Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi inselatoare!

#51
Hey!!! Vad ca ai postat un next-ul. Super capitolul imi place super mult:D
Biata Sakura imi pare rau pentru ea dar pana la urma tot trebuie sa se intample ceva miraculos intre ei ... am dreptate, nu???[-o< Si Sasuke asta ... ofofof. Am cam ramas in suspans cu ce urmeaza sa ii raspunda Sasuke, Sakurei:-ss Suspansul asta:-ss ma intreb ce o sa ii zica:-/ ... asta pot vedea numai in next-ul:D
Deci ... hurry up si pune repede next-ul. Bye-Bye:-H
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#52
Foarte tare capitolul. Sa vedem: descrierea e buna din punctu' meu de vedere, dialogul e bun, nu mi se pare sec, iar actiunea nu e grabita. Greseli de tastare nu am vazut. Aaa, ba da..doua deget- doua degete. Asta e singura:)). In rest nu am nimic de zis. Totul e ok. Abea atept urmarotul capitol. Spor la scris!;)
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#53
salut........uite ca il citesc de mult timp dar nu prea pot din cauza scolli,comentez akum...kiar daka e 2 noaptea.
E foarte frumos....se pare ca naruto si hinata sunt impreuna,la fel neji cu ten ten si vanessa cu garra......abea astept continuarea sper sa fie foarte lunggga ca o sa stau toata noaptea s-o citesk doar sa-ti o comentezz tie :*:*
Hai ka te pwp,ma bag si eu la somn...
1.LOVE 2.LIFE 3.DO THAT TOGETHER

#54
Capitolul XVII


Sakura :

De ce zambeste ? De ce ma priveste cu o privire batjocoritoare ? De ce face toate chestiile astea ?
Stai putin. El m-a iubit inainte nu ? Adica trebuie sa ma fi iubit ! Altfel nu putea sa se prefaca asa de bine.
Il vad cum se ridica in picioare. Ce vrea sa faca ?
Se apropie de mine si ma apuca de brate.
- Vrei sa afli ? ma intreaba el.
Dau afirmativ din cap.
- Bine ! O sa-ti spun, imi zice si ma trage dupa el.
Ajugem undeva in spatele serei - daca o pot numi asa - iar brunetul ma duce undeva unde nu prea poti fi vazut si nu prea poti vedea acea alee. Trebuie sa recunosc nu m-as fi gandit sa fac un asemenea loc intr-o scoala.
Ma lipeste de un copac - care se pare ca e natural. Ma mir ca a rezistat aici - si se uita adanc in ochii mei.
Acei ochi negrii. Parca ma poarta intr-o transa continua. Ma simt de parca nu mai am pamant sub picioare iar timpul s-a oprit in loc. Parca suntem intr-un univers paralel.
- Nu te-am iubit, il aud pe brunet.
Cum ? Atunci cum s-a putut preface asa de bine ?
- Nu te-am iubit deloc. Probabil te intrebi de ce. O sa te lamuresc. Stiu probabil ca deja ai aflat ca doar m-am folosit de tine, insa asa fac cu orice fata. Ma folosesc de ele dupa care le las balta si le ignor. Nu vreau sa iubesc cu adevarat ! Nu vreau pentru ca as putea suferi dupa aceea. E mai bine sa folosesc fetele si sa le las pe ele sa sufere dupa aceea. Un gand nebun ai putea zice ! spune brunetul.
A zis bine. Un gand nebun. Nu am mai intalnit vreun baiat care sa gandeasca asa. Mi se pare cam.. ciudat. Ciudat e putin spus inca.
- Insa tu, incepe el si se intoarce spre mine, tu mai innebunit ! Nu te iubesc nici acum, insa innebunesc cand iti vad corpul, zice si zambeste pervers.
O nu ! Are acel zambet iar acum pun pariu ca nimic nu-l va mai opri sa ma violeze. Ma uit speriata la el, vazandu-l cum se apropie de mine.
Isi pune o mana in dreptul capului meu si se apropie de fata mea. Imi atinge usor buzele cu a lui, lipindusi-le de ale mele. Ma saruta apasat, mangaindu-mi piciorul. Incerc sa-l imping insa nu fac decat sa inrautatesc situatia, cazand peste el. Imi cuprinde talia cu o mana, coborand cu cealalta pe piciorul meu. Ajunge la fusta si isi strecoara o mana pe sub ea.
- Sakura ! Sasuke ! Sunteti aici ? aud vocea lui Ino.
Ma ridic cat ai zice peste de pe brunet si alerg in directia blondei. Ma uit in spate si-l vad pe brunet zambindu-mi pervers.


