Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Exista o varsta limita pentru anime-uri?
Da
1.54%
1 1.54%
Nu
98.46%
64 98.46%
Total 65 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Exista....

#21
Momentan nu cred că contează din toate motivele enumerate în postările de mai sus(I`m lazy), dar probabil mi se va schimba părerea odată cu trecerea timpului sau nu. Sper totuși că mă voi bucura de anime-uri la fel de mult și la 40 de ani(mai mult nu cred c-apuc).

#22
(09-02-2008, 02:38 PM)cicudaf A scris: "Nu conteaza cat de lung am parul, important e cum gandesc!"

... asa si aici. Ce importanta are varsta daca faci ce-ti place?

Ăsta a fost unul dintre cele mai bune exemple pentru a sublinia şi răspunsul meu. Nu există o adevărată limită de vârstă unde ar trebui să spunem : Hei, STOP! gata, nu mă mai uit la animeuri pentru că am xy ani şi trebuie să mă preocup de alte lucruri.
Adevărul este că atâta vreme cât îţi place să te uiţi la anime-uri, te vei uita [ asta dacă eşti sincer cu tine ] fără să îţi pese dacă ai 7 ani sau 30 de ani :]]. Nu zic că nu o să dispară niciodată dorinţa asta pentru ca cineva să se mai uite la anime. Poate că şi mie mi se va întâmpla peste timp şi o să mă plictisesc de asta, şi nu o să mă mai uit. Asta o să fie pentru că nu îmi mai place nu pentru că am împlinit un anumit număr de ani şi consider că nu mai sunt la vârsta potrivită pentru a viziona.
De câte ori nu aud în jurul meu : la vârsta asta tu te uiţi la " desene " [ ok, nu stau să explic fiecăruia termenul ] şi logic : da . Oricum, ce contează nenorocita asta de vârstă?
Ai câţi ani vrei tu să ai . Nu contează asta, contează cum te simţi, ce gândeşti şi aşa mai departe. Dacă cineva chiar vrea să se uite la anime şi se consideră prea mare pentru asta şi din cauza acestui motiv va înceta să vizioneze, scuzele mele dar acel cineva este un mare prost care nu este sincer cu sine. Pentru că nu contează deloc acest lucru.
Eu am doar 16 ani [ bine fără vreo 4 luni am 17 ] şi mi se zice că-s pesemne prea mare pt. desene [ nu cunosc şi ei termenul de anime ] :]] . Şi eu ce fac? Ok, le zic că nu sunt prea mare, sau pur şi simplu mă uit pt. că îmi place. Sau nu le răspund nimic. Pentru că într-adevăr nu contează, atâta vreme cât mie îmi face plăcere să fac acest lucru.
Ar fi culmea să ţi se impună ca de la o anumită vârstă să nu mai ai voie să te uiţi la ceva :]] . E ca şi cum i-ai zice unui băiat de 14 ani să nu se uite la filme porno şi să nu răsfoiască reviste pt. adulţi că nu e pt. vârsta lui şi nu e '' decent '' . Exact lucrul ăla îl va face, asta pt. că tu l-ai împins să o facă şi mai mult pt. că vrea să încerce : dacă îi place şi tu îl ţii de la ceva cu adevărat în viaţă? Well, aşa încercăm toate lucrurile şi după ce încercăm, nu ne mai lăsăm atâta vreme cât ne place. Eu cel puţin aşa cred. Ar fi chiar stupid să renunţi la ceva doar din cauza vârstei.

So : nu există limită.

#23
Parerea mea ii ca nu exista limita pentru vizeonarea animeurilor
Uneori cand vorbesc cu cineva si ma intreaba ce am facut eu de multe ori raspund ca m-am uitat la un animeu,iar acea persoana spune:'nu esti prea mare pentru -desene-?' ,iar eu le raspund simplu:'nu,animurile sunt pentru toti,nu conteaza varsta'
Eu am multi prieteni de 21-26 ani si daca ii intrebi daca le plac animurile raspunsul ii da si nu se uita doar la 1-2 animeuri,se uita chiar la foarte multe

Animurile sunt pentru toate varstele,nu uitati asta si chiar ii adevarat

:bye:
[center][Imagine: 4501958357_5eb3134a1d.jpg][/center]
[center][Imagine: 2a7d3ih.jpg][/center]



