Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mai mult decat ceea ce pare

#1
Am decis sa fac si eu un fic,chiar dak sunt de putin timp pe acest site am experienta in a face ficuri chiar dak acesta este primul pe care il fac pe aceasta tema:D

Ma gandeam ca ficul sa fie SikaTema pt ca am vazut foarte multe in care Sakura e pers principal,si m-am plik de ea, nu ca nu imi place dar la un moment dat parca atunci cand citeste despre aceeasi pers te plictisesti de ea.

Accept orice fel de critici(am zis ca e primul fic pe aceasta tema nu?:d),ficul va fi povestit atat din perspectiva lui cat si din a ei :D
Deci nu mai stau la discutii prima parte e aici (vor fi in jur de 10 cred:D )

Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.

Partea I(din perspectiva lui Temari)

Stateam in pat si ma uitam la tavan, nu stiu ce era asa interesant , insa simteam ca nu imi pot lua privirea de la el,gandirea era in alte locuri, poate la problemele pe care urmeaza sa le rezolv, poate la calatoria pe care urmeaza sa o fac. Nu stiu, dar tot pot sa fac e sa stau acolo parca hipnotizata.
In timp ce stateam nemiscata aud niste pasi indreptandu-se catre camera mea iar in acel moment Gaara intra si imi spune ca a venit momentul sa imi fac bagajele. Ma ridic de pe pat, imi iau rucsacul si incep sa bag il el hainele de care voi avea nevoie, pergamentele, si verific trusele cu arme,nu lipseste nici evantaiul meu pe care il port cu mine mereu. Am terminat…, nu sunt asa de multe precum credeam, ies din camera si in urma mea inchid usa.
Eram in fata intrari in sat luindu-mi la revedere de la Gaara si cu pasi marunti ma indrept catre Konoha. Satele Nisipului si Konoha fiind in intelegere eu trebuia sa fac mai mereu drumuri intre cele doua sate si “sa duc noutatile”dintr-un loc in altul ,dar de data aceasta ceva mi-se parea diferit.
Dupa cinci ore de mers incontinuu am hotarat sa ma opresc peste noapte la o pensiune din satul prin care tocmai treceam.
Intru in cea mai draguta pensiune, una mica pentru ca nu avea nevoie de mult confort pentru o singura noapte.Sala unde erai intampinat era de o culoare roz-pal cu lambriuri din lemn de nuc date cu un lac ce stralucea in lumina usor albastruie din cauza lustrei,cateva fotolii dintr-un material pe care nu puteam sa il deslusesc dar care se potriveau cu restul incaperii faceau ca incaperea sa para mai plina.
La receptie era o femeie de vreo treizeci de ani care cu o voce blanda mi-se adresa:
-Buna ziua doriti o camera?
-Buna ziua, am raspuns eu fara prea mult efort,Da as dori o camera pentru o singura noapte
-Veniti dupa mine .
Am mers dupa acea doamna care m-a dus in camera si la plecare ei a inchis usa dupa ea iar eu am ramas in mijlocul camerei cu un singur pat si o noptiera care erau puse inestetic chiar daca erau singurele obiecte de mobilier din camera.Mi-am luat pijamaua am intins asternuturile pe pat si cu chiu cu vai am reusit sa adorm.


Stiu ca nu e cine stie ce dar introducerile sunt mereu cele mai grele.Vor urma parti mult mai bune cu tot ce trebuie....;)

P.S.continuarile vor veni mereu dupa ora 14:30 :D pt ca atunci ies de la sc si doar dupa acea ora pot posta

App stie cnv cum se fac semnaturile:D
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#2
Stai putin.

Dau edit imediat dupa ce o sa citesc...

Edit:

Imi place ca nu e cuplul SasuSaku,ca e ceva diferit.

