Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mai mult de 50% [+18] [yaoi]

#1
Cei ce au citit Iubire cumparata stiu exact cam cine sunt personajele. M-am decis sa fac o serie a doua a ficului, si in cele din urma ramane sa scriu cu Yoko. Kya, so happy 8->
Sper sa va placa ;;)


Capitolul 1:Scanteie

"Exista atatea cai prin care poti ajunge sa sintetizezi o iubire inca stinsa; poti spera, poti lasa valurile de caldura si flacarile care se ridica din ea sa iti consume viata, sa-ti reduca elanul la o pura aspiratie si devii tu insuti o scanteie ce aprinde acel sentiment. Emanciparea de sub greutate, de sub formele atractionale ce se intampla in aceasta baie de sentimente, nu fac viata o iluzie sau un vis? Nu esti tu un vis, nu e visul tau o alta iluzie, nu murim pentru a visa? "

Trecuse un an de atunci -un an in care traise, murise si renuntase de atatea ori; acum in sfarsit totul avea sa se schimbe. Isi ridica trupul gol de pe suprafata dura a patului, tarandu-l pana la baia de langa dormitor si strecurandu-se in interior, lasand usa sa se loveasca de faianta. Aburul inca nu se disipase, iar peretii umezi lasau picaturile sa se scurga pe gresie, umezind-o.
Calca nepasator pana aproape de dus, dand drumul la apa si cautand gelul care se pare, disparuse. Stia exact cine il folosise, asa ca se duse la bucatarie, pregatit sa-l faca sa-si asume responsabilitatea.
Probabil uita ca e gol, pentru ca atunci cand ajunse si ridica degetul spre Jeff, pe acesta aproape ca-l pufni rasul. Lasa manusa de gatit dintr-o mana si paleta din cealalta mana, stingand aragazul si indreptandu-se spre baiat. Era asa dulce, arata asa bine, incat imediat ce il vazu se aprinse.

- Vrei sa te ajut? zambi Jeff, sarutandu-i umerii goi. Nu m-ar deranja sa te spal pe aici sau pe aici, continua, coborandu-si mana de la sfarcurile baiatului la barbatia lui, si apoi facandu-si loc intre fese, penetrandu-l.
- Nnn… gelul. Nu … mai e gel, de… de fiecare data faci la fel, iei gelul sa… sa ma vezi iesind din baie, nu? Hentai! Ar trebui sa existe o.. pedeapsa pentru asa ceva.
- Dar exista, iubire, pedepseste-ma! sopti Jeff la urechea lui Ritsu, sufland usor si indepartandu-i suvitele de par. Unde vrei sa ma pedepsesti, pe masa, la dus sau poate in pat?
- Jeff… gemu Ritsuka, simtind cum cele doua degete se adancesc in trupul sau. Dus…

Jeff il lua in brate, apasandu-si buzele de ale baiatului si ducandu-l spre baie. Ritsu apuca gelul de dus de la bucatarie, lasandu-si picioarele sa stea zvelte peste bratul puternic al barbatului si acoperindu-si barbatia cu mainile.
Odata ce se simti lasat jos pe gresie, se ghemui la pieptul lui Jeff, incercand sa acopere raceala picaturilor de apa de pe gresie ce ii faceau trupul sa raspunda acelor senzatii.
Profesorul se ridica dupa el, luandu-l iar in brate si asezandu-l in cada. Isi umplu pumnii cu apa si ii ridica deasupra capului lui Ritsu, lasand apa sa curga peste albastrul uniform al parului si peste umerii goi. Era al naibi de placut, si de fiecare data cand isi umplea pumnii cu apa si o lasa sa curga peste trupul fragil al baiatului, reusea sa imprastie prin aer un miros slab de flori de cires.
Indeparta si el apronul si pantalonii, lasand la vedere trupul gol si uniform modelat. Intra in cada alaturi de baiat, strecurandu-se pe la spatele lui si asezandu-l intre picioarele sale, reusind sa-l faca sa stea cu spatele . Ii saruta umerii, coborand cu limba pe spatele umed si trasand o dunga umeda pana la mijlocul baiatului. Mainile sale mangaiau portiunea alba a gatului, apasand pielea moale si lasand in urma atingerilor mici dungi rosi. Ritsuka isi simtea trupul incalzindu-se, si cu fiecare atingere din partea barbatului totul devenea din ce in ce mai captivant. Isi lasa capul pe spate, deschizand gura si lasand un firicel de saliva sa se scurga pe barbia sa. Se sprijini cu mainile de picioarele profesorului si se lasa ridicat si intors cu fata la Jeff. Expresia sa erotica il facea sa il doreasca din ce in ce mai mult. Ritsu isi lipi fruntea de pieptul bine facut al profesorului, simtind patrunderea brusca a acestuia si gemu, asa cum o facea de fiecare data cand era luat pe nepregatite. Interiorul sau era invadat din ce in ce mai mult de acea placere incontesabila ce il facea un sclav al propriilor gesturi. Isi ridica putin trupul, incercand sa se miste singur, insa chiar daca trecuse mai bine de un an, inca nu se putea obisnui cu senzatia de durere de la inceputul actului.

