Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SasuSaku+18 Iubire Shippuuden

#21
Te rog eu să nu te superi pe mine, da comul ăsta are să fie foarte dur... şi să nu te miri de ce. :-)

* În primul şi în primul rând, vreau şi eu să ştiu de ce nu doreşti să te concentrezi asupra ficului tău ?? :| Eu tot nu înţeleg faptul că nu încerci măcar să fi mai cu mintea la ceea ce scrii, în loc să îţi zboare prin alte locuri ... :|
Ai încurcat aici totul, te-ai bagat cu prezentul nostru, din era noastră, cu timpul lor.. de unde naiba a ajuns Anda Adam să cânte pe vremea lor.. ?? :|
Karin parcă era roşcată, tu la început ai făcut-o brunetă.. şi ca să nu zici că sunt chioară am să-ţi arăt unde e şi greşeala: "-O Sasuke-kun si eu vreau sa ma marit cu tine spune bruneta " - uite asta este. -_____-"

*Greşelile pun stăpânire pe tot conţinutul tău.. nici măcar nu ştii unde să pui punctele, semnele de întrebare sau de exclamare.. sau mai ştiu eu ce. O___O;;
Descrierea e moartă, nu prea exista la tine, o arunci aşa şi aşa, pe aici şi pe acolo, însă în cantităţi extrem de mici.
Pe lângă asta, e vai şi amar de cum ai expus totul.. sincer de abia de mai pricep ceva.
Şi tu ne spui că nu te revanşezi, dar drăguţă, tu nu pricepi că nu tre' să te revanşezi nouă, ci te revanşezi pentru tine.. nu îţi dai seama că dacă neglijezi toate greşelile acestea o să se aleagă praful de fic.. nici nu cred că încerci să te corectezi după ce scrii ... :|
Nu arată bine, nu e de loc bine.. de multe ori ai mâncat cuvinte, alte ori nici nu ai pus cuvintele corecte, ori s-au înfăţişat ca şi greşeli, e dezastru.

*Acţiunea este grăbită în cel mai periculos mod de până acum.. ţine şi tu cont de cum se desfăşoară toate în idei.
Prea repede sari de la o idee la alta,prea te grăbeşti. Îmi dai impresia că vrei să ajungi cât mai repede la un anumit punct din poveste, dar chiar şi dacă este aşa, încearcă să domoleşti totul.
La fel şi cu dialogul... :| e sec, dar sec de tot si nu are nici un rezultat şi in exces.. fiindcă nu pricep ce scrii din cauza greşelilor de ortografie, de tastare. :(
Mai verificăte şi tu din când în când.. nu le lăsa asa.. zlobode.

* Figuri de stil nu ai, defapt ce ai tu aici ? Aproape nimic... --"
Şi sincer acum personajele pe care tu acum încerci să le conturezi altfel decat sunt în poveste, le conturezi total aiurea.. toti sunt niste fraieri.. dar chiar toti.
Nu spun că acum toţi ar trebui să fie mai serioşi, mai nu ştiu cum şi etc.. dar totuli, parcă sunt bufoni. Şi îi iau pe rând:

-Sakura: ea este protagonista principală din poveste, asta am remarcat-o din prima să ştii.
Ea este extrem de indecisă asupra ceea ce vrea, asa de rau încat lasa de dorit.
Când vine vorba de ceva serios, întoarce totul pe dos şi iese o salata şi o mare prostie.

- Sasuke: şi el la fel ca rozalia este per. principal. Sasuke prea delăsător este, prea o ia într-o joacă absurda, în loc să se gândească mai amplu asupra gravităţii situaţiei.

-Karin şi restul, mă pe ei poţi să-i faci bufonii, bufonilor, însă să nu o iei pe arătură... dar dacă mă gândesc mai bine, totuşi Karin nu ar trebui sa fie aşa de prostuţă - sincer e chiar proastă la cum se comportă.. se lasă prea usor modelată de Sasuke, cu toate că ii place de el, sau are o obsesie .. în fine, dar încearcă sa măreşti acel duel între ea şi Sakura, să fie mai electrizant.

* La comedie chiar nu te descurci.. şi totul se cauzează din pricina că:

-Ai greseli.
-Nu te formulezi bine.
-Nu pui unde trebuie semnele.
-Åži alte ori ideile sunt chiar banale.

