Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The world of fairy tales-characters'descriptions

#5
Numele: Oksana Amaliela Kurnikova

Varsta: 22

Rasa: zana

Descrierea : Este o zana buna, iubitoare, sare imediat in ajutorul atunci cand este chemata, ii place sa ajute, Este curajoasa, se lupta si cu cei mai puternici demoni daca e nevoie, dusmanii ei sunt orcii si monstri.
Poate fi chemata doar cu puterea gandului. Te gandesti la ea si ea imediat e langa tine.
Cunostinte: cunoaste toate limbile Pamantului plus alte 100 limbi extraterestre.
O pasioneaza: Chimia.
Poate fi vazuta bruneta sau roscata. Ii place sa se vopseasca roscata.
Alte pasiuni: Calatoriile, misterele, explorarile, magia.
Cand nu vrea sa fie deranjata se micsoreaza la dimensiunile unui fluture.
Imagini (optional): [Imagine: zana_mare.jpg]

[Imagine: bloomela02.jpg]

si

[Imagine: zana_mica01.jpg]

Istoric (optional): S-a luptat cu multi elfi si orci si alte forte malefice ce vroiau sa faca rau oamenilor sau chiar sa distruga Terra. Nu a castigat chiar toate bataliile. A pierdut doar de 3 ori.

Slabiciuni: Apa moarta. Daca este stropita cu aceasta isi pierde cunostinta pana cand cineva o stropeste cu apa vie. fructele otravite. Isi pierde cunostinta pana cand cineva ii da antidotul impotriva acelui fruct. Deseori tot apa vie dar de data aceasta trebuie sa o bea.

Echipament (optional): Se imbraca obisnuit. Preferatele ei sunt insa o rochie alba si una portocalie. Arme nu are. In schimb are diverse puteri supranaturale si magice. Ca sa le enumar m-ar apuca dimineata. Asa ca zic pe scurt: Toate puterile pe care le au personajele pozitive din toate desenele animate plus inca cateva. Enumeram cateva din puteri: supervedere, superauz, telekinezia, telepatia, Stapaneste: Focul, apa, aerul, lumina, natura. Stie magie alba si neagra. Magia neagra o foloseste doar in luptele cu fortele negative. In rest foloseste magia alba pentru a ajuta oamenii si personajele pozitive. Alte puteri:Super Agilitate, micsorarea si invizibilitatea. Se poate micsora ricat de mult dreste si poate intra in cele mai mici locuri. Pana si in musuroaiele de furnici.Se poate micsora chiar si pana la dimensiunea unei bacterii sau a unui virus si intra in corpul inamicului astfel imbolnavindul sau poate intra in corpul unei persoane bolnave si astfel luptandu-se cu virusii si bacteriile sa ii redea sanatatea. Are si puterea Bioenergiei si a bioterapiei pentru a vidndeca persoanele bolnave.
Din aripile ei poate emite lumina si chiar lumina care isi modifica culoarea in cele 7 culori ale curcubeului pe rand. Sau poate emite si lumina laser si lumina vindecatoare din aripi. Nu are nevoie de teleportare. ia zboara cu pana la de 10 ori viteza luminii.

E nemuritoare asa ca poate fi facuta doar sa isi piarda cunostinta temporar. Mai este sensibila la magia neagra si lumina magica a sceptrelor elfilor. In concluzie este nemuritoare dar f sensibila si poate fi pusa pe tusa mai mereu. Daca este ranita organismul ei se reface rapid.



Răspunsuri în acest subiect
RE: The world of fairy tales-characters'descriptions - de Dark Shade - 06-07-2007, 02:37 PM
RE: The world of fairy tales-characters'descriptions - de Magica Bloom - 06-07-2007, 02:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.529 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Acvalent Venos Fight-characters Himisoara. 2 3.419 10-05-2010, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Flash
  The world of fairy tales hikari marina 95 52.190 10-07-2008, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.355 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)