Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: De ce nu lasati comentarii?
Nu vreau
7.25%
5 7.25%
Mi-e lene
24.64%
17 24.64%
N-am chef
13.04%
9 13.04%
Mai tarziu
14.49%
10 14.49%
Ba da, las.
40.58%
28 40.58%
Total 69 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea

#4
Multumesc mult pentru comentarii si sper sa va placa si acest capitol^^


Capitolul 2: O ora nesfarsita

Sasuke : Dimineata sosi repede in Konoha. Ma trezesc somnoros si o privesc pe fata ce dormea linistita in bratele mele. Respiratia ei calda imi mangaia umarul, iar mana ei era in jurul taliei mele. Zambesc si privesc geamul. Picaturile de ploate inca nu s-au oprit, cazand cu putere pe trandafirii din curtea mea si spalandule petalele rosii. Rozalia incepu sa se miste in bratele mele, ajungand sa aiba nasul in drept cu al meu. Cand deschise ochii imi intalni privirea. Ochii mei negri ii patrundeau pe ai sai in timp ce inca o tineam in drate. Fata ma privea bucuroasa.
Afara inca ploua cu putere, era putin spus furtuna, uragan era un cuvant mult mai potrivit. Un tunet strabatecamera mea iar la auzul sau, fata ma strange in brate de frica. Se baga la loc, unde statea dimineata, cu capul in apropierea umarului meu. Apoi, dintr-o data, isi puse capul pe pieptul meu, ascultandu-mi inima cum bate. Imi bag mana in parul ei moale si pufos si imi scufund nasul in acele fire de par rozalii. Si uite asa stam o ora, care parea infinita sau mai bine spus nesfarsita, in care timpul sta pe loc pana ne hotaram sa ne ridicam din pat, mergem in bucatarie si pregatim ceva de mancare. Dupa ce ne asezam la masa, o rog pe Sakura sa imi spuna ceva din trecutu ei.
-Pai sa vedem ce ti-as putea spune. Sunt fica lui Rao si Marsis Haruno, conducatorii clanului Star Roses, am optusprezece ani, iar cand aveam zece ani, mama mea, Marsis, a fost ucisa de unul din membri Akatsuki, Sasori. Atunci am jurat ca ma voi razbuna si cand mai gasit in padure, era dupa o lupta cu el.
-Stiu ce vrei sa zici. Cand aveam sase ani, tot clanul meu a fost ucis de fratele meu. Mama... cand am vazut-o pe intinsa pe jos fara viata, plina de sange si cu ochii inchisi, am crezut ca lumea dispare, pamantul imi fuge de sub picioare si ca toata dragostea cu care am fost inconjurat pana atunci, dispare.
Mana catifelata si calda a rozaliei imi mangaia incet obrazul. Ochii sai ca doua smaralde se oglindeau in ai mei. Parul sau roz ca si o capsuna proaspata care inca nu a ajuns la rosu ii cadea pe umeri pana la sezut. I-am zambit usor si m-am apropiat usor de ea, pana ne-am unit buzele intr-un sarut tandru si dulce. Limba mea se strecura in gura ei in timp ce mana mea o prindea pe fata de barbie. Limbile noastre se mangaiau, jucau si muscau din cand in cand. Imi despart usor buzele de ale sale si o privesc. Privirea ei imi dadea fiori pe sire, ochii sai verzi sclipeau ca si stelele dintr-o noapte senina, in care cerul nu are nici un nor. Buzele sale catifelate si moi erau asezate intr-un zambet. Faptura aceasta cu fata gingasa din fata mea ma facea sa inebunesc cu fiecare secunda. Simteam ca mi se intinde covorul rosu sa urc pana la soare si sa il ating fara sa patesc nimic.
Formele sale apetisante se evidentiau foarte usor prin tricoul albastru cu semnul clanului meu pe spate. Tunetele se faceau mai auzite acum, iar in momentul urmator, Sakura era la mine in brate. Se uita rusinata la mine, in timp ce eu ii prindeam talia cu mainile, formand niste stransori puternice. Fata isi pune capul pe umarul meu, iar parul acela lung si rozaliu imi acoperi spatele, provocandu-mi furnicaturi usoare.
