Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SasuSaku+18 Iubire Shippuuden

#31
Decii. -_- daca incepi cu „ce rost are sa mai continui daca nu am commuri..” credema chiar nu imi pasa ca ai 11 ani sau altceva. Ci am sa iti comentez foarte dur ca.. doar pentru ca ai 11 ani asta nu inseamna ca nu vei pricepe ce zic.

Pana si eu la 11 ani cand imi zicea mama sau profa sa ma corectez.. pai frate asa faceam ._.” pentru ca vroiam sa ma perfectionez. :|

Tu pe de alta parte NU TII CONT DE NIMIC. Chiar nu inteleg ?! De ce ?! Este asa de greu sa incerci macar..? Sa se observe pe ici pe colo ca ai incercat. NU iti cer imposibilul. Nu iti vom cere sa te perfectionezi din prima.. Iti cerem sa asculti de noi pentru ca nu iti vrem raul. Nu avem nimic cu tine.

La inceput te-am luat toate incet ca sa nu para ca avem ceva cu tine >.> dar tu profiti de bunatatea noastra. Pur si simplu iti bati joc.

Daca nu ai observat inca.. noua ne pasa de tine.. credem in tine.
Daca nu ne-ar pasa nu te-am freca la cap cu diferite lucruri doar de dragul de a enerva pe cineva.. noi nu facem astfel de lucruri.
Daca te intrebi cum sa te perfectionezi.. citeste sfaturile si criticile cu GRIJA !

Chiar vreau sa vad cum progresezi. Daca nu faci asta pentru noi care credem in tine fa-o pentru tine !


*edit*

ia - *ahem* se scrie "ea" ma refer in contextul "Naruto nu a profitat de ia inca."
chear - chiar. asta sa tii minte ca doar se afla in vocabularul fundamental al fiecarui om.

Apropo... intradevar daca ai de gand sa iti gasesti scuze gen "am 11 ani.."
Da intradevar poate ai.. insa daca ai hotarat sa intri aici.. pe noi nu ne intereseaza varsta, sexul, rasa sau altele. ;)

#32
Voi nu sunteti sanatoase -_- Incetati cu chestii de genul ca sunt nonsensuri toata ziua. Nu inteleg ce va freaca pe voi daca ea scrie calumea sau nu oricum nici una dintre voi clar nu studiati programa la catedra asa ca mai terminati odata cu tampeniile astea. Are chef sa scrie, o face si fara sa o corectati voi in fond nu sunteti si nici ea mari scriitoare ale secolului 21.

Bine ca va ridicati in slavi, va pupati in cur intr`un hal fara de hal si mai aveti tupeul sa va dati mari cu egourile voastre gigantice de parca sunteti mari destepte adunate de prin toate Universitatile din Londra. La ficurile ''bune'' nu va duceti fiindca trageti cu ochiul pe pagina de net si vedeti ca e ''mai abundent'' capitolul si aveti impresia asta de adolescent care se ia de fund in speranta ca le stie la 16 ani pe toate. Cand vedeti unul dasta facut de o pustoaica fara discernamant se schimba foaia. va dati asa destepte si dure ca ce spuneti parca valoreaza doi lei 50 si mai aveti tupeul nesimtit sa insinuati ca dom`le de ce nu ma asculti tu pe mine . Ca sunt cutarica lu peste din sectiunea Naruto Fics ca la 13 ani saliva dupa sasuke si sakura.

Nu imi place ipocrizia asta si nici cinismul cu care aruncati niste vorbe pe care nici voi nu le pricepeti. Aveti impresia cumva ca sunteti viitori Eminescu sau Bacovia dupa ce profa v`a trantit un 10 pe o lectie de juma de foaie, iar acum nu aveti ce face. Sunteti deja absolventi la Litere si diploma e deja in buzunar nestiind ce sa faceti cu ea. Din pacate nimeni nu mai recunoaste genii ca voi.

Asta e un avertizment. Care o mai face pe desteapta pe aici nu o / il vad bine. Nu cred ca sunteti sau v/ati nascut mari Mozard si neintelese artiste ale vremii moderne. Abtineti`va sa va luati de copii care nu doresc sa devina asa ca voi maiestrii absoluti si doar sa se distreze alaturi de alti pusti de varsta lor savurand un fic cu sasuke si sakura care desigur nu raneste pe nimeni. In fond dupa o zi de scoala pentru ei inca conteaza ceva. Pacat ca nu vedeti chestia asta. Sunt de acord sa spui omului ''ah uite, linia asta e mai stramba ca cealalta. Trebuie facuta asa...poftim'' . Asta da critica constructiva, insa daca mai trantesti si doua vorbe de doi lei in care ii zici ca dom`le ce dracu e aia tu cum ai trecut clasa la romana sau ca ne dam noi mari ca avem 16 ani si ne luam lumea in cap ei bine ranesti persoana respectiva.


Si inca ceva, mie nu imi pasa ce varsta aveti, cine sunteti si de unde proveniti. Sunteti cu totii egali. Adica mai pe romaneste va trantesc cate un ban daca mai faceti pe Nostradamus.



