16-08-2008, 08:48 PM
Am vazut acest fic si m-am gandit la ce vrea sa sugereze titlul...so l-am citit si io. In primul rand imi pace ideea, este foarte buna, dar am observat catev lucruri care chiar nu m-au placut...
Ai cam grbait actiunea. Dar poate ca asa eprimul capitol...do...deocamdata nu comentez in legatura cu yaoi.. :eto:
Sper ca urmatorul capitol sa contina mai multa descriere. Vrea sa stiu si io cum "se iubesc" ei...:ha: Mda...par o perversa ...Mda...Dar doar u ai decis ca vrei un yaoi..;)
Stiu ca te poti descurca mai bine..Incerca sa nu te superi pe noi pt critici, pt ca postand aici stiai ca vvei primisi laude si critici...Eu iti zic Bv!!!si contnua fic-ul. Astept continuare pe care o voi citi cu placere..
Pwp y :bye:
Citat:Mda.,, multumesc ca critici un adevarat scriitor si artist-Nu ma bag eu, dar un adevarat scriitor accepta si sfaturi si critici, nu numai laude. Nimeni nu se naste invatat ;). Toti suntem la fel la inceput, dar pun pariu ca tu poti mult mai mult. Acum sa trec la fic
Ai cam grbait actiunea. Dar poate ca asa eprimul capitol...do...deocamdata nu comentez in legatura cu yaoi.. :eto:
Sper ca urmatorul capitol sa contina mai multa descriere. Vrea sa stiu si io cum "se iubesc" ei...:ha: Mda...par o perversa ...Mda...Dar doar u ai decis ca vrei un yaoi..;)
Stiu ca te poti descurca mai bine..Incerca sa nu te superi pe noi pt critici, pt ca postand aici stiai ca vvei primisi laude si critici...Eu iti zic Bv!!!si contnua fic-ul. Astept continuare pe care o voi citi cu placere..
Pwp y :bye: