Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare ficul?
Imi place.
80.00%
16 80.00%
Destul de bun, acceptabil.
10.00%
2 10.00%
Naspa
10.00%
2 10.00%
Total 20 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Amintiri pierdute

#11
Buna, pai trebuie sa imi cer scuze ca nu am putut venii mai repede si sa iti multumesc ca m-ai anuntat ca ai postat. Pai intradevar greseli de tastare ai multe dar de greseli gramaticale sincer nu m-am uitat adica pe mine in mare nu ma intereseaza decat ideea nu analizez asa de mult cum este ea exprimata desii mai fac si eu uneori observatii, sau mai dau sfaturi sau in cele mai rele cazuri las critici destul de dure dar inca nu s-am prea ajuns la asta. Pai oricum dupa cum spuneam imi place ficul si astept next-ul vreu sa vad peste cine da pe acea alee sau ce era ea. Spor la scris, bye bye
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg


infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix


[Imagine: 6141910.png]


[Imagine: 6fd6871.png]

#12
Capitolul IV

Fara sa stau pe ganduri, incep sa merg pe aceea alee. Incepea sa-mi placa rebeliunea, sa fac opusul la ce mi se spunea.
Totul in jurul meu era plin de viata. Tufe la orice pas.
In fata mea incerea sa se mai lumineze. Un semn ca voi ajunge undeve. Se parea ca aleea acea misterioasa ducea spre rau.
Inaintez si observ pe cineva in departare. Vroiam sa plec, dar nu puteam. Eram curios sa vad cine era acea persoana misterioasa. Mi-am luat inima-n dinti si am pornit spre el sau ea. Orice ar fi. Dar macar ce trebuia sa spun? La ce ma gandeam?
Ma intorc cu idea de a pleca, dar aud o voce care striga:
-Hei!
Ma intorc in spate. Persoana misterioasa era chiar baiatul care imi spusese numarul cabinei si cu care am vorbit atunci cand a aparut tata.
Trag aer adanc in piept si merg spre el. Daca tot m-a vazut. Dar tot nu aveam ce sa-l intreb. " Ce cauti aici? " Nu mi se parea o intrebare prea rea decet nimic.
Ajuns langa el, ma asez pe iarba la doar treizeci centrimetri departe de el. Nu vroiam sa-i incalc proprietatea, dar oricum deja am facut-o si speram sa nu creada ca l-am urmarit.
-Ce cauti aici? il intreb rupand tacerea.
Acesta ridica din umeri nepasator. Nu ii intelegeam gestul.
-Ar fi mai bine daca plec. Colegului meu i s-a facut dor de mine. Da sigur, spun si ma ridic in picioare.
Ma prinde de incheietura si il privesc curios. Daca tot nu mi-a raspuns la intrebare, de ce m-a oprit?
-Nu pleca.
Tonul din vocea lui ma speria. Era joasa, fiind mai degraba o soapta. Ma ingrijora. M-am asezat la loc si l-am intrebat:
-Ce s-a intamplat?
Urmatoare lui miscare ma surprinse. Ma impinse pe iarba, iar el se puse deasupra mea. Nu imi dadu de la mana si nici privirea nu si-o schimbase. Ochii lu verzi ii privi pe ai mei. Nu stiam ce sa fac, asa ca mi-am intors capul intr-o parte. Ma intimida, chiar foarte mult.
Am tresarit cand i-am simtit mana pe gat si din reflex l-am prins de incheietura. Timp de cateva secunde ma privi surprins. Nimeni nu ma atinse asa pana acum.
Un zambet ii aparu pe chip. Ma prinse de barbie cu doua degete si imi intoarse capul, apropindu-se de mine. Stiam ce vrea sa fac, dar nu-i permiteam. Vroiam sa-mi intorc capul, dar nu puteam pentru ca inca mai imi tinea babia. Cand am spus ca vreau sa-mi gasesc jumatatea, nu ma gandeam la o persoana de acelasi sex. Daca i-as fi spus sa ma lase in pace, nu ma va asculta oricum.
Brusc, imi simt buzele presate de ale lui. Inima incepu sa-mi bata cu putere, iar obraji mi se incalzira. Nu puteam sa cred ca primul sarut imi fusese furat de ... un baiat. Imi inchid ochii strans, astetpand sa se opreasca, dar spre surprinderea mea, nu fusese un sarut lung.
-Poti sa-ti deschizi ochii, imi spuse vrand sa ma calmeze.
Si daca as fi vrut, nu puteam. Imi era frica, iar scena sarutului se derula in minte, repetandu-se de o mie de ori.
Ii simt mana pe obraz si imi deschid incet ochii. Nu ca as fi vrut, dar eram curios ce face. Zambea ca de obicei.
-Nu trebuie sa-ti fie teama. Nu musc, ma atentiona. Te ajut sa te ridici?
Dau afirmativ din cap, iar el ma puse pe picioare. Nu imi dadu drumul la mana, ceea ce nu intelegeam de ce. Uram ca m-am lasat moale in fata lui, dar corpul nu mi-a ascultat ordinile.
Cand am iesit afara de pe acea alee.
-Ne vedem maine. Noapte buna.
-Noapre buna.
Imi dadu drumul la mana si pleca pe alta carare. Facu cativa pasi, dupa care se intoarse spre mine si zambi. Il privesc buimacit. Nu ma cunostea nici de o zi si deja ma saruta? Da, sarutul acela. Minteam daca spuneam ca nu mi-a placut. Nu pentru ca eram nexperimentat, ci pentru ca fusese unul bland si tandru. Asta constasem.
Isi intoarse capul si isi continua drumul. Acelasi lucru am facut si eu, doar ca eu eram confuz. In plus, eram si putin speriat.
Cu gandurile incurcate, am ajuns in fata cabinei. Nu vroiam sa intru, dar eram obligat.
Oftez si apas pe cleanta. Ce vad ma soca. Seigo cu un baiat se sarutau. Raman stana de piatra in cadrul ei, privind cum Seigo ii lingea buzele.
Imi scutur capul si intru. Nu aveam nici o problema atunci cand s-a dat la mine, dar ce facea acum era prea de tot. Trec pe langa Seigo, iar el imi spune:
-Kitty- Cat.
-Ichigo, replic eu.
Nu imi placea de el de cand l-am vazut pentru prima oara. Ma asez pe pat, ignorandu-i. Iar se jucau jocul ala tampit, desi il vazusem a doua oara, dar tot nu-l intelegeam. Dar totusi, ce le placeau la el? Nu e normal ca doi baieti sa se sarute. Ce tot spuneam? De parca nu am fost sarutat de unul si partea cea mai cudata era ca nu-a placut. Asta ma frustra cel mai mult.
Oftez adanc. Se parea ca Seigo auzise. Ce imi pasa de el? Imi ranji, privindu-ma direct in ochii. Eu la randul meu ii scot limba. Ce aveau toti baietii cu mine? Ii intelegeam ca erau in calduri, dar de ce eu? De ce imi sparg capul cu asta? Imi las privirea in jos, relaxandu-ma.

