Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suflet gol [16+].

#1
[Imagine: sufletgol.jpg]


- Prolog -


Lacrimi amare ce-mi inunda ochii se scurg usor pe obrajii-mi fierbinti. Ma resemnasem: eu nu am dreptul la fericire! Liniste. Prea multa liniste! Era asurzitor. Singurul sunet ce se auzea era acela al unei fiare insetate, ce se inneca sorbindu-mi sangele. Cand mi-am dat seama de ce se intampla, era prea tarziu. Clipe amare se scurgeau odata cu veninul din mine. Nu mai exista o farama de speranta, doar dezamagire. Inspaimantata ma gandeam la viitor. Ce va urma, moarte sau eternitate?!..

Priveam confuza spre acei ochi odata aramii, de care ma indragostisem. Acum erau de un rosu intens. In spatele acelei priviri, nu reuseam sa deslusesc nimic. Era gol. Chipul lui atat de atragator era acum lipsit de expresie. Ma privea, dar nu era un sentiment de: „imi pare rau!". Eram scarbita. Ii se citea setea si disperarea pe fata lui alba, ceruita. Eram panicata. Corpul meu lipsit de vlaga nu mai avea forta sa se opuna. Nu-mi venea sa cred. Am iubit un monstru. O fiara insetata de sange. Ma zvacneam si incercam sa urlu, dar nu mai aveam glas, nici putere. Doream sa mai ingan un ultim „De ce?!".. dar nu am reusit.

Buzele-mi carnoase si persistent rosii erau acum decolorate si mute. Stateam cu capul plecat in bratele-i reci. Mainile lui sangerii imi frangeau trupul. Puteam sa-i simt dorinta de a ma sfasia, de a ma distruge. Era dependent de sangele meu. Oare de ce nu am putut intelege la ce se referea cand mi-a spus: „sangele tau miroase asa bine.." ?! Ma cuprinse si mai tare scotand un geamat puternic. Ma lasa apoi sa ma prabusesc pe gresia calda, in comparatie cu bratele sale reci. Picaturi de sange ii se scurgeau de pe coltii-i albi, ce acum erau foarte evidenti. Am aruncat o ultima privire in ochii celuia ce i-am dat viata. Parea prea seducator pentru un ucigas
.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
Wow o_o
Ai facut foarte bine ca m-ai anuntat si pe mine. Iti multumesc mult. Imi place ce am citit:>
Pai sa incepem cu comm`ul:))-->Titlul mi se pare destul de bun. Momentatn nu imi dau seama care este legatura lui cu textul, dar dupa cateva capitole totul va iesi la lumina:)). Ideea:-?hmm, nu ma pot pronunta inca. Este doar prologul. De actiune nu stiu ce sa spun. Nu cred ca e grabita. Dialog nu a existat, dar nici nu aveai unde sa-l pui. In sfarsit ajungem si la partea care imi place: Descrierea:X. A fost superba, m-a impresionat, pe bune. Ai descris profund sentimentele fetei. Pana acum e clar ca iubitul ei e vampir. Tema asta cu vampirii este deja folosita, dar sunt sigura ca vei aduce ceva nou;). Te-as ruga frumos sa ma anunti cand mai postezi. Astept cu nerabdare primul capitol
:love::bye::chuu:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#3
Deci chiar este un început foarte tare, prologul este foarte reușit, dar, dacă era mai lung cred că era și mai reușit, părerea mea. Nu prea am de ce să mă leg, de aceea spun că titlul fic-ului este unul bun, îmi exprimă multe și este în strânsă legătură chiar și cu prologul, deci ai făcut o treabă bună. O să fie cu vampiri ? Cred că da, oricum, baftă, data viitoare sper să fie un capitol și mai bun și mai lung :).
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Helăăău, diăr. >:d<
Well, trec şi eu pe aici, cu o părere, cu un sfat, cu ceva oricum. XDD

Sinceră să fiu, în mare parte, îmi place şi e O.K ce-ai scris, dar nu mă uimeşte sau ceva asemănător. Cred, de fapt sunt sigură, că ai fi putut să adaugi mai multă descriere sau poate să scri mai mult despre tânără. Nu ştiu, poate greşesc sau ceva, dar cred că ai fi putut face mai mult . XD Ai repetat sânge de câteva ori şi asta nu mi-a plăcut, iar din câte mi-am dat seama, povestea va fi cu vampiri, din păcate. De ce spun asta ? Toate poveştile 'supranaturale' sunt cu vampiri. T.T Dar aştept să văd ce-o să mai scri, cum o să mai scri şi toate astea, fiindcă don't know, e posibil să faci ceva interesant.
Eniuei, îmi cer scuze dacă te-a deranjat comentariul meu. >.<' Spor în continuare la scris !
* a lot of huggies, gurl :3 *

xoxo
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#5
Capitolul I - Prezent


