Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suflet de sticlă - Cimitirul vampirilor -

#1
Revin cu o noua poveste, pe care am inceput-o recent. As dori sa citesc parerile voastre, a tuturor celor care intra si citesc. Accept orice fel de critica constructiva, care m-ar putea ajuta sa evoluez.
Povestea are la baza dragostea si prietenia. Eu sper sa va placa acest inceput si astept sa citesc cat mai multe pareri. Multumesc!
Va urez lectura placuta!


De ce? Ti-am auzit glasul sfarsit,
Si nu ma mai vedeai…
Te inecasei in lacrimi,
Lipsit de mine, lipsit de iubire


Caldura celui ce te imbratisaza se stinge brusc atunci cand tradarea-l domina. Lumea este calea nedreptatii invinsa de rasul umanitatii ce-n cele din urma castiga o lupta, dar nu un razboi. Secundele trec, iar clipele frumoase sunt uitate, fiind in cele din urma inlocuite de momentele dure ce-ti inecasera candva chipul de lacrimi. Invatam sa luptam si sa ne sacrificam pentru ceva ce unii il cred inutil, dar pe care noi, il consideram necesar.
Lumea nu este perfecta, insa este frumoasa datorita imperfectiunii sale...
Iubirea este steaua ce lumineaza-n inimile noastre, ce ne pazeste de intuneric si ne alina durerea sacrificiului. Dragostea e cheia sufletului, e legamantul sacru a doua trupuri cu un acelasi suflet. O pasiune ce n-ar putea fi stinsa nici cu cele mai mari furtuni, nici cu toata apa din lume, e o forta mai mare decat propria persoana.

Fara iubire universul ar fi plin de singuratate, iar omul n’ar ajunge sa evolueze sufleteste.


“ Dragul meu, suntem facuti unul pentru altul! “

Ramasesera doar cuvinte sterse, sunete ale trecutului trist, amintiri invechite de-al pururea timp. Privea aceea poza galbejita datorita trecerii vremii, imaginea totusi ramasese intacta, doar culoarea acesteia schimbandu-se; insa personajele acelui cadru luminos erau la fel de vesele. Cat de mult si-ar fi dorit sa poata macar pentru cateva secunde linistite, sa-si schimbe destinul, sa-l fi acceptat pe acela de muritor si sa traiasca pana la batranete cu femeia dorita de el. Ar fii iubito la fel de mult sau chiar mai mult decat la inceput, iar fi dedicat fiecare secunda plapanda si i-ar fi fost alaturi si la bine si la greu, insa nu, desteptul alesese un alt destin, o cheie vesnica ce-l transformase-n tipul rece, singuratic si calculat. Privea cu nostalgie in urma si realiza ca trecuse pe langa timp, lasandu-l sa-si parcurga drumul fara ca el sa isi schimbe infatisarea, ramanand acelasi el din trecut, din urma cu cincizeci de ani, aratand ca un adolescent rebel in jur de vreo optsprezece ani. Iubise, insa realizase de-abia cand pierduse, lucru ce l-a facut sa se inchida-n propria persoana, fara sa mai invete ce-i aia caldura sufleteasca, pace si dragoste fata de-o fiinta umana.

” Sunt o vrajitoarea a timpului si-l calca in picioare fara nici cel mai mic regret! ”

“ Doresc sa mor, sa uit, sa sterg! “

Imaginea clipelor trecute nu se vor sterge din mintea ei, iar acesta ii va fi blestemul cate zile va avea. Va trai mereu cu acel regret imens, cu acea amintire moarta, a lui. Si cate zile isi va mai plange de mila, cati ani va mai rezista? Mereu a fost slaba, un copil fara de inger, cu o viata inconjurata de demoni ai mortii. Pana si pe cei pe care i-a iubit mai presus de insusi viata ei s-au transformat in demoni, in monstri controlati de moarte, de destin si soarta. Marionete proaste ce si-ar putea gasi cu usurinta un loc la circ sau intr-un alt loc asemanator.
” Al naibii de trecut! ”
Cate zile se va mai ruga sa dea masina peste ea, sa-i ia viata pentru a se sfarsi asa cum s-a sfarsit si ce a amorezatului sau, mult prea drag?
Inainta plictisita pe strazile intunecate ale orasului sau, Taipei, un oras placut si totusi aglomerat, circulat mai mult noaptea decat ziua. Privirea ei pierduta se atinti asupra unui magazi, recent deschis, unde se afla un talismat minunat, un colier ce ei ii atrasese atentia prin simplitatea sa. Se indrepta spre intrarea magazinului fiind atrasa de aceea stralucire a lantului subtire cu o stea ciudata si mare in mijlocul caruia se afla un diamant micut ce lumina puternic. Il adora si trebuie sa-l cumpere, iubea stelele si acum iubea si acel lantisor subtire, placut priviiri ei.

