Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Totul se poate spulbera in orice clipa

#1
Pai m-am gandit sa scriu un nou fic. In ultima vreme am avut o multime de idei si m-am gandit de ce sa nu mai scriu si eu un fic ?
Ei bine, va fi cum ei sunt ninja. Da stiu ca s-a mai folosit prin o gramada de ficuri ideea cu ninja, insa prefer mai mult ficurile de genul acesta. Parca e prea plictisitor in viata de zi cu zi. >.> Va fi povestit din perspectiva Sakurei si va fi tot cu cuplul SasuSaku. ^^
Ei bine.. va astept parerile. Vreau cat mai multa critica pentru a ma perfectiona cat mai mult. ^^
Lectura placuta ! ^^

Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - care ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.

Totul se poate spulbera in orice clipa

Chapter one


Ploua.
Pasii apasati si grabiti se fac auziti cand calc in baltile deja formate.
Probabil va intrebati de ce alerg nu ? Ei bine, sincer sa va zic, nici macar eu nu stiu. Simt doar nevoia sa alerg. Sa plec undeva. Sa nu mai dau ochii cu nimeni si nimic. Sa gasesc putina liniste si sa stau singura. Sa ma indepartez putin de lume si sa ma intorc dupa aceea. M-ai in forta si cu m-ai mult tupeu decat inainte.
Ma opresc la poarta satului si privesc inapoi. Nu as putea face asta. Nu pot sa-mi parasesc satul precum acel tradator.
Ma intorc cu spatele la poarta si pornesc cu pasi lenti spre casa. E tentant sa pleci asa si sa uiti de tot si de toate, dar nu-mi sta in fire. Nu-mi sta in fire sa fac una cu asta. Sa-mi parasesc satul in care m-am nascut si in care mi-am petrecut copilaria. Satul in care am primit viata, am avut prieteni si am avut parte de atatea peripetii.
Zambesc fortat.
Zambetul meu nu a mai fost ca inainte. Toate zambetele pe care le impartasesc cu cei dragi sunt toate false. Nu am mai zambit cu adevarat de cand el a plecat. Nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca nu pot.
Ajung in fata academiei. Zambesc usor. Toata copilaria mea a fost aici. Aici am avut parte de certuri, tristete si fericire. Ce frumosc era atunci ! Sa iubesc si sa am parte de o multime de prieteni. Hah ! Ce tot zic ? A fost frumos, intradevar. Dar eu doar am iubit si nu am fost iubita.


