Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suflet pustiu....

#1
'Ello ! Nu vreau sa spun ca sunt noua si nu ma criticati or smth..De fapt, accept orice fel de critca, comentariu ca sa imi pot imbunatati felul de a scrie .

Disclimer: Nu deţin nici un personaj ce îi aparţine lui Masashi kishimoto din anime-ul manga-un “Naruto” şi nu fac profit de pe urma acestor personaje întâmplări.

Chapter one

Doar lacrimile iti mai pot remedia din durerea trecutului, dar acesta va ramane mereu intiparit in mintea ta !

Un zgomot in surdina se auzea in camera luminata de cateva raze de soare . Zeci de carti si file erau imprastiate pe parchetul acoperit de un covoras alb , pufos . In mijlocul incaperi domnea un pat in care dormea cineva ..Cineva ? Acel cineva eram eu si povestea mea de abia acum incepe !
Micul aparat ce producea atata galagie in camera se opri , apoi facu contact cu parchetul . Zambesc somnoroasa, ridicandu-ma in sezut . Privesc dezamagita camera, aducandu-mi aminte de asa numitul razboi de acum doua luni . Imi trec mana prin par, un ravagiu, exact ca viata mea . Imi intind bratele, coborand din pat si cu pasi lenesi ma indrept catre baie . Calc pe fotografi uitate, file de caiet rupte, ciouburi de sticla de la tablourile de pe masa..in care se afla poza..Alung gandul si deschid usa , intrand in baie . Ma opresc in fata oglinzi, privind atenta imaginea ce se oglindea in ea . Eram eu ? Parul rozaliu era liber, foarte rebel, poate nepieptanat de ceva timp, ochii ce o data radiau de fericire, acum fiind rosii de la atata plans si cercane mari inconjrandu-i . Buzele umflate, vinetii, si usor muscate...O culoare palida, bolnava de atata dezastru ..
Nu-mi placea ceea ce vedeam ! Poate ca daca ma spalam pe fata reauseam sa imi revin la normal..Da , cum sa nu ?! Cate minciuni..cate..Oftez, dand drumul la apa rece . Imi spal fata, apoi incep sa-mi pieptan parul . Dupa cateva minute ies din baie, neschimbata poate la suflet, dar macar aratam oarecum decent . Deschid fereastra, trag jaluzele...Ah, e soare afara ! O alta zi frumoasa, o alta zi plina de amaraciune si ura...
Ma intorc pe calcaie si incep sa-mi fac patul..Gata si cu el..Incep sa strang filele, oprindu-ma brusc . Una imi cade in mana, obligandu-mi privirea sa sa opreasca pe ea .
"Draga Jurnalule...
Azi a fost cea mai speciala zi din viata mea . 1 Octombrie 2010 ! Stii macar de ce ? Sasuke m-a cerut in casatorie....

Si ma opresc, mototolind coala si aruncad-o departe . Inghit in sec, simtind cum lacrimile imi inteapa ochii . Oh, nu puteam crede..Parca aruncasem nenorocita aia de foaie...
Ma ridic, renuntand la a mai face curat . Cine stie peste ce mai dadeam de data asta ?! Ies din camera, ducandu-ma la bucatarie . Deschid frigiderul si observ ca e plin..Ciudat, cine facuse cumparturile ?! Mama sau Hinata ? Conteaza acum ? Nu, chiar nu ma intereseaza ! Scot laptele si mierea, apoi i-au o cana . Dupa ce torn lichidul alb, pun cateva lingurite de miere si amestec . I-au o gura , apoi afisez un mic zambet . Dulce si bun..Dar acesta dispare cand vad data din calendar .
4 Decembrie.. Inghit in sec, lasand foarte incet cana pe masa . Ma apropi de calendar si citesc ceea ce insemnasem .
"Maine , la ora 12:00 ii voi spune Da!" [/i] Nu...Nu i-am mai spus da..Imi las privirea in jos, simtind cum furia ma cuprinde . Rup pagina, murmurand cuvinte pe care nici eu nu le inteleg .Ii dau drumul, acesta cade pe gresie..Lovesc puternic peretele cu pumnul, incepand sa plang . Lacrimile imi cad pe obrajii palizi, scurgandu-se incet pe linia gatului . Imi musc buza, lasandu-mi corpul sa alunece pe perete , apoi sa cada jos . Inchid ochii, strangandu-mi picioarele la piept .
-Fara tine..e greu ! Aud un glas in surdina si tresar brusc .
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta

Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.