Faza cu paharul şi apa.. m-au dat pe spate de groaza, nu că de altceva. :-L
Acolo nu prea cred că mergea ca Sakura să fie asa de ridicola, aşa de indiferentă asupra situaţiei în care a fost pusă. :|
NU AM RÂS DE LOC !!
Trebuia să ştii că ficul, după cum il prezinţi tu, are o complexitate amănunţită de acţiune.
Dar pentru că tu nu prea ţi cont de ea, nu reuşeşti să o expui în formele ei adevarate, ci începi cu bufonerii absurde de comedie.. care nu aduce nici zâmbetul pe buze.... [sunt dura, dar nu am ce să-i fac]


Tot ce-ţi cer eu este să te străduieşti mai mult decât o faci tu acum.. fiindcă dupa cum ai vazut şi alţii, nu doar eu, nu au fost mulţumiţi de ceea ce ai spus şi de ceea ce ai scris.. pe lângă asta daca ţie îţi place să scrii, încearcă totuşi să scrii din inimă, dar şi cu cap.
Fiindcă laşi şi cele mai prosteşti greşeli, dar şi pe cele mai periculoase, să îţi devoreze lucrarea...

Din păcate nu pot să spun ceva frumos, chiar nu se poate..
Îmi cer scuze dacă am fost prea dură.. dar vreau să văd că totuşi te implici mai mult în ceea ce scrii. Când spun a implica, mă refer ca îţi şi corectezi greselile, ceea ce tu nu prea faci, îţi reciteşti lucrarea, ceea ce tu nu prea faci.. şi tot aşa mai departe. Aici dă semne de dezinteres.
Nu spun că neglijezi totul.. doar că încearcă să mai fi şo atenta la ceea ce scrii şi să şi corectezi.

Şi ţine cont de ce şi-au spus şi restul, nu la aia cu comul aşa: "Mama ce tare, vreau nextul...", ci la cei care şi-au omorât timpul să-şi descifreze nextul, cât şi să-ţi enumere greşelile, ca să te aducă la o stare mai bună.

#22
Băi deci -_____-". Cred că mi-a căzut tot părul din cap după ce ţi-am citit fic-ul. O____o.
Ai noroc că am avut o zi bună altfel.. =|.
Înainte de toate.. Ficurie NU se fac pentru comentarii. :| Doar pentru că nu ai primit în ziua respectivă comentarii asta nu înseamnă ca trebuie să-ţi închizi ficul. 8-|
Acum... here we go x_X.
1.Încearcă să ţii cont şi de comentariile noastre că noi nu ne răcim gura degeaba pe aici.. şi nu îţi mai găsi scuze gen "mi-am luat căţel şi nu am făcut aia..", "am apăsat esc şi mia dispărut..". Ok şi? Te jucai cu câinele si faceai ficul altă dată. Simplu. -.-"
2.Poate sunt eu mai dummy.. o_o" dar ultima dată când m-am documentat am înţeles că virgula NU se pune dacă ai chef sau nu -_________-". Dacă o pui, o pui cum trebuie dacă nu formulezi propoziţia astfel încât să nu-ţi trebuiască virgulă.
3. *ahem* Tu ai ochi numai pentru comentariile gen "e superr !!!!!!!!!!!!!!!!", "continuaaa!!!!!!!", "wooooow ce tare" =|. Dacă da menţionează sus "Nu îmi mai criticaţi ficul ! Nu am să ţin cont de ideile voastre pentru că nu ma interesează ! Puteţi scrie cât vreţi, dacă am comentarii la fic tot ce îmi trebuie \:d/ că eu nu le citesc!"
4. Mai citeste ficuri honey! Nu mă refer să furi ideea -.-" ci sa te uiţi la limbajul folosit de autor -___-".
5. Acesta e un fic 18+. Nu prea cred :|. 18+ înseamna violenţă fizică cât şi verbală într-un fic şi cam tot ce ţine de droguri, violuri, sex şi altele. Pentru informarea ta ficul tău nu are mai mult de +14.
6. OMG! Ai puţină milă de acţiune X_X. O fugăreşti ca naiba :-t. Adică Sasuke atacă satul, peste două rânduri o ia pe Sakura cu el şi lasa satul in pace, iar dupa vreo 10 rânduri începe să o satisfacă ?! Cred că nu mam prins TT_TT.
7.Ai menţionat undeva că nu vei mai grăbi acţiunea însă au fost nişte vorbe în vânt.

