Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra manele?

Hey xD Pro sau contra?

Foarte simplu raspuns: Contra! Adevarul e ca stau intr-un colectiv de rokkari, deci n-ai ce-i face 21. E un aiurit care asculta in general manele si pop prin clasa, dar si ala are o limita si nu baga telefonu' la maxim sa auda tot Bucurestiul... Mai sunt vro' doua colege care canta la un misto, chiar amuzant, manele 21. Desi maneaua este fara sens, de prost gust (pe mine una ma dezgusta) si are un mesaj (imi scapa acum cuvantul dar e inversul lu' "construcitv"), nu am nimic cu cei care le asculta, atata timp cat respecta limitele bunului simt si nu le dau la maxim...^^
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


Dragut topic4
Nu sunt nici pro nici contra.... fiecare are dreptul sa asculte ce vrea de la manele(eu nu ascult, dar no) pana la rock.... atata timp cat nu trebuie sa-l fortezi si pe vecinu de langa tine, pe cel de dedesupt sau de deasupra si nici pe ala din blocu de vizavi sa-ti asculte..... cum sa zic..... preferintele in materie de muzica. Asta in cazul in care maneaua se poate numi muzica>.<
Totusi de ce sa le luam unora placerea de a se delecta cu Guta, Minune sau Salam sau mai stiu eu cine, adica cine suntem noi sa ne punem in calea fericiri lor?
Acuma ca mai facem noi spume cand vine unu cu boxele date la maxim si cu Guta ca atractie pricipala asta e altceva.... apropo tine-ti minte de la mine... nu va certati cu ei ca nu ajungeti nicaieri, sunt atat de limitati ca se pot lua de mana cu mainutele21....

Contra normal--.--" . Mereu am crezut ca asta nu e muzica, sunt doar niste tipi care se plang de viata si mereu am fost de parere ca ar trebui sa se arunce de pe o cladire. Nu am nimic cu cei care asculta, ma refer fiecare cu gusturile lor. Am ceva cu cei care canta genul acesta de muzica daca se poate numi asa si asta pentru ca mereu canta despre acelasi lucru, nu se plictisesc sa cante despre: bani, bautura, femei, dusmanii lor, ca le-a murit sotia, mama, tata si etc. Asta ar insemna ca daca mi-a murit mie pestisor-ul ar trebui sa ma apuc de lalait si sa il jelesc toata viata? mie mi se pare o prostie deci e clar, sunt contra lor>.< .
[Imagine: luv.jpg]
[Imagine: namehl.jpg]
Tokio Hotel <3

Citat:Asta ar insemna ca daca mi-a murit mie pestisor-ul ar trebui sa ma apuc de lalait si sa il jelesc toata viata? mie mi se pare o prostie deci e clar, sunt contra lor>.< .
Sper că-ţi dai seama ce-ai zis, right? Cum dracu să cânţi despre un peşte mort, intrat în putrefacţie?
Şi eu ascult manele din când în când; vreau nu vreau le aud pe stradă, în clasă, la un chef or smth şi sunt acceptabile. I mean, la o petrecere nu poţi să dai din cap toată seara şi să scuturi pleata, lawl. Sunt bune de fun, la un chef but that's all. End of storeh.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


Hidos! Cum poate cineva să numească muzică aşa ceva? Chiar azi auzeam pe cineva spunând ca i-ar fi frică să asculte rock. Asta sună de-a dreptul prostesc! Nu am nimic cu cei care ascultă manele, ci mai degrabă cu cei care cântă. Işi risipesc vieţile 'pline de importanţa'. Şi pentru ce? Pentru ca o melodie să fie în vogă 2 săptămâni?
Muzica unor formaţii înfiinţate acum zeci de ani înca mai răsună în sălile pline de oameni unde aceştia mai concertează... muzica buna traieşte veşnic. De ce toata lumea ştie cine e Mozart, deşi a trăit acum nu ştiu câte sute de ani?

Deja unii cântăreţi de manele au fost uitaţi, deşi nu a trecut mult timp de la apariţia lor. Manelele nu or să dispară, s-au răspândit prea repede şi au fost atrase prea multe persoane.. Trist.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

De ce isi irosesc timpul? Ai auzit de bani? Nu toata lumea face muzica din dorinta de a face arta. Industria muzicala e una profitabila.
Si asa cum tu nu suporti un gen altii nu suporta genul tau. Nu exista: "e o prostie sa nu poti asculta x gen". E o prostie sa spui asta.

edit/ posturi unite

Doar in romania? Am zis industria muzicala deci nu-i vorba doar de Romania.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Sunt conştientă că gusturile diferă de la o persoană la alta.

Şi da, banii sunt probabil o satisfacţie imensă pentru efortul lor infinit.. în Romania cel mai bine câştigă exact cine nu merită.
E adevărat că nu toată lumea face muzică din dorinţa de a face artă, dar muzica este totuşi o artă, şi tind să cred că manelele nu ating [nici nu sunt aproape] de a atinge un nivel artistic.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

interesant topic si eu sunt impotriva manelelor desii tatal meu asculta dar nu da la maxim sau daca o face toti ripostam asa ca tot noi castigam. Sincer nu am nimic absolut nimic cu cei ce asculta manele dar am si eu mici pretenti cum ar fii sa nu aiba comportament de manelar si sa nu asculte la maxim. Mai am si eu exemple prin oras care merg c masina pe strada de dragul plimbarii si baga manele la maxim si pot declara ca fac miii de nervi cand ii aud plus ca e interzis sa asculti manele in locurile publice da ce le pasa.
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg


infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix


[Imagine: 6141910.png]


[Imagine: 6fd6871.png]

Serios e interzis prin lege sa asculti manele in locurile publice? WTF? Stiam ca era o propunere in urma cu ceva ani, dar pana azi nu stiam ca chiar s-a ajuns la interzicere. Cer detalii.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Dupa ce am mai facut o plimbare prin acest topic, mi-am dat seama ca multi au ceva cu acest gen muzical in sine. Stiu ca am mai postat o data aici si am spus ca nu imi plac manelele si bla bla blabla bla si chiar asa si este, dar am stat mai bine si m-am gandit si pur si simplu mi-a venit o intrebare in minte. Manele in sine sunt de vina pentru ca sunt asa dezgustatoare sau cei care canta acest gen de muzica le fac sa para asa? Stiu ca suna ff stupid, dar daca stai sa analizezi toate situatiile, fiecare gen muzical are esecurile sale. Cred ca si manele ar fi ajuns un gen muzical destul de bunicel si destul de apreciat, asta daca nu ar fi avut atatea esecuri, dar daca stau mai bine sa ma gandesc toti manelistii sunt niste esecuri21.
Poi acestea fiind spuse va rog doar sa nu ma omoratite rog

P.S. LoLix in ce buzunar ti-ai uitat mama draga virgulele?21



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.229 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.756 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.202 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 27.084 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.116 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)