Si pentru tine Alexandra, daca vrei mai multe comentarii si laude in acelasi timp poti incepe prin a face un capitol bun, mai lung atunci cand ai tu inspiratie foarte multa si dupa ce ai terminat de scris inainte sa postezi verifici greselile de gramatica. Cele de tastare pot fi trecute cu vederea avand in vedere ca se intampla tuturor. De ce zic ca ar trebui sa corectezi ? Fiindca e destul de inestetic. Stiu ca tie iti place sa primesti multe comuri, dar ar trebui si putin efort din partea ta plus ca nu ia mult.

Ca sa dea bine poti imbogati textul cu figuri de stil ( epitete sau comparatii ) insa ai grija sa nu repeti acelasi cuvinte. Foloseste sinonime. In mare parte imi place ca ai inspiratie. Nu toata lumea poate sa scoata idei dastea asa la o varsta atat de mica. Poti incepe si prin a citi niste carti sau poezii. Te ajuta la vocabular.

Daca mai ai nevoie de ceva, doar zi`mi : ]
-

#33
Hey :) am trecut si eu pe la ficul tau si pot sa spun ca m-a cam apucat durerea de cap. Nu stiu daca sa plang sau sa rad.
Pentru ca nu am mai comentat am sa iau ficul de la capat:
In primul rand: Ochii Sakurei sunt roz ca firele de iarba? Iarba e verde iar ochii ei sunt verzi dar in fine. Inceputul este grabit iar descriere nu exista spunand ca este o camera cu un pat un dulap... nu inseamna ca ai descris camra.

Actiunea : este mult prea grabita. Acum esti in camera, acum cobori, te duci in padure te intorci. S-a mai zis pe aici ca pe ficul tau scrie Formula 1 sau Fast and furious.

Descrierea:Exista? Inainte sa incepi ficul trebuia sa o suni sa vina din vacanta. Desi exista ceva descrieredar este in cantitati foarte mici. Mai poti completa descriind locurile, oameni, sentimente si adaugand descriere nici actiunea nu va mai fi asa grabita.

Dialogul: Sec si mult ,am vazut ca prin anumite locuri ai plagiat dar manu ti-a atras deja atentia. Mai redu din el, recunosc ca imi place uneori sa citesc replici de dialog, dar atata timp cat sunt seci mi se duce de tot cheful.

Niciodata sa nu dai vina pe modul de tastare, tastatura sau faptul ca nu te-ai obisnuit cu pc, etc. Nimeni nu e profesionist si toti mai gresim in momentul in care tastam dar nu e tastatura de vina ci noi.

Pune virgulele alea pe unde trebuie mancalear mama pe ele de virgule, nu mai veni cu replici de genu: imi e lene sa pun virgulele.

Acum greselil din ultimul capitol ca pe asta il am in fata:

Citat:In luminisul acela virgula un baiat, blond aici virgula cu ochii ca marea virgula alunagara alunga rasii ce a alungat? punct nevrand sa fie ranita virgula rozalia gandindu-se la fostul coleg virgula inainte de la la, prietenul lui cel mai bun cum putea sa ii faca asta Sakurei Poate ce putea sa ii faca.Sa profite de cea care il iubeste si sa o lase aici in ghearele fiarelor, dar gandurile fu fura intrerupte de fata blonda.
Asta vroia sa fie o singura fraza? Nu crezi ca e cam lunga? Incearca sa faci propozitii nici scurte nici lungi care sa aiba inteles. Eu una nu prea am inteles multe din aceasta fraza


Si inca ceva: daca nu ai comentari la un fic nu inseamna ca nu il citeste nimeni. Sa nu mai zici lucruri de genul: Daca nu am aatea comentarii nu pun next sau il inchid. Iar in momentul in care cineva vine cu un comentariu si corecteza greselile si iti spune ce ii place si ce nu, tu nici nu il bagi in seama. Dar imediat ce apare un comentariu de genu "Ficul e genial" treaba se schimba.

Cam atat, cred ca am lungit-o destul. Nu vreau sa te superi pe mine si nici sa zici ca te-am criticat dur. Am zis toate astea sperand ca pana la urma vei lua in seama ceea ce ti-am zissi eu si ceilalti useri si vei face ceva. Nimeni nu e perfect si nimeni nu s-a nascut invatat dar din greseli invatam.

Bye:) si spor la scris.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#34
Scuze ca nu am postat acuma postez acuma am putina expiratie pardon inspiratie, inspiratie.