[Imagine: Girl123.jpg]


#2
Bună! Am apărut şi eu pe la ficul tau, ideea bunicică, pot spune. Descrierea merge şi mai bine. Naraţiunea e şi ea prezentă dar nu în centru atenţiei. Dialogul nu există. Acţiunea mii se pare puţin, puţin mai mult grăbită. Din acest capitol nu am înţeles mai nimic să îţi zic sincer, mie îmi place când o propoziţie poate să fie percepută de fiecare într-un fel dar din capitolul tau nu am înţeles nimic, doar că plânge şi atât. Cine plânge? De ce plange? Cine a murit? În fine sper câ nu te-ams supărat, prea tare. Aştept nextu! Succes! ;)

#3
:x:X:x Salut :x:X:x
Sa vedem ce poveste am citit. Este una frumoasa si chiar interesanta. Ai lasat un suspans cam aiurea, l-ai lasat dar este evident. Pe langa asta am inteles cam tot:Sakura este mare( ani multi), trebuia sa se marite cu Sasuke dar nu s-a putut ca el i-a fost infidel si Sakura a aflat, oprind nunta ( asta cred), dar in orice caz ai cam spus tot din poveste chiar daca nu ai dar nume.
Ma intreb ce cuplu este la mijloc, de parca nu este evident.
De data asta iti spun doar asta dar cand o sa mai citesc o sa-ti spun de :descriere, actiune si dialog.
:x:x:x Pa :x:x:x

#4
Un nou fic:> Este un inceput bun si chiar imi place.Mi-a placut cum ai descris sentimentele Sakurei, dezamagirea si tristetea pe care le traia.Despre dialog chiar nu am ce sa zic avand in vedere ca e doar o fraza si nu ma pot rezuma doar pe ea.Actiunea decurge normal si nu e fugarita de nimeni si nimic.A inca ceva ... am observat ca atunci cand ai pus semnele de suspensie ai scris cate doua, in loc de trei, si aceste muncte sunt prezente destul de des in capitol.
Spor la scris si astept nextu`!

#5
Hi !^^ Sincer nu credeam ca o sa am atatea comentari, nu cred ca e ceva tocmai..frumos . Ma faceti sa rosesc ;)) Ah, sper ca din acest capitol veti intelge mai multe . Sper sa mai treceti pe aici ! Za next, hope you like it ! =]

Chapter Two

Zambetele false, triste ! Lacrimi sincere, tipete si priviri ce te strapung ca o mie de sageti !

Cu doua luni in urma...

Mi-am rezemat capul de fereastra masini in care ma aflam, oftand lung . Am privit drumul pe care treceam tacuta, inima incepand sa-mi bata cu putere . Poate ca acolo, in adancul ei, realizam unde ma indreptam . Catre....un restaurant! Banal, nu ? Nu, nu e banal . Chiar deloc .
Aseara, pe la ora 22:00, cand ma pregateam sa intru in pat, a batut cineva la usa mea . Era Sasuke ! Si arata asa bineee !
Am inchis ochii pentru o clipa, afisand un zambet stins, amintirea brunetului invadandu-mi mintea.
M-am ridicat de pe scaunul de lemn, indreptandu-ma cu pasi lenti catre patul moale si primitor . Dar m-am oprit brusc , auzind batai in usa de la intrare . Cine putea sa fie la ora asta ? M-am intors pe calcaie, trecand grabita pe hol, apoi am deschis incet usa .
Brunetul meu imi zambea finut, tinand in mana dreapta un trandafir rosu-sangeriu . L-am privit atenta, uimita de vizita sa nocturna, lasandu-l sa intre in apartament .
-Ce mai faci, draga mea ? Imi spuse pe un ton cald si placut, apropiindu-se de mine. Ochii sai, de un negru adanc, acum radiau de caldura, nu ca altadata....
Eram sigura ca sangele imi urcase in obraji, simteam cum inima imi trepida puternic . Am zambit inocenta, privindu-l cu ochii admirativi .
-B-bine....Am reusit sa ingan, afisand un suras mic. Acesta ma lua usor de talie, apropiindu-si buzele de ale mele . Isi strecura limba printre ele, jucandu-se pasional cu a mea . Am inchis ochii, lasandu-ma in voia sa .

