati,unul blond cu ochii albastri,purta o bluza de plasa si pantaloni bleo-marin,iar celalalt brunet cu ochii negri purta aceleasi haine.Unul din ei s-a apropiat amenintator de mama,a luat-o in brate si ia fixat pistolul la burta si a tras.Eu am tipat ,iar criminalii s-au uitat spre aerisire.Acolo ma ascunsesem de sora mea.Mi-am pus mainile la gura si-am rabdat in chip pagan scenele ingrozitoare,apoi am inceput sa plang in sinea mea si nimeni nu ma auzea.In jurul meu erau tipetele disperate ale sorei mele si hohotele obsedate de varsare de sange ale nemilosilor si neiertatorilor criminali.Dar nu aveau ce sa ierte parintii mei nu gresisera cu nimic nimanui.Nu-mi credeam ochilor ,asa ca m-am inghemuit bagandu-mi capsorul roz intre genunchi in speranta ca se va termina toata teroarea.Si s-a terminat,cu o ultima impuscatura,acordata surorile mele direct la tampla.Eu am iesit din ascunzisul meu si m-am dus spre bucatarie.Am cazut in genunchi-mi goli si-am inceput sa plang.Ce puteam,copil,eu face?fara mama,fara tata,fara nici un fel de ruda.Nu puteam sa fac nimic,daca incepeam sa plang tot nu rezolvam numic.Mama,tata si sora nu se mai sculau din somnul cel vesnic si nedorit.Acest somn vesnic e imparatia mortii,domnia ei.
Asa ca am plecat.Pentru un copil de varsta mea gandeam destul de logic si matur,dar asta nu era de-ajuns sa uit asa usor drama prin care am trecut.Din momentul in care am iesit pe usa mare si crem a casei am jurat ca o sa devin avocat,sa fac dreptate si sa anihilez toti criminalii.Cu toate ca doream sa devin avocat…am inceput sa fur.Eram copilul strazii,prafuit la fel ca ea,uitat de lume si civilizatie ca persoana ei .Si ce durea cel mai tare era ca ea nu-mi daruia imbratiserea ei,asa cum o facea mama.Doua lacrimi mi-au cazut pe fata-mi trista dar curata.Mi le-am sters si am Muscat din marul ce tocmai imi fusese prima victima.Era bun si fraged.Imi placea sa fac intrecere cu sora mea,cine manca cele mai multe mere,castiga.Niciodata nu am reusit sa o bat.Un zambet mic mi-a aparut,pentru cate nebunii faceam,si alte doua lacrimi mi-au cazut din ochii-mi palizi pentru dorul acelor clipe.Le-am sters si pe acestea si am pornit mai departe.Am trecut prin multe luni grele.
Am fost batuta de vreo doua-trei ori de golanii de la colt de strada,si singura-mi lingeam ranile.Pana cand s-a gasit un suflet de om care sa aiba grija si de mine. Era un suflet putin mai batran care in curand se pregatea sa pareseasca acesta lume.Era o femeie de vreo optzeci de ani care m-a luat sub acoperisul ei.Ii faceam curat si o ajutam la gradina cu florile sa le planteze.In rest ea avea grija de mine,ea imi cumpara haine,imi facea de mancare si-mi zambea cu chipul ei batran dar gingas.Dar nici noua mea gazda nu m-a lasat sa-i fiu oaspete mai mult timp,deoarece era batrana si s-a stins dar stiam ca mereu v-a lumina in inima mea.La inmormantarea doamnei Anne,asa o chema,mi-am dat seama ca omul este pe pamant trecator ca frunza-n vant.Am lasat acest gand la o parte si am realizat ca sunt din nou copilul strazii.M-am facut nevazuta prin multimea de la inmormantare si mergeam singura pe strazile pustii ale Japoniei.Eram nevoita sa-mi preiau defectul inapoi.Nevoia si lipsa de mancare era cel mai dur gand al meu,ce-mi spunea intr-una “Fura,fura”si eu ca o fata silitoare il ascultam.Asa ca am inceput sa fiu mereu recunoscuta de lume ca o salbatica sau multe alte chestii.Oamenii au observat ca nu mint si ca fur pentru nevoie si lipsa nu ca altii ,care fura de avuti ce sunt.Si lumea ma invatat.Nu mai eram nevoita sa fur.Acum lumea-mi dadea de mancare si avea grija de mine.Eram copilul Japoniei,si daca aceasta ar fi o persoana i-as multumii ca m-a crescut mare.

