Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Faima inainte de orice

#1
poi m-am gandit sa schimb putin atmosfera, am vazut ca mai toti ati inceput sa faceti fic-uri dupa tema pe care a bordat-o manu aceea cu "Yakuza's boss in love" imediat ce a aparut fic-ul au mai aparut inca 10 cu aceeasi tema
ma refer ca mafia cu seful Yakuza cu prostitutie etc. asa ca m-am gandit sa aduc cat de cat ceva nou
sper sa va placa
Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto si nu vreau sa fac profit de pe urma acestor
P.S.(disclaimer propriu) detin doar personajele facute de mn >:)>:) :))):))

Faima inainte de orice


Soarele stralucea pe cerul albastru ca marea, iar vantul nu dadea nici un semn de viata. Elevii erau in curtea liceului si ascultau discursul directoarei. Stateam la umbra unui copac si scriam ce-mi venea in minte. Inainte de a trece mai departe, sa ma prezint. Numele meu este Sakura Haruno si am saptesprezece ani si sunt la liceul de arte din New York. Parul meu este de culoarea florilor de cires, iar ochii sunt de culoarea smaraldului. Sunt imbracata intr-o pereche de blugi scurti, un tricou negru cu mov si o pereche de sandale. Parul il am liber, iar la gat am un lantisor cu pandantiv in dorma de inima. Parintii mei au divortat, iar eu stau cu tata, deoarece mama s-a mutat cu noul ei sot la Paris. Nu prea ma intereseaza ce face atata timp cat isi face putin timp si pentru mine. Deoarece eu eram in lumea mea nici nu o aud pe prietena mea care ma striga.
-Sakura, trebuie sa plecam, caci altfel ramanem aici.spune ea luandu-mi caietul din mana si ajutandu-ma sa ma ridic.
Pe prietena mea o chema Hinata. Era o fata care la prima vedere pare o fata cuminte, dar stiti cum se zice: Nu judeca o carte dupa coperta. Este bruneta, ochii ii avea de un lila deschis si era imbracata intr-o fusta scurta de blugi, un tricou negru cu ochelari si in picioare o perece de sandale identice cu ale mele. Era ultima zi de scoala. Ne indreptam lenese spre casa, cand Hinata vede un afis.
-Uite, Dākuenjeru, canta vara asta in Los Angeles. Mergem?ma intreaba ea destul de fericita.
Era trupa ei preferata, dar pentru mine era cel mai mare cosmar. Cand ajungem acasa, suntem intampinate de tatal meu. Acesta o roaga pe Hinata sa ne lase putin singuri si apoi ne asezam pe canapea.
-Draga mea, am o veste uluitoare.spune tata,dar nu apuca sa-si termine propozitia ca in camera intra o femeie.
Aceasta avea parul ca spicele de grau, era imbracata intr-un costum de culoare albastra si in pereche o pereche de sandale platforma. Arata ca o stuardeza, dar cine sunt eu sa-i spun cu cine sa fie? Aceasta sare la gatul meu si imi spune ca tata vorbeste mai mereu despre mine si ca se pare ca arat exact asa cum m-a descris. Normal, ca doar nu uita cum arata fata lui?
-Si ma rog, tu cine esti? Noua mea dadaca? Daca da, cauta-ma pe sus poate ma gasesti.spun eu cu un zambet satisfacut pe fata.
-Sakura, te rog sa-i vorbesti cu respecte, mamei tale vitrege.spune tata in timp ce se ridica si o imbratiseaza pe Mira, sau cel putina sa am inteles ca o cheama.
Mama vitrega? Chiar asa? e lasa ca o sa vada ea cu cine are de furca. Ma ridic in picioare si ii spun tatei ca maine plecam in Los Angeles. Acesta nici ca se opune si urc in camera. Dimineata urmatoare, cam pe la ora noua, noi, eu si Hinata, eram in avion. Doar doua ore ne mai despartea de o vara super. Imediat ce am ajuns la vila din L.A., ne-am despachetat lucrurile si am pornit catre vila prietenei noastre. Nu facem nici doi pasi ca ne intalnim cu ea pe drum. Era o fata blonda, cu o rochita de vara alba si cu niste sandale tot albe. Multi spuneau ca e curva, da nu era adevatar. O imbratisam amandoua si apoi pornim catre sala unde vor concerta cei de la Dākuenjeru. Se pare ca acestia repetau acolo. Mai erau trei zile pana la concert, dar totul trebuia sa fie perfect. Nu prea imi suradea ideea ca sa-l revad dupa atatia ani. Ino i-a prezentata pe baieti Hinatei, deoarece eu am stat mai retrasa. Pentru a ne arata ca sunt incantati sa ne cunoasca, au cantat una din melodiile lor. Mda, cum era de asteptat, Hinata era gata sa lesine. Dupa ce au terminat de cantat am mers pe scena pentru a ne cunoaste mai bine.
-Hey, Ino, cine e rozalia?intreaba blondul de la tobe.
<<Blond, ochi albastri era destul de bun>>
-Ea e prietena mea, Sakura.spune Ino aducandu-ma mai aproape. Are o voce super, compune, stie sa cante si la chitara.
-Da? Sa te auzim.spune blondul cu un zambet larg pe fata.
-Poate alta data, spun eu asezandu-ma turceste.
-Nu ne-ar strica un al doilea vocalist.spune Naruto(blondul) razand.
In acel toti au inceput sa rada cu exceptia brunetului care imi arunca fulgere din priviri. Ochii negru ca cel mai intuecat abis, parul de aceeasi culoare, pielea putin alba, albdomenul bine lucrat ce se vedea prin maieul negru si mulat. Era visul oricarei fete. Si prin oricare ma refer si la mine. Bine, poate nu acum, dar canva da, a fost si visul meu. Nici nu ne dadusem seara cat de repede trecuse timpul. Baietii ne-au condus acasa, ba mai mult ne-au invitat si la o petrecere de-a lor. Eram incantate, sau cel putin macar una din noi.
-Deci care din ei ti-a placut?o intreb eu pe Hinata in timp ce ma trantesc pe canapeaua alba din piele.
-Nu prea stiu, toti sunt draguti, mai draguti ca la televizor. Si acum ca i-am zis cunoscut….
-Blondul.ii spun eu intrerupand-o.
Incepem amandoua sa radem si dupa ce ne oprim mergem sus pentru a vedea cu ce ne imbracam. Eu mi-am luat o salopeta de blugi si niste sandale negre, iar Hinata si-a luat o rochita de vara si niste sandalute fara toc. Nu prea imi placea mie sa fiu eleganta. La cat ne-a luat sa probam haine si pana ne-am hotarat cum sa ne facem parul, ca pana la urma sa ni-l lasam liber, a trecut timpul. Am iesit din curte si am plecat spre vila baietilor. Cum era de asteptat ziaristi erau la poarta. Nu i-am bagat in seama si am intrat. Ne-am facut loc printre multime si am mers la piscina unde trebuia sa ne intalnim cu Ino. Cum era de asteptat un prost a trebuit sa se ia de mine. mare greseala din partea lui. Dintr-o miscare l-am aruncat in piscina.
-Sate mai puna draqu’ sa te mai atungi de fundul meu!!tip eu la el.
Ce nesuferit. Nu am mai asteptat mult si o vedem pe Ino cum vine cu baietii. Aceasta ne imbratiseaza pe amandoua si imi spune ca eu voi concerta in aceasta seara. Fac ochii mari cat cepele si ii spun ca nu.
-Nici nu ma mira.se aude o voce din spatele baietilor. Sunteti la fel ca toate celelalte fete. Numai gura e de voi.
Nu stiu cine a fost ala cu gura mare, dar asta m-a ambitionat putin. Ne-am dus in living unde erau instrumentele si le-am spus baietilor sa se ia dupa mine.in prima faza, toti s-au uitat la mine si nu stiau ce se intampla, dar mai apoi toata lumea a inceput sa danseze dupa cum le cantam eu. Cand am terminat am primit multe aplauze si rugaminti cum sa mai cant unul. Ce sa faci, daca publicul cere. Dupa ce amcoborat dupa scena, baietii m-au intrebat daca vreau sa fiu solista lor.
-Neah, imi e bine asa cum e. Daca o sa ma razgandesc va spun.
Seara a fost super, cu exceptia unui singur lucru. Solistul si chitaristul trupei nu era la petrecere. Sau poate era, dar eu nu l-am vazut. In timp ce vroiam sa iesim din curte, il zaresc la umbra unui copac sarutandu-se cu o blonda. Mai nou se pare ca are o pasiune pentru blonde.defapt ce m-oi fi impacientand eu atat. Cred ca nici nu ma mai cunoaste. Prin cate turnee si cate fete a cunoscut, cred ca a si uitat de promisiunea facuta. Nu dupa mult timp de mers, ajungem acasa. In fata curtii era o masina sport, neagra si in casa era lumina. Nu cred ca erau hoti.