Revenind la prezent ...
Auzeam glasuri in surdina, enervante...M-am incruntat, murmurand un "lasa-ma", dar acestea nu se opreau, continuau sa vorbeasca, sa ma strige !
Inghit in sec, incercand sa deschid ochii . E greu, imi simt ploapele ca de plumb . Imi intorc capul intr-o parte si simt o privire aspra atintita asupra mea . Reusesc sa deschid un ochii, vad in ceata...Imagini neclare in fata mea! Un glas feminin se aude, dar nu deslusesc cuvintele spuse . Apoi un glas atat de cunoscut, atat de placut, totusi dur ma face sa imi deschid ambii ochii si sa ma ridic brusc in sezut .
-Sasuke ! Exclam dintr-o data, privind camera in care ma aflam confuza . Hinata statea intr-un fotoliu, privindu-ma perplexa , totusi ranita de numele spus de mine . Ma uit in alta parte, vazandu-l pe blond . Naruto, cu ochii sai albastri mai limpezi ca cerul, nu zambea . De fapt, ma privea incruntat, statea rezemat de un perete . Al lui era glasul acela ?! Nu, nu, doar Sasuke vorbeste asa, e unic acel sunet !
Nu puteam intelge ce se intampla, dar aud o bataie in usa, si tresar involuntar, vrand sa stiu cine e . Naruto o deschide incet, apoi lasa pe cineva sa intre . Total necunoscut mie , acest barbat brunet, cu ochii intunecati si o piele usor alba, ma priveste atent . Isi drese glasul, si bagandu-si mainile in buzunarele blugilor, imi vorbeste :
-Sakura Haruno, eu sunt..Se opreste, parca stand cateva clipe pe ganduri, apoi reia - Eu sunt Sasuke Uchiha !
Sasuke..Nu, el nu e Sake ! Nuu, nuu....Daca era el, acum ma saruta, si...si imi spunea ca ii pare rau ca a plecat..! Dar acest barbat bine facut ma priveste cu atata indiferenta, incat imi vine s-ai dau una peste fata aia a lui ce seama cu a ...a brunetului meu .
-Tu nu esti Sasuke ! Spun aproape tipand la el, privindu-l stupefiata .
-Ba da, doamna Haruno, sunt Sauke ! Doar ca...
-Doar ca ce ?! Spune, fi-al dr*cului el de gand, spune ! Tip la el, ridicandu-ma din pat . O furie ma cuprinde, nu puteam suporta gandul ca acest individ imi fusese logodnic . Sau nu-mi fusese ?!
-Eu sunt Sasuke cel adevarat ! Fostul dumneavostra logodnic a fost...A fost un impostor ! Mi-a luat numele, v-a prostit, ma intelgeti ? Imi spune calm, privindu-ma .
-Minti ! Tip la el, apoi ma uit la asa zisi mei prieteni .
De ce Hinata si Naruto stau ca prosti ?! De ce nu fac nimic ?! De ce...? Il privesc incruntata, ma apropi de el si ii dau una peste fata , incat obrazul i se inroseste . Isi intoarce nepasator privirea catre mine, zambiind rece .
-Nu mint, chiar nu fac asta ! Se intoarce pe calcaie, ii sopteste ceva lui Naruto, si iese din camera cu pasi hotorati .
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta

Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.