Pe la unu dimineata plecara. Eram mort de somn. Puteam si inainte, dar nu se stia ce imi puteau face in timpul somnului si nu riscam. Seigo se imbraca in pijalame, mai precis numai pantaloni. De ce ii placea sa stea fara bluza? Asta va fi un mister pentru mine.
Privesc in alta parte pentru a nu-l enerva din nou. Nu aveam chief sa se ia de mine. Vroiam sa vorbesc cu el, dar nu aveam despre ce. Cu toate ca nu era colegul pe care mi-l doream, bine macar can u era ca Shirou. Ala chiar era enervant.
Telefonul lui Seigo incepu sa sune. Merse la el si raspunse:
-Da?
Eram curios cine ar punea sa fie la ora asta. Il vad cum iese afara. Convorbire privata. Da, sigur. Acum chiar nu ma mai interesa. Ma imbrac repede pana nu vine inapoi. Nu imi placea sa ma imbrac cand mai era o persoana in camera, chiar daca era de acelasi sex. Vroiam intimitate. Spre norocul meu, am terminat primul. Ce usuare pe mine pentru ca atunci eram o prada sigura.
Un fior imi trecu prin corp. Aveam o imagine oribila. Eu asezat pe pat, iar Seigo deasupra. Mi-am scuturat capul. La ce ma gandesc? Nu imi placeau baietii.
Imi simt obrajii incalziti camd imi aduc aminte de acel sarut. Nu-l voi putea uita niciodat, ci pentru ca veni de la un baiat. De ce nu l-am impins? Sunt un prost. Imi asez palmele pe fata. Cand eram emotionat nu mai gandeam limpede si uram asta.
Usa se deschise si intra Seigo. Mi-am intors privirea spre el. Nu vroiam sa ma vada asa, pentru ca avea o privire inspaimantatoare. Un ranjet ii aparu pe chip. Nu era de bine.
Inima imi batea cu putere in piept. Orce avea in minte nu era de bine pentru mine. Ii urmaresc fiecare miscare cu atentie. Pune mana pe perete si astinse lumina. Sigur nu-i de bine. Cum eram asezat la marginea patului, simt o manacare ma impinge in spate. Speriat, cu toata puterea ma imping in fata, dar el fiind mai puternic decat mine, reuseste sa ma doboare.
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#13
Buna, multumesc mult ca m-ai anuntat. Pai am zis eu ca o sa plece din tabara cu un prieten si legat de prieten nu prea imi plac intentiile colegului sau si chiar daca el e mai puternic nu ar trebui sa cedeze eu una as incepe sa tip cat m-ar tine plamanii sau sa il musc am un obicei destul de prost ca atunci cand cineva ma enerveaza si nu imi da drumul il musc. Interesant capitolmi-a placut sarutul a fost pe neasteptate si ma bucur ca i-a placut desii ma mira. Pai ai cam avut cateva greseli de tastare si cam atat astept next bye bye >:D<
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg


infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix


[Imagine: 6141910.png]


[Imagine: 6fd6871.png]

#14
Oh yeah next XD. As fi ajuns mai repede dar dusul e de vina. Asa deci si acest capitol mi-a placut mult mult.Nu stiu de ce dar prefer cuplul cu el si colegul XD mai cool. Abia astept sa vad ce se va intampla in next. Poate ne vom alege cu un yaoi. Poate poate. Greseli de tastare... am vazut cateva. Dar imi amintesc numai una :)) : incerra - incepea. Cam atat. Nu am memoria buna :)) Nu prea ai am ce zice in afara de...

Super capitol si succes in continuare :bv:

#15
Off, ce-ti place sa intrerupi momentul tocmai cand e mai important >_< Frate, si eu care credeam ca, gata - sare pe el si tu, darling, ne vei ofeir un yaoi de zile mari, de scris in al meu jurnal *laughs*
Anyway, observ ca faci progrsese - capitol cu capitol; de data aceasta, ai transpus mai bine sentimentele, ai descris ok de asemenea, dupa parerea mea. Si sa stii ca m-a cam surprins acel sarut dintre tipu' ala [ fir-ar ! nu i-am retinut numele T_T ] si Shiki ... <3 I mean, la fel ca si el - am ramas socata un pic ce-i drept :]]

Ohhh ! :X Deci vreau sa stiu ce se va intampla - sigur Seigo are ceva planuri marete cu ' poor Shiki ' :o3

#16
Cu intarziere apar si eu aici, ca o stea cazatoare. :)) Ce modesta sunt. in fin`.
Progres.. progres..nu prea asa. Mai rau defapt. Sincer primele capitole acum mi se par reusite. O__O Ai multe greseli de tastare.. nu le mai neglija. Ok, sa spunem ca ai o problema cu tastele, roaga pe cineva sa ti le corecteze, fiindca au fost propoziti cu anumite cuvinte mancare sau deraiate de la locul lor si intelesul era la caine in gura. Nu m-am prins din prima. :| A trebuit sa reiau toata fraza de la inceput.
Nu vreau sa te superi pe mine, dar trebuie sa-ti spuna cineva greselile si o critica nu strica din cand in cand.
Ideea mi s-a parut foarte incitanta.. insa nu ai dezvoltat mult. Unele propozitii au necesitat volum de substanta si tu nu prea le-ai oferit asta. Ideea este ca trebuie sa te axezi mai mult pe descrierea sentimentelor si mai ales pe faptul ca pustiul are probleme cu conversatiile.
Ai spus de multe ori ca el nu stie ce sa-i intrebe pe restul.. dar na, daca asa e firea lui nu am nimic de reprosat. Chiar ar fi fain sa-l vad cum izbucneste. *evil smile*
Nici acum nu i-am retinut numele lui.. decat la restul. XD
Si cum ziceam actiunea ar trebui sa fie mai indrazneata. Nu trebuia sa te opresti.. pentru ca poti lasa cititorul cu respiratia taiata si scriind in continu.
In continuare ai mici probleme cu timpurile, dar am observat ca incep sa dispara.
Mi-a placut asa capitolul, insa nu te mai oprii, fi curajoasa si indrazneste sa scrii mai multe. Chiar si [b]YAOI[b] (ma refer la scenele hentai)...