Acum sunt un om renumit ,cunoscuta ca Misterious Justice sau Sadie.Sunt cel mai cunoscut reporter din lume.Am vrut sa fiu avocat,am fost.La Tokio in 2006,la varsta de saisprezece ani,eram model,la firma doamnei Lil-Chang.In Peru in 2008,la varsta de optsprezece ani eram avocat dar mi s-a sugerat sa fiu journalist in renumita firma Sadie-Blake.In Franta in 2010,la varsta de douazeci de ani,journalist la cel mai bun ziar.Si acum in present In NewYork in 2011,la varsta de douazeci si unu de ani reporter la propia-mi firma.Eu sunt Sakura Haruno.Fiindca am fost ce am fost am multe informatii despre criminali.Am bagat la inchisoare un numar record de criminali.Mereu am aspirat la mai mult.Mi s-a propus sa fiu agent FBI.Am acceptat si maine ,luni 20.6.2011,are loc prima intalnire cu acestia.Acum sigur o sa-i prind pe viermii aia de akatsuki.Am fost si voi fi mereu un om optimist.Dar acum stau pe pervazul ferestrei si vad cum ma eclipseaza luna.O privesc cu ochii-mi verzi in timp ce parul meu rozaliu imi acopera fata.Este plina si straluceste mai puternic ca niciodata,e la fel ca in noaptea cu familia la padure,ultima noapte deoarece a doua zi au fost ucisi.Tata imi spunea ca luna este regina noptii si ochiul lui Dumnezeu,la fel ca soarele.
Mereu cand imi aduc aminte de familia mea,plang,dar e normal.Luna,chiar daca straluceste,e la fel de trista ca mine.Nu mai are stelele care sa o ajute sa sclipeasca si mai mult.Norii le-au acoperit.Asa mi s-a intamplat si mie .Aveam mama,tata si sora,stelele,dar au veni criminalii si mi le-au luat,norii.Ii zic lunii usor ca ne asemanam.Nu o aud cum vorbeste dar o simt imi este alaturi.Mereu mi-a fost.Ea imi stie tot sirul gandurilor ea straluceste atunci cand eu sunt trista,si-mi da lumina ei ,inveselindu-ma.In noptile friguroase,lumina ei imi tinea de cald,mereu aproape-i un prieten adevarat.Cand sunt trista si nu gasesc scapare din sirul gandurilor,ea parca-mi ia mintea cu totul,cu mana-i delicata si rochia-i alba fluturand la adierea vantului.

Imi cer scuze daca am greseli si pentru neatentia mea.
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#2
Deci imi pare rau ca sunt prima si ca nu mai ai nici un comm si desi acest fic este unul bun. Mi plashe capitolol fiind si primul. Descrierea este prezenta, actiunea nu este grabita dupa umila mea parere, dialogul, pai nu este dar nu are nimic. Sarca Sakura cate a indurat de mica dar acum ma bucur ca a ajuns undeva sus.
Sper sa aud de continuare repede!:*

#3
Sunt a doua, putin suparata dar nici nu plang din cauza asta. Ce pot sa spun despre fic? Este unul promitator, descrierea este buna, folosesti figuri de stil, putine, dar destule ca sa nu transforme ficul intr-un plictisitor. Imi place modul in care descrii drama lui Sakura, insa foaret putin, din cate se pare esti o persoana... nu prae gasesc cuvantul potrivit...dar sa spunem ca... nu vrei ca oamenii sa simta mila, mai de graba te inchizi in tine si esti optimisca, eu asta am receptionat, ai decsirs putin, nu ai intrat in amanunte sadice si doar ce trebuia spus, fara sa-i duci pe cititori spre culmile... lacrimilor. Dialogul nu a avut deci tac. Actiunea nu pot sa spun ca este una interesanta, momentan este buna, deoarece ai povestit. Ideea momentan buna.