ALERTA ACEST CAPITOL ESTE HENTAI

Capitolul 6

Sakura:Fug ca o fugara nenorocita daca nu mai cunoaste ai zice ca sunt o criminala. Sar din copac in copac nici nu vreau sa ma gandesc sa ma uit inapoi abea am scapat sa ma intorc nici vorba imi pare rau Naruto, dar nu sunt o curva (iertati limbaj) ca Karin sau ca altele sa isi vanda trupul.In cele din urma oboseala pune stapanire pe trupul meu si ma opresc ma spirjinesc de un arbore si imi trag rasuflarea un vant de vara si parul meu rozaliu se misca parca nici nu mai stiu drumul perfect acuma sunt pierduta.Itr-o padure de arbori stai putin intr-o padure de arbori Konoha asta e trebuie sa fie mai in fata alerg din nou de data asta nu mai sar din copac in copac am ajuns ii vad pe cei de la poarta care trebuie sa alerteze daca vine cineva cine nu trebuie in sat.
-Sakura pe unde ai unblat?
Nu dau inportanta si imi continui drumul prin sat mai bine zis cea mai ramas din el pasesc pana ce intr-un final ajung la mine acasa nu mai stau prea mult pe ganduri si adorm.
~~~~~A doua zi dimineata~~~~~

Sasuke:Karin doamne nu mai termina drogul ala nu pot sa am duc cu ganduri dastea la Sakura dar e antrenata de Tsunade si nu mai e pisicuta speriata, dar totusi tot Sakura e doamne cat mai sta curva aia (iertati limbaj din nou) de Karin imi vine sa decapitez, dar inca imi este de folos, si pana la urma pe cine mai injur eu? e logic.Ma duc la roscata cred ca e in beci am coborat usor scarile.
-Karin, asadar cum mai merge cu drogul ?
-Sasuke-kun pai nu va fi gata pana la noapte, dar pana la noapte ce ar fi sa fi in pat cu o femeie adevarata spune roscata dandusi jos ochelari.
-Stai departe roscato sau ultimul lucru care il vei vedea va fi pumnul asta.
Spunand asta roscata isi pune pofta in cui.

Sakura:Se pare ca razele aste au intrat in camera mea nu ar trebui sa ma ingrijorez Karin e acolo sa aiba grija de Sasuke
Pana la urma ma hotarasc sa ma dau jos din pat ma duc la dulapul din lemn de cires of m-am saturat de aceleasi si aceleasi haine o sa imi iau de data asta un kimono http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...x=61&ty=80 scuze nu stiu sa il descriu doar ca fara chiestile alea luni pe mana era scurt parul l-am lasat liber.Ma gandesc sa ma duc la Tsunade cred ca va fi surprinsa.
Plec din camera mea si ma grabesc catre biroul Hokageului.
Ajung bat frumos la usa si imi iau o voce de barbat o vad pe Tsunade ca e cu spatele
Cu o viteza uimitoare m-am pus in fata la Tsunade si i-am spus
-BUNA!
-Aaaa, asadar Sakura?
-Stiu ce vroiai sa ma intrebi si nu, nu am facuto
-Serios pai am ales si numele daca erau fete Kayko daca semana cu Sasuke si Saiury daca semana cu tine.
-Ok
Ma grabesc sa ma duc la Naruto deabea astept ce fata va avea daca ma va vedea.Alerg din nou prin sat opserv ca doar muncesc la reconstructia satului sau cea mai ramas din el imi pare rau sat frunza, dar sa se gaseasca o curva (iar scuze ) ca eu nu sunt una dintre ele adica eu sunt o fata mai finuta nu curva ca Karin sau ca alte fete din sat.O scandura era sa cada pe o babuta nu era vreme de pierdut si de gandit am luat-o pe saraca femeie si am fugid catre Narut.
Naruo dormea cred ca vorbea in somn.
Si eu te iubesc Sakura-chan ce? nu il mai iubesti pe Sasuke perfect.
Observ un mar cu care il bag lui Naruto in gura lasandu-l sa se sufoace bine nu sunt chear asa de rea si i l-am scos si i-am dat doar un pumn zdravan sa se trezeasca odata.Naruto idiotule trezeste-te!
-Sakura-chan?
-D, dar nu apusa sa termine propozitia
-Nu nu m-am culcat cu Sasuke asa ca, antreneaza te
-Asa voi face Sakura-chan
Se pare ca s-a facut noapte cand? asa de repede? doamne...

Sasuke:Aud ca Karin a terminat drogul este un drog de amortire persoana care il consuma nu va mai fi capabil sa isi miste corpul inafara de a vorbi.O iau pe Karin si am intrebat-o de unde simte chakra a spus intr-o camera ou gata stiu la ea acasa se pare ca nu ma crede o amenintare greseste...
Am pornit domne ard de nerabdare fug cat mai repede am luat si drogul vad ca idioti aia care pazesc intrare in sat ma asalta ce sa le fac? am arunat o bomba fumigena sunt si eu bun la suflet nu sunt chear asa de rau sa ii omor...
Sakura:Ma bag in pat sa dorm a fost o zi lunga adorm nici intr-un minut
Sasuke: E adormita cred ca va mai lua usor drogul stai nu e drogul bun e droul care te face sa dormi e bun si asta i l-am turnat pe gat dupa care am luato in spate.
Sakura:Incet totul devine neclar, incep sa ametesc si sa observ ca totul este negru in jurul me.Simt cum razele blande ale soarelui imi incalzesc chipul, iar eu deschid ochii.Observ ca "razele soarelui" este lumina unei biete lumanari si sunt in camera lui Sasuke nimic ciudat.Stai camera lui Sasuke.Stai! Camera lui Sasuke?Cum de am ajuns eu aici?Intrebari, intrebari sunt decand lumea, dar raspunsurile sunt cel mai grele de aflat.Ochii mei verzi incep sa se acomodeze cu lumina lumarilor.Dintr-o data simt doua brate puternice care-mi inconjuara talia.Respiratia lui rece, pe gat apoi buzele sale care-mi saruta pielea fina a gatului.Nu vreau sa mai plang nu pentru el am varsat prea multe lacrimi pentru el nu pot sa ma misc Sasuke se urca peste mine rupand hainele pe care le port incerc sa ma dezleg, dar mainile imi sunt legate cu fire de chakra.In secund doi sunt complet dezbracata in fata lui Sasuke.Acesta îmi săruta corpul ajungând în acel loc nevăzut de nimeni. Îşi dă jos boxeri şi mă penetrează rapid şi tare, făcând mişcări rapide dute-vino, pe mine făcându-mi să plâng în hohote şi să-mi fie scârbă de propria persoană şi să-mi simt trupul din ce în ce mai murdar. După multe ore de chin acesta îşi da drumul în mine, apoi se trânteşte obosit în pat, lângă mine.

Trebuie sa multumesc la partea hentai care am colaborat Who said i have to be normal ;) pa, pa
[center]
My fragile soul is broken
[/center]

#35
Citat:Sakura:speceFug ca o fugara nenorocita virgula daca nu mai cunoaste ai zice ca sunt o criminala. Sar din copac in copac nici nu vreau sa ma gandesc sa ma uit inapoi punct abea am scapat sa ma intorc nici vorba imi pare rau Naruto, dar nu sunt o curva (iertati limbaj) daca e +18 dc mai scri iertati limbaj? ca Karin e cacofonie si nu suna bine sau ca altele sa isi vanda trupul.spaceIn cele din urma oboseala pune stapanire pe trupul meu si ma opresc punct ma spirjinesc ma sprijin de un arbore si imi trag rasuflarea virgula sau punct un vant de vara si parul meu rozaliu se misca parca nici nu mai stiu drumul perfect acuma sunt pierduta si ce legatura are parul si vantul cu faptul ca s-a ratacit? .space Itr-o Intr-o padure de arbori stai putin stau nu fug dar nu inteleg ce vrei sa zici intr-o padure de arbori Konoha asta e virgula trebuie sa fie mai in fata punct alerg din nou de data asta nu mai sar din copac in copac punct am ajuns virgula ii vad pe cei de la poarta care trebuie sa alerteze daca vine cineva cine nu trebuie in sat.
-Sakura pe unde ai unblat?
Nu dau inportanta importanta si imi continui drumul prin sat mai bine zis cea mai ramas din el punct pasesc pana ce intr-un final ajung la mine acasa nu mai stau prea mult pe ganduri si adorm. ajunge acasa si deja adoarme? unde in fata casei, pe presul de la usa?
~~~~~A doua zi dimineata~~~~~