[Imagine: Girl123.jpg]


#6
De ce????? :((... sunt intr- o ceata totala... nu mai puteai continua si tu acolo cu cateva indicii macar... cum?! nu era Sasuke cel din trecutul Sakurei??!! M- ai bulversat :)). Oricum.. sa stii ca mie chiar imi place misterul asta. Mi- a placut mult... totul :)). Mi se pare ca te pricepi desi esti incepatoare :P. Ai avut p' acolo cateva greseli de tastare ... dc ii stalcesti numele lui Sasuke? :)).
Sa stii ca mie chiar imi place si astept next- ul cat mai repede :X !
Mi-e foameee!!!

#7
Doamneee! Deci esti geniala! Ador acest capitol. Asta imi aminteste de un film[ma rog, era o telenovela:))] pe care l-am vazut. Nu pot sa cred una ca asta. Adica cel ce a parasit-o pe Sakura nu era Sasuke cel adevarat, era un impostor? Wow... asta da originalitate:X
Nu pot sa cred una ca asta. Devine din ce in ce mai interesant. Nu pot sa cred. Nici macar nu ma gandisem la asta:))

Acestea fiind spuse, astept cu nerabdare continuarea pe care sper ca o vei pune cat de curand.
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#8
O.O Ceva ce nu vezi in fiecare fic.... sunt cam in ceata ..... cine, cum si cand???
Deci logodnicul Sakurei era Sasuke si trebuia sa se casatoreasca (asta chiar nu vezi in fiecare fic) , ... dar nu era Sasuke ci un impostor, si sakura s-a culcat cu el ... si cine era acel impostor ... se intelege ceva dar nu multe.
Asa sa revenim la fic ... este foarte original si are surprize in fiecare capitol dar nu se intelega cand vorbesc de trecut s-au cand vorbesc in prezent, cum ca tot textul este pus pe mijloc incurca putin. De exemplu cand vorbesti de trecut pune si tu FLASHBACK si cand vrei sa revi in prezent pune END FLASHBACK.
Asa asteptam NEXT-ul si gambate. Ja Ne!
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#9
Dacă eram confurză după ce am citit primul capitol, acum nu mai vâd nici peretele de lângă mine. Adică cine e acel personaj apărut de Cucuieţi Adunaţi? Dar mai bine să comentez şi să las întrebările într-un colţ. Descrierea este bunicică. Naraţiunea este şi ea bunicică. Dialogul, este cam sărăcuţ. Nimeni nu este perfect. Acţiunea puţin grăbită. Este ceva mai bine faţă de primul capitol. Aştept nextu, succes! >:D<

#10
Mi-a placut capitolul si cred ca ti-a iesit bine.
Deci din cate am inteles eu fostul logodnic al Sakurei a fost un impostor, iar adevaratul Sasuke a revenit si i-a spus tot adevarul.Wow@-) Pe langa asta ai avut descriere, dialog [ ai grija sa nu il faci sec ], iar actiunea nu a fost grabita.Greseli de tastare am mai vazut de colo-colo, dar nu stau sa le enumar.Te descuri bine.
Astept nextu` si spor la scris!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un suflet abatut in ploaie.. Kyandi. 1 1.835 01-04-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Bucati de suflet... Diabla 7 3.629 17-03-2012, 12:05 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Suflet gol [16+]. Niska 19 8.823 17-01-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.129 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Un suflet ratacit.... Hanna2300 0 1.954 18-12-2010, 11:43 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Suflet nemuritor ce eÈ™ti! Whisky 3 2.013 13-12-2010, 08:59 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Suflet de sticlă - Cimitirul vampirilor - Little Star 7 3.269 04-09-2010, 01:51 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Suflet mort Monoxid 5 4.230 23-08-2010, 03:28 AM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Suflet rebel [ Yaoi ] Yaku-chin 68 33.372 05-08-2009, 11:04 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Un suflet ratacit lary anime 2 2.971 23-05-2009, 11:14 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)