Dar am o problema cu aspectul:

"Stateam in noua mea camera, space[;b]pe patul din mijlocul acesteia. [b]space Este acoperit de un cearceaf alb. space In stanga patului, [b[space[/b]am un dulap gol care va trebuii umplut cu haine si incaltaminte. space Fata-n fata cu patul este biroul,deasupra acestuia un ceas mic si negru in forma de romb. space Pe birou am laptopul si televizorul. space Langa , invers, virgula se pune langa cuvantul din fata, nu cel care urmeaza am masuta mea de machiaj."

Pare o chiudatenie acest "space", dara rata mult mai bine, acum totul pare inghesuit. Si incerca sa faci paragrafe, pierzi repede randul in formatul acesta.

:bye:

#4
Iti voi lasa si eu un mic comentariu. In primul rand ma bucur sa vad un alt fic, iar in al doilea rand avem de criticat putin.
Aranjarea in pagina: zau ca ma dor ochii, adica nu ai aranjat-o. Puteai sa incepi cu unele propozitii de la capat si sa lasi un rand liber intre paragrafe[ daca doareai] e mai usor de citit, aveam momente in care pierdeam randu. LA inceput a fost un flashback, ei cand reveniai la prezent puteai sa desparti trecutu de prezent printr-un singur rand, ca asa a trebuit sa-mi dau singura seama ca acolo ai povestit o partedin viata rozaliei

Descrierea: pai e prezenta, insa acea durere de a-si vedea parintii ucisi putea fi accentuata mult mai bine, sa ne faca sa simtim si noi acele trairi, sa ne cutremure intr-un fel.
La descriere [avand in vedere povestea] puteai sa ne surprinzi cu ceva neobisnuit, cu mai multe figuri de stil mai puternice. Sa compari supranaturalu cu naturalu sau sentimentele sa le formezi o legatura. Incearca sa te pui in locul personajului si sa simti macar o parte.

Greseli
nu cred ca am vazut. Insa, dupa fiecare semn de ortografie se pune space
Citat:stelele,si vapaia de pe lacuri,luna.Stralucea asa de tare incat ziceai ca nu e noapte.
=> stelele si vapaia [fara virgula, inainte de "si" nu se pune virgula, decat in cazuri speciale, cred ca stii ce e si la romana] de pe lacuri [atat se putea adauga inco o mica descriere sau figura de stil..] asemenea licuricilor [scuze nu am inspiratie acu], luna stralucea [nu inteleg rostu la punct.]
Incearca sa faci fraze complexe si uimitoare, nu propozitii simple.

Sper ca nu te-am suparat. Spor la scris si ce cuplu va fi:> [sasusaku :o3]
Kiss de la matusa ta:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
Ceau, ceau ! :3
Cum ti-am promis dulceata am sosit, cu intarziere dar tot am venit.
Acum sa trecem la treaba, fiindca nu este de stat si trebuie sa-ti descoperi cu ajutorul meu si a celorlalti greselile.

»Titlu & Tema: Titlul pare promitaro, la fel si ideea. care intr-un final hmm, m-a pus pe gandit o leaca. Insa pana la urma nu mi s-a mai parut extraordinar, totusi inca ai putin mister agatat de tema. Si chiar imi doresc sa vad ce se mai petrece, pentru ca inca nu ma pot pronunta inca asupra intregii teme a ficului, pe care ai copto tu acum de curand. ;; )

»Asezare in pagina & Aspect: Cu asezarea in pagina.. hmm stai normal, insa puteai si tu sa o faci altfel. Mai spontata mai dinamica mai nu stiu cum.. XD
E destul de simpla.. dar chiar fregventa asezarea ta.
Nu ai lasat nici un com ca autor, trebuia sa pui unul mic acolo, prin care ne dadeai de veste de fic, mai spuneai ce ai de gand.
Aspectul hmm... tot simplu ramane, trebuia si tu sa scri la mijoc : Capitolul 1/I , titlul capitolului/sau nu... etc Ca sa fie mai dragut, ca sa stii si aspectul dar si asezarea isi au rolul intr-un fic.
Si acest aspect atrage un cititor. ^^
Ca de multe ori, unii trec si se uita rapid, vad ca nu e asezat cumva anume si pleaca.. sau citesc si poate nu le place, sau le place dar se oprec la jumate..
Se intampla des lucruri dintrastea, chiar si mie. --"