- Nu te forta. Inca nu esti pregatit, sopti Jeff
- Continua, gemu baiatul.
- Eu nu continui, continua tu daca vrei, altfel te las asa.
- Jeff…

Ritsu isi lasa greutatea sa apese asupra picioarelor barbatului, pana ce simte cum clipele il fac sa uite de toate si mintea sa devine alba. Jeff il apuca de brate si il ridica usor, patrunzandu-l mai adanc pana ce simti barbatia sa invaluita de moliciunea pielii celuilalt. Era atat de placut, incat nu-i pasa daca urmeaza sa vina sfarsitul lumii. Ritsu se misca in acelasi timp cu trupul barbatului, gemand de placere si zgariind pielea celuilalt. Jocul lor devenea mult prea nebunesc pentru a se rezuma doar la acele cateva atingeri si patrunderi, Jeff musca umerii baiatului, facand carnea sa pulseze de durere, iar Ritsu continua sa se miste urcand si coborand, lasandu-l pe barbat sa ii descopere fiecare punct sensibil ascuns al corpului. Gemu lung, simtind cum prin venele sale se scurge satsifactia ce o avusese.
Simti cum substanta isi face din nou drum prin barbatia sa si se imprastie pe trupurile lor goale. O picatura, doua, curgeau, mangaind suprafata din zona buricului si lasand dare albe. Jeff linse zona, urcand catre gura lui si soptindu-i cateva cuvinte pe care abia le intelese.
Ritsu profita de lipirea dintre cei doi, apucand cu dintii de urechea barbatului si muscand cu putere, avand grija sa apese cu fesele sale organul inca excitat al brunetului.
Jeff se ridica din cada, asezandu-se pe marginea ei si privindu-l cu subinteles pe baiat. Ritsu ridica si el privirea, asemeni unui caine fara stapan, lingandu-si buzele si lasand saliva sa curga pe barbia sa. Isi apropie limba de barbatia celuilalt, trecand-o usor peste varful ei. Deschise buzele, umezindu-le cu limba si lasa organul sa isi faca loc printre ele, incercuind cu limba forma sa, insa nu isi lua nicio clipa privirea din ochii barbatului. Era placut, al dracu de placut, si nu ezita sa aplice o mica muscatura, lasand dintii sa atinga foarte usor pielea in timp ce-l elibera. Continua in acelasi ritm, sugand si lingand de la baza la varf, lasand barbatia sa se umple de saliva si sa pulseze in gura sa. Isi trecu limba prin deschiderea din varf, reluand drumul, ajungand la scrot si sugand locul., masand incontinuu cu buzele. Il stranse un pic mai tare, simtind un lichid transparent cum isi face loc in gura sa si il atinse usor cu limba, pentru ca mai apoi sa se departeze usor, simtind simtind gustul sarat. Continua, lasand limba sa se joace de o parte si de alta a organului, ridicandu-si ochii rugatori catre celalalt si sprijinindu-si capul de abdomenul sau, era mult prea oboist pentru a se mai misca.
Profesorul il lua in brate, ridicandu-l din cada si asezandu-l pe pat. Era placut sa-l priveasca atat de extenuat, mai ales acum, ca avea o surpriza pentru el.
- Maine plecam intr-o croaziera.



Răspunsuri în acest subiect
Mai mult de 50% [+18] [yaoi] - de Mitsukai Yoru - 30-07-2009, 05:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mult galben... Val 10 6.603 23-05-2013, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Val
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.558 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Nimic mai mult decât cuvinte. Julliette . 5 2.254 22-07-2011, 11:52 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Cică poezii. Mai mult încercări. SnowFlake. 2 1.786 30-05-2011, 07:33 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Mai mult decat ceea ce pare CandyGirl 18 12.328 22-03-2011, 07:23 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Obsesia unei nopti sau mai mult [+18] aly_lady_kiss 2 2.881 03-08-2010, 01:51 PM
Ultimul răspuns: Paradox
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 8.004 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)