Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea trece peste orice

#8
Am venit cu continuarea. Sper sa va placa.


Cap.3

Cand rozalia s-a intors acolo era Sasuke. Acestia sa priveau intens in liniste. Nici unul nu zicea nimic. Incet brunetul se apropie de rozalie cuprinzandu-i buzele intr-un sarut tandru. Fata nu s-a impotrivit. Din contra. I-a raspuns sarutului. Au continuat asa pana cand Sasuke a rupt incet sarutul.
-Sakura… nu vroiam sa iti spun pana acum dar ieri cand te-am vazut din nou dupa atata timp am simti un sentiment ciudat. a spus brunetul in timp ce ii mangaia parul fetei.
-Sasuke… eu de mica simt ceva pentru tine dar ma temeam ca… insa rozalia nu a mai apucat sa spuna ceva deoarece brunetul si-a unit din nou buzele cu ale ei. Sarutul a fost lung...
Cand s-au despartit, brunetul i-a spus fetei:
-Te conduc pana acasa?
-Da, de ce nu?
Cei doi au pornit spre blocul unde locuiau. Pe drum Sasuke o tine ape rozalie de mana. S-au oprit la un magazin unde se inchiriau filme. Au ales un DVD de groaza, dupa care au intrat intr-o alimentara de unde au cumparat doua pungi de popcorn, doua cipsuri si doua sticle cu apa minerala. Cand au intrat in bloc Sasuke i-a spus fetei:
-Imbracate cat mai comod si vino sa ne uitam la film. M-a sunat Naruto si mi-a spus ca Hinata o sa vina maine dimineata la tine.
-Bine. Ne vedem imediat. a zis fata dupa care a intrat in apartamentul ei.
S-a dus direct in camera ei de unde si-a luat o pajama formata dinr-o rochie pana la genunchi albastra si transparenta. S-a incaltat cu papucii ei de casa albastri si s-a dus la brunet. Acesta a inrosit cand a vazut-o.
-Ai venit la fix. Intra, tocmai ma pregateam sa pun filmul.
-Sasu, mie mi-e frica de filmele de groaza. Mai ales ca este si seara si ploua afara.
-Nu iti face griji. Sunt eu aici.
Au incuiat usa si s-au asezat pe canapea. Au dat drumul la film. Acesta era cel mai groaznic film care s-a scos pana acum pe piata. Sakura a inceput sa tremure incet facand-ul pe brunet sa o ia in brate. Aceasta isi puse capul pe umarul lui si s-au uitat in continuare la film. Dupa doua ore acesta s-a sfarsit. Cand brunetul s-a uitat la rozalie a vazut ca aceasta adormise. S-a ridicat usor si s-a indreptat cu ea spre dormitor. A lasat-o incet pe patul moale dupa care a invelit-o. I-a mangaiat fata fina facand-o sa se trezeasca.
-Sasuke… am adormit? a intrebat aceasta pe jumatate adormita.
-Da. Nu iti face griji. Sunt aici.
Brunetul o privea intens pe rozalie. Aceasta facea la fel. Incet baiatul s-a apropiat de fata unindu-si buzele intr-un sarut pasional. Limba lui explora in voie gura rozaliei. S-a urcat peste ea radicand incet camasa. Cand i-a dat-o jos fata a ramas numai in lenjerie intima. Brunetul si-a datjos tricoul si pantalonii ramanand in boxeri. I-a sarutat usor sanii fetei facand-o sa geama de placere.I-a indepartat usor sutienul cu mana catifelata in timp ce cu cealalta ii scoase chiloteii. Fata i-a dat jos boxerii. Sasuke a intrebat-o daca este pregatita iar fata a dat dun cap afirmativ. Acesta a patruns-o usor incercand san u ii provoace durere. Facea miscari usoare de dute-vino facand-o pe fata se geama din cand in cand. Dupa o ora de miscare baiatul a cazut frant langa fata. Aceasta si-a pus capul pe pieptul baiatului intrebandu-l:
-Sasuke, acum o sa ma parasesti?
-Sakura, cum poti sa spui asta? Eu te iubesc sin u te voi mai lasa niciodata. A apus acesta sarutand-o. Dupa cateva minute cei doi au adormit imbratisati.


Asa cum v-am promis am facut capitolul acesta hentai. Nu cred ca e bun de ceva dar totusi…



Răspunsuri în acest subiect
Iubirea trece peste orice - de Shadow. - 12-05-2009, 07:32 AM
RE: Iubirea trece peste orice (Sasusaku) - de Shadow. - 16-05-2009, 05:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Faima inainte de orice Zuzy Is Angell 11 8.234 08-07-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Code Geass rasboi peste Europa :Romania sub asediu Jbelux 2 2.412 27-05-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.947 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.636 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea topeste orice inima ingetata Hitman 8 4.220 23-06-2009, 01:02 AM
Ultimul răspuns: LoveNight
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 14.651 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)