»Descriere & Dialog & Actiune: Well aici ai amri probleme, dar chiar si cu exces ai la unele lucruri.
In primul rand ti-am mai spus eu ca descrierea abundenta a lucrurilor inconjuratoare te plictiseste si te inspaimanta cateodata.
Pre mult descrii camera aia si ce lucruri sunt in ea.. : | sincer mi-a venit si sa plec.
Scuze ca's prea dura aici, dar alta cale nu-i pentru ca se intampla sa exagerezi cu descrierea asta lucrurilor.. XD
Totul a fost fugitiv, ca si vantul care vate in van... in neant.
Si actiunea nu prea a fost pusa la punct. Ai folosit doua timpuri.. prezent si dupa cand ai vrut sa spui de acea drama ai folosit tot prezent.. : |
Fi mai atenta data viitoare.. ca nu este corect din punct gramatical.
Sentimentele la fel, foarte seci prea repede descrise si prea goale.. de parca nici nu prea au afectat-o.. povestea intr-un mod ciudat, de parca nu ei i s-a intamplat asta. --"
Ai accentuat undeva si a fost foarte bine, dar dupa ai slabit legatura s-a rupt firul bun si nici ca l-ai mai inlocuit.
Next time be sure to describe more and nice, cu dinamism si actiune multipla si plina de adrenalina.
Puteai pune si dialog sa stii, chiar mergea... cateva vorbe acolo erau perfecte. Trist ca nu ai pus.
Si trebuia sa-i descrii si pe acei ticalosi mai bine dar si cum erau personajele celelalte in acea scena de drama cumplica.
Am sa-ti dau o recorectare la o parte mica: "Sora mea alarmata de ceea ce auzise de la usa, unde se aflau parintii mei fugise repede la mine ca sa ma ascunda pe undeva. Gura de aerisire era singura mea scapare si i-am urmat sfatul si m-am pitit acolo in inghesuiala.
Am vrut sa o i-au cu mine, dar a fost mult prea tarziu fiindca inchisese acea usita si ma impinsese mai in spate. Un tipat lung si disperat s-a auzit din glasul ei, nu stiu cum dar reusisem sa ma intorc si sa asist la o scena ingrozitoare.
Indivizii aceia erau de temut, o prinsesera pe mama si pe sora mea , tinandu-le strans sa nu scape... tata era batut mar, mama incerca sa-l salveze dar degeaba, tipii erau mult prea puternici pentru ea sau sora mea.
Am asistat cu groaza la uciderea lui tata, cand l-am vazut cum cade la pamant fara vlaga mi-a venit sa tip si nu am ezitat sa scot un mic scrancet pe gura, dar iemdiat mi-am acoperit cu ambele maini buzele, pentru a nu face o prostie mare.
Radeau pe seama lor, dar de ce ? Ce le-au facut ei ? Sunt nevinovati.. si tata, tata... e mor, nu, nu are cum !
Dupa a urmat si mama si sora mea care tipau si impolrau in genunchi, femeia care mi-a dat viata a fost din prima nimerita in stomac cu un glonte si a picat fara viata pe podeaua rece, lasand in ruma o balta imensa si roiatica de sange.... sora mea la fel cand au nimerit-o in tampla.
Atunci ams imtit cum ma topesc de frica, de spaima.. de groaza. De ce ? De ce ei si nu eu ? Ce le-am facut, ce le-au facut sa merite o asemenea moarte cruda ?
Oamenii astea sunt fiare salbatice, criminali, au curmat viata a trei persoane care mi-au fost ca ochii din cap..."
si tot asa ca ma lungi prea mult.
Sper ca ai inteles.

»Greseli: Ai avut de exprimare, dar si de tastare, nu ai lasat spatiu si de multe ori ai pus unele cuvinte anapoda. Virgulele la fel de amestecate au fost.
Data viitoare corecteazate.