[Imagine: cats.jpg]
[ Rossalie - 16 ani ]


Eram aproape orbita de atata lumina, iar gandul la ziua de azi ma determina sa tot privesc in gol. Soarele isi arunca agresiv razele-i de lumina prin fereasta mea, dealtfel mult prea mare. Nu mai dormeam de aproximativ o ora, dar ceva ma tintuise in pat, nu ma lasa sa ma ridic. Sa fie golul din stomac?!.. Priveam fara sa stiu de ce tavanul alb cu modele violete, un violet pal ca florile de liliac, ce se intindea gratios in niste linii serpuite. Tonul pal al acestora, se potrivea perfect cu peretii. De asta data movul era asemenea cu cel al unei flori de Iris. Patul meu probabil era facut varza. Lenjeria de pe pat, dealtfel si ea mov, era probabil mototolita de asta-noapte cat m-am foit. Eram mai mult ca sigura ca jumatate din lenjerie se afla pe jos, in ciuda faptului ca aveam un pat suficient de mare pentru 2 persoane. M-am sculat morocanoasa in fund si am privit pe fereastra, cu un gest adormit si parca plictisit. Gatul mi se rasuci usor iar parul imi mangaie spatele. Ochii imi erau plini de rugina. Pretutindeni un ros-aramiu iti capta privirea si nu stiai unde sa te uiti mai intai. Vedeam cum, incet si cu gratie, frunzele se desprindeau naive de crengile copacilor, purtate de amorul nestingherit al vantului. Ooo, perfect! Un astfel de peisaj melancolic nu ma ajuta cu nimic. Speram sa am parte de putin mai multa incurajare. Am inchis pentru cateva secunde ochii sa ma gandesc iar la peisajul de asta-vara ce-mi umplea inima de fericire. Indoielnica, i-am redeschis si am privit de aceasta data spre cerul cristalin pictat din acuarele. Mi-am aplecat iar pleoapele, caci cerul parea neschimbat, si ma cufunda in regret si dor.

Cu putina tragere de inima, dupa cateva minute motaind tot asa, m-am decis sa trag paturica mea pufoasa la o parte si sa ma ridic in picioare. Capul imi vajaia usor si ma simteam ametita, in ciuda faptului ca am dormit destul de mult. Cativa pasi si am ajuns la baie. Privesc in oglinda si vad acelasi chip luminos si rotund, doi ochi albastrii, cristalini si conturul rozaliu a doua buze unite intr-o linie fina mereu rasucita intr-un zambet. Nu eram tocmai multumita de ceea ce vedeam. Pleoapele imi cadeau ingreunate peste ochii parca putin umflati iar obrajii erau lipsiti de culoare. Am clatit cu putina apa rece si imediat m-am simtit mai vioaie. Imi simteam tot corpul adormit, asa cam am decis sa fac un dus nu prea caldut.. M-am intors in camera si mi-am uscat repede parul castaniu. Am probat cateva tinute, apoi m-am decis ca indiferent cum voi fi catalogata conta ceea ce imi placea mie sa port. Mi-am tras pe mine o pereche de jeansi negrii luciosi si un tricou sofisticat ceva mai lung, de un albastru ce-mi scotea ochii in evidenta si ce se potrivea cu bretarile impletite de la mana mea. Tricoul imi dezvelea intreg umarul stang si putin din sold. Mi-am aranjat parul acum voluminos si usor carliontat, tragandu-l usor pe partea stanga, fara a-l prinde. Acum eram mult mai bine, totusi.. ma gandeam ce parere vor avea colegii de la noua mea scoala. Sper ca voi fi in stare sa fac o impresie buna. Mereu am stiut sa-mi fac prieteni. Dar daca spun ceva gresit?! Daca face ceva gresit?! Daca lovesc din greseala pe cineva, sau daca imi scapa lucrurile din mana?! Of! La naiba.. Linisteste-te Rosse! Totul va fi bine!..

Dupa cateva clipe irosite in care imi spuneam cuvinte incurajatoare am decis sa merg spre bucatarie. Am lasat camera ordonata, apoi am deschis usa camerei ce scoase un inevitabil scartait. Holul era luminos iar perdelele portocalii dadeau senzatia ca soarele palea fix langa tine. Am coborat scarile albe si lucioase apoi, traversand living-ul imens de un ton inchis am ajuns in bucatarie. Sunetul televizorului nu a reusit sa ma impiedice din drum, nu vroiam sa mai ratez vreo clipa, stiam ca e posibil sa fie deja tarziu. Am sarit vioaie pe langa mama, apoi am pupat-o pe obraz, sperand in sinea mea sa nu-mi tina vreun discurs in care sa-mi explice cum ca n-ar trebuii sa imi fie teama de prima zi de liceu. Ea chicoti usor, apoi tacu, parca intelegand la ce ma gandeam. Mereu ma intrebam daca nu exista vre-o telepatie intre noi, in ciuda faptului ca nici macar nu sunt.. M-am asezat pe unul din scaunelele mele preferate, inalte din fier. In fata mea statea acum o un bol micut, rosu in ton cu masa scaunele, si restul bucatariei, in care se aflau cerealele mele preferate, iar langa un pahar transparent cu niste modele colorate, plin cu suc de portocale. Mi-am plimbat plictisita lingura in bolul plin cu lapte si fulgi, apoi am inceput sa mananc. Gustul lor era foarte bun, asa ca le-am terminat destul de repede.

