Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mai mult decat ceea ce pare

#11
poate e ciudat dar ma regasesc intodeauna in shikamaru... in fine, as trecem la noul capitol
mi se pare destul de reusit... poate ar fi mers mai multa descriere a sentimentelor atunci cand sau intalnit sau cand au avut "disputa" la sfarsit dar poate pe parcurs sentimentele lor o sa se amplifice si o sa ai mai multa descriere... in rest chiar imi place, in special cum a decurs actiunea, si cam atat
te astept cu next-u... poate ma anunti cand il pui dak ai chef :P :bye:
4

#12
Am adus continuarea sa vb si eu pe romaneste ce atata next ?:P Glumesc mai :d sper sa va placa :X

Partea IV (Temari)
Casa era una mare cu un pervaz lung cat toata casa si o curte la fel de mare cu multe flori. Shikamaru imi spune sa il urmez. Intru in hol unde imi dau incaltamintea jos si continui sa merg dupa acesta. Casa era incapatoare si cu multe camere a caror usi erau unchise. In capatul holului Shikamaru se opri si zise:
- Aceasta este camera de oaspeti, sper sa te simti confortabil. Te las a despachetezi.
Am intrat in camera dupa ce i-am multumit cu zambetul pe buze iar acesta mi-a raspuns tot cu un zambet. Camera avea un pat mare cu o lenjerie de pat alba insa foarte moale, o noptiera langa acesta, un dulap pentru haine de culoarea mieri si un birou din lemn de pal cu un scaun langa el.
Am inceput sa despachetez linistita si fredonand usor o melodie. Am aranjat putinele haine pe care le aveam si am hotarat sa ma schimb in ceva mai comod. Am luat pe mine o pereche de pantaloni scurti de blugi si un tricou de culoarea florilor de mar.
Am iesit usor pe usa indreptandu-ma catre gradina cu flori pe care familia lui Shikamaru o avea. Mergeam usor iar atunci cand am vrut sa ies pe usa am nimerit cap in cap cu el.
- Imi pare rau nu am vrut, nu ma uit pe unde merg. Spune acesta frecandu-se la cap
- Nu este nimic si eu sunt la fel de neindemanatica.
Am inceput amandoi sa radem si timp de cateva minute am tinut-o asa.
- Unde pleci? Intreba brunetul cu ochii negri.
- Am terminat de despachetat si vroiam sa ma plimb prin gradina. Vrei sa vi?
- Sigur! Veni imediat si raspunsul.
Stateam impreuna cu el sub un copac la umbra admirand peisajul, era incantator, soarele care apunea facea peisajul si mai romantic, Shikamaru se uita la cer ma apropii de el iar acesta intreaba:
- Cum ti se pare?
- Este extraordinar, astfel de apusuri nu se pot vedea la mine in sat din cauza furtunilor de nisip si a cladirilor mult prea mari.
- Banuiesc ca ai fi vrut sa fi aici cu iubitul tau si nu cu unul ca mine.
Am ramas cu gura cascata. Ce a zis? Probabil se gandea ca in Satul Nisipului cineva ma asteapta cu bratele deschise sa revin din aceasta misiune. Insa nu era nimeni, poate doar fratii mei. Pana acum nimeni nu imi cucerise inima.
Poate ca aceasta privelniste era un peisaj ce trebuia vazut alaturi de cel drag insa, acum simteam ca sunt langa persoana potrivita.
- Nu exista. Am spus eu uitandu-ma in ochii lui.
- Ce pacat, un barbat ar fi fost norocos cu o fata ca tine.
- Nu esti tu acela care a zis ca o femeie poate da batai de cap oricarui barbat?
- Ba da si inca imi sustin punctual de vedere, dar sunt si moment cand o femeie poate sa il faca pe acelasi barbat sa se simta atras de ea.
Vantul incepu sa adie usor iar soarele se ducea din ce in ce mai repede la culcare. Fiind imbracata foarte subtire m-am apropiat de el astfel incat sa ma pot incalzi. Brunetul observa si ma intreba:
- Vrei sa mergem in casa?
- Nu, vreau sa mai stau inca putin.
Ma luat in brate iar eu mi-am pus capul pe pieptul lui si priveam cerul pe care cateva stele isi facusera aparitia.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#13
Deci:

Unu` la mana. Scrie cu P.O.V, adica : Temari P.O.V, cutarica P.O.V.
Doi la mana. Ai asa de mult dialog pentru un capitol asa de scurt incat imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Dialogul a fost sec si plictisitor. mai taie din el, este in exces. Nu imi place.
Trei la mana. Nu ai descriere. Saraca de ea. Unde ai trimis- o ? Sa schieze in Alpii Bavariei -.-? Ai grija si mai baga descriere.
Patru la mana. Naratiunea saraca de ea este schimonosita si plictisitoare. Mai imbunatateste- o cu niste figuri de stil, ceva pe acolo si mai inmulteste- o, este foarte putina.
Cinci la mana.Nu imi place. Dialogul este modul de expunere predominant si urasc asta. Ai unele greseli de tastare. Nu ai capitolele aerisitem ma dor ochii cand citesc.