Fiindca dincolo de moarte este un raspuns divin!

Noapte isi arata coltii, alungand lumina soarelui rafinat inlocuind-o cu stralucirea blanda a lunii. Seara era minunata pentru o plimbare, orasul avand si cartiere linistite, fara prea multi oameni care sa-si consume energia iesind in miez de noapte afara.
” Si cand ma gandesc ca sunt un prost, imi vine sa-mi dau pumni! ”
Adevarul este ca viata nu e vinovata cu nimic pentru toate alegerile proaste facute in trecutul sau, el, pe atunci fusese cuprins de lacomia mare a unui om slab, iar acum regreta multe fapte facute’n trecut, dar nu putea sa mai faca ceva impotriva amintirilor trecute, nu avea cum sa-si corecteze acele greseli. Tanarul inainta pe o strada palid luminata, acesta era pierdut in gandurile sale, insa vocea unei tinere ce vorbea singura sau cel putin asa i se paruse la prima vedere, il trezise din gandirea profunda in care se aflase.
- Data viitoare nu mai iesi in public, nu vreau sa risc sa te pierd si pe tine, Pufy, glasul unei tinere se auzi, credea ca strada pe care merge este pustie, nu’si imagina nici o clipa ca cineva, in intuneric se afla si auzea toata conversatia.
Baiatul s-a oprit studiind persoana aflata in aproprierea sa, colierul cel purta aceasta ii atrase atentia si totodata ii trezise furia, era al Amandei, era unic, de asta putea fi sigur, erau un talisman ce’si alegea singur stapanul, era ceva magic. Ideea ca o fiinta umana, fara pic de stire asupra puterii acestuia il purta, pe el il facea sa-si iasa din minti. Se gandise s-o atace sa-i ia talismanul ce-l cautase ani la rand, insa nu dorea sa-i faca rau, nu avea aura de persoana rea, ba chiar avea o aura speciala, poate datorita acestui lucru lantisorul o alesese pe ea ca viitoare stapana.


Cam atata pe moment, sper ca v-a placut, astept sa citesc parerile voastre. Va rog, daca cititi povestea dati-va si cu parerea. Va multumesc!
* Z-Bye *

#2
Yup un nou fic despre vampiri ^_^ M-a atras titlul asta e sigur ^.^ Mie una imi place poveste pentru inceput. Nu am citit indetaliat, asa ca voi mai reveni inca o data cu citirea. Am vazut ca ai descriere. Imi place cum este facut. Dialogul a foarte putin, dar macar nu e sec ^_^ Naratiunea este bine plasata incat sa se imbine in armonie cu celelale moduri de expunere. Actiunea nu este grabita din cate am prins eu firul povestii in acest capitol ^.^ Sper sa aduci nextul curand avand in vedere ca nu ai avut nici-un com si acum ai :-" cine stie poate, poate am si eu noroc in viata asta fara sens :D. Ca era sa uit de greseli, parca am seziat una pe acolo, dar nu era foarte grav, daca am sa gasesc ceva ce nu imi place cand citesc inca o data pentru mai multe detalii, revin cu un edit.
^.^
So bye bye and *hug* and *kiss*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#3
Lumea este calea nedreptatii invinsa de rasul umanitatii ce-n cele din urma castiga o lupta, dar nu un razboi.E fraza mea preferată din tot capitolul. E un amestec dintre abstract şi lume, umanitate, dar tot într-un mod abstract. Îmi place. În general îmi place cum te exprimi. Eşti una dintre scriitoarele mele favorite şi te exprimi frumos, nu în dodii. Îmi place cum te exprimi cel mai mult şi estetica e foarte frumoasă. Cel puţin mie îmi place foarte mult. Exprimarea ta face totul. Poţi să nu ai deloc dialog, dă-l încolo, aruncă-l la gunoi, poţi să scrii şi trei fraze, exprimarea ta face totul. Eşti cea mai talentată de aici consider eu, dat fiind că eu rătăcesc Fan Fictionul şi pot spune că tu chiar ai un talent foarte mare. Dialogul poţi să-l pui, poţi să nu-l pui. Dacă tu consideri că e necesar bine, dacă nu, nu. Totuşi exprimarea face totul. Îmi place că pasajele sunt traversate de abstract, iar abstractul îmbinat cu exprimarea ta face totul. În opinia mea scrii delicios de frumos, iar pe mine m-ai captivat. Pune nextul când ai chef că tot aştept. Merită. N-am ce spune, meriţi toate laudele.
-