~~To be Continued~~

http://shopping.flu.ro/files/clients/53/...0-3723.jpg blugii mei
http://shopping.flu.ro/files/clients/6/2...211495.jpg tricoul meu
http://shopping.flu.ro/files/clients/45/...239368.jpg sandalele
http://3.bp.blogspot.com/_L_1qfc-cBj8/TU...estiny.jpg cum aratam eu
http://www.bombastic.ro/images/TT05501.jpg lantisorul meu
http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/355492...g-wigs.jpg cum avea parul Hinata
http://www.3suisses.fr/portail3s_img/3S/...2381_1.jpg fusta Hinatei
http://images1.okr.ro/auctions.v3/700_70...00_700.jpg tricoul ei
http://www.maxine.ro/foto/produse/main/m...bastru.jpg costumul mamei mele
http://i0.data.avantaje.mysitepreview.in...height=345 sandalele Mirei
http://www.varioushairstyles.com/wp-cont...w-Hair.jpg cum arata Ino
http://1.bp.blogspot.com/_eK8k4SxSj_E/S_...color..jpg rochia lui Ino
http://4.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/Sj...00+ron.jpg sandalele lui Ino
http://blog.starshiners.ro/wp-content/up...06x300.jpg salopeta cu care am mers la petrecere
http://www.starshiners.ro/articole/rochi...353-lo.jpg rochia cu care a mers Hinata
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#2
Uuu un fic nou din partea ta. Acum sincer chiar o sa-l citesc fiindca o iau de la inceput. ;))
Pana acum nu stiu daca eu ti-am lasat vreaun com la vreaun fic, sunt sigura ca nu.
Dar te anunt de acum ca am sa las critica asa cum fac mereu, nu scapi de mine. >:)
Dar pentru inceput o luam usor, nu vreau sa te sperii.