- 3, 2, 1 ! La multi ani ! strigam toti.
Sticlele sunt deschise iar sampania curge in pahare. Toti ciocnim intre noi si ne uram la multi ani.
- Ok ! Practic asta e cel mai frumos revelion petrecut alaturi de voi ! striga Vanessa.
Incepem sa radem impreuna. Uit de tot si de toate. Uit de Sasuke care probabil m-ar fi violat si ma distrez.
Mergem toate pe ringul de dans si incepem sa dansam pe o melodie mai ritmata. Ni se alatura si alte fete, ramanand pe margine doar baietii care se uita la noi in timp ce beau mai multe pahare de sampanie.
Dupa mai multe dansuri ne asezam la masa si ne terminam sampania din pahare. Ne uitam la baieti care deja merg in zig zag aproape.
Il vad pe brunet venind langa mine. Se aseaza pe scaun si imi zambeste. Uhh ! Duhneste a alcool. Cred ca s-ar simti asta de la o posta.
Incepe sa ma pipaie pe picioare. Incerc sa-l indepartez dar nu prea reusesc.
Ma uit la celelalte care sunt deja pe ringul de dans cu cate un baiat.
Il vad pe Sasuke cum imi pune sampanie in pahar si mi-l da in mana.
- Sasuke termina ! zic eu punand paharul pe masa.
Acesta ma apuca de obraji si imi toarna sampania pe gura, reusind sa-mi strecoare cateva firicele si prin sutien.
- Ahh Sasuke ! Lasa-ma ! zic eu si il imping.
La ce ma pot astepta de la un om beat ? Off ! Imi dau ochii peste cap si ma uit la fete. De ce nu ma pot distra si eu ? De ce sa nu beau si eu mai mult si sa fiu manga doar ca sa ma distrez ? Probabil veti zice ca sunt nebuna insa macar o data vreau sa uit si eu de tot.
Nu ! Nu pot face asta. De ce sa-mi inec amarul in alcool ? Mai bine ma lipsesc de la chestia asta.
Ma uit dupa brunet care vad ca se linge intr-una cu Karin care e urcata calare la el in brate. Hah ! S-o mai fi folosind si de roscata asta.
Incep sa rad in sinea mea la acest gand.
Ma indepartez de cei doi pupaciosi si merg la masa cu bauturi. Imi iau un pahar de suc si ma intorc cu fata la prietenii mei. Toti danseaza pe ring. Pana si Shane si-a gasit alta fata cu care sa danseze.
Zambesc usor. Sigur ca si-a gasit. Doar nu o sa astepte dupa o fraiera ca mine care s-a culcat cu un idiot care a vrut doar sa profite de mine. Si ca sa vezi am mai si plans pentru el ca s-a sarutat cu o cur*a.
Doua lacrimi mi se scurg pe obrajii calzi. O nu ! Nu o sa plang din nou. Nu pentru el cel putin.
Merg la vestiarul fetelor. Macar acolo voi fi singura. Deschid usa si ma lipesc de ea, lasandu-ma in jos pana ce ating pamantul.
Imi las capul pe genunchi si incep sa plang. Merit sa sufar ! Merit asta ! Eu am fost proasta care m-am daruit lui de bunavoie. Eu am avut incredere in el ! E numai si numai vine mea.
Usa se deschide iar eu cad pe spate, la picioarele faptasului.
Sasuke ?!
Are privirea aceea. E beat de merge in zig zag iar zambetul acela pervers nu intarzie sa apara. S-a zis cu mine. Nu mai am ce face ! Suntem singuri iar din betie nu-l mai trezeste nimeni.
Ma ridica de pe jos si ma impinge in vestiar. Inchide usa in urma lui si se apropie de mine. Ma dau in spate, insa ma lipesc de peretele rece. Isi pune mainile de o parte si de alta a capului meu si se apropie de fata mea.
