Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul? -_-"
Da
83.33%
25 83.33%
Nu
10.00%
3 10.00%
Asa si asa
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi]

#81
deci mi-am amintit ca mai e inca un fic foarte frumos care merita cu adevarat citit si pe care eu il ador pur si simplu iar raspunsul a fost acest fic. Vreau sa spun ca am citit fiecare capitol si mi s-au parut foarte frumoase in plus personajele sunt mult prea dragute. Imi place mult ficul mai ales pentru ca yaoi si as vrea sa postezi cat mai repede continuarea
ja ne si gambate pupicbye
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#82
Ok... so.. Final Chapter...

Cap 29 : El final (Finalul)

Angel incerca sa isi petreaca timpul ascultand muzica , iar Diego privind stewardesele ce treceau de colo in colo si primind cate un pumn in cap de la brunet . Angel se ridica furios si merge cu pasi repezi la baie . S-a enervat sa auda cum satenul flirta cu toate fetele frumoase ce treceau pe langa el . Cantaretul intra in baie trantind usa cu putere . S-a indreptat spre oglinda ce era pozitionata deasupra celor trei chiuvete . Si-a privit reflectia dupa care si-a dat cu putina apa rece pe chip .
-Cine se crede ? Don'Juan de doi bani ! Flirteaza ca un nesimtit cu toate fufele ce-i trec in cale . E un ... Un ... Uff ...
-Sunt un ce ? Se aude vocea satenului , apoi usa pe care o tranteste in urma lui , incuind-o .
-Esti un ... Mare ... Mare ... Extrem de mare ... Periculos de mare ... Pervers ! Striga brunetul adus la culmea disperarii .
-Stiam eu ... Esti gelos ! Spuse Diego zambind satisfacut .
-Da' normal ca sunt gelos ! Daca eu m-as duce la fete si incep sa chochetez cu ele , ti-ar placea ? Spuse din nou cantaretul , ridicand din ce in ce mai tare vocea .
-Pai tu nu ai face asta ! Esti prea timid ! Zise satenul parand foarte sigur de el .
-Ah , da ? Prea timid zici , huh ? Bine atunci ! Spunand astea , Angel era hotarat sa faca acelasi lucru ca Diego . A vrut sa iasa din baie dar a fost oprit de saten , care il prinsese de incheietura mainii .
-Unde crezi ca pleci ? Intreaba satenul ridicand dintr-o spranceana .
-Unde plec ? La stewardese ... Poate o sa fie una mai indrazneata si se va da ea la mine , daca tu zici ca sunt prea timid . Sa vedem daca iti convine .
-Nu pleci nicaieri ... Spuse Diego izbindu-si iubitul de usa .
-Ai face bine sa ma la ... Dar nu si-a putut continua propozitia , caci buzele sale au fost acoperite de cele ale satenului intr-un sarut apasat si lung . Desi era putin cam suparat , lui Angel chiar ii convenea acea ipostaza in care se afla . Spre nefericirea celor doi , tot momentul a fost stricat de niste persoane care bateau insistent la usa si strigau sa la cei de dinauntru sa iasa odata afara . Baietii s-au conformat si au iesit , vazand in fata lor mai mult de zece barbati care pareau nervosi . Cei doi au zambit sarcastic si au plecat spre locurile lor , in timp ce ceilalti barbati au dat navala in baie . Cantaretul si-a bagat castile in urechi si privea pe geam , in timp ce Diego incerca sa adoarma .

* *

*

Avionul tocmai a aterizat in capitala tarii Japoniei , Tokyo . Angel il trezeste pe saten , si-au luat bagajele si au coborat pe pamant . Diego si-a destins corpul in timp ce brunetul privea cerul albastru lipsit de nori . Au luat primul taxi pe care l-au gasit si au plecat direct spre apartamenul lui Yuki . Ajunsi acolo , au observat ca desi au batut si au sunat la usa de au trezit tot blocul , nimeni nu a raspuns la usa . In momentul urmator , cantaretul primeste un mesaj de la prietenul lui in care scria "Veniti in apartamenul lui Diego" . Cei doi baieti s-au privit timp de cateva secunde dupa care au luat-o la fuga spre locul cu pricina . Partea buna a fost ca apartamenul acestuia nu era deloc departe fata de unde erau ei , asa ca in zece minute au ajuns . Au luat liftul spre etajul zece , si au intrat in graba trantind usa apartamenului , dar au fost socati in momentul in care Yuki a aparut in fata lor cu un zambet larg .
-Hei ... Ati venit ... Striga acesta punandu-le doua coifuri colorate in cap .
-Yuki , ce mama naibii faci ? Se rasti brunetul la prietenul sau .
-E petrecere , fratioare , v-ati intors !
-Si cum ramane cu ... Inainte de a-si termina propozitia , a simtit pe umarul lui mana cuiva . Cand s-a intors sa vada cine anume e , a fost complet socat sa il vada pe Taku .
-Ta ... Ta ... Taku ! Ce ... Ce se intampla ? Striga Angel teribil speriat .
Yuki isi linisteste prietenul . Se pare ca Taku s-a cumintit si singurul motiv pentru care a evadat din inchisoare a fost acela de a-si cere scuze pentru toate cele facute . Chiar si pe chipul sau se putea vedea o mare schimbare : Din acel zambet malefic avea unul care te putea linisti in orice clipa , iar acea privire inspaimantatoare a devenit una blanda i calma . Desi cantaretului nu ii venea sa creada o asa mare schimbare intr-un timp atat de scurt , era chiar adevarat . Taku s-a schimbat radical . Dintr-o alta incapere au aparut cel putin sapte baieti si vreo cinci fete , toti purtand coifuri colorate .
-Nu voi avea mult timp ... Spuse Taku . Asa ca , pentru inceput , vreau sa imi cer scuze in special lui Angel si lui Diego , pe care regret nespus de mult ca i-am ranit ... Stiu ca toate faptele mele nu vor fi iertate .. Am ranit si am omorat prea multe perosane din cauza nebuniei mele . Cat timp am stat in inchisoare am realizat multe ... Foarte multe lucruri ... Stiti , eu defapt eram asa mai mult din cauza drogurilor puternice pe care le luam fara nici un fel de ezitare . Dar le luam din cauza tatalui meu , care a murit acum un an intr-un accident rutier . Am fost distrus la aflarea vestii asa ca m-am apucat de droguri ... Acele prafuri mizerabile care mi-au distrus viata ... Mai tii minte Diego , cand m-ai parasit ? Si ai venit aici , in Tokyo ? Ei bine , atunci eu chiar eram nebun .. Dar am fost internat timp de trei ani si mi-am revenit . Eram in sfarsit normal ... Pana acum cateva luni ...
Ceilalti din jurul sau au facut o liniste mormantala . Nu aveau nici macar un cuvant de spus . Cel ce tocmai a povestit a cazut in genunchi in fata cantaretului si a lui Diego implorand iertare . Angel se asezase langa baiat , zambind .
-Taku ... Ridica-te ... Eu te iert ... Nu trebuie sa te umilesti ! Spuse brunetul , prinzandu-l de mana pentru a-l ridica . Hei , eu cred in schimbarea ta ... Se vede si pe chipul tau ca esti sincer .
-Diego ... Tu ma ierti ? Intreaba Taku cu capul plecat .
Satenul nu spuse nimic ... A zambit , dupa care a aprobat din cap .
-Multumesc ... Acum voi pleca linistit ... Ma voi preda politiei ! Spuse baiatul iesind pe usa . Toti ceilalti il priveau trist . Pentru a fi iertat de catre cei doi baieti , a evadat din inchisoare . Nimeni nu stia de ce , pentru el iertarea era ata de necesara . Dar un lucru era cert : s-a schimbat total . Dupa ce usa a fost inchisa in urma baiatului , Yuki a sarit de gatul prietenului sau si au dat muzica la maxim . Chiar cand a inceput distractia pe usa au aparut ca printr-o minune Kika si Leon . Cantaretul si-a frecat ochii cu ambele maini , vrand sa se asigure ca totul este adevarat . Roscata a fugit imediat spre iubitul ei , sarind la gatul sau strangandu-l cu putere in brate . Leon a inceput sa povesteasca cu Angel . I-a spus ca nu au venit singuri . Mama , tatal care a fost externat , si chiar si Kairi au venit . Din spatele sau isi facu aparitia fumoasa bruneta , zambind . Angel o stranse in brate , indreptandu-si privirea apoi din nou spre fratele sau cel mare .
-Mama si tata unde sunt ? Intreaba acesta curios