P.S.: Ceea ce am zis este valabil pentru ultimul capitol.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#14
Me: Hey, guess who’s back!
You: Santa!
Me: Gee…thanks….Anyways…
1-ms ca m-ai anuntat de next :X si scz ca nu am comentat pana acum, dar am avut atatea pe cap in ultimul timp. :D
Capitolul 2
-este mai lung! Yosh! S-au facut progrese si in domeniul descrierii si actiunii, nu mai este chair atat de grabita, bravo. Nu am observat greseli de tastare sau gramaticale, ceea ce e bine, dar ce am observat este folosirea putin exagerata a semnelor de intrebare:

(22-02-2011, 03:29 PM)CandyGirl A scris: - Temari??? O saptamana??? La mine acasa???? Peste tot???? Cu ea????

Intr-adevar, au “exprimat” forte bine sentimentele personajului, insa face ca textul sa devina inestetic, puteai incerca ceva de genul > “!?” Imi place ca ai incercat sa-l mentii pe Shikamaru in caracter, si ti-a si cam iesit, good job. Naruto si tachinarile lui, hahaha, aici puteai sa mai lucrezi putin, sa fii mai “rautacioasa” cuz Naruto can be really devilish ;)

Capitolul 3
Sigh…descriere??? Not really…>_> anyway…cred ca mai puteai sa dezvolti putin scena cu lupta, nu stiu, a parut putin seaca…bine parerea mea. Temari si-a pastrat oarecum, aroganta specifica si Shikamaru, acelasi lenes, plictisit de tot pe care il stim si iubim lol

Capitol 4
Ffs…incearca sa descrii mai mult, locuinta lui Shikamaru, ce simtea in momentele acelea Temari…puteai descrie foarte mult…Dialogul a fost cam multicel, si uneori putin plictisitor…sfarsitul capitolului m-a cam dezamagit…ma asteptam la mult mai mult…oh well

Per total, povestea ar putea fi foare interesanta, dar incearca sa ii acorzi mai multa atentie pe viitor, chair daca nu vei putea sa postezi capitole atat de des si cititorii vor fi nerabdatori, vor supravietui, nu te grabi sa postezi in schimb asigurate de calitatea ficului tau. De ce? Pentru ca nimanui nu o sa-i pese ca pui tu un capitol la doua zile daca nu este capivat si impresionat de poveste.

Imi place ideea povestii, insa mare grija cum o prezinti. Spor la scris si daca poti sa am anunti cand pui continuarea. :X
I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so f**k the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony

#15
Hey :* cadou de 1 Marite va aduc si eu un mic martisor si postez next-ul micului meu fic .
Sper sa va placa :*