Sper ca nu te-am suparat cu ceva. :(
Astept nextul ! *hugs*

#17
Am ajunsi aici din intamplare dar nu-mi pare rau. Pentru inceput, ai greselii de tastare care se observa foarte repede. Am doua sfaturi pentru asta. Re-citeste de doua ori capitolul cu mare atentie pentru a corecta greselile de tastare/exprimare. A doua chestie ar fi sa scrii cu diacritice. Atunci cand scrii cu diacritice, fie ca scrii direct fie ca editezi la sfarsit trebuie sa fii foarte atenta si astfel dispar greselile. Ai si cateva probleme cu exprimarea, uneori cand citesc ma incurc dar asta depinde mai mult de tine.

Cat despre poveste, imi place. Totusi, ar trebuii sa incerci sa descrii mai mult sentimentele personajelor. Altceva/ Nu dar te rog sa ma anunti cand apare next-ul.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#18
Capitolul V

-Stai linistit ca nu o sa doara ... prea tare, imi sopti la ureche.
-Lasa-ma!
Incep sa ma zbat, fiind costient ca nu voi rezolva nimic, dar macar incerc. Ma prinde de incheieturi, ducandu-mi-le desupra capului.
-Stai calm!
-Cum sa stau calm cand tu vrei sa ma saruti.
-Eu ma gandeam la mult mai mult, la ... sex.
Cand aud, imi marsec ochii. Oare e adevarat? Auzisem bine?
-Sa faci ce? intreb speriat si socat in acelasi timp.
Stiu ca de fiecare data cand are idei perverse, ranjeste. Asta am observat de cand am ajuns aici. Oricine sta cu el in camera isi da seama.
Mana lui libera si-o plimba pe abdomenul meu. Incerc din rasputeri sa-l indepartez, dar imi e imposibil.
-Lasa-ma! ii ordon, desi stiu ca nu il va efectua.
-As vrea, dar inima nu ma lasa. Fata ta seducatoare o cere.
Ce tot vorbeste? E intuneric, pentru numele lui Dumnezeu.
Cum isi plimba mana pe abdomen, ajunse la curea. Nu imi place cand cineva ma atinge asa, mai ales ca e un baiat. Mana lui imi ridica putin cu putin bluza. Acela era momentul cand inima vroia sa-mi iasa din piept si sa se ascunda in cel mai intunecat loc. Ma simt ca un soarece intr-o capcana si nu e un sentiment prea placut.
Seigo se aseza mai confortabil desupra mea, cu picioarele despartite, inconjurandu-mi talia.
-Abia astept sa-ti aud gemetele, icnetele.
Trebuie sa scap cumva. Trebuie!
Cu doua degete ma prinde de barbie, iar in secunda urmatoare ii simt buzele presandu-le pe ale mele. Instinctiv inchid ochii, dorindu-mi ca totul sa fie doar un cosmar.
Printr-o singura miscare si fara voia mea, imi deschide gura. Limba lui imi patrunde in lacarul meu, cercetandu-mi centrimrtru cu centrimetru. Frica puse stapanire pe mine. Vreau sa se termine totul, sa ma lase in pace. Numai eu pot avea ghinionul ca sa am un coleg de camera care e pe directia gresita. Vreau acasa.
Opri sarutul, lasandu-ma sa respir. Am nevoie.
Imi intorc capul intr-o parte, simtindu-mi obrajii cum imi iau foc. Imi e rurine de faptul ca nu pot face nimic. De cand am ajuns m-am schimbat.
Tot corpul incepe sa-mi tremure sub atingerea lui. Acest lucru il facu sa se opreasca.
-Trebuia sa-mi dau seama, spuse Seigo, dandu-se jos de pe mine.
Am o multime de intrebari sa-i adresez, dar nu mai am curaj dupa cele intamplate. Nu dura mult, si am adormit.

