Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre Doi printi, un singur tron pana acum?
Super! (5/5)
57.14%
4 57.14%
Buna. (4/5)
28.57%
2 28.57%
Dragutza. (3/5)
14.29%
1 14.29%
Nu chiar asa buna. (2/5)
0%
0 0%
Nashpa. (1/5)
0%
0 0%
Groaznica. (0/5)
0%
0 0%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Doi printi, un singur tron [Comedy, Romance +16]

#1
Am innebunit de am inceput inca un fic? Mda, probabil ca da. Sper ca si asta sa aiba la fel de mult succes ca si celelalte, desi sunt incepatoare la faza cu Comedy...;) Din nou, scuze pentru lipsa diacriticelor. De asemenea, e primul care e din punctul de vedere a doi baieti...So many new things...Sper ca ma descurc :D Primul capitol nu e cine stie ce, insa promit ca urmatorul va avea niste faze epice :D Spor la citit!

Capitolul I

M-a trezit un miros puternic de mucegai si lapte acru, in timp ce o leganare usoara imi balanganea patul dintr-o parte in alta. Mi-am deschis ochii ca sa descopar ca nu eram nici in pat, nici in dormitorul meu. Ma aflam intr-un camion de gunoi, cu o bucata de paine mucegaita tinandu-mi loc de perna. M-am ridicat, dezgustat, si am urlat cat am putut de tare, desi stiam ca frate-meu nu ma putea auzi:

-Karren, cand pun mana pe tine, nemernic imputit!...

[center]***[/center]

Keenan a intrat val-vartej pe usa sufrageriei, duhnind a mancare stricata si murdar din cap pana-n picioare. In par avea prinse niste firimituri uscate de paine si niste bucati de banana, iar pe pieptul camasei bleude pijama din matase trona o pata de un verde spalacit. Era descult, iar pe chip avea intiparita o figura care semana mai mult su cea a unui caine turbat sau a unui om scapat de la casa de nebuni decat a unui tip foarte furios. Pentru ca era, intradevar, turbat de furie. A scrasnit din dinti si s-a repezit la mine. Eu m-am dat calm la o parte din calea lui, iar el s-a prabusit, dandu-se de-a dura, peste canapeaua tapisata cu catifea rosie pe care statusem eu cu doar cateva secunde mai devreme. De unde era el sa stie ca eu aveam o minicamera de luat vederi in maneca bluzei largi albastre pe care o purtam, care filma intreg momentul sau de nebunie pura? Aveam de gand sa editez putin filmuletul si sa-l arat supusilor tatei, sa vada ei daca il mai vor pe domnul Gunoier Turbat ca si conducator. Ha, n-as fi crezut ca lupta pentru tron poate fi atat de amuzanta. La urma urmei, gemeni fiind si nestiindu-se care dintre noi s-a nascut primul, trebuia sa facem ceva ca sa decidem cine va fi urmatorul rege al Sarelandului.

-Cand te-oi prinde...a marait Keenan, ridicandu-se si sarind iar la mine.

S-a impiedicat de covor si a cazut pe jos, scotand un geamat care se mana cu miorlaitul unui motan in calduri care s-a imbatat de la pata de sampanie care a ramas de la petrecerea nebuna pe care au dat-o stapanii lui. Eu am inceput sa rad si m-am ridicat, filmandu-l cum se chinuie sa se tarasca dupa mine.

M-am dat la o parte din calea lui si am iesit din sufragerie, vrand sa ma duc in dormitorul meu. Nici nu am apucat sa deschid bine usa, ca o galeata plina cu gunoi putitor mi-a cazut in cap. Mirosea chiar mai rau decat Keenan, insusi Regele Cel Urat Mirositor al Gunoiului, ceea ce era un lucru cam greu de crezut, dar totusi adevarat. M-am intors nervos in camera unde il lasasem pe Keenan, pus pe harta.El isi scosese deja camasa murdara si ranjea la mine.

-Tu ti-ai cerut-o, a zis el, binedispus dintr-o data.

Se alesese naibii praful si de camera din maneca, si de bluza mea preferata, pe care mi-am scos-o si am aruncat-o pe jos, cu tot cu camera, apoi mi-am indreptat pumnul spre fata lui, dar el a parat lovitura cu o mana si, continuand sa ranjeasca, m-a trantit pe jos. L-am prins de picior si l-am tras si pe el dupa mine, apoi am inceput sa ne batem - lucru pe care, oricum, il faceam de cel putin trei ori pe zi. In clipa urmatoare a intrat Jared, profesorul nostru particular multi-disciplinar. Cand ne-a vazut pe jos, fara camasi, incercand sa ne dam pumni unul altuia, a zis, razand:

-Ce-i aici, ring de box? Din nou?