Sasuke:spaceKarin doamne nu mai termina drogul ala virgula nu pot sa am duc cu ganduri dastea la Sakura virgula dar e antrenata de Tsunade si nu mai e pisicuta speriata, dar totusi tot Sakura e punct doamne cat mai sta curva aia (iertati limbaj din nou)e +18 deci nu trb sa mai spui asta desi nici u nu ai 18 de Karin imi vine sa decapitez sa o decapitez pe ea,punct dar inca imi este de folos, si pana la urma pe cine mai injur eu? e logic.spaceMa duc la roscata pana acum ai facuta bruneta acum e roscata iar? cred ca e in beci virgula am coborat usor scarile. a cobort si ce? a tot coborat
-Karin, asadar cum mai merge cu drogul ?
-Sasuke-kun pai nu va fi gata pana la noapte, dar pana la noapte ce ar fi sa fi in pat cu o femeie adevarata semnul exclamari spune roscata dandusi jos ochelari.
-Stai departe roscato sau ultimul lucru care il vei vedea va fi pumnul asta.
Spunand asta roscata isi pune pofta in cui.

Sakura:space Se pare ca razele ces alea? aste au intrat in camera mea nu ar trebui sa ma ingrijorez Karin e acolo sa aiba grija de Sasuke
Pana la urma ma hotarasc sa ma dau jos din pat punct ma duc la dulapul din lemn de cires virgula of m-am saturat de aceleasi si aceleasi haine virgula o sa imi iau de data asta un kimono http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...x=61&ty=80 scuze nu stiu sa il descriu doar ca fara chiestile alea luni pe mana->niciodata sa nu pui un link intr-o povestire si sa vi cu alte completari de la tine puse din pomsi oricum linkul nu merge era scurt parul sau kimonoul? parul l-am lasat liber.Ma gandesc sa ma duc la Tsunade cred ca va fi surprinsa.
Plec din camera mea si ma grabesc catre biroul Hokageului. Dar biroul si camera ei sunt in aceeasi cladire?
Ajung bat frumos la usa si imi iau o voce de barbat ti-ai luat voce de barbat? o vad pe Tsunade ca e cu spatele
Cu o viteza uimitoare m-am pus in fata la Tsunade lui Tsunade si i-am spus doua puncte
-BUNA! Buna? Poate buna-ziua ca nu au aceeasi varsta.A si fata litere de tipar
-Aaaa, asadar Sakura?
-Stiu ce vroiai sa ma intrebi si nu, nu am facuto punct Ce sa intrebe, ce sa faca?
-Serios pai am ales si numele daca erau fete Kayko daca semana cu Sasuke si Saiury daca semana cu tine. Ce ai vrut sa zci ca eu nu am inteles nimic?
-Ok
Ma grabesc sa ma duc la Naruto deabea astept ce fata va avea daca ma va vedea. Cum adica astept ce fata va avea? spaceAlerg din nou prin sat opserv observ ca doar muncesc cine? la reconstructia satului sau cea mai ramas din el Pai daca il reconstituiesc inseamna ca a fost distrus si nu mai e nik din el imi pare rau sat frunza, dar sa se gaseasca o curva (iar scuze ) iar+18 ca eu nu sunt una dintre ele adica eu sunt o fata mai finuta nu curva ca Karin cacofonie din nou sau ca alte fete din sat.space O scandura era sa cada pe o babuta nu era vreme de pierdut si de gandit am luat-o pe saraca femeie si am fugid catre Narut. cred ca era Naturo si ai fugit cu tot cu babuta?
Naruo dormea cred ca vorbea in somn. Crezi? doua puncte
linie de dialog Si eu te iubesc Sakura-chan ce? nu il mai iubesti pe Sasuke perfect.
Observ un mar cu care pe care il bag lui Naruto in gura lasandu-l sa se sufoace virgula bine nu sunt chear chiar asa de rea si i l-am scos si i-am dat doar un pumn zdravan sa se trezeasca odata.spaceNaruto idiotule trezeste-te!
-Sakura-chan?
-D, dar nu apusa sa termine propozitia fara linie de dialog si fara "d"-ul ala acolo
-Nu nu m-am culcat cu Sasuke asa ca, antreneazaliniutate
-Asa voi face Sakura-chan
Nu am inteles nimic din astea doua propozitii
Se pare ca s-a facut noapte cand? asa de repede? doamne...