#4
Savarina Ali - Multumesc mult pentru comentariu si de sustinere, ma bucur mult ca-ti place si sper sa mai treci pe la aceasta poveste.
Heechul - Iti multumesc foarte mult pentru cuvintele spuse si ma bucur mult de tot ca-ti place aceasta poveste.

Va urez lectura placuta!


O amintire pe veci vei ramane,
Caci privirea ta intunecata,
Sfarma poarta sufletului meu,
S-adunce-n el ura si uitare.


Rasturnand lada viselor ce sparg sufletul in bucati marunte de gheata.
Sperantele prafuite ale oamenilor se nasc in suflete credule, pline de inocenta, ce incearca sa sape-n vise, crezand ca asa vor putea sa le transforme-n realitate. Dar se lovesc de peretele dur al vietii, o realitate cumplita ce devine un cosmar pentru care nu ti-ai mai dori sa inaintezi, ai vrea ca timpul sa te lase in trecut, in clipele frumoase ce n-au existat decat in vise. Ajungem sa ne plangem de mila atunci cand realizam ca pierdem multe-n viata, ca uitam sa profitam de cele mai marute si semnificante lucruri, de acele moment simple ce-ti pot readuce pe buze zambetul trecut. Invatam sa fim simple marionete si lasam destinul sa ne fie papusar, indemnandu-l sa faca ce doreste cu umila noastra viata, uitand a mai lupta. E ciudat cum cresti si vezi ca adultii din jurul tau se schimba din felul sau de-a fii intr-un altul, cum cei ce te-au protejat atata vreme ajung sa minta, sa uite de unde au inceput si cui ar trebui sa multumeasca pentru tot ce au facut ca sa-i poata creste. Poate ca asta-i felul omului de-a fi, poate noi suntem inca un mister necunoscut dintr-o viata straveche.

Privea tacut chipul inocent al tinerei si brusc parca a vazut-o pe Amanda stand in locul copilei, aceasta semanand cu adolescenta pe care sufletul sau o iubise cu disperare si pe care o pierduse mult prea repede. Dupa cateva minute bune si-a dat seama cat putea sa semene cu nepretuita lui iubita, dandu'si seama ca se concentrase prea mult la talisman, ramanand prizioner in amintiri trecute, pierzandu-se-n timp si spatiu. Se gandea la cate greseli facuse-n trecut, la inima franta pe care o lasase in urma, pe atunci cand alesese sa fie nemuritor. Fusese lacom si acum realizase ce multe pierduse si cat de mult si-ar fi dorit sa poata da timpul inapoi, sa poata remedia macar putin din greselile facute.

Imi petrec viata sperand ca destinul mi te va aduce din nou in cale!
Ma inec in ganduri negre, in ale mele amintiri sterse!