Eu am tresarit si m-am ridicat in picioare, iar Keenan s-a ridicat si el, sprijinindu-se de mine.

-Bleah, a ce miroase? a intrebat Jared, stramband din nas.

-Gunoi. Idiotul asta, a zis Keenan, dandu-mi o palma usoara peste cap, m-a expediat in camionul de gunoi cand dormeam. El miroase pentru ca si-a primit in cap o galeata cu cele mai mirositoare lucruri pe care le-am gasit pe-acolo. Si, pe deasupra, a mai vrut sa ma mai si filmeze, dar i-am ruinat planul, a adaugat, aratand cu degetul spre camera stricata de pe podea.

Jared a izbucnit in ras. El a fost mereu pentru noi ca un al treilea frate. Oricum nu era diferenta de varsta prea mare intre noi, numai cinci ani, ca el are douazeci si doi. Ne spuneam tot, intotdeauna, orice ar fi. Era un prieten extraordinar.

-Numai tu ai fi fost in stare de sa ceva, Karren! Oh, era sa uit, v-ati facut temele la geometrie?

Mi-am lasat privirea in pamant, cu o figura vinovata. Keenan a zambit, mandru de sine ca isi facuse tema. Astia chiar nu pot pricepe ca nu suport geometria? Asta e cel mai mare dezavantaj sa ai un prieten care iti este si profesor: nenorocitele de teme.

Ce pot spune despre capitolul asta...E, pur si simplu, un capitol...foarte urat mirositor. Voi odoriza topicul asta cu capitolul urmator. Dupa cum vedeti, chestia cu printii din titlu nu e doar o metafora, si nu e folosita cu sens figurat. Aici e intradevar povestea unor printi ai secolului XXI, care se bat pe tronul tatalui lor. Au mult mai multe aparate moderne la dispozitie ca sa se omoare reciproc, nu numai sabiutele clasice pentru printisorii blonzi... Sper ca nu va mai deranjeaza modul meu dialogos de expunere, avand in vedere ca in capitolul asta am pus destul de multa descriere ;) Sper, de asemenea, ca se incadreaza indeajuns de bine (properly, nu stiu traducerea perfecta in romana) in genul Comedy, dar, dupa cum v-am zis urmatorul capitol promite sa fie absolut epic, dar pana atunci astept commurile voastre, ca deja am vorbit prea mult despre capitolul II... :-*

#2
Din cate se pare Sako are o problema cu printisorii mei blonzi si cu sabiutele lor dar o sa o omor in particular pentru asta ( nu glumesc, chiar o s-o fac :)))
Totusi, ca sa nu fiu off topic, sa comentez ficul:
Ideea : imi place mult de tot
Continutul : amuzant, am vazut cateva greseli dar, cum deja te-ai obisnuit nu le corectez deoarece mi se pare logic sa faci greseli de scriere in timp ce scri la calulator.
Oricum, sa vedem marele next....si apropo : Amin, sunt prima care comenteaza
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#3
UUuuu comedie.. :>:> ceva nou din partea ta sa stii. Eu care ador si si folosesc comedia in ficuri.. sunt foarte curioasa cum o sa iasa totul. >u<
Asa imi place in mare parte ideea, foarte interesanta. :X:X
Iar acest capitol a fost amuzant in felul lui, deci partea cu bataia si cu ringul de box m-a dat pe spate. :))

revin cu editul.

#4
Hahahahahahahahaha=)) ...se pare ca am gasit o poveste urat mirositore :)) ...nu prea am ce comenta la ficul tau,pentru ca,deoarece si fiindca nu mi se pare nimic in neregula si povestea este foarte interesanta sa nu mai spunem comica.As aprecia daca mai anunta si pe mine cand pui nextu...ms:bye:

#5
:(( numai trei commuri... oricum va multumesc!!! finally, here I come with the next chapter, chiar daca nu sunt tocmai in apele mele:

Capitolul II

In timp ce ma priveam in oglinda, cu un tub de gel in mana stanga si cu mana dreapta aranjandu-mi parul, Keenan a intrat in baie.

