Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

M-am trezit cu noaptea in cap ( noapte pe naiba ca e 12 ceasul :)) ) pentru ca am vazut de ieri ca ai postat si nu ma simteam in stare sa citesc, dar mare greseala am facut.
Il inteleg perfect pe Alex, asa m-as fi simtit si eu. Ma enerveaza faptul ca nu stie adevaratul motiv pentru care Chris se simte asa prost, defapt Alex a avut intentii bune... Ahh, saracul blond, cand i-a vazut de mana, sigur gandul i-a fugit ca sunt iubiti :|
Cat despre Jean, nu ma asteptam sa aibe un comportament atat de calm si calculat. S-a descurcat bine cu Chris - care a luat-o ca pe o gluma. M-a bufnit si pe mine rasul cand tot scriai acolo ca micutul inca radea xD Oh, Jeez, de ce a venit ma-sa?:| Adica, trebuia sa vina, dar era mai bine daca afla toata povestea cu calm de la Jean. Pff, sper ca nu are de gand sa fuga de acasa, sa se sinucida sau cine stie ce ganduri "marete" o mai avea. Nu cred ca isi va reveni repede. Adica cine si-ar reveni dupa o veste bomba ca asta?
Pana la urma a fost adoptat... In orice caz, parintii adoptivi mi s-au parut buni, l-au crescut si, pun pariu ca parintii lui reali sunt ( defapt doar unul ) mult mai bogati.

Stii doar ca astept nextul, m-ai lasat in suspans acum, poate chiar prea rau :-s Acest capitol a fost minunat, chiar daca a predominat dialogul, i-a dat o aura dinamica, ceea ce mi-a placut, nu a fost monoton deloc ^^.

:bye:

Imi pare rau ca n-am putut sa las un comentariu, nici macar unul, mic de tot T^T Am avut timp doar de citit, dar de comentat nu >-< oricum, o sa las acum :D
Colin a avut un vot de la mine <33 Nu renunt la el!! \m/
Mi-a placut in capitolul 6 ca [,] Chris n-a stat sa asculte tot ce a spus Alex, intotdeauna se formeaza neintelegeri daca nu astepti sa asculti tot >~< Sper ca lucrurile dintre ei sa se clarifice, sunt un cuplu destul de dragut, n-am nimic cu ei, dar eu tot la Colin raman, chiar daca-mi vine sa-l omor pe Kiril :|
Era cat pe ce sa spuna adevarul, atat de aproaaappeee O__O dar s-a bagat Jean, repede si totusi chestia aia chiar l-ar fi ranit pe Chris, copii sunt cruzi si sigur ar fi fost mai rau ca pana acum, iar fi jignit etc.
E adoptat :| Draguuuttt... >> nu inteleg farmecul, adica ma rog nu cred ca e asa mare chestie, macar are o familie sa se multumeasca cu aia, acum ca stie adevarul poate o sa-si cumpere o casa in Franta si-o sa se mute cu Jean :-" Scuze, ai spus "unica relatie de incest din fic este si va fi Claire-Kiril" :]] Anyway, imi cer inca odata scuze ca n-am mai lasat comentariu, dar am avut multe lucruri de facut >_<
So....succes darling <33 *hugs*
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

Mersi mult pentru comentarii.