Sasuke:spaceAud ca Karin cacofonie a terminat drogul punct este un drog de amortire virgula persoana care il consuma nu va mai fi capabil sa isi miste corpul inafara de a vorbi.space O iau pe Karin si am intrebat-o de unde simte chakra a spus intr-o camera ou camera ce? gata stiu la ea acasa virgula se pare ca nu ma crede o amenintare greseste... punct nu trei puncte
Am pornit domne ard de nerabdare punct fug cat mai repede virgula am luat si drogul vad ca idioti aia care pazesc intrare in sat ma asalta asalteaza ce sa le fac? am arunat o bomba fumigena sunt si eu bun la suflet nu sunt chear chiar asa de rau sa ii omor... - si a aruncat bomba pt ca e bun la suflet?
Sakura:space Ma bag in pat sa dorm a fost o zi lunga adorm nici intr-un minut
Sasuke: E adormita cred ca va mai lua usor drogul stai nu e drogul bun e droul care te face sa dormi e bun si asta i l-am turnat pe gat dupa care am luatliniutao in spate.
Sakura:spaceIncet totul devine neclar, incep sa ametesc si sa observ ca totul este negru in jurul meu.space Simt cum razele blande ale soarelui imi incalzesc chipul, iar eu deschid ochii.space Observ ca "razele soarelui" este sunt ele razele lumina unei biete lumanari si ca sunt in camera lui Sasuke nimic ciudat.space Stai camera lui Sasuke.Stai! Camera lui Sasuke?spaceCum de am ajuns eu aici?space Intrebari, intrebari sunt decand lumea, dar raspunsurile sunt cel mai grele de aflat.spaceOchii mei verzi incep sa se acomodeze cu lumina lumarilor.spaceDintr-o data simt doua brate puternice care-mi inconjuara talia.Respiratia lui cine e el? rece, pe gat apoi buzele sale care-mi saruta pielea fina a gatului.spaceNu vreau sa mai plang nu pentru el am varsat prea multe lacrimi pentru elpunct nu pot sa ma misc punct Sasuke se urca peste mine rupand hainele pe care le port virgula incerc sa ma dezleg, dar mainile imi sunt legate cu fire de chakra.spaceIn secunda doi sunt complet dezbracata in fata lui Sasuke.spaceAcesta îmi săruta corpul ajungând în acel loc nevăzut de nimeni. Îşi dă jos boxeri şi mă penetrează rapid şi tare, făcând mişcări rapide dute-vino, pe mine făcându-mi să plâng în hohote şi să-mi fie scârbă de propria persoană şi să-mi simt trupul din ce în ce mai murdar. După multe ore de chin acesta îşi da drumul în mine, apoi se trânteşte obosit în pat, lângă mine. Ore?? dar cat ii ia sa...?

Dupa semnele de punctuatie pui space adica spatiu.
Evita sa folosesti cacofoniile nu suna bine si nu sunt nici permise.
Nu pune linkuri si parerile tale de genu :"Nu pot sa il descriu doar ca fara alea..." Cand citesti o carte vezi vrea-un link prin ea si autorul iti zice sa te uiti singur? Daca vrei sa ne arati pui o poza la final.
Pune virgulele si punctele unde trebuie. Nu mai face propozitii kilometrice. Uneori nu mai inteleg cand se termina o actiune si incepe alta. E aiurea e cam ca asta: am mancat o paine a uite un catel zboara si o pasare? Intelegi ceva din asta?
Si o data ce ai pus in titlu ca ficul e +18(desi nici u nu ai atat) nu trebuie sa vi cu completari de genu:"scuati limbajul"