Dialog-Putin si sec. Puteai, de exemplu, o puteai face fitoasa pe ``scumpa`` receptionera.
Descriere-Incearca sa faci multa descriere. -poate asa, ajungi si la 40 de randuri sau mai mult-
Actiune-Grabita. Prea grabita! Puteai sa imi spui cat de lene ii era lu` Temari sa calatoreasca, sa imi spui cat de mult ura drumul ala, de exemplu. Sau, daca nu, puteai sa-mi spui ca a dat de X si s-a luptat cu el,pentru a-si putea continua drumul.- normal, era mai multa munca-

Ai avut greseli de tastare, nu cu kilogramul, dar, au fost.:-j

Aaa,next please!

[Scuza-mi repetitiile.]

Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.

#3
Ok. Am venit si eu pe aici din cauza titlului.
Din cate stiu, se scrie cea doar cand zici ceva de genul : Cea mai mare dintre fete.
In titlul tau ar fi trebuit sa scri ceea, nu cea. Mai mult decat ceea ce pare. Asa ar fi fost corect.
Sa trecem la celelalte acum. In primul rand, nu ai 40 de randuri. Din cate am citit eu in regulament trebuie sa ai minim 40.
Pai.. imi place ca nu ai bagat SasuSaku, desi sunt o mare fana. Pana acum nu am mai vazut ficuri ShikaTema. Doar SasuSaku si NaruHina. Deci, chestia asta cu cuplul este un plus. ^^ Emm, sincer nu prea mi-a placut dialogul. Desi a fost putin, a fost sec. Puteai sa transformi acele trei replici in vorbire indirecta. Faci propozitiile mult prea lungi si suna foarte aiurea. De exemplu deja din prima propozitie ai inceput. " Stateam in pat si ma uitam la tavan, nu stiu ce era asa interesant , insa simteam ca nu imi pot lua privirea de la el,gandirea era in alte locuri, poate la problemele pe care urmeaza sa le rezolv, poate la calatoria pe care urmeaza sa o fac? " E cam lunga nu crezi? :| Ar fi sunat mai bine : Stateam in pat si ma uitam la tavan. Nu stiu ce era asa interesant, insa simteam ca nu imi pot lua privirea de la el. Gandirea era in ale locuri. Poate la problemele pe care urmeaza sa le rezolv sau poate la calatoria pe care urmeaza sa o fac. Si sincer, cred ca trebuia punct. Adica eu una cand am citit nu am putut sa-mi iau intonatie pentru a citi intreaga fraza sub forma de propozitie interogativa.
Pai.. cam atat am avut de zis. ^^ Sper ca nu te-am suparat cu comentariul meu. Daca da, imi cer scuze. ^^ Nu vroiam sa fac pe desteapta in comentariul lasat. Pai.. te astept cu nextul. ^^
Bafta in continuare! >:D<

#4
Hey.. logic ca nu m-am suparat :D dupa cum am zis accept criticile.
Cat desre titlu "e" este o tasta mai greu de apasat la mn :)) sa blokat si trb sa apas mai tare pe ea deci dak mai mananc vreun e ma scuzati:D(schimb tastatura in curand)
Si la prop interogativa am nimerit din greseala senul intr in loc de punc,dara viitoare am sa o recitesc de 3 ori:D
Am sa iau in considerare si partea cu propozitile mult prea lungi si cu dialogul

Eu am experienta in povesti despre cu totul alte teme ( vampiri,fantome,comedi,)
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#5
` Hei cumi imi place sa citesc fic-uri lam citit si pe al tau. Vad ca esti la inceput.:]

Decii In primul rand iubesc titlul`:x Acesta ma atras DuDa. In al doilea rand imi place ca e un fic mai deosebit. E cu Temari si in fine. Din primul capitol nu pot spune prea multe dar sa vedem:

Descrierea.- Mai multa. Esti la inceput si e bine dar stiu ca poti mai mult. Puneti sufletul in aceasta poveste si dati toata silinta pe care o ai.

Actiunea. Este grabita doarece nu este descriere. Daca ai adauga descriere atunci actiunea ar fi perfecta.

