Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Odododo :3

#1
Chestiunea aceea numită eşarfă de la piciorul prietenei mele. http://i1109.photobucket.com/albums/h434..._large.jpg

Lanţ.
http://i1109.photobucket.com/albums/h434...nyah/9.jpg

Enjoy them. :3
__________

Scuzaţi dacă fac post dinăla (ahh ce am uitat denumirea).

Am revenit cu două poze nou nouţe.

Chestiuţele mele. http://i1109.photobucket.com/albums/h434...180220.jpg
O casă care am pozat-o în tabără.
http://i1109.photobucket.com/albums/h434...C08002.jpg

Cam atât. :3

#2
Hmmm...nu prea ai subiect tu in fotografie. Bine, inteleg, lantul arata bine...si cheia la fel...dar fotografiile nu zic cam nimic. Foloseste un cadru mai larg, sa se vada si ceva din jur, ceva de care sa se lege fotografia, sa fie parte din ceva iar elementele respective sa fie puncte centrale.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#3
Hmmm~ Mie imi plac pozele, sincer. Arata bine, destul de bine, insa...la aia cu esarfa ar fi fost dragut daca s-ar fi vazut si altceva in afara de esarfa in sine si cheia, serios.
Cea cu lantul este minunata, este preferata mea. Uh, sper sa mai faci poze si sa ne mai arati si noua...Si daca vrei sa ma anunti si pe mine cand mai postezi, ok?
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#4
Bau!
Îmi plac pozele tale. Îmi place mult a doua şi a treia. Ai nuanţe foarte frumoase în cadrele fotografiilor tale. Deşi sunt imagini relativ simple, mi se par foarte frumoase. De exemplu a doua poză este foarte cotidiană ş îmi exprimă feminitate, fericire şi în acelaşi timp copilărie.
Claritatea pozelor este foarte bună, iar cadrele sunt destul de reuşite după părerea mea. Ultima poză mi se pare cam arsă, dacă nu o tăiai chiar aşa nu ar mai fi fost. Eh, poate arată mai bine decât poza originală. Ce pot să mai spun? Mă cam doare capul şi nu mai găsesc argumente.
Mai aşteptăm poze.:]

*Hugs`.
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)