In rest chiar imi place idea, e buna si vreau sa o continui si sa te tii de ea. ^^
Nu renunta si scuze daca am fost prea dura.. : (

#6
hei imi pare rau pentru virgule si alte greseli de tastare dar le-am editat cat de cat si mi-am pus si com asa cum a zis rusk key si :"> un nou capitol spor la citit

Escape from the dead
Chapter 2

Geamul era deschis si simteam vantul rece cum imi invaluie trupul si usor, usor inghet.Imi placea sa-mi vad soarta cu alta infatisare, imi placea sa vad ca uneori eram singura lumina pe cerul intunecat, imi placea sa fiu acolo.Eu eram luna in imaginatia mea.Afara era o semifurtuna.Vantul surd vuia prin codrii, brazii se-ndoiau de vant, urletul suna sinistru ca un urlet de mormant.Atat de multa jale era in natura.Suieratul vantului imi dadea fiori, crengile brazilor luau usor forma unor personae ce veneau spre tine si erau aproape, aproape din ce in ce mai aproape pana cand ajung in fata ta si te ucid.Erau niste criminali fara pic de mila si neimblanziti,salbatici.De azi inainte eu voi fi asasinul,imblanzitorul lor si ii voi domestici.
Mafia este foarte mare.Yakuza,mafia chineza,Cosa Nostra,mafia italiana ,Kosovarii,mafia albaneza si cea turca.Se spune ca,Cosa Nostra işi face simţită prezenţa la sfârşitul secolului al XIX-lea,in America. O serie de delicte şi crime comise în oraşul NewYork, Philadelphia, Chicago şi Los Angeles, în perioda 1892-1899, sunt atribuite de către poliţie unei bande organizate de italieni emigranţi originari din Sicilia.Yakuza,Cosa Nostra si Kosovarii sunt clanuri de mafioti care se ocupa cu traficul de droguri heroina, marijuana, cocaine, papaver somniferum, hasis, ganja, sang,
amfentaminele, droguri halocinogene, mescalina, ketamina,
ecstasy, barbituricele, steroizi anabolizanti, popper, GHB,I CE, cobret si multe altele.Sunt si organizatii criminale cum ar fi Akatsuki dar sunt si clanuri.Toti acestia vor fi terminati si redusi la zero.Dupa ce termin toti nemernicii o sa ma retrag din viata extractiva si poate o sa mor.Rostul meu pe pamant a fost,este si va fi sa ucid,dupa etapa asta criminala vreau sa mor si atat.
Inainte de a inchide geamul ma uit inca o data la luna spunandu-mi ca afara este aproape o furtuna dar ea straluceste si e acolo sus neacoperita de nici un nor,la fel ca mine.De aceea in imaginatia mea eu sunt luna.Pentru ca imi e mai usor sa vad norii ca niste criminali decat o persoana criminala.Mi-am inlocuit lumea mea cu natura si e mai bine.
Inchid geamul ,dand perdeaua rozalie cu cerculete negre peste fereastra.Ma pun in patu-mi moale si adorm,visez ca intr-o zi ma voi intalni cu familia mea,sa aflu ca a fost doar o vedenie si ca ei nu au murit,dar…este imposibil.Adorm cu lacrimi in ochi asteptand dimineata.Aceasta nu intarzie sa apara si isi face prezenta.
Razele soarelui,nu foarte luminoase si calduroase deoarece aseara a fost extrem de frig.Ies din camera si incerc sa gasesc baia si bingo.Intru pe o usa alba si apoi dau de o incapere.Era baia ce avea tavanul verde,gresie si faianta alba cu mici punctulete verzi.Nu prea stiu nimic in casa asta e asa de complicata,dar asta patesti daca nu citesti instructiunile de utilizare.Ma pun in fata onglizii si ma aplec spre chiuveta pentru a-mi spala chipul meu angelic cu buze trandafirii si ochi safirii.Las mica,cantitate de apa sa-mi umple mainile delicate mai apoi clatindu-ma cu apa.Iau prosopul si ma sterg apoi ma trezesc in cabina de dus verde.