Probabil am fost foarte dură :)) însă dacă nu ţii cont de ce îţi zicem noi :-j..
Dacă te-am enervat dă-mi un PM [mesaj privat].

#23
Draga mea, ti-am zis eu ca de mine nu mai scapi si am sa ma tin scai, asta daca vad vreo imbunatatire, pentru ca pana acum nimic nou. Iar eu nu am de gand sa stau si sa scriu aici ca nebuna daca tu nu tii cont de ce zic, nu te mai lua dupa comentarile "vai ce frumos, vreau next.. etc" nu alea te ajuta ci astea care le zic eu, Rusk' Key, Foxii si mai erau..comentariile care iti spun greselile si iti atrag atentia. Tu asculta critica!

Si ca sa fiu sincera asta pare a fi o compunere de clasa a 2-a, pana si acolo se pun virgulele. Stai ca aici nu am priceput: ti-e lene sa pui virgulele? o.o si ca fie si mai bine, am sa citez ce ai zis tu:
Citat:Kymura nu ai fost dura, dar ce e vorbirea indirecta? pls ? si faptul ca nu folosesc virgula pai mie lene frate sa o pun si catodata o pun mai repede sau mai tarziu ca scriu repede la calculator si nu mai apuc sa pun virgula si o sa fie inbunatatiri, iar partea cu hentaiul va veni nu mai dureaza mult maxim 2 capitole vene a in capitolul de marti, dar sa nu grabesc actiune nu asa miati zis? i am evil a da puteti sa alegeti varianta 1 sau 2 va rog ca am 2 variante si nu stiu ce next sa pun din cele .

#Vorbirea indirecta= [sa-ti dau o definitie sau exemplu :-?] da stai asa..cum sa nu stii? Deci: se elimina linia de dialog "-"; transformarea modului imperativ în conjunctiv [dar pe astea banuiesc ca nu le stii]; eliminarea exclamaţiilor, interogatiilor, interjectiilor. Ceva mai simplu decat asta nu pot sa-ti zic si uite si un exemplu, exact din textu tau luat.
"Ma duc in camera Sakurei vrand sa o trezesc.
-Trezeste-te spun eu vrand sa iau perna de la cap."

traforat in vorbire indirecta si putin corectat: "Ma indrept spre camera Sakurei vrand sa o trezesc. Pasesc incet in camera slab luminata, iar picioarele mele se indreapta spre patul rozaliei. Imi pun mana pe umarul ei incercand sa o trezesc, insa fara nici un raspuns asa ca ii iau perna din cap si incep sa o strig in speranta de a o aduce inapoi in lumea noastra."
Vezi si am pus si putin descriere sau uite altfel: "-Buna, ce faci? - Am salutat-o pe x si am indtrebat-o ce mai face.."

#Alta chestie: nu stiam ca virgula se pune cand ai tu chef, ea e necesara intr-o propozitie/ fraza. Si se pune indiferent ca ti-e tie lene sau nu, iar la tine semne de punctuatie lipsesc cu desavarsire. Daca ai chef sa scrii un capitol si cate greseli posibile in el, ar trebui sa ai si pentru virgula, iar chestia asta nu o pricep, e asa greu sa apesi pe semnul "," de pe tastatura? O_o
Pune semnele de punctuatie ca nu mai intelege nimic. Ai cateva puncte aruncare din cer ca sa fie si ele.

#Exprimarea e la pamant, serios ca nu am inteles nimic, iar faza cu supa nu mi sa parut cine stie ce, daca acolo doreai sa fie comicul [ajung si la el]. "-Mi-a cam dat o palma Sakura ou doare o aud cum murmura." zimi daca tu ai inteles ceva de aici? ca eu nu. deci trebuie sa stau si sa deslusesc ceea ce scrii tu si daca acolo Sakura vorbeste cu Sasuke sau in somn sau nu era nici un dialog. Corecteaza-te!

#Timpurile, persoanele: le amesteci, e o adevarata tocanita capitolul tau. Si iti zic si unde ai gresit: ai inceput sa scrii din perpectiva Sakurei, dupa te-ai dus la Sasuke, mergeai pe persoana I si brusc ai intrat in persoana a III-a si dupa iara te-ai dus la persoana I. >.< am murit.. hotarastete asupra unei singure persoane, nu incerca sa intri si tu ca vocea naratorului ca nu-ti iese.