Partea V
Shikamaru:
Oau… nu imi venea sa cred, stateam imbratisati iar ea a acceptat sa o iau in brate. Nu stiu ce mi-a venit, poate ca imi placea de ea, poate ca eram indragostit de ea sau poate pur si simplu am vrut sa o incalzesc. Nu puteam sa imi imaginez cum ar fi fost ca noi sa fiu mai mult decat prieteni. Totusi de ce simt ca inima imi bate asa de tare incat poate iesi in orice moment din piept atunci cand imi zambeste sau cand o ating?
- Hei uite o stea cazatoare, pune-ti o dorinta. Striga ea intr-un suflet.
Nu ma m-am gandit mult si am inchis ochii gandindu-ma la dorinta. In scurt timp am deschis ochii iar ea avea capul intors catre mine cu chipul foarte aproape de al meu si cu zambetul pe buze. Am ramas surpsins incat nu puteam scoate nici un cuvant. II simteam respiratia calda in timp ce ne priveam in ochii unul pe altul.
Temari:
Nu stiu ce ma apucat insa ceva parca m-ar fi indemnat sa ma intorc si sa il intreb daca si-a pus dorinta. Insa din cauza ochiilor lui mai negri decat carbuni, nu mai puteam scoate nici un cuvant. Greieri cantau in timp ce razele lunii pline ne luminau. Am stat asa timp de cateva minute fara ca vreunul dintre noi sa spuna ceva. In cele din urma brunetul a spart gheata:
- Mergem inauntru se face destul de racoare?
Ne-am ridicat amandoi si am pornit usor spre casa. Cand am intrat in casa fiecare a luat-o catre camera lui, insa nu am realizat ca incaperea unde acesta dormea era fix vizavi de camera mea. Ne-am urat “Noapte-buna” si am intrat fiecare in camera lui. M-am asezat pe patul moale si am inceput sa ma gandesc la ceea ce se petrecuse in gradina. Oare chiar ma simteam atrasa de unul ca el? Este un tip intelligent, nu e urat dar totusi nu il vedeam mai mult decat un prieten.
Mi-am lat pijamalele vrand sa ma schimb dar nu inainte de a face un dus.Bine ca mi-se spusese unde este baia. Ies usor din camera nevrand sa trezesc pe cineva si ma indrept care baie. Holul era putin luminat prin ferestre de razele lunii cea ce imi dadea un avantaj mai mare in gasirea bai. Nu mare mi-a fost uimirea ca atunci cand am ajuns la usa bai sa aud apa curgand. Minunat, acum trebuie sa astpt. Nu imi era somn insa vroiam sa dorm pentru ca maine voi avea multe de rezolvat si trebuie sa fiu odihnita.
Ma asez langa usa baii asteptand ca cel care era inauntru sa iasa. Nu a durat mult si aud cum apa care curgea se stinge iar in cateva momente aud cum cineva apasa pe clanta pentru a deschide usa. Din baie iese Shikamaru cu un prosop legat in jurul taliei si cu unul care ii tinea parul. Abdomenul cu putini muschii pe care ii avea, impreuna cu muschii de pe picioare si maini m-au facut sa raman uimita de ceea ce vedeam.
Brunetul a facut ochii mari cand m-a vazut stand pe jos si a exclamat
Acum nu mai pot face nici baie linistit! Zise asta in timp ce un mic zambet in coltul guri isi facu aparitia.
Am chicotit, nu era ca si cum il spionam ci doar imi asteptam randul ca o persoana educata ce sunt.
- Daca as fi dat buzna peste tine in baie sit e-as fi sat afara atunci puteai sa imi spui asta,dar acum nu e vina mea ca ne-am nimerit amandoi in acelasi timp sa vrem sa facem dus.
- Offf… in fine! Spuse marele filozof. Noapte buna din nou.
Am asteptat sa il vad cum se ndeparteaza si cum intra in camera iar apoi am intrat si eu sa imi fac dusul mult asteptat.


Shikamaru:
Pft…ce zi lunga. Imi este lene sa si mai gandesc la ora asta cred ca am sa dorm bustean. Ma schimb in pijamalele mele si ma asez pe pat tragand patura peste mine.
Parul ud pe care mi-a fost lene sa il usuc uda perna pe care abea am pus capul si o face sa para un prosop imbibat in apa.
Incercand sa adorm ma gandesc la tot ceea ce am facut in ziua de azi gandindu-ma si la noi strategi de lupta. Dar ceva ma facea sa ma gandesc mai mult la Blondina, la imbratisarea din curte si la zambetul ei.
Cu greu am adormit dar asta nu inseamna ca aici s-a oprit gandirea mea. O visam pe ea sip e mine tinandu-ne de mana si stant intr-un camp de flori unde nimeni nu ne ptea deranja vreodata,



Stiti cumva cum pot sa fac sa imi apara alineatele ca nu imi apar in nicu-un capitol
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#16
Deci:

In primul rand ar trebui sa pui : Temari P.O.V si Shikamaru P.O.V, si sa scapi de impartirea capitelor in o mie de parti, respectiv trei parti. Una singura nu este de ajuns, sau hai doua? Vrei sa ne aburesti de tot.

Offfffffffffffffffffffffff, Pfftt ! Ce frumos, stiai nu? Renunta la a pune mai multe de o litera intr- un cuvant si de a mai forma cuvinte gen: pft, pffs, pfg sau ce iti va mai trece prin minte, mie una nu imi place, irita si da si urat la estetica.

Mai folositi mult punctele alea de suspensie? Mai in trend si mai in moda a ajuns lumea sa le puna ca in salatele orientale :|. Cand zici Wow, o spui ca esti uimita [ nu conteaza daca in modul bun sau rau ] din care rezulta ca este o exclamatie, deci se pune semnul exclamarii, nu punstele astea idioate de suspensie >.<

Dialogul mi s- a parut sec, adica nu stiu de voi dar nu mi- a placut. Descrierea nu este cine stie ce pentru ca este putina, mai adauga, trebuie sa stii sa faci asta, nu? Naratiunea este ok dar mai adauga. Poti sa imbogatesti cu figuri de stil si sa maresti volumul descrierii si naratiunii. Va fi mult mai bine, iar dialogul sa il lasi mai micut.