1`Titlu & Idee: Interesant titlu, dar nu pot spune ca m-a atras asa de tare, insa am vazut ca ai pus un fic nou si m-am gandit sa trec pentru ca eu una asa gandesc: "O noua idee, un nou stil, un nou scriitor". La idee inca nu ma pot pronunta asa de mult, nu prea mai lamurit cu multe in fic din cauza unor dificultati pe care le-am intalnit.
Chiar si asa pare promitator, iar ideea sa speram ca este originala.
Eu sper ca nu are sa fie cu Yukaza, sincer ca eu una m-am cam saturat, insa fiecare cu ideile lui, dar acum vreau sa raman o cititoare fidela. :-)

2`Asezare & Aspect: Deobicei cand se incepe un nou rand, o noua propozitie se scrie cu litera mare. Ma bucur enorm ca ai pus un com de autor, fiindca asa ne-ai mai lamurit cu cate ceva, sincer. Te felicit pentru asta. :X
Insa cu toate ca asezarea pare in regula, strica aspectul urmatorul lucru:

*Faima inainte de orice - Faima inainte de orice si dupa lasai un rand doua si scriai frumos Capitolul 1/I si dupa inca maxim 4-5 randuri si incepeai povestea, pe langa asta era mult mai bine daca le treceai la mijlocul pagini, mai ingrijit, mult mai frumos.

Deci in mare parte te-ai descurcat mai bine la aspect si la asezare.

3`Descriere & Actiune: Eh aici mai ai probleme.
Nu spun ca nu ai avut ceva ceva, insa nu indeajuns de mult.
Pentru ca ai avut multe propozitii seci, cu toate ca le-ai dus la capat, pareau trase de par. Iar la final cand am terminat de citit fiecare propozitie in parte, chiar randuri, am constatat ca nu prea am inteles multe.
La sentimente maiai de lucru, pentru ca sunt sigura ca la inceput totusi chiar daca Sakura parea indiferenta atunci cand i-a intalnit pe cei din trupa, totusi trebuia sa-i descrii indiferenta putin, desigur folosindu-te si de Hinata, putin ai facut insa mai trebuia.
La fel si la inceput cand a aflat de mama ei vitrega, actiunea pe langa ca a fost grabita la extrem nu doar prin idee dar si prin redactare, asa rozalia prea linistita parea, cu toate ca pleca in L.A... :|
Acolo trebuia sa dinamizezi actiunea dar si sentimentele sa le agravezi...
Cu actiunea stai asa si asa, insa ai cam grabit toul de la inceput pana la final.
Iar in mare parte nimic extravagant sau plin de suspans nu s-a intamplat, incat sa-mi capteze asa de tare atentia. Trebuie sa adaugi volum de cuvinte si sa dezvolti mult mai amplu ideile si sa le dinamizezi, acelasi tratament se aplica si la descriere.

4`Dialog & Figuri de Stil: Dialogul a fost cam sec, sincer.
Si el la randul lui trebuie dezvoltat, intr-un fel a fost mult mai interesant pe la final.. ;;)
Si va trebui si tu sa mai adaugi fig. de stil, pentru ca asa imbogatesti mult mai mult continutul, joacate cu toate cuvintele puse.

5`Greseli: Dap si greseli ai avut, insa nu foarte mult, insa cele de punctuatie au fost mai grave, epntru ca unele semne au fost puse anapoda.
Data viitoare sa te corectezi.

Cam atat momentan, scuze daca am fost mai dura, dar chiar si asa iti spun ca mi-a placut si vreau sa vad nextul. Cum am mai spus si sus asa gandesc eu: ""O noua idee, un nou stil, un nou scriitor"". :-)
Si acum, eu una nu cred ca era necesar sa ne mai dai pozele cu hainele si incaltamintea pe care le purtau fetele, spun doar ca nu cred ca era necesar, tu puteai pur si simplu sa descrii mai amplu vestimentatia lor si acum eu cred ca era necesar cat ai descris hainele in text. ^^

#3
imi place foarte muult si abia astept nextul din partea ta
pana acum mi sa parut foarte buna ideea
si sincera mas bucura nespus sa NU fie cu Yakuza....mam cam saturat pentru ca toti sciu cu Yakuza si cred ca ficul tau nare nevoie de ei...ok...
deci cum am spus imi place ....ba nu....il iubesc si abiaa astept nextul si sa vad ce se intampla :zuppy08:

#4
Wow :x ..e uimitor ! Şi ceea ce îmi place mie e originalitatea . Aşa ..hm , păi titlul tău mi se pare atrăgător ( cel puţin pe mine m-a atras :D ) şi sincer chiar se portiveşte cu conţinutul ^.^ . Sakura are o mamă vitregă ? O uraşte ? O_o unexpected , asta m-a pus puţintel pe gânduri ca să spun aşa :)) E interesant , nu-ţi face griji :) . I can't wait the next chapter , chaptărel . Îmi place muult , muult de tot ficul tău . Cine ştie ? Poate mă apuc şi eu să scriu ...Mai vedem.