#Comicul: nu mi sa parut ceva comic aici, defapt mi sa parut trist pentru ca nu vrei sa te straduiesti. Mai intai imbunatatesteti scrisul si dupa mai pui si comic.

#Descriere: iar am ajuns la ea. Nu ai pus deloc, adu descriere. Incepe cu ceva banal, cum ar fi: "frumoasa ca o floare" si tot e ok pentru inceput, numai sa vad ca te straduiesti. Hai sa-ti dau un exemplu poate asa vezi unde gresesti, am sa ma folosesc de decizia Sakurei:
" Ma gandeam ce sa fac, cum sa fac. Daca plec Sasuke va ataca Konoha, iar el e de partea intunecata acum, nu vreau ca Naruto sa moara in incercare sau ca satul sa sufere din cauza mea. Sasuke e intr-un univers intunecat, iar el e regele. Ce as putea face eu? Nu am forta necesara sa-l scot la lumina si sa-l fac sa vada din nou razele soarelui. Sa-l mai vad zambind pe brunet ar fi o adevarata minune. Atunci as putea sa si mor. Nu pot sa fac asta satului, e prea mult, dar asa il pun pe Naruto pe ace si multa durere. Insa, asta e misiunea unui ninja sa se sacrifice, sa lupte pana nu mai poate, dar sa o faca din dragoste..."
E ceva simplu pe care il poti face si tu, nu m-am complicat prea mult. Mai citeste carti sau alte ficuri. Au mai fost ca tine, dar s-au straduit. Punete in locul unui personaj, incearca sa te imaginezi pe tine acolo.

#Actiunea si ea fuge. Degeaba ai zis tu ca hentaiu vine peste 2 capitole, ca nu vrei sa grabesti lucrurile. Le grabesti si asa. Ti-am mai zis si iti mai zic. Domoleste-o. iar +18 cum a zis si Foxii inseamna violenta, incercari de a viola o persoana, crime etc. Nu e numai hentaiu.
Inca ceva: nu mai pune scuze ca nu ma intereseaza. Tu aduci nextu si gata, iar faptul ca e plin de greseli imi da impresia ca tu nu scrii din placere si ca te grabesti numai ca sa postezi si sa primesti comentarii. Chiar asa de mult iti place sa-ti fie criticat fiecare capitol? O___o"

Cam atat, sper ca ai inteles si ca nu te-am suparat si sa tii cont de vorbele pe care le spun aici. Succes cu nextu. :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#24
Ohayo! Cu riscul sa par nesimtita, b*tch - stiti cuvantul in engleza - si ce mai vrei tu, eu cred ca nici macar nu te uiti pe comenturile noastre. Fiindca la cate comenturi dure ai primit de la mine, ♥Venus^.^Roseta♫, Foxii♥, • Rusk`Key • si alti, tu nu faci nici un progres. Sunt doua variante la care ma gandesc aici. Prima: Intri pe Zup la ficul tau, numeri sa vezi daca sunt doua comenturi - de citit sigur nu le citesti - si daca sunt mai multe, iar printre ele vezi ceva de genu Mortal ficul. Actiune cam grabita, dar este mortal si astept nextul..., rapid, intr-o ora apare nextul. Si a doua varianta este, ca nu vrei sa evoluezi defel. Ne citesti comenturile si in mintea ta se contureaza ceva de genu n-au decat sa isi raceasca degetele de pomana, ca eu tot asa am sa fac.
Daca asta este mentalitatea ta, sa sti ca este gresit, fiindca in primara nu dai mare importanta greselilor gramaticale sau ceva de genu, dar cand treci la gimnaziu si liceu, ai sa vezi ca la teste, profa sau proful iti scade la nota de n-ai treaba. Acum sa spun si restul. Dialogul este sec si interlocutorii nu se stiu de fel, incat trebuie sa ii deduc singura si imi este lene, asa cum iti este lene si tie sa pui unde trebuie virgula. One a one, nu crezi? In fine. Descrierea si naratiunea... deja ma apuca pandaliile cand ma gandesc la ele. Ma crezi ca si un copil de clasa a doua poata sa faca o compunere care sa contina descriere si naratiune. Nu vreau sa te jicnesc sau ceva de genu, dar descrierea ta este... aaa... pai nu prea este prezenta, aproape defel =_=", iar naratiunea o urmeaza. Ce este vorbirea indirecta? You jocking, right? Eu stiam - aici sa ma corectati va rog frumos - ca vorbirea indirecta o inveti in clasa a treia sau a patra, dar te lamuresc. Povestesti dialogul si vad ca deja ti s-a dat exemplu, deci numai ma omor cu asta.
Actiunea este tot asa cum am spus in primul coment al ficului tau: SuperSonic, Hiper-spatiu, SonicX si ce mai vrei tu. Deci incearca sa o domolesti, ca incurand o sa avem The End la fic. Repet, cu riscul de a lua un warm si ban pe chestia asta, eu mi-am spus parerea. Ai face bine sa te corectezi, sa nu iti mai fie lene sa mai pun semnele de punctoatie, sa recitesti toate caietele tale de romana, fiindca o sa-ti prinda bine mai departe. Stiu ca mi-am racit degetele de pomana, dar asta e.
Astept nextul cu imbunatatiri, pana cand ma intorc de la tara ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#25
Scumpo, să fiu sinceră, toate fetele de mai sus au dreptate în comentariile lor.
Eu una, îmi dau seama că nu citeşti comentariile, nu pentru că zice cineva sau altceva, ci pentru simplu fapt că tu singură te dai de gol. Dacă citeai ce comentarii ai primit [ majoritatea ] era imposibil să nu evoluezi măcar puţin. Nimeni nu se aşteaptă să devi peste noapte un geniu, pentru că, nimeni nu poate aşa ceva. Însă doar învăţând reuşeşti să evoluezi.
Chiar nu cred că dacă îţi aruncai privirea peste ce au încercat fetele să îţi transmită nu rămâneai cu ceva.