-Tu nu stii sa bati? am murmurat eu, atent la ceea ce faceam.

-Esti un idiot obsedat de cum arata. Nu-mi vine sa cred ca suntem rude. Stai deja de o ora si jumatate in baie. Am nevoie la toaleta.

-Si ce, nu poti sa astepti? Nu vreau sa te eliberezi de tampeniile verzi pe care le mananci zilnic de fata cu mine. Sunt prea tanar ca sa mor asfixiat. Eu macar am grija de mine.

-Daca, pentru tine, sa ai grija de tine inseamna sa folosesti o gramada de chimicale si parfumuri scumpe la toaleta de zi cu zi si sa mananci numai acadele si ciocolata, atunci prefer sa fiu neingrijit si sa stau doar zece minute dimineata in baie, nu ca tine, mai domnule "fara gel de par si sapte tone de parfum nu ies din casa".

-Daca tu ai ceva impotriva Armani-ului nu e problema mea, vegetarianule. Du-te si plange-te la producator.

-Stii ca nu's vegetarian, dar stiu sa mananc sanatos. Iar parfumul nu are nimic, dar cantitatea pe care o folosesti zilnic distruge stratul de ozon si neuronii mei olfactivi.

-Atunci te invit sa-ti tii neuronii departe de mine si chimicalele mele. N-o sa-ti fie greu, ca oricum nu ai prea multi.

-Daca nu am multi, te asigur ca e numai vina ta. Si eu imi tin neuronii unde am eu chef.

-Oriunde ai tu chef, numai aici nu, am zis, impingandu-l afara din baie si tragand zavorul, apoi intorcandu-ma la blondul din oglinda al carui par avea nevoie de mai mult gel.

[center]***[/center]

-Idiot, idiot, idiot mai esti, frate! am zis, in timp ce dansam prin casa ca sa nu fac pe mine.

De ce naiba nu ne lasa tata sa locuim cu el in palat? Macar acolo sunt mai multe bai!

Dupa inca douazeci de minute de agonie pura, Karren a iesit din baie, iar eu m-am repezit inauntru.

-Bucura-te ca am iesit cu zece minute mai devreme, mi-a zis el prin usa, razand.

Dupa ce am scapat de povara pe care o caram de mai bine de o ora, mi-am facut un dus si m-am asezat pe fotoliul mare din sufragerie, inarmat cu un roman de aventuri scris de autorul meu preferat.

[center]***[/center]

L-am lasat pe Keenan in baie si am mers la plimbare prin parc. Am trecut pe langa un grup de fete care se holbau la mine cu gurile cascate, susotind: „E unul dintre printii gemeni...Oare care din ei o fi?...Karren sau Keenan?...Eu zic ca e Keenan...Nu, eu cred ca e Karren...Dar parca Keenan nu iesea in public; sau era Karren?...Oh, ce dragut e!” Er, mda, majoritatea baiuetilor ar da orice ca fetele sa ii idolatrizeze in halul asta. Keenan ar zice ca nu e chiar asa marfa cum s-ar crede. E adevarat ca devine plictisitor de la o vreme ca toate fetele sa-ti cada in brate atat de usor. Daca ar sti ele cat de multe iubite poate avea un print, si-ar schimba radical parerea despre noi. Totusi, poate fi foarte amuzant sa te folosesti de fete nauce, innebunite dupa tine. Mai ales daca gasesti si una care-i buna la pat. Dar se lasa mult prea usor. Ce mult as vrea o vanatoare pe cinste! Dar nu cred ca voi avea parte de una prea curand. N-am mai intalnit o fata care sa se lase greu cucerita de vreo 5 ani, cand am intalnit o tipa care habar n-avea ca-s print. Cand a aflat a cazut si ea in fata mea ca un sac de cartofi. O bruneta cu mai mult tupeu s-a indreptat cu pasi apasati spre mine.

-Auzi, tu esti Karren sau Keenan? A intrebat ea.

Buuna. Tupeista. Place la mine.

-Karren, am raspuns, ranjind. Cu cine am onoarea?

-Eu sunt Julia.

Celelalte fete din grupul ei au privit stupefiate cum am luat-o de talie si i-am soptit, cu buzele aproape lipite de urechea ei:

-Ce zici sa fi printesa mea astazi, Julia?

Ea a tresarit in timp ce eu imi strecuram degetele pe sub marginea bluzei ei de bumbac mov-inchis.

-Eu...eu...s-a balbait ea.