Ar mai fi de zis dar deja ma doare capul
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#36
heloo
Nu pot sa cred ca ai postat cap si eu abia acum am rasarit pe la tine. Cred ca CandyGirl are dreptate, de fapr sunt sigura de acest lucru. Semnele.. nu sunt chiar atat de groaznice, ai o varsta frageda asa ca se intelege. Dar in rest, nu inteleg de ce ai pus acel +18. Ai facut asta pentru ca.., ai crezut ca ficurile hentai sunt mai populare... poate ca da... dar depinde si de cum scri. Tu nu ai asa ceva, si cu tot regretul nici nu ar trebui. Inteleg daca incepi la 14 ani, dar tu esti si mai mica de atat. Nu putem sa-ti cerem multe lucruri, cu atat mai putin scene hentai, este cat se poate de logic. Tu nici nu... m-am oprit. Dar este bine ca ai inceput de la varsta aceasta, esti tanara, multi useri incep de la o varsta si mai inaintata, tu ai destul timp ca sa te perfectionezi, iar scoala la tine este cea mai usoara, deci ai timp perechet.
:bye:

#37
Am revenit
Trebuie sa-ti zic ca ai ales o tema cam greluta [+18] pentru varsta ta...Sa-ti zic sincer tu ai zis ca astea +18 atrag lumea, inca un lucru care il faci pentru comentarii, dar nu e numai acel +18 care trebuie sa atraga lumea ci si titlu, continutu, modul in care scrii si incepi. Nu iti cer sa fii perfecta pentru ca nu exista, oricine mai greseste si nu sentimentele uneori nu pot fi descrise la prefectie [intelegi] dar se incearca cat sa simta cititorul. Mai citeste carti, poezii ca sunt pline de figuri de stil, ficuri. Fa-ti un pic fa-ti ordine in idei. Sper ca nu te-am suparat, dar asta rezulta.;;) inca ceva, nu mai scrie cu Caps lock, de ce? pentru ca da impresia ca ca tipi la noi [valabil si pentru alte sectiuni] ca sa atragi atentia, sa pui acentu poti folosi "bold" "italic" sau "underlined"

Ai cam ametit lumea. Adica ai inceput sa scrii din persperctiva Sakurei, dupa Sasuke, din nou Sakura, Sasuke si ai scris la un moment dat o replica din perspectiva fetei, ei bine aia nu avea rostul pentru ca putea fi replica lui Sasuke si uite cum: "O priveam cum doarme linistita..." de aici noi intelegeam ca rozalia sa culcat.
Descrierea nu e prezenta: puteai descrie macar putin cum sa simtit Sakura la acel act, a simtit emotie, scarba..ceva.
Greselile au fost zise mai sus, pune semnele de punctutie pentru ca mai lipsesc din ele. Ai cam multe repetii, inlocuiestele cu sinonimele.
Actiunea a fugit >.<

Cam atat, am zis pe scurt ce am avut de zis. Sper ca nu te-am suparat, mai ales la hentai, dar e un mic adevar. Unele chestii sunt de baza si ar trebui sa le stii, mai ales exprimarea si semnele de punctuatie. Succes si incearca mai mult pe viitor :*
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#38
Scuze de intarziere, dar am avut o problema oricum nu miati dus dorul in fine

Capitolul 7

Dupa ce totul s-a potolit simt ca lumea s-a prabusit ce copila ce idioata puteam fi uau o dragoste s-a tranformat in asta? Ce am facut sa merit asta sa iubesc un idiot?Uau cate intrebari, dar raspunsuri, raspunsuri aste le vreau la oara la ce sa ne foloseasca intrebarile? nu aveam raspunsuri era intuneric vroiam sa fug, dar cum nud?
Cate dragoste ciudat cat atata dragoste dintr-o data se transforma in ura, ura razbunare doamne cand ma gandesc cand aveam 12 ani cat de fraiera puteam fi si firele astea chakra idiotul asta de langa mine care si sforaie crede ca o sa ii nasc copii, dar cine sunt eu?Nici macar nu stiu unde e usa.Oare unde sa fug?Fugi, dar nu te poti ascunde daca as putea sa ma dezleg, dar cu cat ma zbat mai tare cu atat firele astea imi mananca chakra.
Daca mai stau mult aici cred ca o sa inebunesc imi concentrez chakra si sparg acele fire am reusit!
Vreau sa fug, dar ceva mai precis cineva ma trage de mana si ma pune sub el.
Acesta se uita la mine puteam citi cuvintele care le avea in gura ,,Fugi?"
-Si ce chiar crezi ca o sa iti nasc copii sa iti refac clanul ei bine gresesti si mai bine cautati o cu*va uite ai deja una de exemplu Karin
Acesta nu imi face nimic doar ma apuca de barbie si imi spune