Citat:Postat de alexandravega - 06-19-2011 09:19 AM
Femeie te omor daca nu pui NEXT i love this poate actiune grabita, dar I love a da auzi esti criminala la faza cu amuzamentul te pup si pe tine te cheama Alexandra? a bun vrreau si eu ficuri ca ale tale lumea d epe zup se poarta urat cu mine chear de la primul meu fic 20( OK NEXT CA DE NU I KILL YOU!
Chiar nu vreau să se creadă că mă iau de vreun user sau ceva de genu. Dar, dacă tu asculţi ce scrie în chenarul ăla, să şti că nu o să evoluezi niciodată.
Pentru scrisul îngroşat : Domnişoara care a scris comentariul vrea fic ca şi al tău, vezi ? Nu crezi că ar trebui să le demonstrezi şi celorlalţi că merită să vrea asta ?
Pentru scrisul italic : Voi două chiar nu aţi observat că lumea încearcă să o ajute ? Cu ce se comportă urât ? Că îi lasă comentarii să poată evolua ? Eu una îl numesc ajutor, totuşi.
Ceva îmi spune că voi două sunteţi una şi aceeaşi persoană. De ce ? Pentru că şi comentariul tău şi cel al domnişoarei alexandravega este exact acelaşi tip de exprimare. Nu spun că este adevărat, dar e incredibil de izbitor.


Ţi-e lene să pui virgula unde trebuie ? Şi atunci de ce o pui mai repede ? Nu ar fi mai bine să o pui unde trebuie şi să îţi fie lene să o pui unde nu trebuie ? Am impresia că nu şti unde ar trebui să o pui, chiar dacă toate persoanele de aici ţi-au explicat [ inclusiv eu într-un comentariu anterior ] .

Oricum, ştiu că îmi încălzesc degetele degeaba că tot nu o să asculţi. Oricum, e spre binele tău, nu din răutate.

