Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Acvalent Venos Fight-characters

#1
Acvalent Venos Fight-Characters

Undeva acolo sus exista patru triburi,puternice si foarte perspicace,care sunt aliate impotriva raului si demonilor insetati de sange si distrugere.Relatia dintre aceste patru grupuri este foarte delicata,fiind putina rivalitate si foarte greu de convins.
Conduse de un singur om,care face regurile,ordonarea si pacea in acel taram.Un om puternic,foarte batran dar si foarte intelept,fiind o personalitate cu mult amuzament.

Acolo in ceruri se ascundea o putere necunoscuta de nimeni,un taram cu adevarat special,un singur cer si un singur pamant ce le unea pe toate.Este vorba despre cele patru anotimpuri,Vara,Iarna,Toamna si Primavara.
Grupurile au nume diferite,iar fiecare grup are importanta sa:"Wintera" fiind Iarna,cea puternica si greu de convins cu urmatoarele grupuri de sange WinW+a,WinW-a,WanA+,WanA-;"Torinas",era Toamna cu grupele de sange Tero+,Tero-,Ti-S,Ti+S;"Spins",primavara cea placuta si blanda Sp+a,Sp-a,S+P',S-P';"Semera",vara cu stralucirea ei pura SeH+,SeH-,Se+E,Se-E.

Cu curaj,multa putere si mult lucru in echipa,cele patru tabera vor reusi,si micile lor taramuri vor si asa cum erau inainte,nu cum sunt momentan destramate si distruse de fortele raului.Fiecare personaj trebuia sa aiba o arma care trebuie sa o foloseasca in lupta, si sa spuna ce poate face ea dandu-i un nume si un mic scurt istoric.

So...have fun! I'm first. :d

Nume:Araama Glani Teeque

Varsta:17 ani

Sex:Feminin

Grupa de Sange:WinW+a

Grupul:Wintera-iarna

Puteri:Putea controla gheata,zapada si vantul cel mai rece.Din apa poate provoca avalanse foarte rapide,si poate forma turturi foarte ascutiti.Priveste prin corpul uman,observandu-i puntul sensibil si lovind acolo,ucigandu-l.Simte prezenta pericolului si este priceputa la conversatia cu animalele iarnii.

Caracter:Este misterioasa si sta doar intr'un colt singura fara a comunica cu nimeni.Fiind o persoana inchisa,si respectata de mult pentru puterea si demnitatea ei,ea nu-si arata senimentele in fata nimanui,nici macar colegilor de grupa.Tine totul in ea,pana la o anumita limita,eliberandu'se prin plans,sau fugind departe de fapt.Intotdeauna stie cum sa isi traieasca viata,si sa savureze momentele ca si cum ar fi ultimele din viata ei,fara sa se gandeasca la partile rele,le vede doar pe cele bune.

Scurt istoric:Araama a fost crescuta de sora ei mai mare,Simera,intr-o mica casuta la marginea unui lac.Parintii ei au murit decand s-a nascut,plasandu-i ei o putere foarte adevarata,si multa duritate.A mostenit misticul ei de la mama sa,iar duritatea,curajul si strategia de lupta de la tatal sau.Simera,sora sa a murit acum noua ani,ucisa de un demon cunoscut.Araama a ramas singura de la opt ani,gasita in frig si viscol de catre Batranul Dembus,cel care conduce cele patru triburi,a crescut-o si a invatat-o sa-si controleze puterile si sa devina o profesionista in ceea ce face.Acum ea omoara demoni fara mila,este o razboinica si traieste alaturi de ceilalati colegi.

Araama Glani Teeque
[Imagine: AnimeWhiteHairLostGirl.jpg]

Arma:Un sceptru alb

Nume:Schismatica

Puteri:Ii da Glanei puterea de a transforma orice in gheata,iar viscolul pe care il aduce este mortal.Practic,Schismatica este un obiect viu,poate comunica cu el prin telepatie si actionand dupa bunul ei plac.