Îţi doresc multă , multă inspiraţie şi susţinere,
Ò‰ RÒ‰ eÒ‰ nÒ‰ a
[Imagine: rainsrgd.gif]

ŧɧε ℓσ√ε ïş ℓïҡε ą şσŋɠ , γσų ƈąŋ'ŧ ∱σŗɠεŧ ïŧ .....

"(... ) đŗεąɱεđ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ąþþεąŗ﹖ ŧσ ɱąҡε ɱγ ŋïɠɧŧş ∱ųℓℓ σ∱ ℓσ√ε, ąŋđ ąℓщąγş ɧσℓđ ɱε ŋεąŗ. ï щσŋđεŗ ï∱ ï ŧɧσųɠɧŧ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ∱εεℓ ïŧ ïŋ γσųŗ şσųℓ﹖ ℓïҡε ŧщσ şþïŗïŧş ïŋ ŧɧε ųŋï√εŗşε, щɧσ ąℓщąγş şεεɱ ŧσ ҡŋσщ. ε√εŋ ï∱ ŧɧε şŧąŗş щεŋŧ ɓℓąƈҡ ąŋđ ŧɧε şųŋ щεŗε ŧσ şɧïŋε ŋσ ɱσŗε. ŧɧεγ ƈσųℓđ ∱ïŋđ ŧɧεïŗ щąγ ŧσ εąƈɧ σŧɧεŗ, ŋσ ɱąŧŧεŗ ɧσщ ∱ąŗ ŧɧε şɧσŗε. şą∱εℓγ ïŋ εąƈɧ σŧɧεŗ'ş ąŗɱş, ŧσ ɓïđ ŧɧε ŗεşŧ σ∱ ŧïɱε. ∱ïŋđïŋɠ εŧεŗŋąℓ ℓσ√ε şσ ɱąŋγ şεεҡ ŧσ ∱ïŋđ. ƈąŗïŋɠ ∱σŗ εąƈɧ σŧɧεŗ ŧɧŗσųɠɧ ŧɧε щσŗşŧ σ∱ şŧσŗɱş. ℓεąŋïŋɠ σŋ ŧɧε ąŗɱş σ∱ ℓσ√ε ąŋđ ŋε√εŗ ŋεεđ ąŋγɱσŗε. ŧɧïş ïş ɧσщ ï ∱εεℓ ∱σŗ γσų, ï'√ε ҡŋσщŋ ïŧ ąℓℓ ąℓσŋɠ. γσų ąŗε ɱγ σŋε ŧŗųε ℓσ√ε ɱγ щσŗℓđ.. ɱγ ɧεąŗŧ.. ɱγ şσųℓ﹗"

[Imagine: Damon-Elena-damon-and-elena-20071275-500-234.gif]

#5
heyz astept comm din partea voastra


Cap.2[Amintirile revin]