- Iti era foame. Totusi nu e devreme?! E abia 7:45. Nu incepi orele la 9?
- Cum?! Nu e 8 si..?!
- Se pare ca cineva nu a mai avut rabdare sa inceapa ziua de azi, spuse ea zambind, apoi imi intinse o farfurie micuta, in care erau frumos impachetate 3 clatite pline cu finetty. Le-am mancat cu pofta, apoi, constienta ca totusi e devreme am mers la usa mi-am luat geanta de scoala, mi-am incaltat conversii mei albastri favoriti, inalti, cu paiete si lantisoare, si am fost pregatita sa ies pe usa.
- Nu e devreme, scumpa mea?
- Merg in parc.. e.. frumos afara. Pa! Te iubesc mama!

Am inchis usa in timp ce un „si eu te iubesc, scumpo" imi ajunse incet la ureche. De ce inca ii spuneam ei „mama"?!..
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#6
WOW~ Ce pot spune? Nimic. Asa e, nimic :o. M-ai lasat...cu gura cascata. Am vazut cateva greseli dar n-are rost sa le enumar. Sau poate da.
''Vre-o'' = Vreo
Ce cateva? Doar una, sau n-am fost eu atenta, ma rog. Revenim. Povestea este minunata, sincera sa fiu chiar m-ai facut curioasa, si nerabdatoare sa vad si al doilea capitol... Imi pare rau ca n-am trecut mai repede pe aici, doar ca nu ti-am vazut mesajul.
Sa ma anunti cand mai vi cu, capitole/ficuri noi <33. Take care~
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#7
So sorry ca nu am vazut acest fic >.> dar mai rugat frumos sa trec pe la el si uite-ma aici ^.^ so...despre Prolog :]]

Poi chiar m-a cam speriat, adica era o scena gen cea din filmele vechi cu vampiri >.> cum mai citeam un rand cum mi se ridica parul pe spate, cum se pomenea de sange cum ma invinete-am la fata =]] Eu numai cand aud de sange deja sunt terminata :-s daca nici la analize nu ma duc ca mor pe acolo ;]]
Citat:Părea prea seducător pentru un ucigaş.
:> Asta a fost ciresica care ma trezit <3 daca citesc asa printre randuri vad acolo o aura usor perversa si nebunatica care o sa iasa cat de curand la joaca, presimt eu asta =]] Oh stay, ficul este +16, sigur o sa iasa ^.^.

Capitolul 1 [banuiesc T_T]

Imi place de Rossa, ii ador ochii albastri precum marea, desi nu imi prea plac roscatele cu parul tuns scurt =]] macar ochii sunt frumosi ^.^. Vezi ca ai repetat ,,camera'' [mai sunt si altele dar asta mi-a atras atentia].
Citat: îmi întinse o farfurie micuţă, în care erau frumos împachetate 3 clătite pline cu finetty
Mor de fooame =p~ vreau si euuu!!

So ficul este foarte bun ^.^ mie una imi place, de aceea am lasat si comm =]], ti-am zis o ador pe Rossa pare o fire linistita si seamana putin cu Oksa Pollock :-s [daca ai citit sau auzit de carte ;x]. Fic bun cu detoate <3 astept next si daca vrei sa ma anunti ^.^. Zbye ;*
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#8
Fic nou, fic cu vampiri. Doua lucruri care ma atrag:)).
Din prolog n-am inteles mare lucru, bine, de fapt am inteles eu cate ceva, totul se va clarifica pe parcurs. Capitolul I e foarte frumos, actiunea nu e grabita, dialogul nu e in exces, totul e super. De-abia astept sa vad ce se intampla in prima zi de scoala, pe cine cunoaste... Va cunoaste pe cineva nou si interesant, asa-i?:))
Greseli nu am vazut, bravo:*.
Astept next-ul!>:D<(Daca nu te deranjeaza anunta-ma si pe mine cand il postezi)
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#9
Deci trec si eu pe aici si comentez, nu ca sa ma aflu in treaba, nu ca sa imi maresc posturile, nu ca sa iti raspund invitatiei tale. Sunt aici sa comentez un fic pe care am inceput sa`l savurez cu draga inima de cand am citit prologul si sa iti multumesc pentru ca mi`ai lasat linkul catre acest fic minunat la profil [Multumesc! :*]. Te anunt inca de pe acum ca nu am sa iti comentez fiecare capitol. Probabil ca nu voi mai comenta deloc. Nici eu nu stiu. Dar vreau sa imi trimiti in continuare linkul catre acest fic la fiecare capitol nou, pentru ca iti garantez ca il voi citi si voi devora pe nesaturate fiecare next :*