Capitolul 8

Colin a avut timp să se gândească la ultimele evenimente. Era singur în casă, pentru prima dată după atâta timp, pentru că Kiril a insistat să o ia pe Claire cu el. Cea din urmă nu s-a împotrivit, mai mult de atât - puteai observa de la poştă cât nu-şi dorea să rămână singură cu Colin. Probabil îi era frică să nu o ia la întrebări sau cine ştie ce mai avea în căpşor.
"Ah, acum ştiu tot. Aş fi prea naiv să cred că Kiril e sincer cu mine şi că s-a destăinuit în faţa mea, dar îmi ajunge atât informaţie" gândi el şi se trânti obosit pe patul din dormitorul său.
Nu ştia ce să creadă, pe de o parte Kiril se purta ca un nebun, era violent cu el, dur cu Claire... înainte nu era aşa. Ce l-a făcut să se schimbe atât de mult? Ce l-a făcut să fie atât de rece şi indiferent? Ce l-a făcut să-şi dorească în pat propria fiică? Ultima întrebare îl frământa cel mai mult. Ştia că Kiril e bisexual, nu degeaba e căsătorit cu acea femeie, dar nu înţelegea nici în ruptul capului de ce o voia pe Claire în sensul acela. Nu avea nimic deosebit şi nici nu era cine ştie ce frumoasă. De fapt nu era frumoasă deloc şi avea un caracter oribil. Probabil va rămâne un mister pentru el. Nici nu dorea să afle răspunsul, era de ajuns că ştia despre ciudăţeniile iubitului său. Atunci de ce se simţea trădat? A acceptat să îl împartă cu acea femeie, dar acum a apărut încă cineva în viaţa lor. În adâncul sufletului ştia că fata nu e vinovată cu nimic, dar era gelos. Nu putea să facă nimic cu asta, sentimentul a devenit prea puternic şi nu putea să-l alunge din suflet. Trebuia să se abţină şi să se poarte normal, doar nu mai e un copil mic şi zvăpăiat.
- Colin...
Claire s-a întors. Ştia că e ea, chiar dacă nu a ridicat ochii să se asigure. De fapt, nimeni nu mai avea acces în apartamentul său. Şi vocea ei era schimbată, oare-i era frică? De ce?
- Claire? zise el calm ÅŸi o privi.
- Trebuie să vorbim, zise ea şi răsuflă aproape cu uşurare.
"Sper că nu se aştepta la scandal din partea mea sau la scene de gelozie, nu sunt un monstru la urma urmei" gândi Colin şi îi făcu semn să se aşeze lângă dânsul.
Ea făcut câţiva paşi şi se aşeză pe patul moale. Se întoarse cu faţa la tânărul bărbat şi zise:
- Nu ştiu exact ce ai văzut, dar trebuie să îţi spun că... nu vreau nimic de la Kiril, îmi ajunge faptul că mi-am găsit tatăl sau în cazul dar, el pe mine, dar... nu vreau nimic mai mult! Trebuie să mă înţelegi, nu sunt vinovată cu nimic. El singur... nici nu am idee cum să-ţi explic, e prea ciudat!
- Nu trebuie să-mi explici nimic, căci am vorbit cu Kiril despre asta. Ştiu că nu eşti vinovată. Recunosc, e dureros pentru mine, dar nu am ce face. Sper că-i va trece cu timpul. Dar am o întrebare... tu simţi ceva faţă de dânsul? Aici nu am în vedere sentimentele obişnuite care îi învăluie pe copii, când vorbesc despre părinţii săi, cred c-ai înţeles.
Claire înghiţi în sec. Nu dorea să îi spună adevărul, mai ales că încă nu l-a acceptat nici ea, dar nici nu dorea să mintă. Nu acum, când se înţelegeau atât de bine. Îşi lăsă privirea în jos şi începu să vorbească încet, dar clar.
- Când am făcut-o cu el, nu ştiam că e tatăl meu.
- Poftim?!
Colin nu se aştepta la un ca asta, era să se înece cu propria salivă. A început să tuşească, iar Claire s-a speriat de-a binelea.
- Nu ştiai? La dracu, nu trebuia să îţi spun. Am crezut că aţi vorbit despre asta!
Colin s-a calmat, dar încă o privea mirat din cale-afară. Claire simţea că încă puţin şi intră în pământ de ruşine.
- Continuă, nu trebuie să ascunzi nimic de mine. Vreau să analizez situaţia, nu trebuie să-ţi fie frică, zise el cu blândeţe şi chiar părea sincer.
- Kiril m-a găsit la locul unde lucram în fiecare noapte. Era un bar oropsit şi eu eram dansatoare acolo, îţi dai seama de care. Să nu crezi că făceam sex cu toţi clienţii, doar dansam! Kiril a venit acolo şi mă privea insistent. Logic, doream să aflu cine e şi de ce mă priveşte doar pe mine. Am început să dansez în faţa lui, crezând că e un tip bogat, care m-ar putea scoate din prăpastia în care am căzut... şi atunci am făcut-o, în maşina lui... a fost... prima dată în viaţă mi-a plăcut să fac sex. Şi după asta mi-a spus că e tatăl meu, îţi dai seama cum mă simţeam? Nu am crezut la început, dar m-a convins repede. Eram şocată, dar nu mai aveam ce face şi spre ruşinea mea, nu-mi părea rău, zise ea şi îşi ascunse faţa cu mâinile, continuând:
- Şi acum... mi-am jurat în sine că nu mai fac una ca asta, dar el nu mă lasă în pace. Continuă să-mi facă aluzii indecente, înţelegi?
El o îmbrăţişă timid. Asta a fost prima reacţie, nu a mai calmat niciodată pe nimeni, mai ales într-o situaţie ca asta. De Kiril nu mai ştia ce să creadă, abuza de propria fiică. Oare Claire înţelegea faptul dat?
- Nu-mi vine să cred. Vrei să zici că nu mai simţi nimic pentru el?
Claire tăcu din gură, iar Colin înţelese imediat totul.
- Clar, zise el, pe când îi mângâia spatele cu mişcări lente.
Fata nu înţelegea de ce e atât de bun, de ce se poartă aşa cumsecade! Nu era logic, ar trebui să fie gelos, să o urască, dar el...
- Îl plac mult, chiar îl doresc, dar asta nu înseamnă că voi acţiona. Îmi va trece, mai ales că există o persoană pe care o iubesc mai mult, cu adevărat... cred.
Brunetul îşi dădu seama imediat despre cine mergea vorba. Şi-a adus aminte ce i-a spus Kiril mai devreme despre sentimentele lui Claire faţă de dânsul.
- Kiril mi-a spus ...
- Adică? întrebă ea confuză şi ridică ochii la el.
- Că te-ai îndrăgostit ... de mine.
- E un idiot! exclamă fata şi sări din pat, apoi ieşi din cameră, trântind uşa.
- Eşti încă o fetiţă, care nu ştie exact ce vrea. Kiril nu avea dreptate, nu te-a analizat cum trebuie. Eu nu-ţi pot promite nimic, pur şi simplu nu mă atragi, zise el în gol şi a închis ochii, încruntându-se.
Totul era prea încurcat. Îi ajungea pentru ziua de azi... prea multe noutăţi, care mai de care mai aberante.
***