Lacrimile incep din nou sa izvorasca din ochii mei. Brunetul incepe sa se amuze copios pe seama mea.
Il simt cum ma mangaie pe corp. Cat ai zice peste raman fara bolero pe mine, iar cizmele si ciorapii sunt aruncati pe undeva prin incapere.
Ma saruta apasat pe buze in timp ce isi strecoara o mana pe sub tricoul meu. Cu miscari usoare mi-l da jos si il arunca pe undeva prin camera.
- Sasuke.. te rog.. lasa-ma, zic incet in timp ce lacrimile mele se scurg usor pe pieptul lui.
Nu zice nimic doar isi continua jocul.
Imi da usor fusta jos in timp ce incepe sa-mi sarute gatul. Coboara incet in jos, oprindu-se cand ajunge la abdomen.
Imi da sutienul jos, in timp ce se dezbraca de pantaloni. Ma ia in brate, pozitionandu-mi picioarele in jurul taliei sale. Ma ridica in sus si se lipeste de mine presandu-mi sanii.
Ma tranteste brusc pe banca si se pune deasupra mea, dandu-si boxerii jos. Se uita putin la corpul si ranjeste. Imi da chiloteii jos si zambeste pervers.
Incep sa plang mult mai tare ca inainte. O s-o faca din nou ! O sa-si bata joc de mine din nou iar eu nu pot face nimic. Sunt prea slaba. Sunt prea moale.
Ma patrunde brusc si brutal. Tip de durere in timp ce plang in hohote.
Incepe sa se miste rapid in interioriul meu, facandu-ma sa gem de durere.
Se lasa pe spate punandu-ma deasupra lui. Imi pune mainile pe solduri si ma forteaza sa fac miscari de sus-jos. Vreau sa ma opresc si sa plec de acolo, insa acesta ma prinde de par tragandu-ma cu putere.
- Continua, zice acesta in timp ce ma trage de par.
Off ! De ce trebuie sa am parul asa de lung ?!
Continui miscarile iar brunetul ma mai trage usor de par.
Dupa cateva mine, cad pe pieptul lui obosita.
- Sper ca esti multumit, zic eu incet in timp ce imi ridic privire spre chipul lui.
- Neahh, inca nu, zice acesta.
Se ridica in sezut cu tot cu mine. Se ridica in picioare si ma lipeste de perete patrunzandu-ma din nou. Ahh ! Omul asta nu se poate satura ?!
Incepe sa se miste in interioriul meu foarte repede. Incep sa gem de durere, iar acesta zambeste usor. Ma saruta apasat pe buze continuand miscarile.
Obosita, cad pe umarul lui. Lacrimile mi se scurg pe obraji, cazand pe pieptul lui.
A facut-o din nou. Insa de data aceasta a facut-o fara permisiunea mea. M-a violat. Da stiu ca este beat, insa nu poate fi chiar asa de dus cu barca, incat sa nu-si dea seama ca m-a violat.
Il simt cum iese din mine. Multumesc doamne ca a terminat.
Imi da drumul si incepe sa se imbrace in timp ce se uita la mine.
O data imbracat, vine spre mine si imi ridica barbia cu doua degete. Ma saruta violent pe buze dupa care pleaca.
- Te urasc !!! strig eu cand usa se inchide.
Incep sa ma imbrac si eu, aranjandu-ma cat de cat.
Ies din vestiar si pornesc spre masa unde stiu ca le voi gasi pe fete.
Ma vad ca nu arat prea bine si ma intreaba ce am patit.
- Eu, incep, insa nu apuc sa-mi termin propozitia pentru ca ma prabusesc in bratele lui Naruto.
- Sakura ! Sakura esti bine ?! Sakura ! aud vocea blondului.
Simt cum cineva ma zgaltaie iar dupa aceea totul mi se face negru in fata ochilor.