Dialogul. Este intre si intre. Putin sec. Dar mnea in fine.

Pentru ca este un prim capitol nu pot spune prea multe. A`. trebuie sa ai 40 de randuri. Neaparat trebuie 40` de randuri.

Dupa ce scri cuvantul scri . , ! scri chiar dupa cuvant si lasi liber ! sper ca intelegi.
Cam atat` nu mai pot spune multe ca striga mama ca tastez mult=]] bye
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#6
Thank God it’s not sasusaku! Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu acest cuplu doar ca…sunt foarte multe ficuri sasusaku si sincer m-am cam saturat :D anyways…
1-Primul capitol a fost cam scurt,sincera sa fiu… Incearca sa lungesti capitolele pe viitor.
2-Actiunea a pornit cu viteza a cincea, mi se pare foarte grabita, poate sunt doar eu dar asta este impresia pe care o primesc. In fine…
3-Mi-ar fi placut sa fi descris sentimentele fetei, ar fi fost interesant, zic eu. In fine, eu doar am subliniat ceea ce m-ar fi interesat drept cititor.Nu o sa ma leg prea mult de asta pentru ca si eu am probleme cu descrierea and things…
4-Imi place si apreciez faptul ca te-ai straduit sa pastrezi detaliile din anime pana acum. Nu stiu parerea altora dar pentru mine acest fapt este important. Deci felicitari. ;) Au fost niste greseli de tastatura pe acolo…parca…but whatever.
Sweety pie, nu vreau sa fiu rea dar scuza cu ahem “Eu am experienta in povesti despre cu totul alte teme” nu mi se pare plauzibila. Mai ales la tipul de greseli ce predomina in ficul tau:actiune cam grabita, lipsa descrierii…pe astea le folosesti oriunde, si atunci cand scrii despre vampiri si fantome si daca scrii despre mormoloci, de exemplu. Imi pare rau sa te dezamagesc. Ah, daca scrii scenete te inteleg perfect! (has the same problem)
A little tip: daca ficul este incadrat la romance, nu inseamna ca totul trebie sa fie romantic, siropos etc…intotdeauna poti adauga umor pentru a-i da savoare ficului si pentru a fi mai apropiat de stilul tau, din moment ce ai spus ca scrii si comedii. ;)
Nu pot sa-mi cu parerea in privinta ideii pentru ca nu ne-au fost dezvaluite multe (ne tii in ceata, rautate mica ) dar ar parea interesant. De fapt chiar ma intereseaza cum va evolua povestea, si nu ma refer la descriere and others ci povestea in sine. :X
As aprecia daca m-ai putea anunta cand pui nextul, cuz I have a very, very, bad memory ^^’ Sper ca nu te-a suparat al meu comentariu, daca da, imi cer scuze de pe acum.
Cam atat, spor la scris! Can’t wait to read the next chapter!
I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so f**k the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony

#7
Hey :) am revenit... ma bucur ca mi-ati citit prima parte pe care nici eu nu am digerato pt ca a fost facuta la repezeala.Insa am tinut si am sa tin cont in continuare de tot ceea ce mi-ati zis.
Si ma bucur ca va place si perechea pe care am aleso.

Well.....nu mai stau la taclale si va pun part2 mai devreme pt ca am iesit mai dreveme de la sc.