Unde-i un next este si je. Deci se pare ca nu m-am inselat. Colin este foate gelos. Cat despre Claire ... ce sa zic nu mi-a placut de la inceput si e greu sa zic ceva despre ea. Ce bine ca nu il atrage cu nimic pe Colin ca ... o vorba celebra : Ori e yaoi ori nu mai e. Sper ca next-ul sa vina pentru a vedea ce s-a intamplat cu Chris. Si nu prea stiu de ce dar imi place Kiril. De la inceput mi-a placut tipul, dar am votat cu Alex fiindca imi place mai mult. Ei bine atat am avut de zis.

Bun capitol si succes in continuare :bv:

yey next! Scuze ca nu ti-am mai comentat,dar am fost in tbara si nu pot da comentari de pe telefon. Ma bucur mult ca Claire i-a spus adevarul si vreau neaparat sa vad ce se va intampla cu relatia tata-fica si relatia lui Colin cu Kirin ( eu ii vreau impreuna). Ma intreb ce mai face cuplul nostru fericit( Alex si Chris). Multumim pt. capitolul minunat, astept nextul :bye:!!!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


Stiam eu..Colin e un inger <3 Era si normal sa se comporte asa dragut, ma gandesc ca nu avea cum s-o bata, mai ales ca este asa dragut 8-> Am mai spus ca e dragut * de vreo 1440 de ori pe zi>_>*
Kiril tot un nenorocit ramane, de aceea il urasc si-l urasc, si-l urasc, o sa-mi fac o armata si o sa-l distrug >:) O sa am o armata de Colini :]] Bine, copii ale lui sau probabil roboti, ma mai gandesc :-?
pur şi simplu nu mă atragi.. :X fraza mea preferata <33
- Şi acum... mi-am jurat în sine că nu mai fac una ca asta, dar el nu mă lasă în pace. Continuă să-mi facă aluzii indecente, înţelegi? Serios, de parca tie nu ti-ar place, pfff....daca ar fi o caut pe Claire in dictionar, as gasi-o la litera C, nu de la Claire :]]
Pai..am vazut cateva greseli de exprimare, dar e asa cald incat le-am pierdut pe drum xD

Bafta darling >;d<
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

Buna! Oh nu, sper ca nu am intarziat aici. Capitolul a fost minunat, ma bucur ca au reusit sa discute intr-un final, insa sfarsitul e cam... deranjant ~_~ Nu ma asteptam sa plece asa.
Vrei sa stii adevarul? Eu m-as uita cu multa placere la un film care sa fie regizat dupa fic-ul asta. Nu e vorba numai de yaoi aici, ceea ce e pasiunea mea :x Exista si alte probleme, nu numai capitole cu scene si saruturi ( nu spun ca imi displac, dar inafara de alea, mai merge si ceva suspans si aventura ).
Parerea mea despre Claire nu este una proasta, cum spun unele cititoare ale tale. Nu mi se pare deloc o tarfulita, caci daca ar fi fost, s-ar fi urcat imediat in patul lui Colin sau Kiril, fara sa mai astepte "aprobarea". Este doar o fata care a intalnit probleme vietii si este indecisa. Cat despre Colin, il ador din ce in ce mai mult pe barbatul asta :x

De abia astept sa vad ce ne mai pregatesti!
:chuu:

Bună ! Am început să-ţi citesc ficul acum câteva zile . Ce pot să spun ? Îl ador .
Îmi place mult stilul tău , felul cum decurge acţiunea , dialogul deloc sec , cât şi personajele .