Of, si uite asa chiar si cele mai curajoase fete se pierd in fata avansurilor unui print.

-O s-o iau ca pe un da, am spus, lipindu-mi buzele de gatul ei.

A tremurat, iar eu am luat-o de mana si am tras-o spre casa ea si a lui Keenan, sub privirile geloase ale amicelor ei.

#6
Ce fain e ficul tau :) Sper ca Julia sa se lase si ea mai greu cu inganfatii aia :( Doamne cat imi stau in gat baietii bogati fara neuroni :))
Ficul e super dragut, ah de cand nu am mai avut parte de ceva comedie ?? Imi place numai ca ai cam mult dialog.. Incearca sa le descrii sentimentele si actiunile in timp ce se cearta. Si actiunile banale sunt bune :)) Am facut asta la scoala :(( 2 saptamani pe "cum sa scrii un dialog"
Crede-ma ca mi s-a acrit de asta...
Abia astept nextu' :perv: sa vedem ce face Julia :))

Apropo SUNT PRIIMA !!! :P
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

#7
vad ca din nefericire Doi printi nu prea are succes la public :(( sper ca aceasta situatie sa se remedieze cat mai curand, avand in vedere ca celor care l-au citit din avans (si nu sunt pe zup) le place mult. here I come with the next chapter...

Capitolul III

Cand am intrat in casa, tinand-o pe Julia, care ma urmase fara sa zica nici pas, de talie, l-am vazut pe Keenan prin usa deschisa stand in sufragerie si citind. Ne-a privit cu coada ochiului, apoi si-a continuat lectura. Nu pricep de ce vede el cartile de aventuri mai interesante decat Kama Sutra si filmele horror mai tari decat cele porno. Macar si lui, si mie ne plac cartile si filmele de dragoste. Faptul ca suntem amandoi niste romantici incurabili e unul dintre putinele chestii - in afara de felul cum aratam - pe care le avem in comun.

Am dus-o pe Julia in camera mea si ne-am asezat amandoi pe pat.

-Ce-ai zice de o cafea? am intrebat.

-Mi-ar placea, multumesc, a zis ea.

-Lapte, zahar?

-Ambele, te rog.

Am iesit din camera si m-am indreptat spre bucatarie, dar, ca sa ajung acolo, trebuia sa trec prin sufragerie, si nu am putut scapa de un comentariu rautacios venit din partea lui Keenan.

-Inca una pentru haremul tau, frate? a intrebat el retoric, ridicandu-si pentru o clipa ochii spre mine, cand am trecut pe langa el.

Nu i-am raspuns. Am facut doua cafele, una cu lapte si zahar si una simpla si m-am intors in dormitor, unde ma astepta Julia.

I-am dat cafeaua ei si am luat o inghititura dintr-a mea, masurand-o din cap pana in picioare. Era inalta si slaba, insa avea forme sexy si o privire isteata si totodata seducatoare. Parul negru si lung ii ajungea pana la cuvertura, iar ochii ca doi carbuni ma studiau insistent.

Am asezat ambele cafele pe noptiere si m-am tras mai aproape de ea.

-Vreau sa stiu mai multe despre tine, am spus, asezandu-mi palma pe coapsa ei acoperita de pantalonii de denim negru.

-Sunt bruneta, am ochii negri, iar culoarea mea preferata este movul, a spus ea, zambind.

-Hm, asta am remarcat, am zis, ridicand o spranceana si privindu-i bluza.

-Bine...Fie cum vrei tu. Ma numesc Julia Meredith Slayton.

-Oh, esti fiica prim-ministrului Joseph Slayton? am remarcat eu.

-Da. Cum de tu si fratele tau nu locuiti cu tatal vostru?

-El zice sa nu ne-o luam in cap cu faza cu printii, de aia nu vrea ca noi sa locuim in palat. Nici servitori nu avem voie sa avem. E aiurea.

-Inteleg.

-Dar deja am deviat de la subiect. Ce-ti place sa faci?

-Pai, sa ma uit la televizor, sa ma joc la calculator, sa citesc, sa ma cert cu fratele meu mai mic, Tommy...

Eu imi plimbam palma pe coapsa ei. Mi-am indreptat-o incet spre spatele ei, pe sub bluza. Speram ca ea sa inteleaga aluzia.

-Ah, si am un hobby nou.

-Serios? Care? am intrebat.

-Asta, a zis, lipindu-si gura de a mea.