Mai aeriseste capitolul, ma dor ochii. Cam atat. Bafta in continuare.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#17
hey girl
vad ca ai adus un nou capitol si lucuri intre cei doi au evoluat destul de mult
ai avut cateva greseli de ortografie dar nimic grav
ar trebui sa descri mai mult ceea ce simt personajele mai ales in momente cruciale ca acela in care s-au privit cateva minute sau cand Shikamaru a iesit de la dus, te bazezi prea mult pe actiune si cateodata uiti probabil de celalalte aspecte
sper ca nu am fost dura pentru ca nu sunt genu
chiar imi place ficul tau si vreau ca tu sa evoluezi pentru ca sunt aprope sigura ca ai potential
cam atat, spor la scris
Pa pa
4

#18
Hey :* am adus nextul spor la citit :X

Temari P.O.V :
Am deschis usor ochii care erau indreptati catre fereastra acoperita cu jaluzele.Avusesem grija sa le trag astfel incat lumina soarelui sa nu ma trezeasca. Cred ca am dormit neitoarsa din cauza oboselii. M-am ridicat de pe pat si am luat pe mine un halat alb intreptandu-ma catre camera unde familia Nara lua masa. Imi era lene sa ma schimb si oricum dupa ce mancam aveam de gand sa fac un mic dus si sa ma imbrac in alte haine.

Iesind din camera mea si mergand pe holul lung ajung in dreptul baii de unde se auzea apa curgand. Nu putea sa fie alcineva in afara de Shikamaru pentru ca parinti lui aveau baie separate. Am inceput sa rad gandindu-ma la imaginea de seara trecuta cand l-am vazut doar cu prosopul pe el. Il astept pana iese din baie vrand sa vad din nou expresia fetei lui.
Ma postez pur si simplu in fata usi la o distanta mica si astept ca acesta sa iasa din incapere.

Cand aud usa deschizadu-se ridic capul din podea si vad cum capul lui este la aceeasi dimensiune cu al meu si cum fetele noastre sunt extreme de apropiate una de alta. Ii puteam simti respiratia calda pe buzele mele iar eu simteam cum inima incpe sa-mi bata intr-un ritm alert. Nu am mai rezistat si m-am apropiat si mai mult lipindu-mi buzele de ala sale. Acesta a ramas surprins, dar mi-a raspuns deschizand gura si atingandu-mi buzele cu limba sa. Si eu am facut acelasi lucru dupa care limbile noastre s-au atins si a inceput sa se joace.
Dupa cateva minute ne oprim si tragem amandoi o gura de aer.Brunetul scoate un mic Oau iar eu ii dau o palma usoara peste obraz.
- Pentru ce a fost asta? Tu esti cea care a sarit pe mine.
- Nu e pentru sarut ci pentru faptul ca mainile tale au stat pe fundul meu in timpul acesta.
A rosit usor iar eu am zambit si i-am dat un pupic peste obrazul lovit. A intrat la el in camera in timp ce eu mi-am schimbat planurile si am intrat in dus.
Stropii de abur de pe oglinda nu imi permitau sa imi vad rflectia dar sunt sigura ca aveam o fata de zombie. Am intrat in cada lasand mici stropi de apa sa imi mangaie pielea. Iau gelul de dus cu aroma de mere pe care il adoram sip e care il adusesem cu mine si incep sa imi rasfat corpul cu el. Dupa jumatate de ora ies din baie cu un prosop in jurul meu si ma indret catre camera mea. Deschid usa si vad cum pe pat la bustul gol statea el.
- Ce cauti aici? Il intreb eu indreptandu-ma catre pat, punand o mana in sold si radicand spranceana stanga.
Nu a raspuns, insa in momentul in care eu am fost destul de aproape de pat acesta ma lua de talie si ma puse langa el pe pat. Incepu sa ma sarute usor fara a face alceva cu restul corpului.
Nu cred ca avea alte intenti sau cel putin speram pentru ca oricine ar putea sa intre sis a ne vada.
- Hei, stai ce faci? Parinti tai ne pot vedea. Si oricum nu cred ca ti-am permis sa faci asa ceva.
- Ai mei sunt plecati, cel putin tata este intr-o misiune iar mama… facu o mica pauza. Nu stiu unde e mama dar stiu ca nu e acasa.