Intram sfioase in casa si vedem o umbra ce coboara de sus. Speriate? Nu prea aveam cum avand in vedere ca un hot nu vine cu masina sa fure ceva si mai aprinde si toate luminile. Curioase? Da, asta s-ar potrivi. Cu cat cobora fiecare scara, cu atat inima ne urca pana in gat. Cand coboara si ultima scara, ii sarim amandoua in brate si ii lasam cateva urme de ruj. Era vechiul nostru prieten din copilarie Kiba. Nici nu stiti ce atmosfera placuta este cand se afla el prin preajma. Avea parul castaniu, ochii de aceeasi culoare si un abdomen de invidiat. Ceea ce ma mira era motivul pentru care a venit el aici.
-Ce vant de vara te aduce pe aici?il intreb eu in timp ce ma duc in bucatarie pentru a aduce niste limonada.
-Pai am auzit ca Dākuenjeru cauta un director de activitati.spune el in timp ce se aseaza pe canapea.
-Mda, tocmai ce ne-am intors de la ei de la petrecere, nu am auzit nimic. Defapt eu nu am auzit nimic pentru ca nu m-a interesat.
Nici nu pun bine limonada pe masa ca primesc un mesaj de la un numar necunoscut. In acest mesaj scria:”Ne intalnim pe plaja, in dreptul Hotelului Solaris”. Ce mai intalnire. Fara nume, nimic. Imi cer scuze de la prietenii mei si le spun ca trebuie sa plec. Urc sus si imi iau pe mine o pereche de blugi cu turul lasat, un maiou negru mulat si o pereche de sandale fara toc. Imi iau telefonul si apoi ma indrept spre locul unde trebuiasa ma intalnesc cu tipul misterios. Daca e el e de rau. Daca e vreun psihopat care are numarul meu il bat. Cu cat ma cufundam mai mult in mister cu atat nu imi dadeam seama ca mai am putin si ajung. Ajunsa in fata hotelului, ma descalt, iau sandalele in mana si pornesc pe plaja. Dupa cum era de asteptat. O silueta de barbat, statea asezata pe nisip si privea in larg. Cu cat ma paropiam cu atat inima incepea sa-mi bata dince in ce mai tare. Acesta isi intoarce capul in directia mea. Impietresc. Se ridica de jos si s apropie de mine. ma uit mai atent sa vad daca-l pot recunoaste, dar intunericul ma impiedica. Sungura care mai lumina era luna. Felinarele u se vedeau din cauza copacilor cu care era imprejmuit hotelul, iar pe plaja toti stiu ca nu sunt becuri. Imi ridica cu doua degete barbia si im saruta pielea fina a gatului.
-Timpul a fost cam darnic in acesti trei ani, Haruno.imi spune acea persoana.
Cum spunea si un proverb:”De ce iti e frica nu scapi”. Asa si era. Imi era atat de teama ca-l voi reintalni. Acesta imi da usor breteaua maieului jos si imi saruta tandru umarul. Ii spun sa inceteze, dar nu ma asculta si continua sa urce cu saruturile pana ajunge in dreptul urechii.
-Sper ca n-ai uitat ce ai spus acum trei ani.imi sopteste el si imi musca usor urechea.
~~Flashback~~
-Te rog, nu pleca!! Jur ca-ti dau ce am mai de pret, numai nu pleca!!!tip eu la el sperand ca ma asculta si nu va pleca.
-Cuvinte mari pentru cineva atat de neinsemnat. Pastreaza ”aceasta avere” pentru alta data.
~~End Flashback~~
In acea seara eram hotarata sa-i dau ”averea mea”. Il iubeam atat de mult incat as fi facut orice sa ramana alaturi de mine. Ma uit cu coada ochiului la el, iar dintr-o data privirile noastre se intersecteaza. Imi las capul in jos, ducandu-mi privirea in alta parte, insa fara nici un folos. Imi ridica barbia cu doua degete si se uita in ochii mei parca vrand sa imi citeasca gandurile. Acum trei ani, de fiecare data cand il priveam in ochi, reuseam sa stiu ce miscare va face. Am incercat sa fac acelasi lucru si de data aceasta, insa nu am reusit. Cum era de asteptat, el mi-a simtit teama si s-a dat un pas inapoi. Ma citea ca pe o carte deschisa. Am vrut sa ma intorc pentru a pleca, dar acesta m-a prins de incheietura si m-a tras in bratele lui. Buzele noastre s-au reintalnit dupa atat timp. Usor, usor si-a strecurat limba printre buzele mele. Limba lui se freca, mangaia si se lupta cu limba mea. Am lasat sandalele sa-mi pice din mana si mi-am bagat degetele catifelate in parul sau negru ca cea mai intunecata noapte, adancind sarutul. Am rupt sarutul si m-am uitat in ochii lui. Nu erau la fel. Erau reci de parca acest sarut a fost ca oricare alt sarut pe care l-ar fi avut cu alta fata. Acesta imi da drumul la talie, se intoarce si dispare in intuneric. Ma intorc pentru a pleca, dar picioarele nu sunt de partea mea. Cad in genunchi si las frau liber lacrimilor. S-a intamplat la fel ca acum trei ani. M-a lasat cu ochii in soare. Ma ridic de jos, ma incalt si pornesc spre casa. Ajunsa pe strada mea, observ ca mai erau inca trei masini pe langa masina lui Kiba. Intru in casa cu privirea in jos si urc sus in camera mea fara a vedea persoanele din casa. Ma trantesc in pat si adorm instantaneu. Dimineata urmatoare am fost trezita de niste tipete ce se auzeau de jos. Sigur era Hinata care vazuse vreun păianjen, dar pentru a nu parea nesimtita o sa cobor sa vad ce se intampla. Nu cobor bine ultima scara ca-mi sare in brate si ma doboara la pamant.
-Hopa, tanti! Ce ai patit? Ce arde?o intreb eu in timp ce ma ridic de jos.
-Ai voie la trei intrebari.spune ea foarte entuziasmata.
-Hmm….e baiat? E blond? Si numele lui e Naruto?
-Da, da si da.
Dupa ce imi da mai multe detalii imi spune sa ma imbrac rapid, caci o sa mergem la amfiteatru. Urc plictisita in camera, imi fac un dus si apoi imi iau pe mine o pereche de blugi taiati, un tricou gri si o pereche de tenesi tot gri. Desigur, mi-am mai luat telefonul si camera foto. Dupa ce s-a schimbat si Hinata am pornit catre amfiteatru. Nici nu ajung bine ca-l vad pe brunet cum se lingea cu aceeasi blonda de la petrecere. Fustangiu naibi, se saruta cu mine, ma lasa cu ochii in soare si apoi vine la sta si se fute. Lasa c o sa vada el pe cine incearca sa faca geloasa. Ma apropii de Naruto si…….