Ma trezesc in patul meu. Se pare ca am reusit sa ajung noaptea trecuta acasa.
Hainele imi sunt ude. Nu am ce face. Mai nou in fiecare dimineata ma trezesc la fel. Uda leoarca cu o baltoaca de apa in jurul meu.
Ma ridic din in sezut si privesc in jurul meu. Camera e aceeasi. Neschimbata.
Peretii de culoarea marii sunt decorati cu o multime de tablouri. Unele sunt picturi artistice, altele sunt doar simple poze de familie puse intr-o rama.
Patul, se afla in mijlocul camerei, fiind acoperit de niste asternuturi albe. Fata in fata cu patul se afla dulapul, iar in dreapta sa este usa ce da spre balcon. Langa usa balconului se mai afla o fereastra.
Pe o parte si cealalta a patului se afla cate o noptiera alba pe care sunt asezate rame cu poze si un ceas. Privirea imi ramane fixata pe ceas.
Ora sase ? La sapte jumate am antrenament cu Naruto si Sai.
Ma ridic din pat si intru in baie. Ma dezbrac de hainele ude si le arunc pe undeva prin baie. Intru in cabina de dus si las picaturile caldute de apa sa-mi mangaie trupul. Parul lung si roz mi se lipeste de spate gadilandu-ma usor.
Inchid ochii. E asa de placut sa simti cum apa se scurge pe corpul tau. Sa te simti parca reimprospatata.
Dupa cateva minute ies din cabina de dus, oprind apa.
Ma opresc in fata chiuvetei si ma privesc in oglinda. Ochii de un verde crud privesc somnorosi si obositi imaginea ce se reflecta in oglinda.
La ce nopti am avut in ultima vreme nici nu ma mir la felul in care arat.
Oftez si incep sa-mi sterg corpul cu un prosop alb. Mi-l infasor in jurul corpului si ies din baie. Ma indrept spre dulap. Imi scot de acolo o bluza destul de lunga, pana peste fund de culoare verde si imi iau niste iegari trei sfert negri. Imi prind parul intr-o coada sus, lasandu-ma bretonul sa-mi cada pe chip. Imi iau gentuta cu shuriken-uri si kunai-uri si cobor repede jos. Imi iau cizmele mele ninja, negre si plec spre locul de antrenament.
Vremea e inca mohorata, dar cel putin ploaia s-a oprit.
- Sakura-chan ! Asteapta-ma ! aud o voce masculina.
- Naruto, rostesc usor, lasand cuvantul sa-mi paraseasca buzele.
- Vai Sakura-chan ! Ce rapida esti. Dar de ce nu raspunzi ? Te-am strigat de mai multe ori, imi zice blondinul in timp ce se sprijina de mine si gafaie.
- Nu te-am auzit, zic incet.
Acesta imi zambeste si pornim impreuna spre locul de antrenament.
Il privesc pe baiat. Parul lui blond este ravasit iar ochii de o culoare albastra ca cerul senin, priveste plina de voie buna spre cer.
In cele din urma ajungem la locul de antrenament. Il vedem pe Sai stand sprijinit de un copac.
- Sensei nu a venit nu-i asa ? intreaba Naruto care se trantes-te pe iarba.
Brunetul da dezaprobator din cap si il priveste pe blond.
Ma asez la radacina unui copac si astept sa apara si Kakashi - sensei.
Probabil iar va intarzia si va ajunge abia cand ora de antrenament este gata si ne va lasa sa plecam acasa.
Oftez si privesc in jurul meu. Se pare ca Naruto si Sai iar si-au gasit subiect de cearta. Nici nu ma mir. De obicei fac asa in fiecare zi. Nu este ceva nou.
- Sakura - san, aud o voce.
Ma intorc spre faptas si o vad pe Moeghi.
- Ce s-a intamplat, Moeghi ? o intreb pe micuta.
Imi zice ca Tsunade - sama ne-a chemat urgent in biroul ei pe toti trei.
Ne uitam fiecare cu o privire confuza la ea, insa ridicam din umeri si pornim spre biroul lui Tsunade. Parca vad ca ne va trimite in nu stiu ce misiune s-au mai stiu eu ce.



Cam atat.
Va astept parerile. ^^
P.S.: Sa nu credeti ca vor primi o misiune daca i-a chemat Tsunade. :P

#2
Se pare ca am onoarea de ati lasa primul comm...capitolul 1 nu are nimic mai special fata de alte ficuri de acest gen....dar cum am spus e doar primul capitol o sa ai ocazia sa arati originalitatea povesti in capitolele urmatoare...:-)Scuze,scuze,scuze....nu am observat ca am trecut pe langa un comm fara sa-l editez:?:...


Ne vedem cand postezi next-ul.......