#24
Si eu am aceeasi parere pe care o aveti si voi : nu exista limita pentru vizionarea animeurilor . In primul rand toti suntem liberi sa facem ce vrem , nu ne putem opri doar pentru ca cineva ne spune ca nu e bine . Suntem liberi sa alegem . De multe ori auzim "Nu mai esti copil" sau "Ai crescut , maturizeaza-te" . Noi putem sa actionam asa cum dorim , putem fi copii de fiecare data cand ni se nazare noua . Si multi spun ca anime-urile sunt doar niste desene animate . Well...acum adevarul este ca nu sunt doar niste desene animate , deoarece exista anime-uri pe diferite categorii . Sunt anumite pe care toti le vizionam , sunt unele specifice copiilor , altele pentru adolescenti sau adulti . Nu trebuie sa consideram un anime doar un desen . Unele anime-uri reprezinta mesaje , mesaje ce sunt folositoare tuturor . Unele reprezinta povesti din viata reala ce ne fac sa ne gandim de doua ori . Eu una recunosc ca de la unele anime-uri am invatat multe lucruri . Si acum ... ce adult nu si-ar dori sa se simta ca un copil ? Si este liber sa se simta . Poti sa vizionezi anime-uri si la 90 de ani , deoarece esti liber si nimeni nu te impiedica . Nu trebuie sa ne lasam influentati de vorbele altor persoane , noi trebuie sa alegem pentru noi . Vizionarea unor animeuri nu inseamna crima , nu e nimic care sa te faca sa te simti rusinat , pur si simplu e o placere , iti ocupi timpul cu ceva . Anime-urile sunt pentru toate varstele , iar aceste varste nu au limita . Deci nu cred ca ar trebui sa spunem vreodata stop ^^

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#25
Sa exisistte o varsta ?O_O NEVER15 chiar si atunci cand soldurile ma vor lasa ,vederea imi va fi din ce in ce mai slaba si nu ma voi putea misca ...voi fi fana a anime-urilor .
Anime is my anti-drug
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#26
O limita ? o_o Niciodata ! Suntem liberi sa urmarim anime-urile pana la batranete , nimeni nu are puterea sa ne schimbe parerea . Nu trebuie sa ne lasam influentati de altii , cand noua ne place ceea ce facem .

Multa lume ne spune ca ar trebui sa ne maturizam , caci copilaria noastra dispare . Dar copilaria noastra nu dispare niciodata . Putem fi si azi si maine copil , caci nimeni nu ne interzice sa gandim ca unii . Nu ar trebui sa ne fie rusine de cei din jur , pentru ca toti au aceeasi parere . Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii . Anime-urile nu sunt doar pentru copii ! Oricine le poate urmari . Unele , tip horror , nu sunt sugerate copiilor , fiind destul de inspaimantatoare , iar alte anime-uri contin si parti mai deochiate =]] . Deasemenea , unele anime-uri ne transmit mesaje importante despre viata , sfarsitul fiecaruia semnificand cate ceva .

Deci in concluzie nu exista limita . Suntem liberi sa facem ceea ce dorim , iar anime-urile nu sunt doar pentru copii . Acum ... ce adult nu ar mai dori sa urmareasca un desen animat ? Le-ar aduce imediat aminte de copilaria pierduta , probabil prea devreme , deoarece au dorit sa fie prea repede adulti , rusindu-se de ceea ce vor spune cei din jur daca nu se maturizeaza . E o mare prostie ! Suntem liberi sa ne simtim cum dorim si sa facem ceea ce dorim .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#27
Limită de vârstă? Nu există, deşi unii pot spune că e ceva ciudat, banal chiar ca unul de 20 de ani să se uite la animeuri. Fiecare face ce-i place; şi dacă e judecat de alte persoane să nu dea importanţă [ aşa fac eu xD ] şi până la urmă ce contează vârsta? Copil mereu vei rămâne, adult e mai greu să fi xD.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#28
La un moment dat ne vom plictisi si vom spune gata cu el sau probabil vom avea si altele pe cap. Alte preocupari si timpul va fi limitat, si el va spune STOP.

Oricine, oricat de batran ar fi, ar prefera sa stea acasa si sa urmareasca animatii decat la mearga la servici, sa faca mancare , sa stea cu copii/nepotii,etc. Toti vrem sa ne relaxam, daca s-ar putea toata ziua.

Nu exista o varsta la care spunem obligatoriu stop animeurilor. Depinde de persoana si de modul de a trai al fiecaruia.



#29
Nu există nicio limită de vârstă. Poţi să te uiţi la animeuri şi la optzeci de ani dacă-ţi plac. De exemplu, îţi place părul vopsit roşcat şi poţi să-l ai aşa toată viaţa fără să-ţi interzică cineva. E alegerea ta la ce te uiţi şi când.
Totuşi, va exista un moment când nu le vei mai viziona din cauza timpului prea scurt.
Oricum, nu există limită de vârstă.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#30
De ce sa existe? Nu te impiedica nimeni sa te uiti la anime- uri, ar fi culmea sa scrie la incept un fel de -40 sau chestii de astea o.o Esti liber sa te uiti la anime- uri la ce varsta vrei, si daca iti plac cu adevarat poti sa te uiti orcand, daca ai timp bine inteles. Chiar daca nu ai mult timp liber si iti plac foarte mult iti poti rezerva o jumatate de ora sa vizionezi, deci nu este o problema ^ ^

Deci nu.
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cum ati alfat ca Mos Craciun nu exista ? yaoi maniac 51 27.923 11-07-2012, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)