#26
Eu nu vreau sa fiu rautacioasa cu nimeni dar cred ca am dreptate asupra unui lucru.
Fata asta are 11 ani... sa fim seriosi... ce va asteptati sa gasiti aici? Mai ales ca e un fic +18... scris de o fata de 11 ani... deci cred ca asta spune multe.
In general astfel de povesti sunt vizate pentru cele mai dure critici posibile "constructive" pentru ca fiecare poate demonstra ca stie mult mai mult peste si "hai sa-i luminam si pe ceilalti".
Acum sa nu creada nimeni ca ii iau apararea si voi gresiti... dar lasati-o mai moale.
Ficurile cu adevarat bune primesc pareri de la 1 sau 2 persoane care se incumeta sa le citeasca... dar cele de genul acesta sunt atat de citite si corectate de parca ati incera sa faceti din ele viitoare romane de succes. Dati o critica atat de dura unui fic de calitate sa va vad atunci cat sunteti de capabili si din partea mea, jos palaria (sunt si persoane care chiar stiu sa faca asta pe aici).
Fata asta nu a auzit nici macar de vorbire indirecta sau alte chestii si poate ca multe lucruri ii par straine dar nu mai recunoaste nici ea. Sunteti prea exigente cand nu trebuie si mult prea calme cand ar trebui sa aratati contrariul.
Ficul asta nu are nimic ok in el... stiu... dar puteti incerca ori o abordare finuta in conformitate cu varsta celei care il scrie... ori va poftesc sa va aratati talentul la altele care chiar merita. Pierdeti atata timp citind tampenii si creand comenturi lungi si deosebit de explicative cand este evident ca ori persoana care le primeste nu le citeste... ori nu le intelege... ori nu are cunostintele necesare sa le puna in aplicare.
Cineva o corecta aspru pe la inceput... dar ea scria "dagut-o".... sa fim seriosi.... macar criticati in cunostinta de cauza nu cu si mai multe tampenii.
Ficurile de genul asta sunt practic vanate si macelarite si nu mi se pare ceva normal... poate ca undeva sunt si intentiii bune... dar pacat ca nu se fac receptate.
Sincer.... din toate comenturile voastre ce sperati sa inteleaga o pustoaica care nu stiu daca a citit 10 carti la viata ei, dar care totusi scrie +18?

In fine... eu nu am citit povestea asta... nici nu trebuie sa o fac... am citit comentariile voastre si e clar ce ma astepta... si pana acum trebuia sa intelegeti ca ea nu poate sa se adapteze cerintelor...cel putin nu pana nu incepe sa citeasca ceva sau sa studieze mai multe lucruri la scoala... si eventual sa urmareasca lucruri specifice varstei ei.

Ficul ei este scris pentru cei ca ea... de aceeasi varsta si cu aceeasi capacitate... nimeni nu e perfect... daca ea vrea totusi sa scrie lasati-o sa scrie asa cum vrea ea... puteti sa va demonstrati talentul de critici in alta parte, unde se vor face auzite, nu acolo unde nimeni nu le baga in seama.

Imi cer scuze daca a deranjat pe cineva, dar simteam nevoia sa spun asta odata si odata (iar cititorii fideli de fan fic-uri care au experienta... habar nu am ce naiba cauta pe aici... am asteptari mai mari, fara suparare).

Iar tu fata mea... citeste mai mult... scrie din placere si nu pentru comenturi, asculta ce te invata ceilalti si fa atat cat poti tu din ele... si mai ales... gandeste-te ca ai 11 ani mai fata... termina cu porcarii de genul +18 pentru ca doar daca ai surprins un film ca atare cand nu erau atenti parintii, nu inseamna ca sti despre ce e vorba... e chiar penibil serios...

P.S. sper sa nu apara acum un coment de genul: da am inteles o sa cer inchiderea ficului.
Fa asta daca iti place... scrie pentru tine pana la urma... calitatea nu vine cu numarul mare d eficuri inchise se deschise in speranta ca vei face unul calumea... poti sa te imbunatatesti aici... prin multa munca... iar progresul va fi cu mult mai vizibil.
Bafta!