O sa intarzii la service dar dusul tine de igiena mea si curatenia corpului asa ca ma dezbrac de pijamaua lila si las picaturile de apa sa se zdrobesca de trupul meu.Uneori aceasta senzatie ma face sa o urasc alte ori sa o iubesc.O urasc cand se zdrobeste de corpul meu parca infingandu-se in mine mii de ace si o iubesc cand imi inspira prospetime.Depinde doar de starea mea sufleteasca.Ies din cabina si ma duc jos la parter.Casa,noua mea casa are doua etaje.Primul etaj are vreo trei camere si o baie.Al doilea etaj are o baie,o camera de recreere ,o biblioteca si o mansarda.La parter am sufrageria,bucataria si inca o baie..Destul de mare pentru o singura persoana dar e confortabil sa fii liber.Ajung in sufragerie de unde imi iau geamantanul de pe covorul bej.Urc sus la primul etaj si-mi pun geanta pe pat.O deschid si-ncep sa-mi pun hainele in dulap.Termin cu pusul hainelor si incep aranjatul machiajelor.In timp ce mi-am aranjat lucrurile m-am gandit in ce sa ma imbrac azi si mi-am ales niste pantaloni crem cu o bluza roz bulinata si incaltamintea…niste opincute crem cu un pic de tocusor.Le arunc repede pe mine si-mi prind parul intr-o coada la spate.
Imi iau geanta roz si plec.Urc in masina mea BMV X6 si incep sa-mi caut disperata cheile prin geanta.Se pare ca le-am uitat in firida de la bucatarie.Imi dau o plama peste frunte si deschid usa masinii.Intru in casa si-mi iau cheile din bucataria mare,spatioasa de culoare alba.Parasesc domiciliul si pornesc ca o nebuna cu masina pe autostrada.In timpul mersului observam fiecare miscare ce-mi trecea prin fata ochilor,ramanand in capul meu si repetandu-se pana ce vedeam alta imagine.Vedeam baietii de cartier care se credeau superiori tuturor.Ii vedeam luandu-se de toti copii si oamenii in varsta neajutorati cerandu-le banii si tot ce au.Las’ca ii prind eu si pe astia.
Ajung in fata imensei mele firme invaluita de geamuri fumurii.Intru inauntru si nu depun nici un efort deoarece usile sunt culisante.Urc cu liftul pana la etajul patru in timp ce observ aproape tot New Yorkul.Ce peisaje minunate.Ajung in fata biroului meu si intru.Inaintru ma astepta cea mai buna prietena a mea.Acesta ma priveste profound cu ochii ei verzi .Se indrepta spre mine,imi ia o suvita de par in mana-iI fina si incepe sa se joace cu ea.Aceasta imi spune ca ar trebuii sa-mi faca cunostinta cu salonul de infrumusetare.Ii dau mana la o parte si ii spun direct ca nu doresc.Ma asez pe scaunul meu si apoi ma intorc cu tot cu scaun in spatele meu.Observ din nou minunatul peisaj si ma intorc spre prietena mea.Acesta nu facea altceva decat sa se holbeze la tablourile cu rame maro de pe peretele bej.Asta face tot timpul,ce ma enerveaza.Imi dreg glasul si o intreb cand vine directorul FBI-ului.
-O sa vina …stai calma,o spune de parca nu ar fi nimic important,dar pentru ea presupun ca este,deoarece eu voi pleca si ea va ramane singura aici.
-Te temi de singurate.Nu o sa ramai singura o ai si pe Kushina,ii spun de parca numic nu sa-r intampla.Dar stiu foarte bine ca Temari,asa o cheama,nu se va intelege prea bine cu Kushina.Aceasta fata are ochii verzi si parul,lung si rosu.Si ea este o buna prietena dar nu am reusit sa fac acesta relatie de buna prietenie si intre ele doua.Am incercat de “n” ori insa,in zadar.
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#7
Deci tot eu trebe sa dau comm prima ca apoi se aduna ca albinutele la miere:))(glumemam, deci nu ma luati in serios). Cum au mai spus si fetele in commurile de mai sus si vad ca nu ai pus, dar de asta's sysyrile, sa'ti aduc aminte. Sa pui space dupa fiecare cuvand si un exemplu:
Am incercat de “n” ori insa,in zadar. si trebea: Am incercat de “n” ori insa {[(,)]} in zadar. Dialogul nu e sec dar e destul de scurt. Descrierea merge, actiunea, pai mie una nu mi se pare grabita.
Deci sa ma anunti si spor la scris!