O iau in drate si o duc pe canapea, unde o asez si pornesc televizorul. Rozalia se pune in sezut iar eu ma intind si ma pun cu capul la ea in poala, lasand-o sa imi mangaie scalpul. Am pus la o comedie si am dat sonorul tare, pentru ca fata sa nu mai auda chiar asa tunetele. Am ras amandoi de tampeniile facute de Max si Joe, cei doi actori principali.
La sfarsitul filmului ma ridic si o vad pe fata ca dormea linistita. Am zambit si am luat-o in brate, urcand cu ea sus si lasand-o pe patul meu. Simt cateva furnicaturi in pantaloni si zambesc. Fata asta stia sa ma urce pe culmile extazului cu simpla ei prezenta in incapere. Visam la clipe interzise cu fata, ganduri la care nu a mai reusit nici o fata sa ma duca la asemenea momente.
Ies din camera si am duc la baie unde ma dezbrac si ma bag sub dus. Apa firbinte se lovea de trupul meu, curatandu-l si lasand in urma un miros placut, a scortisoara. Imi trec mana prin parul ud dupa care ies de sub dus. Sterg cu mana oglinda aburita si ma privesc. Picaturi de apa se prelingeau pe fata, apoi pe umeri, bust si la sfarsit careau pe podeaua usa. Imi sterg chipul cu un prosop si imi iau o pereche de boxeri si o pereche de pantaloni de trening. Ma duc in camera si o vad pe rozalie, ca dormea cu fata spre locul unde am dormit eu aseara. Ma bag in pat si o iau din nou in brate, sarutand-o usor pe frunte. Apoi, ma las purtat de mos Ene in lumea minunata a viselor unde grijile nu exista.
Ma trezesc pe o plaja intinsa, acoperita cu un strat fin de nisip cald infierbantat de razele arzatoare ale soarelui. In apropiere o vad pe Sakura, ca sta si se uita la apusul soarelui. Ma asez langa ea si ma uit la ea. Fata isi indreapta privirea spre mine si imi zambeste. O sarut usor pe buze si o las usor pe spate. Ma urc peste ea si incep sa ii sarut gatul dar fata ma impinge si se da inapoi.
-Ce s-a intampla? O intreb uimit de reactia sa.
-Nu, nu e bine. Nu pot sa o fac, nu pot, mi-e frica ca ma voi trezi si toate astea vor fi doar un vis si ca tu vei disparea.
Ma apropii de ea iar cu fiecare pas cu care ma apropii de ea ea se da inapoi. Si uite asa pana o vad cazand si alerg sa o prind dar era prea tarziu. Ea deja cazuse in abisul intunecat. Ma ridic repede in sezut iar rozalia se trezeste speriata.
-Sasuke, ce s-a intampla? ma intreaba speriata.
O privesc si o strang in brate, ascunzadu-mi fata in gropita de la gatul sau. Aceasta imi mangaie usor parul si ma saruta dupa care ma saruta pe frunte si imi zice ca a fost doar un cosmar sa ne culcam iar. Ne lasam usor jos pe perna si fata se intoarce cu spatele la mine. O iau in brate si imi scufund fata in parul sau rozaliu ca florile de cires, urandu-i noapte buna si cazand in lumea viselor inchid ochii.


Sper ca v-a placut si va astept comentariile.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea - de Shadow. - 16-12-2009, 11:36 PM
RE: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea - de chucky - 16-06-2010, 03:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 3.847 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Bariera dintre noi si "ei". Prevented :D 1 2.471 08-10-2013, 08:56 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 4.913 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 19.218 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.564 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 19.659 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  [ Twilight ] - Un trandafir albastru robsten 8 6.207 06-03-2011, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 3.748 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 12.655 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubirea dintre un tigan si o romanca sweet 12 12.740 05-07-2010, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)