~~To be Continued~~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#6
heloo
Ma bucur sa avd ca ai realizat un alt fic, si din cate se pare o sa fie unul reusit. Ma surprins ce ai spus la inceput: "am vazut ca mai toti ati inceput sa faceti fic-uri dupa tema pe care a bordat-o manu aceea cu "Yakuza's boss in love" imediat ce a aparut fic-ul au mai aparut inca 10 cu aceeasi tema
ma refer ca mafia cu seful Yakuza cu prostitutie etc. asa ca m-am gandit sa aduc cat de cat ceva nou
sper sa va placa" , ma intreb la ce te referi. Ideea seamana cu cea de la manu, sau ai scri pur si simplu asta. Ca daca este a doua varianta nu ii inteleg rostul. Dar sa revenim la oile noastre.
Descrierea este foarte frumoasa, imi place foarte mult cum descri. Desi sunt doua capitole m-a atrage ficul. Dialogul este bun, nu este sec si nici mult. Naratiunea este buna. Actiunea putin grabita la petrecere, as fi vrut sa se intample mai multe. Dar in rest este super.
:bye:

#7
Draguta fa-ti cruce.. ca eu deja sunt pe jos si ingenunchez la altar.
Minune Dumnezeiască... nu pot să cred că am reuşit şi eu să las com. O-O


Sincer s-a lipit de mine o lene din aia gravă, iar acum încerc să scriu cu diactrice.
Nu pot să spun că îmi este foarte uşor, dar încerc, fiindcă vreau să mă îmbunătăţesc la asta... pe scurt vreau şi eu să scriu cu diactrice, pentru ca... nu mai contează.
Revenim la fic:

The same story as always - O ︿ O"

--» Nu prea te foloseşti de descriere, nu doar la cea spaţiala, a locului, ci şi a sentimentelor, pe care observ că le neglijezi. Cum am mai spus şi înainte, încearcă totuşi şi tu să te afunzi mai mult în trăirile personajelor pe care le creezi, contureazăle personalitatea, dezvoltăle sentimentele pe care le trăiesc pe moment sau care le-au trăit anterior.
Ai avut momente în care cu adevărat trebuia să te înfigi în ei, să le dinamizezi senzaţiile, care ii pângăreau pe moment.
Scena sărutului, aia a fost cea mai palpitantă întâmplare din poveste, fiindcă de restul nici nu prea am să mă leg. . . din păcate nu prea ai imbogăţit volumul de substanţă pe care trebuiau să le aibă sentimentele celor doi. Nu ai reusit să le conturezi asa de bine, pur şi simplu ai scris ceva acolo, însă de dezvoltat nu prea ai dezvoltat. Încearcă pe viitor să te infigi mai bine in personajele tale, să încerci să le amplifici trăirile înterioare.

--» Acţiunea la fel. A fost foarte grăbită in anumite părţi. Şi sincer nu a dat foarte bine.
Mărind pasul de acţiune nu face mereu rău, însă in cazul tău da... trebuia să o iei încet, domol şi să nu alergi cu ea. Pe lângă aasta, idea actiunii nu a fost foarte interesantă.. pot spune că cel mai mult mi-a placut atunci când a sosit clipa "biatului misterios".
Dap partea cu sărutul a fost o idee foarte bună, ai reuşit să învălui in mister acea scenă, însă pentru foarte puţin timp. A fost puţin suspans, dar până la urma tot trebuia să-l dinamizezi.

--» Dialogul... păi, mi-a plăcut cel mi mult la final. Acolo cu Hinata si extazul ei nesfârşit. Am şi râs puţin la partea aceea, chiar a fost amuzant.
Doar că la fel, tot sec a fost prezentat. Se aplică acelaşi tratament ca la cele de sus.

--» Figurile de stil, nu prea au apărut... şi chiar ar trebui să le folosesti. Aşa îmbogăţeşti conţinutul poveştii. Reşeşti să te joci cu toate cuvintele posibile, să formulezi propozitii interesante si foarte captivante.. incearcă nu te sfii de ele.

--» Greşelile, dap, aici ai avut cu tona. Trebuia să te corectezi înainte de a posta.
Sigur ai făcut asta, însa tot le vad, iar în unele cazuri ai mâncat litere şi chiar nu am înţeles din prima. Fi mai atentă data viitoare.


Well that`s all.
Cred că am fost dură puţin.. cam mult, dar ce să fac, cand văd o greşeală mai gravă sau mai micuţă nu pot să-i rezist.
* V *
Oricum eu una nu mint şi ştii foarte bine că îmi place povestea, nu te lăsa doar dintr-un com, încearcă în continuare, fiindcă vei reuşi. O ω O






P.s : Să ştiţi că nu trebuie să mai spuneţi că ia poate s-a inspirat de la Manu sau de la nu mai ştiu eu cine.. sincer eu cred că ia pur şi simplu şi-a scris ideea.. aşa că nu mai faceţi comparaţii.

#8
Buna,
Se pare ca un fic nou, idei noi si comuri noi> > > Deci mie una imi place ideea, pare destul de interesanta si deabia astept sa mai vad ce se intampla in continuare. Descrierea este destul de buna, actiunea nu fuge, dialogul nu e sec. Greseli am vazut dar nu foarte multe. Deci fara alte cuvinte sa ma anunti :-h

#9
dupa multa neinspiratie am revenit si eu pe aiki...ce sa-i faki niki vara n-ai inspiratie insa promit ca de akum o sa incerc sa aduk cate un cap in fiecare sapt.......va spun si ziua in cap urmator :P spor la citit



Cap.3[Un trecut care te bantuie]