#27
O promisiune e o promisiune marti e marti

Capitolul 5

In luminisul acela un baiat, blond cu ochii ca marea alunagara rasii nevrand sa fie ranita rozalia gandindu-se la fostul coleg la, prietenul lui cel mai bun cum putea sa ii faca asta Sakurei.Sa profite de cea care il iubeste si sa o lase aici in ghearele fiarelor, dar gandurile fu intrerupte de fata blonda.
Naruto nu a profitat de ia inca.Uite! terenul e aproape distrus total
-Si ce vom face cu ea?
Blondul nu vroia sa o de-a inapoi in ghearele brunetului
O iubea si era dezamagit ca il iubeste pe brunet.
-O vom lua cu noi, replica blondul plin de seriozitate
Naruto, dar cum ramane cu satul in care am copilarit? In care am iubit, in care, am trait.DIntr-un nor de fum a aparut echipa lui Sasuke.Stiam eram tulburat eram sigur ca va veni Sasuke dupa ea
Naruto, dar cum ramane cu satul in care am copilarit? In care am iubit, in care, am trait.DIntr-un nor de fum a aparut echipa lui Sasuke.Stiam eram tulburat eram sigur ca va veni Sasuke dupa ea
-Sasuke! in timp ce mi-am atintit privirile asupra lui
-Naruto!
Sasuke:
Emotionant nu e asa? inca o mai iubesti, dar nu ai aflat ceva nou pe mine ma iubeste nu intelegi Naruto nu te iubeste.
Am fugid cu viteza sunetului si am luato pe Sakura din mainile lui Naruto si am disparut nu in nainte de al face fraier.Acuma era timpul sa o am asteptasem prea mult clipa asta.Totusi ceva ma tulbura cand m-am uitat la rozalie chipul angelic, buzele rosi, un trup cu totul de invidiat pur si simplu tanjeam eram foarte grabit i-am lasat pe Jugo, Karin si Suigetsu in urma nu imi pasa tot ce vroia era sa o simt pe rozalie deadesuptul trupului meu.
Am ajuns la mine in camera unde am puso cu grija pe asternutul cel moale.
Am facut cativa pasi si am sarutato niste fiori le-am avut si ma faceau sa mi-o dorec lipita de trupul meu.
Sakura: M-am trezit si tot ce vad era pe Sasuke care ma saruta si era peste mine.
-Sakura sti bine de ce ai venit aici.
-Nu nu vreau lasa-ma. Am tipat atat de tare, dar cine sa ma auda
Am fugit cu o viteza uimitoare pe care am primit-o de la Tsunade-sama nu stiam ce sa zic ma iubeste sau vroia sa o faca asa cu bine pentru o aventura sa zic.
Intrebari, intrebari pacat ca nu este niciun raspuns.
S-a apropiat de mine.
-Sa sti ca nu ma voi darui tie am fugit catre sat din copac in copac
Sasuke: Sakura a plecat cum i-am zis o sa distrug satul, dar sa sti ca tot te voi face a mea chear daca te voi viola.Gandul asta cred ca o inspaimanta am chemato pe Karin si i-am zis sa pregateasca un drog si ca avem niste treaba maine sa se pregateasca. Vineri pun next sau duminica
[center]
My fragile soul is broken
[/center]

#28
aaaa cam atat?pe bune?:|
E o imbunatatire miiiica,fata de postarile precedente,insa nu extrem de mare,ca trebuie sa ma apuc din nou de jogging ca sa fiu in pas cu ceea ce scrii.E foarte rapid:D
[i]Citez din textul tau:
"Naruto, dar cum ramane cu satul in care am copilarit? In care am iubit, in care, am trait.DIntr-un nor de fum a aparut echipa lui Sasuke.Stiam eram tulburat eram sigur ca va veni Sasuke dupa ea
Naruto, dar cum ramane cu satul in care am copilarit? In care am iubit, in care, am trait.DIntr-un nor de fum a aparut echipa lui Sasuke."
Aici ai repetat,fii atenta la ce scrii,sau verifica-te inainte de a posta:-"
Semnele de punctuatie ori fug de mine,ori se ascund,ori nu apar deloc in poveste:(
E o imbunatatire dar nu una substantiala:(
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#29
Înainte de a începe critica şi restul am să spun ceva:

Ce naiba este aici ? Chat online.. ok lasati-o ca şi noi am exagerat cam mult, fiindcă a avut dreptate şi Miss Serenity - eu una m-am gândit la aşa ceva înainte, însă nu am acţionat cum trebuie. Oricum să încercăm să o ajutăm, dar într-un mod mai frumos, mai blând.
Chiar dacă asta ar însemna să turbăm noi... Are doar 11 ani fata.

Scuza-Å£i off topicul.

De data asta am să o iau mai moale cu tine, pentru că ai nevoie de cineva care să te înveţe uşor, nu aşa brusc, cum am făcut la început cu toţii.
Se pare că ai venit cu nextul.. însă chiar şi aşa, când eu ţi-am corectat greşlile la început, văd că tot te-ai mai ţinut de ele puţin.

Dar chiar şi aşa văd o mică schimbare.. e mică, dar e bine.
Pot spune că mi-a plăcut asta: "sa o simt pe rozalie deadesuptul trupului meu" - sincer nu pot să spun că este foarte dezvoltată această parte din toată fraza, dar chiar şi aşa îmi place.
Mai mergea să te foloseşti de figuri de stil, ca să o îmbunătăţeşti.. dar e bine aşa pentru început, dar încearcă mai multe.