#3
Debby - chan >:D< Fic nouuu >:D< A ,a ,a ?^^ Si ma rog de ce nu m'ai anuntat ca ai scris alt fic si a trebuit sa dau eu din "greseala" pe aicisa /:) ? Huh ? Descriere - -da,ai fost prezenta si ea , da' n'ajunge ^^ . Dialogul - ce mama mea ai vrea sa comentez la el ?? :)) Ca au fost trei randuri pe acolo (glumesc) . Naratiunea a fost si ea prin vizita , dar mai este loc pentru mai multa ^^ ! Cum a zis si ss.naruto nu'i nimic diferit de oricare alt fic sasusaku , numai ca n'a aparut Sasuke prin peisaj :)) . Oh , ai bagat'o si pe Moeghi :> interesant :> . Pai.... cam atata am avut de comentat Debby - chan >:D< ^^ Spor la scris si Ja ne!^^
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#4
Hey Debby ^_^ Multumesc ca m-ai anuntat >:D< Poi hai sa imi zic parerea, nu? Cum a mai zis ss.naruto mai sus capitolul asta nu are nimic special dar, pe viitor sper sa aiba ^_^. Sper sa imi placa la fel de mult ca primul Apropo cand pui nextu` la ala? Gata termin cu asta Descrierea este prezenta dar, nu stiu, poate ca mai trebuia putintel Dar oricum e bine si asa. Actiunea nu e grabita ceea ce e bine. Dialogul e putin cam multisor Ma rog nu e sec dar parca partea aia cand a strigat-o Naruto pe Saku putea fi inlocuita cu descriere Dar e ficu tau asa ca nu ma bag. Greseli de tastare ai avut dar nu sunt prea grave. Cea care m-a dernajat a fost : ,,M-ai in forta si cu m-ai mult tupeu ". ,,M-ai" se scrie ,,mai" ca in acest context nu e pronume + vb auxiliar de la perfectu compus In fine. Singurul lucru pe care vreau sa il mai zic e ca inainte semnu intrebarii si dp semnu exclamarii nu se pune space. Doar dp. So, cam atat. Astept nextu` si sa ma anunti >:D<
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Fic nou ha? Tare still SasuSaku yeee : D, sper ca si pe celalt sa il continui pentru ca este superb si acela dar acum o sa ma rezum doar pe asta >.>.

Pai in primul rand imi place ca narezi cu mare atentie si nu intervi peste descriere care este bine pusa la punct. Cum spunea ss.naruto mai sus nu este prea original dar asta e dea bi primul capitol so cine stie ce ideei ti-au venit pentru continuare. Imi mai place ca treci bine de la o etapa la alta a actiuni iar in felul asta nici nu grabesti naratiunea. So nu o sa mai cant pe aici despre dialog si greseli pentru ca ar insemna sa bat campi( nu intelegeti gresit zic asta pentru ca nu am vazut nimic ineregula cu ele :D).

Muulta inspiratie bye-bye >:D<.
Just the
way you know me..

#6
ok, deci im place cum ai descris sentimentele Sakurei, normal ca ea nu ar putea parasi satul ei natal in care si-a facut multi, si si-a petrecut copilaria...
pai, bine ca am citit la urma ce ai scris:
<P.S.: Sa nu credeti ca vor primi o misiune daca i-a chemat Tsunade. > de fapt eu chiar asta am crezut si drept sa-ti spun am fost dezamagita :)) dar ma bucur sincer ca nu e asa cum am crezut
pai, naratiunea e frumoasa
actiunea n-ai grabit-o, bun
decrierea superba
dialogul, e bun
iar greseli n-am vazut de niciun fel
cam atat si astept nextu


:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#7
Debby! Ai venit cu un nou fic! :X
Este o idee geniala, minunata, grozava!
Stii cat imi place? Nu cred ca stii. Lasa-ma sa-ti spun! Imi place foarte mult!
Idea este buna pentru inceput de fapt este destul de originala (nu pot spune ca este in totalitate deoarece ai mai avut chestii la un moment dat care se gasesc si in alte ficuri sasusaku insa am mai spus-o si o repet, la cate ficuri sasusaku sunt este foarte greu sa fi originala de la capitolul 1 iar ti draga mea l-ai facut cat de cat origina, sper sa nu te superi pe mine).
Descrierea este minunata, imi place cum descrii scumpete! Dialogul nu este sec, actiunea nu este grabita. Ce mai? Iti iubesc noul fic! La fel si pe tine! :X