Part II (din perspective lui Shikamaru)
M-am trezit fara tragere de inima iar in a doua secunda ceasul a inceput sa sune, hmm iarasi m-am trezit inaintea lui.Nu indrazneam sa il opresc, mai bine zis cred ca nu puteam, sau nu vroiam, in cele din urma l-am oprit. Ma ridic din pat cu greu si fara a ma gandi la ceva.Cea ce era ciudat pentru ca eu intodeauna aveam gandul la ceva sau poate cineva, dar acum nu.
Dupa ce m-am imbracat cu greu si mai mult adormit decat treaz, am plecat catre biroul lui Hokaghe. Lumea era déjà pe strazile mari ale orasului de numai aveai loc sa treci .Intru in cladirea cea mare si cu greu urc scarile.Parca nu se mai terminau. Ajuns in fata biroului celui de al cincelea, bat la usa si astept un raspuns. Dar nimic…, poate nu o fi auzit? Mai bat o data putin mai tare si de data aceasta primesc imediat si raspunsul:
- Intra!
- Buna ziua, am auzit ca vreti sa imi vorbiti?
- Da,ia un loc te rog . In catevazile Temari va sosi din nou in sat pentru a rezolva cateva treburi importante. Vreau ca tu sa o “cazezi” la tine acasa pentru o saptamana. Vei fi cu ea mai mereu atat la Academie cat si in restul locurilor in care eu va trimit. Inteles?
- Temari??? O saptamana??? La mine acasa???? Peste tot???? Cu ea????
In secunda a doua imi dau seama ca am zis asta cu voce tare. Cred ca ma luase gura pe dinainte. Numai auzul numelui ei ma face sa ma inspaimant.
De ce trebuia din nou eu? Sunt atatea personae care pot sa se plimbe cu ea. De ce trebuia neaparat eu? Mai nou trebuia sa stea si la mine acasa?
- Ce ai ramas asa pe ganduri? Stiam ca meditezi mult dar aici nu prea vad ce e de meditat. Inca procesezi? Nu au ajuns informatiile la creier???
Inghit in sec si dau un raspuns:
- Ba da am inteles insa…… am facut o mica pauza….
- Insa ce?
- De ce trebuie mereu ca eu sa fiu cel care se plimba in lung si in lat cu acea fata dupa el? Nu poate alcineva?
- Pentru ca tu esti cel mai in masura sa faci asta, ai vreo problema??? Si in plus nu tu esti acela care a spus ca vrea sa doarma mai mult si sa participle la cat mai putine misiuni?
- Da dar nu ma gandeam chiar la asa ceva…..
- Ce ai fi vrut sa te las sa stai toata ziua uitandu-te la cer sau sa dormi? Sa plimbi caini asa cum fac cele mai tinere echipe? As putea sa te las sa faci asta insa atunci nu te vei mai considera un ninja.
Oftez usor…..cred ca avea dreptate un ninja nu poate fi unul care sta toata ziua si doarme. Dar de ce sunt eu ninja? Nu mai conta.Am salutat si am iesit din incapere.Am luat-o incet pe holul intunecat pana cand am iesit de tot din cladire.Cerul era de un albastru impecabil,nori albi parca erau niste perne pregatite pentru a pune capul pe ele.Stai ce fac? Iar ma gandesc la somn? Nu, trebuie sa fiu mai activ. Am mers alene pe drumul prafuit pana cand in fata mea apare Naruto. Nici nu am apucat sa ne apropiem unul de altul ca acesta si deshise gura si striga
- Hey Shikamaru! Unde mergi?
Lumea isi indreptase déjà privirea catre mine , dar nu i-am bagat in seama.
- Spre poarta mare a orasului.
- Astepti pe cineva? Zise acesta apropiindu-se de mine si radicand sprancenele.
- Nu, insa am cateva treburi de rezolvat. Chair nu asteptam pe nimeni , fata acea trebuia sa para in cateva zile.
- A….credeam ca vei veni cu mine sa luam masa impreuna.
Mancare? Numai la asta cred ca ii statea capul lui Naruto , asta si Sakura , insa el nu era un somnaros si un patetic ca mine, luptele sale erau mult mai fascinante decat ale mele si mereu iesea invingator din ele.
- Hey???? Vi sa mancam impreuna sau trebuie neaparat sa rezolvi ceea ce ti-a dat Bunica Tsunade??
- Off….bine am sa vin sa iau masa cu tine, oricum nu scap de gura ta nici daca spun ca am o intalnire.
- Ai o intalnire ?? Cu cine ??? E tipa blonda nu e asa???
Imi venea sa ii dau una dar m-am abtinut.
- Nu am zis ca am o intalnire, am zis ca tu ai o putere de convingere asa de mare incat oricine ar putea renunta si la cea mai importanta treaba pentru tine.
- Si atunci ce era cu intalnirea?
- …….O Doamne…nu conteaza hai sa mergem.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#8
Deci` : Heii ^_^.

