Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra manele?

#51
Citat:sa fie mai nesimtiti
Citat:I saw you wearing a fucking tree shirt, and I noticed that you're gay
I saw you buying a Pearl Jam record, and I noticed that you're gay

You own all our cd's- you're gay, you're gay
You own all our 7"s- you're gay, you're gay


Cu siguranţă că sunt tratate versuri "non-nesimţite" în alte genuri muzicale.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#52
Anal Cunt e mai mult for fun dude, nu ma referam neaparat la versuri, ci la o anumita 'atitudine'.

Nota: Anal Cunt este numele formatiei ale caror versuri le-a scris Grim, don't permaban me again (i'll cry *sniff snif*)
Do not speak unless you can improve the silence.

#53
106 nu am nimic cu manelistii,decat daca au ei ceva cu mine 21 ,dar dupa parerea mea maneau nu este un gen de muzica este o corcitura incurabila.... in fine.... care e manelar bravo lui,care e cocalar bravo lui ,care e pitipoanca bravo ei ,eu sunt eu.... chestia aia care asculta rock si metal 106 si ce? imi place ce sunt .... poate si lor le-o place.
Bine ca sunt manelisti,cocalari sau pitipoance care au facut in fel si chip tara asta de ras... adica hello ,cretinule !tine prostia pentru tine....
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#54
Citat:IloveYuki

maneau nu este un gen de muzica este o corcitura incurabila....

Corcitură incurabilă?
Detaliază. Cum e o corcitură?
Din câte ştiu eu, şi maneaua este un gen muzical.

Citat:Manelele (singular, manea) sau muzica de manele constituie un gen muzical, originar în comunitățile etnice de romi din România.

Genul are influențe din muzica populară armână, greacă, turcă, arabă și sârbă și din muzica lăutărească românească; este remarcabilă capacitatea genului de a încorpora elemente din, practic, toate celelalte genuri muzicale accesibile culturii de masă din România (muzică pop, rap sau hip-hop, muzică dance, techno până la jazz, muzică rock sau chiar muzică cultă)[necesită citare]. Muzica de manele, cu o istorie relativ scurtă (de ordinul a câteva decenii) a devenit cu timpul un gen muzical apreciat în spațiul vorbitorilor de limbă română.[1]

În țară există un număr semnificativ de ascultători de manele (apreciate în special de tineri),[2] cu predilecție în zonele rurale și în cartierele muncitorești de la oraș. Fenomenul este însă prezent și în Bulgaria (cealga), Serbia (turbo-folk), Albania (alb. tallava), Grecia (gr. laïká) sau în Turcia (arabesk).
( cum zice ÅŸi wikipedia )

E un gen muzical care a fost întors pe toate părţile şi dacă stăm să ne gândim toate genurile din ziua de azi au fost întoarse pe toate părţile şi se pot numi şi ele corcituri în toată regula. I mean, d'uh. E şi maneaua un gen muzical care, mi se pare mie, îndeamnă populaţia la incultură. Dar asta e o altă poveste.

#55
Muzica e muzică, comportamentul oamenilor e altul
Noi vorbeam de pro/contra manele ca gen de muzică, nu comportamentul ascultătorilor.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#56
(10-10-2010, 09:00 PM)Horia K A scris: Muzica e muzică, comportamentul oamenilor e altul
Noi vorbeam de pro/contra manele ca gen de muzică, nu comportamentul ascultătorilor.

Lucrurile se leaga, noi vorbeam, adica eu, cum maneaua face ascultatorul mai cu o atitudine gretoasa. --> ca muzica, nu ca altceva, influenteaza negativ.
Do not speak unless you can improve the silence.