-Shiki!
O voce blanda ma facu sa-mi deschid ochi incet.
-Shiki!
Vad inca in ceata si nu pot deosebi nimic. Cand ochii mi se obisnuiesc cu lumina, observ o persoana stand in fata mea.
-Hiro, lasa-l in pace, recunosc vocea colegului meu.
In fata mea e aceasi baiat care l-am intalnit in fata pancardei si tot el mi-a furat primul sarut. Mai bine el decat Seigo.
-Ma lasi? i se adresa Hiro lui Seigo.
Acum pot sa vad clar. In fata patului meu, in genunchi, Hiro ma priveste cu zambetul pe buze. Mi se pare ciudat ca un baiat sa ma priveasca asa, dar el nu e un baiat oarecare.
Cu mana dreapta ma frec la ochi, acesta e primul lucru care il fac inainte de a ma trezi.
-Buna dimineata, frumoasa adormita, spuse in gluma baiatul din fata mea.
-Buna dimineata, il salut la randul meu.
-Cum ti-a fost somnul, frumoasa domita?
-Nu imi mai spune asa.
-Bine.
-Acum inteleg de ce baietii de urasc, interveni Seigo.
Hiro il privi urat. Si oricum, nu avea dreptate. Nu il urasc, doar i-am spun sa nu-mi mai spuna asa, deoarece nu imi place sa mi se adreseze cu " domnita " sau " frumoasa adormita ". Numai tata imi spune asa cand vrea sa ma enerveze.
-Cum ai dormit? o lua de la inceput acesta.
-Crede-ma, nu vrei sa sti, interveni sin nou Seigo.
-Tu vezi-ti de treaba ta ca nu cu tine a vorbit, ma rastesc la el.
-Shiki ...
Hiro imi aseza mainile pe obraji, calmandu-ma.
-Trebuia sa te chem pe tine aseara ca vad ca poti sa-l dresezi.
Replica aceasta fusese ultima picatura. Chiar nu stie cand sa se opreasca? Numai sa ajung la el, ca atunci va avea nevoie de un docror.
-Nu-l lua in seama. Vrea doar sa te enerveze.
" Si a reusit ", gandesc, deoarece daca spun cu voce tare se va simti victorios.
Vorbind de lup, Seigo se ridica de pe pat, pornind spre usa. Hiro nu-l opri, ceea ce nu mi se pare normal. Sau poate asa face dupa se s-a saturat de cineva, dar nu e necesar la mine.
-Iarta-l ca s-a trezit cu capul la ceraceaf.
-Doar s-a trezit?
Hiro ma privi mirat. Nu a inteles ce am vrut sa spun, dar nu e important.
Mana dreapta mi-o asez la marginea patului, sprijinindu-ma. Ma ridic din pat sub privirea atenta a lui Hiro.
-Te astept pana te schimbi.
-Aici? intreb rusinat.
-Da.
Stau cateva secunde pe ganduri, dupa care continua:
-Exista si debara sau cum s-o si numit. Nu stiai?
-Bineinteles ca nu.
-Usa de langa baie. Macar ai fost curios sa vezi ce e dupa ea?
Dau din capin semn ca nu. E adevarat. Si oricum nu am avut cand, deoarece am venit pe la sase-sapte dupamiaza si toti am in sala acea mare, iar seara Seigo a stat pana seara jucandu-se prostia aia de joc. Cand sa observ usa aia?
Cand Hiro ma vazu pe ganduri, se apropie de mine cu pasi inceti. Probabil ca se ingrijora sau asta imi imaginez numai eu. L-am cunoscut numai de ieri si deja a venit la mine. Nici tata nu a facut asta vrodata. Nu ii sta in fire sa fie bland, cel putin cu mine nu.
Deodata in mintea mea reveni scena cu sarutul. Obrajii mi se incalzesc instantaneu ca flacara de la aragaz. Hiro observand asta, zambi.
-Poate a fost prea repede pentru tine acel sarut, vorbi acesta cand ajunse in fata mea. De acum inainte o voi lua mai incet.
De acum incoace? Vroia cumva sa spuna ca va mai continua sa ma sarute sau mai rau?
-Stai putin! Nu stiu daca am inteles bine, dar nu mi se pare normal ca sa faci asta. Tu esti baiat, iar eu tot baiat. Doua persoane de acelasi sex nu pot fi impreuna, nu in lumea mea.
-Pot sa se fac sa-ti schimbi parerea?
-Nu.
-De ce?
-Chiar nu ai auzit ce am spus mai inainte?
-Nu e asta.
-Atunci?
Sunt convins ca a auzit discursul meu, dar nu stie cum sa-mi explice ca nu ii pasa. Il las sa se chinuie putin.
Ofta si dupa ce-si facu in minte un raspuns, il opresc.
-Asteapta-ma ca vin imediat.
Iau hainele de pe valiza si merg la usa aratata de el. Ar fi vrut sa ma opreasca, dar nu o facu. Ceva il oprea si voi decoperi ce.
Deschid usa si intru. Ma aflu intr-o camera patrata, avand loc doua persoane sau chiar trei, fara a te inghesui. As putea sa ma mut aici sa scap de sentimentul ca voi putea fi violat de Seigo in timplul somnului sau cine stie ce. Nu ma mai gandesc la prosti si ma imbrac.