Scurt Istoric:A gasit acest sceptru la poalele unui vulcan care trebuia sa erupa.La varsta de 10 ani,a invat cum sa-l manuiasca bine,iar sceptrul o asculta cu iscusinta si demnitate.L-a luat de acolo si a fugit spre casa,curatandu'l si privind la el timp de treizeci de minute in cotinuu fara sa clipeasca.Isi impatasea toate viata sceptrului si asa a ajuns ca ea sa fie o parte impreuna cu el.

Schismatica
[Imagine: Scepter.jpg]

Astept si alti membri cu alte personaje.Distrati-va si dati-va drumul la imaginatie. pupicpupic
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#2
Suna interesant XD
Nume: Crystal Melody Ma' Semer
Varsta: 19 ani
Sex: oare...feminin
Grupa de sange: Win-A
Grupul: Wintera
Puteri: Este o razboinica a gheturilor si prefera lupta corp-la-corp, este practica o ucigasa de demoni cu sange rece si una dintre cele mai dure fiinte. Poate citi gandurile oricui doreste si poate face obiectele sa leviteze.Are abilitati puternice specifice anotimpului ei: provoaca avalanse, vartejuri, ninsori, vanturi extrem de puternice, ingheata apa... De asemenea are multe incantatii ciudate pe care la face cu ajutorul sceptrului ei.
Caracter:Este o fire rebela, baietoasa, incapatanata,rece si distanta. Are un caracter foarte puternic si nu e bine sa te joci cu nervii ei.. Foarte misterioasa si perspicace, nu-i plac regulile si nu asculta de nimeni. Are un mare talent pentru arme si un mare talent pentru muzica... doar atunci cand canta la pian, chipul ii se lumineaza...
Scurt istoric: Nu stie nimic despre parintii ei....la varsta de 3 ani s-a trezit singura la poalele unui munte, in plina iarna....acolo si-a gasit si sceptrul... Nu stie cine sunt parintii ei...inca de mica crescand si muncind pentru a se intretine...Are un trecut foarte dureros... Fiind mereu badjocorita de alti, fiindca era mica si fara familie, ura ei a crescut considerabil...La varsta de 6 ani a fost gasita de o zeita a gheturilor, care a antrenat-o si a invatat-o toate secretele anotimpului ei...Zeita a murit cand ea avea 13 ani, de niste demonii foarte puternici, Crystal ramanand iar pe drumuri... De atunci uraste demonii si ii omoara, pentru a se razbuna.
Crystal Melody:[Imagine: girls134.jpg]

Arma: in general, sceptrul ei este arma principala
Nume: Lunna Mecross
Puteri: este un sceptru negru-albastrui cu simboluriile sacre ale iernii si semilunii pe el. Cand vrea se poate transforma intr-o sabie, iar Crystal poate comunica cu el. Atunci cand Melody este extrem de nervoasa, cristalul de la capatul sceptrului devine negru, iar pe intreg corpul lui Melody apar semne sacre si incantatii stravechi ale gheturilor si zapezilor...Aceste simboluri au legatura cu puterile ei si cu originea ei...
Istoric: De cand s-a nascut l-a primit, iar sceptrul i-a fost alaturi intotdeauna, protejand-o de demoni cand era mica...
Lunna: http://i82.photobucket.com/albums/j262/T...rls134.jpg
Da, dude... sceptrul din mana lui Crystal e Lunna 15
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#3
Nume : Eufemia Sinthiera

Vârstă : 19 ani şi 4 luni

Sex : feminin

Grupă : SeH-

Puteri : Îşi foloseşte braţul drept pentru a ataca. Nu foloseşte niciodată mâna stângă, de accea îşi ţine braţul drept mereu cu o armură pe el şi stânga la fel. Poate ieşi din trup, cu spiritul şi poate trece prin materie fizică. Poate provoca furtuni de nisip şi să încălzească orice lucru, astfel elementul ei specific este focul. Din cauza faptului că mama ei a fost o pisică demon, aceasta s-a născut la rândul ei cu aceste trăstături.

Istoric: Părinţii ei au fost ucişi chiar de către ea.

Img: http://i234.photobucket.com/albums/ee151...ls/478.jpg

_____________

Arme : Bokura Iveniv [ crucifix ], Leonies [ guns, shitz whatevă ] şi ace otrăvite



-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The world of fairy tales-characters'descriptions hikari marina 12 11.764 13-04-2008, 07:00 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)