Ai facur reped enextu DuDa`:x.

Deci sa revenim. Spre deosebire de celalt capitol sincer acesta este mai bunicel:]. Ma bucur ca ai tinut ceva cont:].

Greseli` acum sincer nu am prea oservat. sincer chiar nu am observat `;]

Descrierea.: Deci e mai buna ca la priima dar totusi ca sa fie un fic perfect trebuiie mai multa DuuDa`;x. Dar pentru capitolu doi ai mai adaugat ceva `:x.


Actiunea` Este bunicika.` Putsin cam grabita `:P.

Dialogul . Din punctul meu de vedere undeva era sec dar in rest e oke.


astept capitolul III` DuuDa. >:D<
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#9
Am revenit cu next-ul :D nu e chiar aja interesant dar urmeaza parti mai bune, insa vreau sa va tin putin in suspans:D. A trebuit sa il scriu din nou ca aseara cand il scriam s-a luat curentul :zuppy15: si am pierdut tot:s:
Lectura placuta :*

Partea III (din perspective lui Temari)
Eram in padurea cea mai apropiata de Konoha mergeam incet parca vrand sa lungesc si mai mult drumul care ma facea sa inebunesc. La un moment dat simt ca cineva ma urmareste. Nu l-am bagat in seama vrand sa vad ce doreste. Mergeam mai repede stand cu ochii in patru si cercetand fiecare particica vizibila mie, a padurii. Dupa un mers linistit care acum devenise alergat, ma opresc incetisor si cu o voce linistita vorbesc:
- Cine e acolo?? Am zis eu punand mana pe evantaiul pe care il caram mereu dupa mine oriunde mergeam.
- Mai mai mai, se pare ca in ziua de azi nu mai poti lua prin surprindere o domnisoara! In timp cel ce zise asta iesi dintr-un tufis de pe marginea drumului. Avea pe fata un zambet pervers care ma dus cu gandul la cuvintele “Am dat de bucluc”
- Cine esti si ce vrei?
- Nu conteaza, insa nu vrei sa te prezinti tu mai intai?
Tipul care tocmai aparuse in fata mea era imbracat intro pereche de pantaloni gri uzati si un tricou verde deschis, iar peste acestea o pelerine maronie, ce mai combinatie, bandana de pe frunte nu se vedea clar fiind acoperita de o palarie “in ton” cu pelerina si de parul negru si lung.In mana tinea o sabie scurta si tocita. Ma gandeam ca este vreun hot.
- Tu chiar vrei sa faci cunostinta cu evantaiul meu?
Barbatul exploda in ras:
- Evantai? Crezi ca imi este frica de un evantai? Ce poate sa imi faca? O mica briza de vant?
Rasul lui era enervant si ma facea sa explodez.
- Cum se poate ca o domnisoara asa dragta ca tine sa umble singura printr-o asemenea padure intunecoasa si plina de cine stie ce fiare care te-ar putea rani?
- Acea fiara cred ca ai putea fi tu insa nu prea cred ca ma poti rani!
- Asta mai vedem.
Barbatul incepu sa alerge indreptand sabia catre mine. Cu un minim efort sar in crengile unui copac si zambesc in sinea mea stiind ca acel tip nu va reusi sa ma prinda sau sa ma atinga.
Nu mai astept si scot evantaiul. Ajutata de ambele maini il fac sa se miste din spate in fata creend o briza puternica care in calea ei a distrus toti copacii facandul pe tip sa “zboare” un kilometru in spate si sa se izbeasca de un pom care s-a darmat din cauza presiuni aplicate asupra lui.
Chiar asa de usor se lasase infrant? Dupa ce briza s-a terminat sar din copac si aterizez ca o ballerina pe drumul care acum era plin de trunchiuri de pomi. Ma duc sa vad daca tipul plecase dar spre surprinderea mea, acesta era inconstient si statea intins pe jos in mijlocul fostului drum.
- Sper ca ti-a placut briza “mica” cu care te-am racorit! Zambesc sarcastic si plec de langa el continuandu-mi drumul care in curand va lua sfarsit.
Vedeam portile mari din fier si gardul inalt care inconjurau satul, vedeam si cateva personae care stateau in fata porti si care vorbeau intre ele. Apropiindu-ma vad ca acele perosane erau Shikamaru si cei doi gardieni de la poarta pe care ii cunosteam si ii vazusem de nenumarate ori.