Ma apropii de Naruto cand cei doi termina cu mozoleala si il sarut pe Naruto. Sunt sigura ca Hinata o sa ma cam omoare pentru asta, dar nu numai viata ei trebuie sa fie roz. Acesta imi raspunde la sarut, iar eu imi bag mana in parul sau blond, adancind sarutul. Era cam incomod avand in vedere ca avea si chitara. Eu am dat startul sarutului si tot eu il inchei. Cand ma intorc cu fata in directia Hinatei, observ ca numai era acolo. Tind sa cred ca a plecat asa ca ma indrept spre iesire. Spre norocul meu ea afara, pe scari si plangea.
-Hinata.spun eu apropiindu-ma de ea.
-Erai prietena mea, cum ai putut face asta? Stiai ca-mi place. De ce? De ce?ma intreaba ea printre suspine.
-Hinata, nu-ti pot spune.
-Bine, atunci prietenia noastra a luat sfarsit.
-Hinata, spun eu orpind-o sa intre in amfiteatru. Am apelat la acest gest pentru ai dovedi unei persoane ca nu numai el a trecut peste. Acea persoana fiind…..pai……Sasuke Uchiha. Acum trei ani a plecat si m-a lasat plangang. Il iubeam, as fi facut orice pentru el, ba chiar, as fi fost dispusa sa-i dau puritatea mea.ii spun eu cu lacrimi in ochi. Seara trecuta cand am plecat, cu el m-am intalnit. Am acceptat fara ezitare. Vroiam atat de mult sa-l revad, dar s-a schimbat. Ii pare sincer rau, Hinata.
-Prin a trece peste inteleg sa uiti, ceea ce tu nu ai facut. Acum incerci sa pari indiferenta. Ce indiferenta? Gelozie! Gelozia da in clocot in tine, dar cine sunt eu sa te judec? Haide, pobabil s-au ingrijorat.
Auzind aceste vorbe din partea Hinatei, m-am mai linistit. Ne-am dus inauntru si ne-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar mare greseala am facut ca ne-am intors.
-Ce a fost aia?ma intreaba Naruto destul de confuz.
-Poi…..vroiam sa vad cum saruti.spun eu afisand un zambet mare pe chip.
Off…..ce proasta sunt, nici n-as crede daca as fi in locul lui, dar se pare ca norocul e de partea mea azi. Nu mai stam mult la amfiteatru si plecam. Nu prea avem ce face acasa, dar nici pe capul lor nu puteam sa stam toata ziua. Ajunse acasa, eu ma duc la mine in camera,iar Hinata la ea in camera. Daca stiam ca o sa fie atat de plictisitor as fi ramas acasa. As fi preferat sa ma bat cu maicamea vitrega decat sa stau in casa si sa ma plictisesc. Poate va intrebati de ce sunt eu asa pornita pe mama mea? Pai cum sa nu fiu daca tata vrea sa ia ca sotie o amarata de asitenta medicala? Exact. Viitoarea mea mama a fost asistenta medicala la mine la liceu si inca mai este. Toata ziua statea si vorbea la telefon, te consulta oleaca iti dadea o pastila si te trimitea la clasa. Tipic pentru ea. Imi este si teama cand o sa fie tata bolnav. Femeia aia ar incurca otrava cu apa plata. Sa lasam toate astea de o parte. Important acum este ce se petrece cu viata mea. Nu mai stau mult si imi inchid ochii pentru a adormi. Dimineata urmatoare sunt trezita de ceasul desteptator, care pana la urma a facut cunostinta cu peretele. E cam al douazeci si optulea ceas strigat in ultimele doua luni. Nu foarte multe ceasuri au facut cunostinta cu peretele, unu s-a imprietenit si cu peisajul de afara. Ma ridic in sezut, iar apoi ma duc la baie pentru a-mi face siesta de dimineata. De fiecare data cand aud cuvantul siesta inteleg mancare sau chef, dar se pare ca are si un alt sens. Daca spun toaleta de dimineata, eu inteleg sa ma duc numai pentru nevoie nu si ca sa mas pal pe dinti, pe fata si alte chestii. Sa lasam toate astea in baia lor si sa revenim la ce voi face eu astazi. Ma gandeam sa merg in oras? Nu prea e vremea potrivita. Afara sunt cel putin treizeci si cinci de grade la umbra. La baieti nu vreau nici sa aud. Daca ii mai vad mutra de macho nu o sa mai raspund de faptele mele si acasa e cam plictisitor. Oare ce sa fac? Imi pieptan parul si cu cat ma uitam mai atent la parul meu cu atat semanam cu ceva fantastic. Tatal meu e satin si mama e roscata. De unde pana unde parul meu roz?
-Stiu!tip eu incat m-au auzit si vecini cred.
Ies repede din baie si incep sa caut prin dulap o rochie de printesa. Aveam una de la balul mascat din iarna. Dupa ce caut vreo jumatate de ora o gasesc. Era rosie, fara bretele cu niste modele albe pe piept. Ma imbrac cu ea si apoi ma machez. Imi caut o pereche de sandale rosii si apoi cobor jos. Imi iau o umbrela din dantela rosie si pornesc pe strada. Toti se uitau la mine ca la felul douazeci si cinci, dar mie nu-mi pasa. Asa faceam si cand eram mica. Ma imbracam ca o printesa si ieseam pe strada. Pe atunci ieseam cu mama si era ceva normal, dar acum e ceva cam ciudat….sau nu? Tastez numarul unei firme de inchiriat trasuri si spun sa ma astepte o trasura pe Bulevardul Lalelelor. In timp ce ma plimbam, observ trasura la intrarea in bulevard si ii spui ca eu am inchiriat-o. Bulevard plin cu flori, o trasura alba cu cai si o „printesa” in ea? Eram parca dintr-o carte cu basme, dar nu ma deranja. Macar acum cand sunt mare sa fiu in centrul atentiei, daca atunci cand eram copil nu. Ii spun vizitiului sau ce-o fi el sa opreasca in fata primariei.