#8
Stiu, trebuia sa vin aseara, dar teza la biologie nu imi permite multe. Revenind.
Am observat ca ai editat primul capitol, dar al doilea nu. Ti-am zis sa lasi un spatiu dupa fiecare semn de punctuatie. Si uneori trebuie sa incepi de la capat, pentru ca continui cu alta idee. Aveai tu undeva ca sa bagat in pat si imediat, in acelasi paragraf ai zis ca e dimineata, faza cu o noua zi trebuia pusa de la capat. Inca ceva vezi ca pui unele virgule aiurea si tot faci propozitii scurte, incearca sa modifici.

Descrierea: pai ai avut, insa ai trecut peste ea cand ai zis ca New York-ul afisa un peisaj mirific, puteai sa spui mai mult de atat, adica un cititor vrea sa afle. Mi-a placut ca ai facut asociatia sentimentelor rozaliei cu natura, ma bucur. Ai grija pe viitor.
Actiunea e ok si dialogul vad ca il controlezi.

Mafie:> interesant si hot:)) ai enumerat cam multe tipuri de droguri, deci am de unde alege:)) glumeam nu m-as droga in vata mea. Puteai sa le pui pe alea mai cunoscute, ca eu de unele nu stiam, dar in fine. E bun si asa, pentru ca ne familiarizezi cu ceea ce va avea de furca Sakura.

Spor la scris si ai grija. Kiss:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#9
Nici eu nu prea o mai pot lungii.. la fel ca my love de sus.
Ea are teza, eu ascultare la fizica si religie. :)) Frumos nu ?
Oricum sa trecem la treaba, nu mai vreau sa pierd vremea si mercii ca mai anuntat, scuze ca nu am trecut inca de la inceput, o sa incerc de acum in colo dar, nu promit nimic. --"

In primul radn partea cu enumerarea marfii acelor clanuri, mafioti a fost extrem de amuznta.. sincer ai pus prea multe.. : | dar am ras fiindca parca sirul nu se mai oprea odata.
Puteai pur si simplu sa scrii cateva si gata. Nu toate alea, ca oricum nu prea ma impresioneaza pe mine ce transporta aia, ca oricum imi dau seama.. dar daca una din acele marfuri are legatura cu asta e bine, dar trebuia sa enumeri doar cateva.. nu 100. ^^;
Cu descrierea tot asa si asa stai, nu dezvolti necesar si de multe ori inchei propozitiile foarte brusc si nu este bine, dar nici corect, fi maia tenta si dupa ce termini sa citesti cu intonatie ca sa vezi exact cum vin toate puse. Ca si ele au ordinea lor intr-o pagina.
Actiunea nu este asa de interesanta, totul s-a petrecut repedee din cauza ca actiunea este saltareata si grabita... si din faptul ca nu apare dinamismul si adrenalina.
Chiar daca sa spunem ca nu se petrec multe lucruri palpitante, macar descrierea personajului, modul de a se comporta si sentimentele+gandurile aduc si ele la randul lor putin suspans. :-)

Momentan cam atat pot sa spun, nu o mai lungesc ca iar fac un com kilometric ca cel de ieri sau alarteieir, ca nu mai stiu cand l-am postat.
Un sfat mic: combina mai multe idei si introducele intr-un capitole, nu conteaza daca iti ia 10 pagini, e si mai bine sa. :))

#10
mersi mult pentru com fetele si cred ca o sa postez cat de curand next-ul inca o data imi cer scuze pentru greseli si space.....lista continua :)) da un edit rezolva nu? bun poi ja ne si pupici :*
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 8.775 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Escape me nimeni 42 27.232 04-02-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Wait...and dead Heratcher.21q 11 6.789 15-12-2008, 03:47 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)