Astept cu nerabdare nextul si nu numai aici. Spor la scris! :X

#8
Chapter two


Ajungem in fata usii a biroului doamnei Tsunade. Bat usor la usa si aud vocea blondei care ma invita inauntru.
Apas incet pe clanta si imping usa, lasand-o sa se deschida.
Pasim toti trei in biroul ei si asteptam sa vedem ce are de zis.
- Sakura, Naruto, am luat o hotarare ! ne zice ea, privindu-ne atent pe mine si pe blond.
- Dar Bunica Tsunade, cu Sai cum ramane ? intreaba Naruto.
- Sai, zice blonda si se uita la brunet, tu te poti intoarce la trupele de AMBU.
Acesta da afirmativ din cap si dispare intr-un nor de fum.
Imi indrept privirea spre blonda care analizeaza cu mare atentie o foaie. Devin din ce in ce mai curioasa. Oare de ce ne-a chemat ? Din moment ce pe Sai l-a trimis inapoi la trupele AMBU, nu cred ca ne trimite intr-o misiune.
- M-am gandit ceva timp si vreau sa va zic ca voi doi, alaturi de alti prieteni de ai vostri ati devenit jouunini ! De acum aveti fiecare o echipa pe care s-o antrenati si sa o indrumati. Sunteti destul de mari, chiar daca unii va vor considera prea tineri, ne zice ea.
Ramanem amandoi cu gura cascata. Imi indrept privirea spre blond care pare la fel de surprins ca mine. Poate chiar m-ai mult.
- As dori sa mergeti la academie si sa luati fisele pe care sunt trecute echipele voastre, ne zice blonda.
Iesim din biroul acesteia si ramanem stana de piatra in fata usii. Ne uitam unul la altul fara sa ne vina sa credem.
Blondul sparge gheata si scoate un tipat de bucurie. Ma ia brusc in brate si incepe sa se invarta pe hol cu mine. Ma agat de gatului lui si il las pe baiat sa se bucure.
Ce fericire mare trebuie sa fie pe el. Rad in sinea mea. Acum probabil se gandeste ca e mai aproape de a deveni hokage.
- Sakura - chan ! Sa mergem la academie ! striga acesta si ma lasa jos, incepand sa alerge pe scari.
Raman nemiscata. Ma uit la el si un zambet imi rasare pe chip.
Incep sa alerg dupa el. Iesim din cladire si continuam sa alergam spre academie razand. Toata lumea se uita confuza la noi. Nu ii luam in seama. Curiozitatea ne impinge sa ajungem cat mai repede la academie sa ne aflam echipele.
Alergam si radem ca doi copii mici. Exact ca in copilarie cand ne distram cu prietenii nostri.

Dupa cateva minute, ajungem in fata cladirii. Intram si ne indreptam cu zambetul pe buze spre cancelarie.
Bat incet la usa, insa blondul fiind nerabdator deschide brusc usa si intra ca un uragan.
- Iruka - sensei ! striga blondul.
- Naruto, Sakura. Ma bucur sa va revad, zice satenul.
- Buna ziua Iruka - sensei, zic eu si zambesc, am venit sa ne dati fisele pe care sunt trecute echipele noastre.
Iruka ne da doua fise. Ii multumim si iesim din incapere.
Ne indreptam spre salile in care ne asteapta echipele noastre.
Blondul ajunge primul. Se opreste in fata clasei si deschide usa.
Trec de el si imi continui drumul. Pasesc usor pe holul lung. Pare nesfarsit. Din cate scrie pe fisa trebuie sa ma indrept spre sala 203.