Mi-am deschis usor buzele, iar limba ei a patruns inauntru, cautand-o pe a mea. Nu a fost nevoie de prea mult efort, pentru ca a gasit-o imediat, in timp ce eu mi-am si dus cealalta mana sub bluza ei, pe spate. Mana ei stanga a alunecat spre slitul meu, iar eu i-am tras bluza peste cap. ajutand-o apoi sa-mi dea si ea jos blugii albastri si tricoul galben. In timp ce continuam sa ne sarutam, mainile mele se indreptau spre inchizatoarea sutienului ei negru...

[center]***[/center]

Dinspre camera lui Karren se auzeau interminabilele gemete. Incepusem deja sa ma plictisesc de povestea asta de zi cu zi. Oare cate zeci de fete adusese Karren la noi acasa? Nenumarate probabil. Cred ca nici el nu le mai tine minte pe toate. Dar parca cu asta era diferit. Niciodata nu mai durase atat de mult. Probabil isi gasise in sfarsit aleasa care-i buna-n pat. Aveam o vaga presimtire cum ca mai aveam sa o vad pe bruneta.

Nici macar nu-mi mai puteam auzi gandurile. De ce naiba nu avem pereti izolati fonic? Am deschis televizorul si am dat sonorul la maxim pe un canal de muzica.

M-am dat totusi batut repede si mi-am pus pe mine o jacheta bleu cu gluga si am iesit, cu niste ochelari de soare aviator negri la ochi si gluga trasa peste cap. M-am dus in parc - unde speram sa fie mai putina lume decat la mall si unde banuiam ca fusese si Karren mai devreme. Un pusti cu o minge de cauciuc multicolora s-a lovit de mine si mi-a alunecat gluga. Inainte sa o pot ridica inapoi, un grup de fete m-a recunoscut si a venit spre mine.

-Karren, te-ai intors! Unde e Julia? m-a intrebat o fata cu par blond si ochi de ciocolata topita.

-Nu's Karren, am mormait eu, jenat ca fusesem descoperit. E frate-meu. Bruneta...aaa, Julia e in regula, e cu el.

-Oh, tu trebuie sa fii Keenan! a ghicit o prietena de-a ei.

-Mda, asa ma cheama. Pa, am spus repede, indepartandu-ma.

-Stai! a spus fata cu ochii ciocolatii, prinzandu-ma de brat cu o mana tremuranda. Julia e cea mai buna prietena a mea si nu stiu (si cred ca nici nu vreau sa stiu, dar trebuie) ce-i poate face un...aaa...print ingamfat si nesuferit. Fara suparare, dar asta e parerea mea.

-Nu ma supar, am spus, oftand. Dar intr-adevar nu vrei sa stii ce poate face Karren.

-Te rog, vreau sa o vad.

-Nu ar trebui.

-Te roooog? a insistat ea, facand niste ochi de catelus care mi-au inmuiat picioarele.

-Bine, te duc la noi acasa, am renuntat eu, dar nu-ti garantez ca vei putea sa-ti vezi prietena sau ca-ti va placea ce vei vedea...sau, mai degraba, auzi, m-am corectat eu.

-Imi asum riscul asta.

-Kate, stai! Pleci si tu? a intrebat-o o fata dintre celelalte trei ramase in grup.

-Da, trebuie. Breau sa vad daca Julia e in regula, a spus blonda pe nume Kate.

-Tine-ti telefonul deschis.

-Bine, a zis Kate, dand din cap. Sa mergem, mi-a spus mie.

Am condus-o acasa. Gemetele inca nu incetasera.

-Te-am avertizat. Te-as sfatui sa nu ingtri acolo.

Kate si-a strans ochii, scarbita.

-Nici nu aveam de gand. Nu-mi vine sa cred, a zis, cu dintii si pumnii inclestati.

-Pleci sai vrei sa o astepti aici?

-Astept.

-Vrei sa ne uitam la televizor? am intrebat, incercand sa ma pun in locul ei si punandu-mi bland mana pe umarul ei.

Mi-a zambit. Zambetul acela mi-a provocat o senzatie ciudata ca o arsura in interiorul pieptului.

-Desigur.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Singur in univers Dimasika 0 2.234 14-07-2013, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.299 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.100 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.445 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  [romance / comedy] Pasii spre inima inima ta hiimera 24 14.521 28-04-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lorely
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.657 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 23.168 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.089 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.285 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 3.997 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)