-Poate am sa te iert
-O da si ce crezi ca nu pot fugi o sa mai ai incredere in mine?
- Nu ma face sa rad Sakura, doar ma cunosti mai bine ca orcine. De data asta te pot ierta, dar de pedeapsa nu poti scapa.
-Si ce o sa mai ai in credere in actiunile mele, inprevizibile?
-Pedepsa? Chiar nu crezi ca am sferit destul?Binenteles ca nu tu esti marele Uchiha nu iti pasa decat, de tine
-Sak..
-Nu nu lasa ma sa vorbesc dupa ce ca te-am iubit era in stare sa fac totul, dar totul pentru tine, iar tu erai marele Uchiha tie nu iti pasa de persoanele care te iubesc tu esti marele bad boy mai lasat sa plang pe banca aia dupa care era sa il omori pe Naruto tu, tu u mai esti Sasuke esti un monstru
Spun asta dupa care incep sa vars lacrimi ma trantesc mai incolo si incep sa dorm
Ma trezesc eram intr-o camera intunecata de data asta nu mai eram in pat, ci pe jos eram legata purtam hainele lui Karin incerc sa ma tarasc sa imi dau seama unde este usa, dar in zadar.
Eram legata la gura si total speriata adica din toate admiratoarele lui Sasuke de ce tocmai eu? De ce ce am facut poate ca sunt singura care l-am iubit nu care l-am privit ca pe un trofeu.
Recunosc ca, si eu eram asa, dar la un moment, dat mi-am dat seama ca nu comteaza daca esti frumos, ci ce ai intauntrul tau.
Eram atat de disperata, dupa dragostea brunetului incat puteam sa sacrific tot ce, fraiera puteam fi.
Nu il credeam, in stare de asa ceva uau prima mea experienta sexuala a fost in patul cel care il iubesc asta nu pare rau, dar faptul care ma violat asta este rau.
Strang, din pumn cat pot de tare doamne Naruto cand o sa vi dupa mine hai dati seama blondule in clipa asta pot deveni o jucarie de placere, si nu chear jucaria ori si cui, ci a lui Sasuke.
Vad cum o usa se deschide si isi face aparitia brunetul era cu o tavita argintie cu mancare, si apa.
Nu iti nasc copii, nu mananc, nu imi placi tu. ii spun eu mai degraba strigand la el
-Mai bine tineti gura, si manca
-O da cine ma va obliga sa mananc chiestia asta, pe care tu o numesti mancare
brunetul pleaca din camera oftez usurata, dar dintr-o data stomacul meu incepu sa scoata niste sunete dand semn ca chear ca imi era foame, dar nu, nu ma voi injosi atat.
Dintr-o data aud cum cineva intra in camera cred ca este Sasuke, dar este Karin oftez usurata, dar era mai rau de cat Sasuke.
-Daca Sasuke-kun al meu a zis ca vei manca vei manca
-Si daca nu Karin sti ceva da in mine tot ce poti hai eu tot nu mananc
Aceasta ma privi furioasa si incepe sa dea in mine cu picioarele si cu pumni nu scot niciun sunet doamne daca nu aveam maile legate cred ca daca un pumn ias da in mecla aia ar muri pe loc, sau, iar sari tot dinti aia din gura.
Eram toata vanata si abea mai respiram ii spun sa plece la mama dracu ca eu tot nu mananc
Sasuke intra in camera si ma privi isi pune mainile, pe frunte de uimire in starea in care arat si o trage pe roscata din camera.

Sasuke: Privesc furioasa catre roscata dupa care o iau de mana o apropi si ia se pragateste sa o sarut, dar surpriza o dau cu capu de perete, dar nu ma opresc aici incep sa o lovesc cat puteam de tare dupa ce am lasat-o pe roscata intr-o stare sa zicem "adormita"
Dar nu e moarta nu imi pasa de asta si nu inteleg de ce am batut-o pe ea pentru Sakura adica nu nu am batut-o pentru Sakura poate pierde sarcina adica o doamne cum arata si-a stricat corpul ala cu adevarat perfect doamne, iarta-ma ce dracu spun eu aici.