#57
Maneaua 24
Deci mie una nu-mi plac deloc manelele, chiar daca este un gen de...muzica..sa zicem. Poate ca unora le place, nu le putem schimba gusturile.
Dupa parerea mea, maneaua este un gen de muzica aiurit, chiar daca unora le place. Majoritatea cantaretilor sunt tigani analfabeti care abea pronunta un cuvant corect, care se trezesc de dimineata si vor sa fie cantareti. Melodiile alea lalaite imi provoaca greata si nu le suport. Nu am nimic cu cei care iubesc acest gen de muzica pur si simplu adorabil. Deci sunt contra 3
[Imagine: Hm757.png]





#58
Tsk,eu una sunt contra .
Deci nu mai pot , simt ca innebunesc . Aud manele la scoala , pe drum cand trec masinile cu geamurile deschise , doamne , deci mor X_x . Urasc manelele pur si simplu nu mi se pare cine stie ce muzica , sunt numai lalaituri , dalea sadice de te apuca plansu si pe tine . 21 Canta unu la ala cum ii zice 39Ala de se tine la brau ...tsk imi sta pe limba sper sa va dati voi seama ca eu *heh*9 , mai stiu eu ce aiureli de fluiere , flaute , trompete ce or mai fi alea si unu scoate pe gura cu cea mai mare plitiseala niste cuvinte , eu asa as defini maneaua 21 Deci eu nu am nimic cu cei care fac aceasta muzica sa zic asa dar ei nu'si asculta creatiile sa vada ce groaznic suna ?!?Pana la urma daca as asculta si eu cu sistemu la scoala o mel Jap :X ar sarii toti pe mine . Deci nici lor nu le convine , nici mie , lalaiala aia , care se aude din telefon24)

#59
Pot spune că sunt CONTRA manelelor. Acestea nici măcar nu se pot numi " melodii " , în plus sunt cântate de nişte graşi cu burtă = )) şi mulţi bani , care se dau în spectacol. Nu-i suport de nici o culoare şi nici aşa-zisa muzică a lor : | . Ar trebui să nu se mai fabrice manelele în România. După părerea mea ceea ce ne deosebeşte de celelalte ţări este muzica populară [ nu zic că îmi place , nu ascult aşa ceva, dar totuşi e mai bună decât melodiile alea în care se vorbeşte doar de bani, piţipoance, dragoste şi alte porcării ]. Consider că manelele ne fac de râs : |. Of course sunt şi câţiva care ascultă aşa ceva :]], pentru "distracţie", dar fiecare cu gusturile lui, nu mă interesează asta. Concluzia : Urăsc manelele.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#60
Totul depinde de capacitatea intelectuala, dupa parerea mea. Sunt sigura ca multi spun ca nu asculta, iar pe ascuns, fiind in siguranta in camera lor, cu castile la urechi, mai baga un Guta sau mai stiu eu ce. Cunosc cazuri multe. Nu cunosc om, care are o facultate, terminata pe propriile forte, un om care stie ce vrea de la viata, sa asculte manele. Dar sunt multi care poate nu asculta manele, dar asculta alte porcarii, no offence, gen house interminabil sau muzica[virgula] comerciala. Intr-o melodie trebuie sa te regasesti, iar daca reusesti sa te regasesti intr-o melodie in care gasesti multe greseli gramaticale si care exprima numai prostie, ca altfel nu stiu cum sa ii zic, atunci treaba ta. Asculta ce vrei, daca doar atat de duce capul sa intelegi. Credeti ca unul care asculta manele va intelege vreodata genul clasic? Sau, hai sa nu ajung atat de sus. Va intelege vreodata o melodie rock? El aude doar chitara electrica. Aude un zgomot, pentru ca atat il duce capul sa auda. Lui ii trebuie ritm, ii trebuie ceva care spune lucrurilor pe nume. Nu poate descifra mesajele dintr-o melodie, daca acestea sunt ascunse sub niste versuri ce exprima sentimentele autorului. Cred ca e ca intr-o poezie. Orice bleg intelege o poezie gen "Mi-a zis mama sa ma duc pan' la baie repejor etc.". Dar ar intelege, cei carora nu le pasa de cultura, care se regasesc intr-un gen muzical ce te face sa actionezi violent, o poezie simbolistica? Nu cred. In concluzie, vina cade asupra oamenilor. Ei compun melodiile(daca le pot numii asa), ei asculta muzica, receptioneaza mesajul, care ajunge in subconstient si astfel il face sa actioneze ca atare. Oricum aceasta este doar parerea mea.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.251 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.764 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.212 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 27.107 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.142 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)