Sa trecem la lucrurile pentru care iti las post:
Descriere: Nu vreau sa fiu dura si nici n`am de gand sa fiu, pentru ca nu am motive. Probabil vor exista critici care sa sara cu gura pe tine. Sa nu`i asculti. Aminteste`ti mereu ceea ce iti spun acum: Descrierile tale transmit emotii. Sunt persoane care nu se multumesc doar cu emotiile pe care le transmiti tu, dar incearca sa iei in seama doar criticile constructive. Te`as sfatui sa lucrezi putin la personalitatea personajului pe care te axezi, pe viitor. Aminteste`ti ca nu doar sentimentele trebuie expuse, ci si un comportament anume fara de care nu exista acea emotie. Este normal sa nu o transpui chiar din primul capitol, desi sunt persoane care o fac. Depinde de stilul fiecaruia. Insa axeaza`te pe comportament. Introdu intamplari si reactii, diferite gesturi sau pareri fata de gesturile altor personaje din care sa reiasa un comportament. Este un sfat, si nu face parte din acea categorie "Ai gresit!". Incerc sa te ajut sa nu gresesti pe viitor :-?

Dialog: Nu este sec. Din punctul meu de vedere transmite un element al personalitatii lui Rosse. Trezitul de dimineata si plimbarile prin parc probabil fac [faceau] parte din obiceiul sau. Nu stiu cum il catalogheaza alte persoane, dar, sincer, de la mine ai un + pentru el.

Punctutatie: Imi place faptul ca scri cu diacritice, chiar daca le uiti uneori. Te`as sfatui totusi sa folosesti punctele de suspensie asa ... nu asa .. --> Executa corect punctuatia, iar totul va fi OK :D Am observat ca mai pui ?! acolo unde nu este nevoie:

(05-10-2011, 10:32 PM)FreeToLove A scris: - Cum?! Nu e 8 ÅŸi..?!

Este o greseala pe care am observat`o, insa asta este, toti gresim, nu e asa? :) Bun, trecem peste. Este o simpla greseala, n`a fost vina ta :-j

Parere personala: Imi place ideea pe care ai folosit`o. Imi place cum arata Rosse [Semanam :x] si, de asemenea, imi place ideea principala [fictiunea, vampirii, varcolacii in general]. Nu imi place faptul ca scri continutul capitolului cu [i]. Acum depinde de tine daca vei scrie cu scris normal sau nu, insa din punctul meu de vedere este oarecum obositor :-? Ai putea pune un titlu de capitol, daca doresti, insa, din nou, depinde de tine ce doreste sa faci sau nu :)

Eu te pup dulce si astept sa ma anunti pentru urmatorul capitol :* zAmBeStE ^^ Miky te iubeste!
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#10
Hey !
merci mult ca mi-ai spus scumpo. criticile le-ai primit . mie imi ramane doar partea buna :)) titlul . imi place . este original si figurat . ideea este superba .estetica . imi place . ai aranjat foarte bine totul . la descriere nu am ce sa comentez . descri totul asa de complet ca nu am ce-ti cere. dialogul . nu prea l-am vazut . deci e bine ca nu-l utilizezi . actiunea . nu-i grabita . inca un lucru bun . ai un fic superb . nici nu am ce sa-ti mai zic . m-ai lasat fara cuvinte :)) astept nextul . si daca nu te superi anunta-ma ^^
Ja Na !
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un suflet abatut in ploaie.. Kyandi. 1 1.830 01-04-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Bucati de suflet... Diabla 7 3.599 17-03-2012, 12:05 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.099 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Un suflet ratacit.... Hanna2300 0 1.951 18-12-2010, 11:43 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Suflet nemuritor ce eÈ™ti! Whisky 3 2.000 13-12-2010, 08:59 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Suflet pustiu.... Inevitable Obsession 37 18.235 22-11-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Suflet de sticlă - Cimitirul vampirilor - Little Star 7 3.257 04-09-2010, 01:51 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Suflet mort Monoxid 5 4.227 23-08-2010, 03:28 AM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Suflet rebel [ Yaoi ] Yaku-chin 68 33.262 05-08-2009, 11:04 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Un suflet ratacit lary anime 2 2.962 23-05-2009, 11:14 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)