Sakura: Trebuie sa scap de aici, dar cum gandes te Sakura gandes te hai nu te-a lasat maicata cu fruntea aia mare degeaba, dar oare de ce sa nu nasc copii totusi nu au nicio vina ma gandesc ca idiotul ala ma violat, dar am saispre zece ani cum sa am grija de niste copii, daca nici de mine nu sunt in stare sa am grija.
Camera s-a spulberat era Naruto!
-Sakura chan privi patul care aveau hainele mele rupte
Acesta se pune in genunchi si se uita la mine cu ochii mari cat cepele
-Sakura-chan de ce, de ce?il vad cum strange din pumni cat poate de tare se apropie de mine si scoate un kunai si il inveleste intr-o hartie dupa care kunaiul se face galben si taie firele chakra il inbratisez si ii multumesc.
Apare Sasuke Naruto a inceput sa se transforme in bestia cu cozi
-De ce, De ce nenorocitule cum ai putut sa ii faci asa ceva lui Sakura-chan idiotule te iubeste mai mult decat orice pe mine Sasuke sti eu eram gelos pe tine ca erai mai popular aveai fete chear si pe Sakura-chan te credeam la fel, dar acum te cred un gunoi reuseste Naruto sa ii spuna intr-o suflare

~~~~~Dupa 9 luni de zile~~~~~


-Respira, respira inpinge da stati mai este un copil.Haideti doamna inca putin inca putin
-Da am reusit ati nascut doua fetite frumoase uitati certificatul va trebui sa le puneti un nume.
-Cand putem sa o vedem pe Sakura-chan Kakashi-sensei?
-Asteapta Naruto va trebui sa vina din clipa in clipa
-A reusit a nascut 2 fetite!
-Putem sa o vedem?
-Desigur
Ajung intr-o camera de spital cu pereti albi, un pat alb, faianta alba si o gramada de flori.

Sakura: Vad cum toata lumea roiste in jurul meu si incepe sa ma felicite purtam o rocie alba stiti cum poarta cei din spital vad cum echipa medicala imi inmaneaza 2 fetite una avea ochii verzi, iar alta ii avea negri puteai observa cu atentie ca cea cu ochii verzi va avea parul roz, iar cea cu ochii negri il va avea negru.
-Sakura-chan cum le vei numi?
-Pe aceasta cu ochii verzi o vi numi Sayuri, iar pe cea cu ochii negri Kayko
Le tineam la piept, dar ele incep sa planga incep sa le cand o melodie sa le calmez
-A la nanita nana, nanita nana, nanita ella
Mi nińa tiene sueńo bendito sea, bendito sea

A la nanita nana nanita ella, nanita ella
Mi nińa tiene sueńo bendito sea, bendito sea

Fuentecita que corre clara y sonora
Ruiseńor que en la selva
Cantando y llora
Calla mientras la cuna se balansea
A la nanita nana nanita ella

A la nanita nana, nanita ella, nanita ella
Mi nińa tiene sueńo bendito sea, bendito sea

Fuentecita que corre clara y sonora
Ruiseńor que en la selva
Cantando y llora
Calla mientras la cuna se balansea
A la nanita nana nanïta ella!
-Sakura-chan spuse Naruto

Ei bine am trecut asa repede la nastere ca nu mai avea rost sa zica ca a fost violata ok pup
[center]
My fragile soul is broken
[/center]

#39
Hey, bine ca mi-ai spus.
Am observat ca ai mai redus din dialog. Ai o claritatea cat de cat mai bine, dar tot mai ai de munca. Acel "uau" nu ii inteleg rostu si nu trebuia sa-l pui, iar faza cu "bad boy" ei stiau engleza? adica incurci putin timpurile.
*Descriere: ai pus, ai inceput de jos si e bine. Chestii micute, dar e bine pentru inceput. Acum incearca sa dezvolti putin.

*Actiunea: ai grabito. Cand Naruto a aparut ce sa intamplat pana la urma? s-au luptat? Sasuke e viu, mort..trebuia sa ne lamuresti tu pe noi.

*Semne de punctuatie, in ai mancat. Cand ai o enumeratie, pune virgule..greseli inca mai ai, eu am sa-ti zic doar cateva. Claritatea textului se ridica usor, era pe la inceput un dialog si vorbea Sasuke, ei bine a doua replica a fost tot a brunetului, iar eu nu pricep de ce ai pus alta linie. Ne-ai cam dus in eroare. Ai mancat o linie de dialog undeva.
gandes te- gandeste
saispre zece- saisprezece
chear- chiar [e cu "chi"]


Citat:Dupa ce totul s-a potolit simt ca lumea s-a prabusit. Ce copila, ce idioata puteam fi. uau[fara ca nu ii inteleg rostu] O dragoste s-a tranformat in asta? Ce am facut sa merit asta sa iubesc un idiot?Uau [din nou fara] Cate intrebari, dar raspunsuri, raspunsuri aste le vreau la oara la ce sa ne foloseasca intrebarile?[nu pricep, uite cum puteai pune:] dar raspunsuri, raspunsuri nu sunt sau cel putin nu le gasesc eu. Atatea intrebari, pentru ce? pentru ca sa ma zbat eu intr-un univers plin de aceste mistere in speranta de a gasi o iesire, un indiciu..ceva [vezi? simplu si aveai si putina descriere] nu aveam raspunsuri era intuneric vroiam sa fug, dar cum nud-unde?

Cam atat, ai grija pe viitor. Succes si te pup dulce.:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#40
heloo
M-ai anuntat despre cap, multumesc, si mi-am zis "Daca m-a anuntat de ce sa nu com ?", si iata-ma aici. Descrierea nu este tocmai buna, mi se pare o lucrare de incepator- putin avansat, fiind primul fic de descurci destul de bine. Actiunea mi s-a parut grabita, nu mi-a placut cum cand a aparut Naruto, ai taiat firul si n-ai lasat acolo sa punem intrebari, dar cred ca vrei sa lasi suspans. Ideea am mai vazut-o, cand citeam mi-am amintit despre un fic pe un sait in care ideea era indentica, iar acum se afla si pe acest sait, deoarece autoarea a vrut sa-si puna ficul aici. Dra nu conteaza, ideea e ca mai exista. Dialogul este cam... nu mai conteaza.
:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sasusaku iubire nesfarsita Harona 23 14.733 12-02-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 7.969 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku o iubire secreta alexandravega 6 6.145 25-07-2010, 02:38 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D) ♥Luchi♥ 12 11.127 01-06-2010, 10:10 AM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  SasuSaku[O iubire speciala] Deutzzyka 7 6.188 28-04-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 13.370 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 8.671 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  iubire imposibila (sasusaku) alastar 4 6.031 11-01-2009, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 11.448 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly
  NaruSaku [Shippuuden] Sayuri Chan 10 8.633 22-09-2008, 07:38 AM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)