Ma opresc in fata usii. Aud galagie. Doua voci de baieti imi ajung la urechi.
Buzele mi se aranjeaza intr-un zambet. Doua voci de baieti.. de baieti. Da ! Exact ca in trecut. Doua voci de baieti care se cearta si o voce timida de fata care incearca sa-i potoleasca.
Ezit putin. Nu vreau sa intru. Lacrimile deja imi inteapa ochii iar plansul ar putea aparea imediat. Nu vreau sa fac o scena inca din prima zi.
Doua lacrimi incep sa curga pe obrajii mei. Nu ! Nu vreau sa mai plang ! Nu vreau ! Nu o sa mai permit asta. Pana acum am tot plans.. dar acum.. acum m-am saturat ! Nu o sa mai plang !
Deschid brusc usa.
Se face liniste si toate privirile sunt atintite spre mine.
Zaresc trei perechi de ochi. Doi baieti si o fata. Zambesc usor. Exact ca in trecut. Cand ma uit la ei parca revad echipa sapte.
Fata are ochii maronii iar parul negru cu tente de albastru ii cade in valuri pe spate. Primul baiat are ochii verzi si parul blond, iar al doilea baiat are parul visiniu, daca pot zice asa, iar ochii aurii.
- Buna ziua sensei ! zic cei trei.
Zambesc usor si intru in sala de clasa. Cei trei se aseaza cuminti intr-o banca, lasand-o pe fata in mijloc.
Ii privesc cu un zambet larg pe buze.
- Deci copii, eu ma numesc Sakura Haruno, le zic.
- Sakura - sensei, pot sa va intreb ceva ? ma intreaba baiatul blond.
- Deja ai intrebat-o desteptule, murmura celalalt.
- Taci ! striga la el blondul.
Ii potolesc pe cei doi inainte sa se ia la bataie. Parca ar fi Naruto si.. Sasuke.
Exact asa faceau si ei. Se luau la harta din orice motiv. Parca m-as fi intors in trecut. Un trecut frumos.. unul chiar foarte frumos. Cu fericire si durere. Cu zambete si lacrimi. Am avut parte si de veselie si de suferinta.
Suferinta.. Doar el mi-a provocat asta. Numai el. Sasuke..
Un singur nume care mi-a provocat numai durere. Pentru un simplu nume si o singura persoana am varsat atatea lacrimi. Am plans atat de mult si tot nimic. N-am obtinut nimic.
- Deci sensei, cati ani aveti ? ma intreaba blondul, trezindu-ma din visare.
- Optsprezece, zic incet.
Cei trei raman cu gura cascata. Da, recunosc ca sunt destul de tanara pentru a avea o echipa pe care sa o indrum, dar asta e. A fost alegerea doamnei Tsunade.
Ii rog pe cei trei sa se prezinte. Aflu ca pe fata o cheama Shina, pe blond Ash iar pe saten Daisuke. Se pare ca fiecare are treisprezece ani.
Zambesc usor. Sunt asa de asemanatori cu noi in trecut. Chiar mult prea mult.
- Sensei ? aud vocea timida a fetei.
- Da Shina ? Ce este ? o intreb pe bruneta.
- Dumneavoastra ati fost in echipa cu Sasuke Uchiha nu-i asa ?
Deodata ce aud intrebarea fetei, bataile inimii imi accelereaza. Ochii imi sunt din nou intepati de lacrimile care vor sa-mi brazdeze fata. Inchid ochii si ii strang. Nu vreau sa plang. Nu din nou. Am zis ca nu voi mai plange. Mai ales pentru el. Pentru un tradator care mi-a provocat numai suferinta.
Murmur un da plictisit iar fata devine ganditoare.
Oare de ce m-a intrebat ? Defapt s-a scris in toate registrele despre Sasuke iar in sat totdeauna se vorbeste despre el. Despre faptul ca a devenit un criminal care si-a tradat propriul sat.
- Ei bine copii, ce ziceti sa ne intalnim maine la noua dimineata la restaurantul cu ramen ? intreb zambind usor.
Cei trei dau afirmativ din cap si incep sa vorbeasca intre ei.
- Sakura - chan ! aud vocea blondului de pe hol.
Imi dau ochii peste cap. Ce a mai facut de data aceasta ? Deschid usa larg si le spun copiilor sa se dea in spate. Brusc, pe usa intra Naruto care se impiedica de pragul usii, cazand intins pe burta.
Il intreb ce a patit, iar acesta imi spune ca noua lui echipa nu il asculta. Incep sa rad. Nici nu e de mirare.
Ies pe usa si le spun copiilor ca ne vedem maine. Il iau si pe Naruto cu mine si mergem spre sala unde se afla echipa blondului. Se aude o galagie de nedescris. Probabil e o echipa intreaga de baieti acolo sau a venit uraganul.
Deschid usa.
Se face liniste si trei capete ma privesc.
Bun.. doi baieti si o fata ? Nu prea se vede.
Il imping pe blond inauntru si ii spun ca ma aflu pe hol daca are nevoie de ceva. Acesta inghite in sec si da afirmativ din cap.
Da.. sigur. Pe hol o sa si raman.
Parasesc academia si ma indrept spre casa. Deabea astept sa ma trantesc pe pat.
Ridic capul si privesc cerul.
Norii cenusii incep sa se adune iar cativa stropi de apa imi cad usor pe chip. Inchid ochii si ma opresc putin. Stau asa in ploaie cu ochii inchisi. E asa de relaxant.
Picioarele mele incep sa mearga fara stirea mea. Nu stiu unde ma indrept. Nu am un anumit loc in minte..