Sentimentele tot cu probleme le văd, cu toate că ai mai ţinut cont de ce am spus noi. Trebuie să mai scrii la ele şi să mai adaugi, căci nu cred că doar puţin tulbur în inima lui Naruto sau spaima aceea a lui Sakura sunt de ajuns.

Acţiunea e încă grăbită, iar greşelile de tastare cât şi de exprimare predomină destul de mult. La început am corectat eu fragmentul, partea aia puteai să o iei.. în fine, îţi mai enumăr câteva greşeli:

In luminisul acela un baiat, blond cu ochii ca marea alunagara rasii - În luminişul acela, un băiat blond cu ochii ca marea, alungă râşii - nu are cum să fie "alungară", fiindcă era doar Naruto cel mai activ acolo, dacă puneai cuvntul pe care la-i pus sus, trebuia să spui ca Naruto şi încă altii au alungat râşii.

dar gandurile fu intrerupte de fata blonda - Dar gândurile îi fură întrerupte de către o fată blondă.

luato - luat-o - că vine aşa: pe ea o ia

Sakura: M-am trezit si tot ce vad era pe Sasuke care ma saruta si era peste mine.
-Sakura sti bine de ce ai venit aici.
-Nu nu vreau lasa-ma. Am tipat atat de tare, dar cine sa ma auda - Aici sună ciudat, mai bine o puneai pe ea prima să spună ceva, ca după Sasuke să intervină.

Şi multe altele, vezi că în unele părţi nu ai pus semnele de punctuaţie şi liniile de dialog.
Cam atât momentan, aştept nextul cât şi îmbunătăţiri.

#30
Ok, am revenit. Sper ca acum comul meu sa fie si mai mic ;) am sa fac un off mai intai: nu-i gasiti scuze, faptu ca are 11 ani nu conteaza. Da ok, poate am fost putin cam dura, dar unele chestii sunt de baza si trebuie sa le stie. Revin:

Vad ca incerci sa aduci ceva imbunatatiri, ma bucur ca dupa kilometri de comentarii vrei sa imbunatatesti lucrurile. Cu toate ca mai ai de munca. Am vazut ca ai mai pus unele semne de punctuatie, lasa si spatiu dupa ele. Si inca mai ai de pus, unele semne de punctuatie nu sunt. Cum ar fi punctu la final de propozitie, trebuie sa arati ca sa incheiat.

Descriere: ma multumesc si cu asta, prin faptul ca ai incercat sa pui e o sclipire si o speranta ca te vei imbunatati. Greseli am vazut. Ai avut o repetitie si acolo nu prea am inteles: stai asa
Citat:Naruto, dar cum ramane cu satul in care am copilarit? In care am iubit, in care, am trait.DIntr-un nor de fum a aparut echipa lui Sasuke.Stiam eram tulburat eram sigur ca va veni Sasuke dupa ea Naruto, dar cum ramane cu satul in care am copilarit? In care am iubit, in care, am trait.DIntr-un nor de fum a aparut echipa lui Sasuke.Stiam eram tulburat eram sigur ca va veni Sasuke dupa ea
semne de punctuatie mai lipsesc si de aici uneori nu se intelege.. Ai reperat, ai uitat sa pui linia de dialog, a trebuit sa-mi dau eu seama ca era replica. Ai trecut intr-un moment pe pesoana I, unde e scris ingrosat.

Actiunea: a cam fugit si ea..adica Sasuke o ia, o duce in camera si vrea adrenalina..iar Sakura se trezeste si fuge O_o. adica Sasuke are putere si putea sa o prinda pe Sakura in doua miscari, sari peste unele chestii.

Cam atat si ma bucur ca e mai mic comul meu. chiar eram satula sa repet. Succes cu nextu:*
[Imagine: h8v.gif]
 



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sasusaku iubire nesfarsita Harona 23 14.724 12-02-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 7.963 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku o iubire secreta alexandravega 6 6.137 25-07-2010, 02:38 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D) ♥Luchi♥ 12 11.122 01-06-2010, 10:10 AM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  SasuSaku[O iubire speciala] Deutzzyka 7 6.187 28-04-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 13.330 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 8.662 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  iubire imposibila (sasusaku) alastar 4 6.023 11-01-2009, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 11.446 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly
  NaruSaku [Shippuuden] Sayuri Chan 10 8.632 22-09-2008, 07:38 AM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)