Imi pare rau ca nu am postat mai devreme cu o luna, sau cine mai stie cat, ca eu nu. Mi-a fost prea lene sa scriu pe calculator. " Gomenesai ".
Acum imi dau seama si eu de schimbarile te timp pe care le-am facut. Imi cer scuze si pentru asta. Sper ca am inceput sa ma corectez.
In legatura cu greselile de scriere, am corectat inainte de a posta si sper sa nu mai existe.
Cam atat si astepte parerea voastra.

[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#19
Ceau! <3
Intr-un final ai adus next-ul. Inca mai sunt greseli de tastare, dar foarte, foarte putine si mai ales cele gramaticale. Ai probleme cu timpurile si le pui anapoda.
O sa-ti dau cateva exemple din text:
"Acela era momentul cand inima vroia sa-mi iasa din piept si sa se ascunda in cel mai intunecat loc.Ma simt ca un soarece intr-o capcana si nu e un sentiment prea placut." - Corect spus: "Ma simteam ca un soarece intr-o capcana si nu era un sentiment prea placut"

"Iau hainele de pe valiza si merg la usa aratata de el. Ar fi vrut sa ma opreasca, dar nu o facu" - Corect spu: "Ar fi vrut sa ma opreasca, dar nu a facut-o."
"Cand Hiro ma vazu pe ganduri, se apropie de mine cu pasi inceti. Probabil ca se ingrijora sau asta imi imaginez numai eu." - Corect spus: "Cand Hiro ma vazu pe ganduri, se apropie cu pasi inceti. Probabil ca se ingrijorase sau asta imi imaginam doar eu."
Le-am si corectat asa, in general. Sunt mai multe propozitii de genul in capitol, dar momentan doar pe acestea ti le-am corectat.
Incearca sa fii mai atenta la timpuri, faci confuzii si nu este bine.
Dialogul a reprezentat un sfert din tot capitolul acesta, descrierea a cam lipsit, sentimentele slab dezvoltate. Pe langa aceasta, dialogul a fost simplu, doar in anumite locuri a aprins o flacara in mine.
SFAT!!: descrie mai mult personajele si gesturile lor, cat si comportarile, reactiile si mai ales sentimentele. La dialog trebuie sa fii foarte atenta, ai nevoie de replici scurte sau lungi dar geniale, perfecte (ca sa spun asa). Adica inca de la inceput sa iti taie respiratia.
Si nu abuza asa de mult de el, fiindca nu necesita, pune replici cand este nevoie, la timpul potrivit.

Putina actiune, putine idei. Trebuia sa le dinamizezi, asta ar fii heia la tine.
Daca imi aduc eu aminte Shiki este intr-o tabara, atunci este musai sa fie destrabalare mare.
Indrazneste la a folosii mai multe idei nebune. XD Daca ma intelegi? (nu doar hentai)

A trecut ceva timp de cand nu ai mai postat, dar chiar si asa s-a vazut o mica evolutie. <3

#20
Heya ^^
Ma bucur ca ai venit intr-un final cu next-ul (mai bine mai tarziu decat niciodata). A fost un capitol placut. Singurul lucru care m-a enervat a fost ca Seigo nu a continuat ceea ce a inceput. Hiro ma cam enerveaza, nu prea stiu de ce... se prea baga unde nu e treaba lui. Shiki e un baiat tare dragut. Mai mult nu am ce zice despre el. Well cam atat am avut de zis pe aici si arigato ca ami anuntat cu privire la next.

Psycho XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Amintiri din viitor Prevented :D 9 6.023 17-11-2013, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Prevented :D
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.039 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.014 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Lacrimi amare pierdute in timp Sign of hell 3 4.402 16-12-2011, 04:51 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Amintiri prafuite mady 16 8.605 18-07-2011, 10:01 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Sunete Pierdute ... Punctuletu` Verde 2 2.406 07-12-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Amintiri prăfuite Teh 14 7.634 08-07-2010, 04:11 PM
Ultimul răspuns: Summer
  Amintiri dulci-amare Trioxide chocolate.۩ 7 4.407 26-06-2010, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Amintiri... yaoi maniac 1 2.352 20-06-2010, 05:02 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pierdută printre amintiri Nya. 5 2.621 16-06-2010, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Dydo1234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)