Pai, scuzati-ma daca am greseli. ^^
Ne vedem data viitoare. ^^
See Ya. :X

#55
well dear, i`m first and i just wanna say: WTF?
Cat de idiot poate sa fie Sasuke!!! Doamne, de ce trebuie sa fie asa:((
deci, iti jur ca am plans pe masura ce citeam lacrimile mi se scurgeau siroaie pe obraji.
De ce toti baietii trebuie sa fie la fel?

in fine, sa revin la fic, k nu vreau sa fac off-topic:)
``Descriere`` am vazut ca ai incercat ceva, dar... mai mergea. Trebuia sa mai descrii sentimentele pe care le avea Sakura in timpul "actului". Am vazut ca ai mai descris dar mai trebuia. De asemenea despre Sasuke nu ai spun nimic. Inteleg ca era beat dar totusi trebuia sa simta si el ceva, nu? Ceva~ orice!!!
``Naratiune`` la acest capitol stai destul de bine. Te decurci cu naratul la persoana I. Bravo tie!
``Dialog`` mi s`a parut cam multicel fata de celalalte capitole, dar totusi nu l-ai folosit in exces, deci e bine. Puteai sa mai reduci putin si sa inlocuiesti cu descriere [vorbesc eu:)) daca te uiti la ficul meu, 1 sfert din cap e dialog:]...

deci....per total acest capitol a fost extraordinar:X
sper ca si celalalte sa fie la fel, pentru ca in acesta m`ai surprins [in sensul bun].
so, spor la scris si sa ai multa imaginatie>:D<
P.S. nu cred ca mai e nevoie sa iti zic sa ma anunti, dar totusi... sa ma anunti cand postezi nextul:)
kiss u:* *hugs*

#56
Well^^I'm here.Scuze ca nu ti'am mai lasat commuri pana acum da'..lenea asta^^.
privire=privirea...
Mai era una da'nu mai stiu unde-.-'
Descriere a sentimentelor ai din plin dear si imi place:>.Oh,Sas'ke..you're a big perv>:).Bai da chear de revelion^^nici bun simt n'are si asta:)).
Dialogul nu mi s'a parut sec,chiar de loc^^.Naratiune ai cat cuprinde.Nici greselile de tastare nu lipsesc,stai linistita=)).Pai ideea imi place.Ce naiba,aicisa scrii un roman de dragoste^^.'!Pai,ce sa mai zic?Chu&Gambate^^!Si nu uita sa ma anunti cand pui next-ul.
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#57
Nu stiu de ce am avut impresia ca ti-am lasat un comantariu la capitolul anterior. Trebuie sa iau lecitina. Mai urmeaza sa uit si ce am mancat azi =))
Oricum sa revenim. Descriere ai si chiar mi-a placut. Doamne, imi place Sasuke! Ma rog tocmai de revelion? Hai ca asta este buna! Beat sau nu tot se pricepe =))=)). Doamne, ce tot spun? Gata, mai incet.
Actiunea si naratiunea sunt ambele okay. Vai, inca imi pare rau de Saku-chan!
Greseli de tastare au fost doar cateva deci nu-ti face griji!
Iti urez mult succes in continuare si sa aduci nextul mai repede ca mor aici de curiozitate!

#58
hey hey hey ... I'm here :]]
Deci a fost totul super... Sasuke-kun, cumnatele, mama, ce pervers esti. . . :))))
Abia astept capitolul urmator .. next next :X
dupa greseli nici nu m-am uitat... new new .. next... gata aberez... da' vreau continuarea.. nu mai pot sa astept :((((
sper ca e cat mai curand :X ...
bye si succes in continuare ;;)
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#59
T~T In sfarsit ai adus nextu` :x nici nu stii cat l'am asteptat Vaii ce imi vine sa plang T~T Cat de rau poate fi Sasuke . Cum sa faca asta fara pic de mila? O.o Ok inteleg ca era beat da` ... in fine nu mai conteaza . Descrierea a fost foarte buna Naratiunea la fel Dialogul nu este sec ceea ce imi place la nebunie, iar actiunea nu este grabita, si mai bine! Eu am vazut doar o greseala de tastare...pe restu` nu le'am vazut. Eram prea captivata Dar chiar daca au fost nu au fost asa de grave. So, astept nextu` si nu uita sa ma anunti cand il pui:X
[Imagine: EnvYQ.png]

#60
Imi cer mii de scuze ca nu am mai comentat:((:
Iti iubesc ficul>:D<
Doamne deci mi-a facut Sasuke niste nervi!!!!!Cred ca la parnaie l-as baga:)):.......si eu il urasc pt ce i-a facut bietei fete:((:......auzi baga-ma si pe mine in poveste asasin sa-l bat si eu putin:)):
FIC EXTRAORDINAR!!!!Minunat!!!
Ps.:Intrebare:O sa ii marturisesca ca o iubeste nu?:o3:o3
SI MAI REPEDE CU NEXTU' CA FAC CRIZE AICI:))
Te pooop:*:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.283 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.393 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.335 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.942 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 5.282 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.781 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 4.418 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.262 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.949 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.711 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)