Mi-am trecut degetele prin parul lui care parea mult mai matasos la atingere. I-am mai acordat un sarut dupa care m-am ridicat dupa pat dandu-I de inteles ca vreau sa imi iau niste haine pe mine. A iesit iar eu am deschis dulapul din care am ales un kimono negru cu un cordon lat de culoare rosie in jurul taliei, iar in picioare incaltamintea ninja, Mi-am lasat evantaiul in camera si m-am indreptat catre bucatarie.
De cum am intrat in incapere ma cuprins un miros dulce. Am realizat ca venea de la o prajitura care parea apetisanta, langa ea era un ceainic si doua farfuri cu tacamuri. Domnul filozof – trebuia sa ii gasesc o porecla mai buna dar deocamdata doar asta imi venea in cap- taie cate o felie pentru fiecare si puse cate o ceasca de ceai pentru amandoi. Nici unul nu scoteam nici un sunet. M-am asezat la masa si am inceput sa mananc din prajitura cu aroma de vanilie.
- Gatesti? Zic eu scotand un mic chicotit.
- Nu, nu am astfel de pasiuni, mama a lasat-o pentru noi.
- Aha... Mi-ar fi placut sa te vad cum gandesti si in bucatarie.
- Nu o sa ai ocazia asta. In timp ce zise asta se ridica de la masa si punand farfuria in ghiuveta.
M-am ridicat si eu si m-am apropiat de el. Mi-am pus mainile in jurul taliei lui cuprinzandu-I intregul corp. S-a intors si mi-a cuprins buzele intr-un sarut pasional. Mainile mele erau in jurul gatului lui iar el ezita in a mai face ceva cu ele. Totusi avea intentia de a le pune de dosul meu. Nemai vrand sa ii las mainile “suspendate” I le iau si le pun pe locul cu pricina oricum nu mai conta. Il vroiam pentru mine, sa fim doar noi doi si nimeni alcineva. Il cunosteam atat de bine, uneori puteam sa imi dau seama si ce gandeste. Atata timp impreuna ne-a apropiat mult si a facut ca sentimentele dintre noi sa se amplifice.
M-am dezlipit din sarut pentru a lua o mica gura de aer. Am vrut sa ma lipesc la loc insa brunetul imi zise:
- Avem treaba! Trebuie sa mergem la academie pentru a preda elevilor ora de antrenament.
- Chiar trebuie? Am zis eu cu un glas slab si cu voce ca de copulas.
Am iesit amandoi din casa si am pornit pe srum spre academie.

Shikamaru P.O.V:
Si-a pus mainile in jurul taliei mele cuprinzandu-ma intr-o stransa imbratisare. Du drumul farfuriei si ma intorc dandu-I un sarut mult mai tandru decat celelalte. Desi de fiecare data simteam fluturi din stomac. Isi tinea mainile firave in jurul gatului meu, iar eu nemai vrand sa primesc vreo palma imi tim mainile cuminti pe langa corp cu tendinta de a pune mainile pe corpul ei. Blondina vazand ezitarile mele imi lua, fara sa desprinda sarutul, mainile si mi le puse pe corpul ei. Am suras in sinea mea si am rosit simtind nevoia de aer.
Simteam cum inima imi bate mai sa imi iasa din piept. O cunosteam de atata timp insa nici o data nu imi imaginasem cu e sa o strang in brate sau cum e sa ii sarut buzele moi si carnoase. Vroiam mai mult insa trebuia sa imi rezolv si celelalte treburi pe care Hokage mi le pusese pe cap.
Sa desprins in cele din urma de buzele mele si am reusit sa respir. Cand a incercat sa se apropie din nou de mine i-am spus ca avem treaba.

Cu o mica tristete pe fata a aprobat din cap si amandoi am iesit din casa cu destinatia: academie.


Cred ca se potriveste mel :D http://www.youtube.com/watch?v=XZT9RwYIDbY
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

#19
topic inchis mutat la older.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mult galben... Val 10 6.553 23-05-2013, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Val
  Nimeni nu e ceea ce pare. Ioaaa. 1 2.188 26-12-2012, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.532 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi Chris`sCookie 3 3.121 25-07-2012, 05:35 PM
Ultimul răspuns: Chris.
  Când nimic nu este ceea ce pare a fi Leontina 74 21.352 11-03-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Viata nu este ceea ce pare... Blood_Angel 4 4.099 03-12-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Mai bine domn in iad decat sluga in rai Sign of hell 1 2.707 18-10-2011, 05:02 PM
Ultimul răspuns: Saravis
  Nimic mai mult decât cuvinte. Julliette . 5 2.222 22-07-2011, 11:52 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Cică poezii. Mai mult încercări. SnowFlake. 2 1.767 30-05-2011, 07:33 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.627 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)