-Ehh... Acasa , unde sa fie ... Doar nu era sa vina cu noi . Mama stie drumul spre casa , deci acum probabil ca stau amandoi in pat la televizor ... Raspunde Leon .
-Apropo ... Cum ati ajuns aici ?
-Pai aseara Kika a rezervat biletele si zborul nostru a fost cu o ora dupa al vostru . Raspunse fratele cel mare .
Muzica a fost dintr-o data oprita de catre Diego . A propus ca toti cei prezenti sa mearga la o tura prin oras cu masina . Toti ceilalti au fost de acord asa ca si-au luat pe rand cheile de la masini si au coborat spre parcare . Au pornit toti deodata cu o viteza incredibil de mare , ajungand in cateva minute pe o autostrada la un semafor . In fruntea masinilor era un Peugeot 207 CC decapotabil de culoare rosie , care ii apartinea satenului . Pe locurile din fata , in stanga statea Diego , iar in dreapta sa , Angel . Pe bancheta din spate stateau Yuki impreuna cu Kika , iar in spatele lor cei care stateau mai mult pe portbagaj , Leon si Kairi . In dreapta masinii de culoare rosie a aparut o alta masina de acelasi model , doar culoarea roz era singura diferenta . In ea erau sase fete care priveau insistente la baietii din masina alaturata . Diego il privi pe Yuki , apoi pe Leon , cu un gand ascuns . Ceilalti doi baieti au priceput mesajul . Satenul a ridicat mana in aer cu trei degete ridicate . Au ramas doua degete , apoi unul . La semnal , Yuki si-a luat prietena de dupa gat si i-a cuprins buzele intr-un sarut . Dupa el , a urmat si Leon care isi lua inima in dinti si facu acelasi lucru cu fata de langa el . Diego l-a prins pe brunet de barbie dupa care a zambit si i-a acaparat buzele cantaretului intr-un sarut senzual . Fetele din masina alaturata au ramas masca la vederea celor doi baieti . Dar la un moment dat , au inceput sa fluiere , urmarind scena din fata lor . Masinile din spate au inceput sa claxoneze , din cauza automobilului rosu ce a oprit tot traficul . Angel si-a asezat capul pe umarul satenului , zambind .
-Te iubesc , nebunul meu ! Spuse el dandu-i un sarut scurt iubitului sau .
-Si eu te iubesc ... Ingerasul meu !

~~~~~~~the end~~~~~~~

Hope you liked my fic

Kissez ^__^
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#83
Ahh, nu pot sa cred ca s-a terminat:cry: foarte frumos, cel mai tare capitol... mi-a placut mult ultima parte cu saruturile... :love: o sa imi fie foarte dor de fic-ul asta:go: dar sper ca vei face alte fic-uri la fel de reusite, sau chiar mai reusite. Sau poate va exista un sezon doi?71 o//o sper sa revii cu un fic nou fiindca esti foarte talentata, si stii sa faci fic-uri. :bvpupicchuu*:bye:
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#84
"a devenit una blanda i calma" - a devenit una blanda si calma

Deci ce mult ma bucur ca Taku s-a schimbat :X :X
Si...si...si nu pooot sa cred ca s-at erminat! 20 (((((((((((((((((( e atat de incorect 20 mai vreau o continuare!! 20
2
In orice caz finalul a fost mai mult decat minunat :X Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit!!
Mi-ar placea sa mai spun ca deabia astept urmatorul capitol, dar din pacate nu pot spune asta 20 Insa...pot spune ca deabia astept sa faci o continuare la fic 20 Plssss 20
Iar daca chiar nu mai vrei...asta e... 20 succes in orice ai mai scrie! Chuu pupic

#85
Ce sfarsit frumos, dar e evident ca e asa pentru ca si ficul a fost la fel. Angel si Diego au ramas impreuna asa cum as fi vrut si a fost un happy end reusit. Nu am vrut sa se termine pentru ca ficul este dragut si mi-a placut foarte mult, dar macar are un sfarsit pe masura. Sper sa scri si alte ficuri la fel de frumoase ca asta, insa pana atunci te felicit pentru capitolele astea la care ai muncit ceva.Byepupicbye :bye:
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#86
deci am citit totul in cateva ore fic-ul a fost genial, mi-a placut foarte mult, desi e un pic cam tarziu 4
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.808 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 27.246 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 163.282 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.384 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.075 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 131.222 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.833 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.567 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.775 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.733 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)