- Nu te teme, Aylin, nu m’a vazut nimeni si n-ai sa ma pierzi, voi fi alaturi de tine mereu, o voce subtire, feminina, se auzi exact din locul in care fata statea. Vocea fiind dovada vie ca tanara nu vorbise de una singura, ci cu cineva care se afla langa ea, insa acesta nu observa pe nimeni stand aproape de aceasta si nu intelegea de unde venea aceea voce.
Nu sesizase prezenta altcuiva in jurul sau, insa ceva in spunea ca nu este in siguranta ca se va intampla un lucru groaznic in viitorul apropriat. Zambi amagita incepand sa se gandeasca la momentele trecute si la sentimentele ce o faceau nefericita.
“ Si doare al nabii de rau cand incepi sa pui suflet intr-o relatie bazata pe prostie!!! “
Si mereu a cazut, ajungand in cele din urma sa invete sa se ridice singura, sa nu-i mai pese de parerea multor oameni ce aberau continuu, vroia sa creada in ea, chiar daca stia ca la fiecare cazatura era lipsita de dorinta de-a continua, fara pic de incredere in propria persoana. Se lovise din nou, ajungand mai jos decat de obicei, cazuse intr-o prapastie a propriului suflet, a propriei sale minti tulburate.
” A fost un joc pentru el, dar pentru mine a fost ceva serios! Il adoram, iar acum sentimentele astea ma ranesc! ”
Iubirea pentru ea e comoara cea mai de pret si in ultimul timp se tot intreba ” de ce, ea? ” . Vroia sa invete sa se baze pe propriile sale forte, insa avea nevoie de cineva care s-o sustina, sa-i fie alaturi mereu, la bine si la greu.

Te caut in intuneric haotic,
S-apoi in dezlantuitul infern,
In gandul meu de tine-nlantuit,
Un singur cuvant mai rasuna…

Ura.



Cam atata din aceasta parte, sper sa va placa. Imi cer mi se mi de scuze pentru greselile pe care probabil le am si sper sa cititi si sa comentati.
* Z-Bye *

#5
Hei cum poate o cititoare fidela sa nu treaca la ficul ei? Nu, eu nu sunt usa sincer ... So mi-a placut si acest capitol. A fost foarte dragut si iti spun imi inca o data ca imi place faptul ca e cu o tematica de vampiri :X Sper sa aduci nextul cat de curand. Descriere ai si imi place, naratiune/actiune sunt bune si nici una grabita, iar dialogul e dragut ^_^
Uhh chiar te astept cu nextul ala ...
Bye bye and *hug&kiss* and multa inspiratie >:D< :*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#6
Rasturnand lada viselor ce sparg sufletul in bucati marunte de gheata. Fraza mea favorită x :
Îmi place enorm de mult, nu ştiu parcă pui pasiune în tot ce faci, iar fraza asta e cel mai bun exemplu pe care îl poţi da. Îmi place cum ai început la cuvintele ''răsturnând lada viselor'' mi-a dat o senzaţie de fantastic în ceea ce se ascunde printre cuvinte. Pur şi simplu mi-a plăcut, de ce ? Poate că sunt motive, poate că sunt puţine motive, însă clar ascunde ceva frumos. Presupun că dacă spuneai de lada viselor te refereai la acele toate vise la un loc, amalgamul ăla de vise, nu ? Adică mie aşa mi se pare. - Nu te teme, Aylin,. Poate că cună ciudat că ţi-o spun, dar e o părere personală de a mea, să nu te gândeşti că e un lucru rău, ci e o părere personală de a mea pe care o am de extrem de mult timp. Numele de Aylin mi se pare prea comun, prea usual să zic aşa. Nu ştiu ce părere ai tu în legătură cu asta şi doamne fereşte nu vreau să sune ciudat că îţi zic asta, însă mie personal nu că nu îmi place numele [ şi asta, nu îmi place : )) ], dar mi se pare comun, prea folosit în ficuri / cărţi şi chestii de genul. Nu ştiu ce crezi tu despre asta, dar mie nu îmi place. Nu strică ficul cu nimic, adică până la urmă e un nume şi tu l-ai ales nah nu e mare pagubă, dar totuşi parcă acest nume nu are esenţa pe care eu o doresc la numele personajelor. Îmi place cum scrii şi chiar mi-ar fi plăcut alt nume. Nu o lua în nume de rău doamne fereşte că nu o zic în nume de rău sau aşa ceva, ci e o părere a mea personală de demult. [ cam ridicolă, dar chiar pentru mine acest nume e usual ].