Chris şi Alex : două caractere interesante . Este minunată iubirea existentă între ei şi mi-ar părea foarte rău dacă ar rămâne certaţi . Sunt atât de drăguţi împreună :x .
Claire : îmi este puţin indiferentă tipa . Are un comportament ciudat , iar sentimentele ei pentru Kiril sunt , pur şi simplu , nepotrivite , din punctul meu de vedere , însă , acest lucru îi reliefează importanţa din text . Cel mai potrivit adjectiv pentru ea ar fi "confuză" . Se ataşează destul de repede de persoane , cred . Nu mi-ar plăcea să o văd într-o relaţie cu personajul Colin , deşi dacă ar fi amici buni cred că ar fi adorabili , pentru că ar putea să se bazeze unul pe celălalt .
Kiril : hm , complicat caracter ! Sincer , poate ar trebui să mi se pară un ticălos , dar îmi place omul , într-o oarecare măsură . Ceea ce mă deranjează este că îi provoacă suferinţă lui Colin . Ah şi felul cum îşi percepe fiica ... este anormal .
Jean : Din secvenţele în care a fost prezent nu am reuşit să-mi formez o părere concretă . Per total , îmi place destul de mult . Pare un individ inteligent cu o personalitate puternică şi din pozele pe care le-ai postat pentru fiecare personaj , el arată cel mai bine , chiar al naibii de bine . :o16:
Colin : drăguţul Colin ! Clar , personajul meu preferat . Îi iubesc comportamentul , felul său de a fi şi îi apreciez latura sensibilă şi amabilă , eu una nu aş putea să îmi camuflez sentimentele şi să accept aşa uşor lucrurile care mă afectează . Relaţia lui cu straniul Kiril este nocivă (mult spus , în orice caz , nu este benefică ) . Nu vreau să-l văd suferiind ... îmi este prea drag . De asemenea , cum am spus şi mai sus , nu mi-ar plăcea o relaţie mai mult decât de amiciţie între el şi Claire . :-s

Cam aceasta este opinia mea pe scurt faţă de personaje .

Vreau să te felicit pentru fic şi voi încerca să rămân pe fază şi să fiu la curent cu ce se mai întâmplă . :biggrin:

Aştept următorul capitol !

:-< Daca tot citesc, de bun simt ar fi sa-ti las si cate un comm, dar pur si simplu ma lasi fara cuvinte si nu stiu ce sa mai zic. Nu am mai patit asa ceva. Si lasand la o parte stangaciile de exprimare, care inca mai exista pe ici-pe colo, ma simt atat de absorbita de actiune incat nu mai am nimic rau de comentat. (btw, nici pentru mine, romana nu e limba mea preferata.)

Ce pot sa zic... Sper ca Alex si Chris sa nu ramana certati, ar fi o mare pierdere, si sper ca pana se impaca sa nu existe infidelitati (desi nu cred, dar fie). Jean a aparut in sfarsit in peisaj. Imi place tipul. A hotarat sa-i ajute (cel putin asa sper) pe Chris si pe Alex si sa-i dea un sut in fund bosorogului aluia de director (care btw, e un mare dobitoc daca apeleaza la astfel de trucuri murdare). Cat despre ciudatul triunghi amoros, situatia e complicata. Kiril e dus cu capul (totusi, intr-un fel si mie imi place tipul; personalitatea lui are ceva ce atrage), Claire e cu capul in nori, desi incearca sa mentina linia de plutire, in timp de tatal ei nu ajuta deloc, iar Colin e singurul cu capul pe umeri, deci tot greul cade asupra lui. Nu vad o iesire din chestia asta, avand in vedere gandurile perverse ale lui Kiril, dar presimt ca Jean va face ceva in legatura cu asta... Sper doar ca scumpul de Colin sa nu sufere. Pentru Claire imi pare sincer rau, nu o consider o tarfulita si sunt intru totul de acord cu ceea ce spunea Crazy.Fani mai devreme. Si cum nu cred nici ca lucrurile se vor calma de la sine... Abia astept sa vad ce-ti poate pielea! >:D Stiu sigur ca poate foarte multe :*.

Succes la scris si multa imaginatie in continuare! :*. Si scuze de lipsa mea pe aici, ma fac mica, mica-mica de tot :D.
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

Oh...Nextul, sau ma rog, cele doua. Scuze! :( Cam pierd capitolele pe drum. :))
Cap 7: Ma intreb cum este sa ai un frate\sora de care nu stii nimic. Sa afli adevarul destul de tarziu? Nu cred ca i-a picat prea bine lui Chris. Sper ca dupa dceva timp se va simti mai bine. Jean pare un tip de treaba si cred ca si in postura de frate este la fel de bun. Sa ai grija de Chris ca te sparg! :)
Cap 8: Cate adevaruri spuse. Ma intreb cum de mai rezista saracul Colin. Numai nebuni in casa aia. Un pervers, un gelozica si o indragostita. Va-ti gasit fratilor! :d
Astept nextul si nu uita sa ma anunti! :x
Bye!!!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.293 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.522 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.956 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.369 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.468 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)