Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum ati alfat ca Mos Craciun nu exista ?

#41
Intr-o maniera groaznica.
In desene animate.
SI cu asta tind sa cred ca am zis tot.

#42
Deci, vad ca voi ati aflat destul de tarziu, eu pe la 3 ani am aflat, nu de alta, dar cica de Craciun a venit Mosu' la noi acasa, si ce daca aveam doar 3 ani, mi-am dat seama ca alea erau mainile lu' bunica si i-am rupt barba`:]]. Deci eu m-am obisnuit de mica, n-a fost un asa mare soc`:]], oricum tot mama si tata dau banii pe cadouri si chestii d'astea, ar fi culmea sa iti dea cineva cadouri moca`:]]
Apropo Yaoi Maniac, m-a bufnit rasul cand am citit numele topicului`:]]
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#43
Cum?
...Am văzut titlul topicului...

Tnx, guys. T_T
[Imagine: 51pt12.png]
Eu mă semnez uneori "cam retardă" şi uneori cam aşa.

#44
Eram pe clasa a treia,parca.Si ne-am organizat cu prietenii sa mergem la colindat.Cand am iesit pe usa,tata intra pe poarta cu doua-trei plase,iar eu,ca orice copil,am sarit direct sa-i iau plasele tatei si sa cotrobaiesc prin ele.Cand am vazut cadourile acolo,mi-a cazut fata.La inceput eram suparata,dar,dupa aceea m-am obijnuit cu ideea.

Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.

#45
Cred ca eram prin clasa a II sau a III-a. Pana atunci stateam in serile de ajun pana tarziu ,cand mi se facea somn, ca sa il pandesc pe asa zisul Mos-Craciun. De fiecare data adormeam, iar dimineata eram suparata ca sunt cadouri sub brad, iar eu nu l-am vazut cand le-a pus. Iar intr-un an se pare ca mosu' a intarziat, iar parintii mi-au explicat ca, cadourile sunt pe drum ( veneau dintr-o tara straina ), iar atunci mi-a picat fisa. Fratele meu a fost devastat, iar eu super dezamagita din cauza ca am fost mintita, dar cu timpul am inteles. Desi inca imi spun ca spiritul lui exista, iar pe asa o cred ( sau poate ca nu ).
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#46
Eu am aflat ca Mosul nu exista la varsta de opt ani am vazut-o pe mama cand punea cadoutile sub brad.
Atunci nu m-am intristat de loc, eu atunci nici nu pre imi pasa.
Buna!
Vreau sa imi fac multi prieteni:[Imagine: chibi_8083.gif]
Sorinutza, chibi-ul lui



#47
hmm...well nu-mi amintesc sa fi crezut vreodata in mos craciun o-o adica mama nu m-a mintit niciodata, mi-a spus clar ca de Craciun se sarbatoreste nasterea lui Iisus, in niciun caz nu mos craciun, cadouri, reni si alte idiotenii dinastea. a fost o periodada in care imi placea ideea asa de mult incat nici nu voiam sa ma gandesc la ce stiam deja-ca nu exista "mosul". ma rog, eu ma bucur ca nu am avut parinti, unchi, etc care sa se imbrace in alb si rosu si sa puna cadouri sub brad D: mi se pare jalnic...ce, esti un copil mai fericit daca crezi intr-un mos ce-ti aduce tot felul de chestii cat timp tu dormi? eh. te folosesti de naivitatea unui copil, si dupa cum am citit posturile voastre urmeaza momentul adevaraului care e...naspa.
hohoho
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

#48
L-am prins punându-mi cadourile sub brad, pe când aveam 7 ani şi mă obseda ideea de a-l prinde pe Moşul în fapt.
Acum pândesc ocazia să-l prind pe Iepurele de Paşte. Poate anul ăsta, poate la anul ..
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#49
Eclair's here!

Păi.. prin clasa a 2-a la şcoală aveam o serbare de Crăciun şi cică venise Moşul atunci când i-a căzut barba am văzut că e doar nenea poliţai care venea pe la noi, jalnic xD. Aşa mi-am dat seama că Moşul nu există, dar cine ştie.. poate a existat cândva, acum e doar pământul de el că oasele au dispărut.
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#50
Here i am !
Aveam vreo 7 ani si eram sus pe terasa. Stateam cu piciarele atarnate si atunci a venit tata si mi-a spus cat a putut de calm ca nu exista.
A fost ceva de genul:
-Sti, Mosul nu exista.
-Bine, nevrmind.
Si cam atat. 21) Acum am datoria sa-i spun si eu fratelui meu mai mic. Face 9 ani asa ca trebuie sa afle. 4
[Imagine: Anime_Girl_Signature_by_Repaereth.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cadouri de craciun. Liar 9 6.030 09-07-2012, 01:41 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Exista.... Lye 29 15.955 25-04-2011, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Cadou de Craciun pentru userul preferat Flash 8 5.424 25-12-2008, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)