Cam atat.
Scuze pentru ca am pus prea mult dialog dar.. hehe.. asa mi-a venit si stiu ca a fost totul destul de sec. :|
Doooh. Sper ca va placut ! ^^

Si Rose. [ nepoata meaa. :)) ti-ai schimbat nick-ul ] : Deja mi-am facut un tic din a spune space inainte de semnul intrebarii sau al exclamarii. Oricat as incerca nu cred ca mai pot sa-l las legat de ultimul cuvant. >.>
Mersi pentru comentarii si daca mai gasesc asa si tura aceasta sunteti cei mai tari. :]]

P.S.: Va rog scuzati-ma daca am greseli. :D

#9
Incep commul asta: Imi cer scuze daca pe parcurs devin irascibila dar asa patesc cand sunt trezita din somn. M-a trezit tata la 9 :-@. Bun sa vedem ce avem noi aici. Un next nou nout. Debby-chan, serios, incearca sa scapi de ticu ala ca pe mine ma cam streseaza T~T. Haidii stiu ca poti ^_^. Well revenim la fic. Descrierea este prezenta dar nu stiu...parerea mea este ca ar mai trebui. Naratiunea este ok si ea, iar actiunea nu mi se pare grabita deci pana acum e ok. Dialogul, ei bine, cum ai zis si tu este cam [prea] mult. Unele replici nu au fost seci dar cea din cancelarie a fost. Puteai foarte bine sa o introduci in descriere. Iesea mai frumos asa. Greseli de tastare sincer nu am vazut. Probabil ca erau si nu le-am observat eu. Vad ca devine cat de cat original :> Chiar sunt curioasa ce idei mai ai ^_^. So, cam atat. Astept nextul si nu uita sa ma anunti cand il pui >:D<
[Imagine: EnvYQ.png]

#10
`Ello Bunii` :x Vad ca ai venit cu un nou capitol . Ypeee ! Pai , sa vedem , cu naratiunea chiar ca te descurci , dar Scofita Rosie tot n`o stii :]] , descrierea este bunicica , dar stii ca mai incape , dialogul nu a fost mult si nu mi s-a parut sec . Daisuke auzi , ce nume :]] Mie imi place echipa lui Naruto :]] Tineti`o tot asa ! =]] Greseli de tastare nu am vazut , nici nu cred ca ai , dar nu comentez [: . Multa , multa , multa inspiratie Debby-chan si sa ma anunti cand pui next-ul , si poate nu mai stai o mie de ani ca la asta :]] . Pa !
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.278 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Faima inainte de orice Zuzy Is Angell 11 8.227 08-07-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.393 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Dragostea poate fi inselatoare! Debb.' 93 71.878 27-05-2011, 01:35 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.334 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.628 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 5.282 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 6.139 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Nu totul se rezuma la putere [+16] ☻vαмpιхυ`☻ 2 2.621 24-11-2010, 10:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.781 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)