-Dar, domnisoara eu trebuie sa mai fac si alte ture.spune el vrand sa plece.
-Da, alte ture tot cu mine. te-am inchiriat toata ziua.spun eu in timp ce ma intorc cu fata la primarie.
Era o primarie cam ciudata. Arata ca un palat. Gradina in fata si cladirea era ca un conac. Inaintez increzatoare, dar sunt oprita de portar, care ma intreaba pe cine caut.
-Am o intalnire cu domnul primar.spun eu de sus.
Acesta ma lasa sa trec si eu imi continui drumul. Deschis usa primariei, unde vad niste gorile cu doua capete mai inalte ca mine. Nu le iau in seama si ma duc in biroul primarului. Ce cautam eu acolo? O sa aflat in curand. Descind putin sfioasa usa si il vad pe bunicul meu. Intru in incapere, inchid usa si ii sar in brate. El era singurul care ma iubea cu adevarat si tinea cont de propunerile mele nu ca mama si tata. Acesta imi zambeste parinteste si ma intreaba cu ce poate sa ma ajute si de ce sunt imbracata ca o printesa.
-Pai, nu aveam ce face in casa si am venit sa-ti cer o favoare. Ar putea concentra Dākuenjeru in seara asta? Sunt nerabdatoare sa-i ascult. Si daca se poate sa cant si cu ei pe scena.
-Draga mea, dar nu avem sala aranjata, nu avem unde.spune el in timp ce incepe sa se invarte prin incapere.
-Putem folosi…..hm….sa ma gandesc….putem folosi fostul anfiteateru de pe lac.spun eu cu putina speranta.
-Da, ar fi o idee buna.spune bunicul meu cu un zambet pe fata.
-Daca se poate, poti sa le spui sa organizeze si un concurs? Am auzit ca vor sa recruteze o solista.spun eu cu unzambet smecher pe fata.
Bunicul meu nu are nimic impotriva si imi spune ca totul se rezolva. Plec satisfacuta de la primarie, ma urc in trasura si ii spun sa ma duca la cel mai apropiat si scump coafor. Dupa ce ma vopsesc blonda cu cateva suvite brunete si cu alte cateva suvite roz, desigur suvitele roz erau de la culoarea mea naturala, mergem la mall. Imi trebuiau si noi haine nu? Daca voi deveni noua lor solista. De unde stiu asta? Simplu. Inlocuiesc urna. O sa vada el cine e mai faimos decat cine. Cat mi-a luat mie sa ma schimb si sa ma vopsesc nu am observat ce repede a trecut timpul. Dupa ce m-a dus la concert l-am lasat pe cel cu trasura in pace. Cand m-am intors cu fata spre sursa luminilor si a tipetelor, nu mi-a venit sa cred ochilor. Erau o multime de oameni.dandu-mi seama ca nu am cum sa trec prin baia de multime, am ocolit. Am ajuns eu fix cand au inceput al doilea cantec, dar e bine si asa. Dupa ce au terminat cantecul, bunicul meu a intrat pe scena.
-Dupa cum stiti. In seara aceasta unul dintre voi va ajunge unul dintre solistii acestei trupe!!spune bunicul meu accentuand ultimele trei cuvinte.
Zambesc in sinea mea cand aud aceste cuvinte si ii duc urna. Dupa ce il leg la ochi, acesta extrage un bilet la intamplare si spre nesurprinderea mea eu am fost castigatoarea. Trupa m-a aplaudat si au anuntat ca voi canta impreuna cu ei urmatoarele cantece. Daca ar sti ei cine sunt. la sfarsitul concertului, baietii, cum era de asteptat, m-au intrebat cum ma numesc.
-Numele meu?

~~To be Continued~~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#10
Nu mai critic, dar îţi spun că te-ai grăbit destul şi ai sărit fugitiv de la una la alta.
La început a părut de parcă tu te-ai plictisit, dar la final idea care ţi-a venit a fost una foarte bună.

Nu glumesc, sincer m-a încântat cum totul s-a aranjat.
Bine desigur că a fost repede aleasă Sakura, dar asta este.
Norocul începătorului.

Partea cu vorpistul şi rochiţa de prinţesă... alea, alea... genial.
AÅŸtept nextul.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O ultima dorinta inainte de moarte DozzaDeColla 32 23.012 13-06-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.941 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.628 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Drumul spre faimă [+18] [ boy x girl ] Lithium-Angel 2 3.173 23-07-2009, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  Iubirea topeste orice inima ingetata Hitman 8 4.209 23-06-2009, 01:02 AM
Ultimul răspuns: LoveNight
  Iubirea trece peste orice Shadow. 12 9.655 28-05-2009, 11:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)