Shikamaru: Stateam in fata portilor si ma uitam cum ea se apropie cu pasi repezi. Unul dintre gardieni, sopti catre mine cu un zambet pe buze :
- Iti vine prietena ! Chicoti el.
Nu l-am bagat in seama si am oftat. In cele din urma a ajuns in fata mea si ma salutat. Cu aceiasi plictiseala i-am raspuns la salut si am plecat impreuna catre casa.
- Deci, Unde voi sta de data aceasta? Intreba ea cu voce slaba si schitand un zambet larg.
- Ai sa vezi cand ajungem! Am raspuns eu.
Nici unul din noi nu scotea nici o vorba, mergeam alene cu mainile in buzunar iar ea isi tinea mainile la piept si chicotea.
- Ce este asa de amuzant? Am vrut eu sa stiu.
- Tu, zise zambind si mai tare. Mai mereu te vad adancit in ganduri fara nici o expresie pe fata, ai putea sa te comporti si tu mai frumos in prezenta unei domnisoare.
- Ce ar trebui sa fac ?
- In primul rand sa ma anunti si pe mine unde am sa imi petrec zilele in care voi sta aici si in al doilea rand sa nu mai stai chiar asa de mult pe ganduri si sa vorbesti cu mine.
- Si despre ce marog ar trebui sa vorbim?
- Pai nu stiu dar subiectul “Unde am sa stau eu” mi-se pare o tema buna de discutat.
Oftez usor si incep sa ii explic situatia. Ea asculta tot fara sa scoata nici un sunet si fara sa arate vre-o expresie faciala.
- Am ajuns! Zic eu statnd in fata casei si uitandu-ma la cerul senin.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#10
Primm`
Dau edit imediat
dupa ce citesc capitolul` Duda

Edit:



Tu in fiecare zi pui nexturille DuDa`:x. Deci in acest capitol a fost mult dialog. Sincer mie nu mi sa parut sec. Parerea mea. Descriere a fost nu pot spune ca na fost. Dar mai meerge` DuDa:P.

Actiunea un pic mi sa parut grabita. Sincer asa un pic putea sa descri mai mult cand temari sa luptat cu acel necunoscut.:P`. Dar in fine.

In rest imi place fanfic-ul tau. Lenes mai e Shikamaru asta`=]] [ porcushoru :>) ]

Asteept nextu si nu uita sa ma anunti
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mult galben... Val 10 6.494 23-05-2013, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Val
  Nimeni nu e ceea ce pare. Ioaaa. 1 2.175 26-12-2012, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.504 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi Chris`sCookie 3 3.109 25-07-2012, 05:35 PM
Ultimul răspuns: Chris.
  Când nimic nu este ceea ce pare a fi Leontina 74 20.982 11-03-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Viata nu este ceea ce pare... Blood_Angel 4 4.076 03-12-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Mai bine domn in iad decat sluga in rai Sign of hell 1 2.686 18-10-2011, 05:02 PM
Ultimul răspuns: Saravis
  Nimic mai mult decât cuvinte. Julliette . 5 2.203 22-07-2011, 11:52 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Cică poezii. Mai mult încercări. SnowFlake. 2 1.738 30-05-2011, 07:33 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.583 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)