P.S : Btw să ştii că nu ai 40 de rânduri ai mai puţin. Trebuie să ai minim 40 de rânduri.
-

#7
Hei...am vazut ca nu ai mai postat de ceva vreme la aceasta poveste...si sunt curioasa dece?
Eram curioasa sa vad cum scri...si ti-am cautat o poveste...iar aceasta este prima peste care am dat...si ca sa fiu sincera este absolut superba...felul in care imbini naratiunea cu descrierea este admirabil...fraze atat de bine selectate si pline de mister...imi place foarte mult.
Sunt atrasa in general de povestile cu vampiri iar a ta pare promitatoare...pana acum pot sa spun ca sunt fascinata...dar am ramas putin in ceata cu anumite lucruri si astept continuarea ca sa ma lamuresc :)
Ai cateva greseli de tastare...dar nu multe...si oricum se pierd din vedere caci povestea te captiveaza indeajuns cat sa nu le mai acorzi importanta.
Pana acum nu ai utilizat dialogul si sunt curioasa cat de bine vei reusi sa il imbini cu naratiunea si descrierea care pana acum sunt perfecte.
Deci...sper ca nu te-ai decis sa abandonezi povestea si o sa postezi continuarea cat mai repede.
Succes!

#8
Savarina Ali - Multumesc mult pentru comentariul tau si chiar ma bucur ca citesti acest fic, sper s-o faci si pe viitor. Capitolul mai dureaza o zi, doua pana-l postez.

Lynn - In legatura cu numele, poate este unul uzual, folosit mai peste tot, insa numele acesta are si ceva ascuns, are o semnificatie care mie imi placea, insa cu toate acestea o sa ma mai gandesc si cinestie poate-i voi schimba numele intr-unul ceva mai unic... In legatura cu acele 40 de randuri, sa fiu sincera la mine apar fix 40, insa stiu ca ar trebui mai mult, asa ca vreau sa ma scuz [ gomene ], pe viitor voi incerca sa fac capitolele cat mai lungi si placute. Iti multumesc pentru postul tau, pentru cuvintele tale si pentru faptul ca citesti aceasta poveste.

A.Tatiana - Ma bucur ca ai citit si tu acest inceput de poveste. De renuntat nu am renuntat, doar detin cateva mici probleme si n-am prea avut timp sa scriu capitolul complet incat sa fie pe placul meu, trebuie sa mai retusez pe ici, pe colo. Imi cer mii si mii de scuze pentru acele greseli de tastare, am tendinta de-a nu le ma zari uneori, insa pe viitor voi incerca sa fiu cat mai atenta.

Va multumesc mult ca cititi acest fan fic si sper sa cititi in continuare. Voi posta cat mai curand posibil, pana atunci daca cineva mai doreste sa comenteze este binevenit :) ... Multumesc din nou celor ce comenteaza povestea si-mi arata unde gresesc... Va multumesc mult de tot!
* Z-Bye *



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Cioburi de sticla [+16] StelutaAlbastra 1 2.729 08-11-2012, 08:39 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Un suflet abatut in ploaie.. Kyandi. 1 1.835 01-04-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: Kyandi.
  Bucati de suflet... Diabla 7 3.626 17-03-2012, 12:05 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Suflet gol [16+]. Niska 19 8.821 17-01-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.121 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Mesajele Vampirilor Yuki Kuran 6 3.255 01-09-2011, 07:30 PM
Ultimul răspuns: Fiction
  [ Vampire Knight ] - Academia Vampirilor BloodyInnocence 12 10.340 28-04-2011, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Sasame
  Un suflet ratacit.... Hanna2300 0 1.953 18-12-2010, 11:43 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Suflet nemuritor ce eÈ™ti! Whisky 3 2.012 13-12-2010, 08:59 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Suflet pustiu.... Inevitable Obsession 37 18.309 22-11-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Moon princess


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)