Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Disclamer:Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto(inafara de cele creata de mine, desigur), create de Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.


Bun... actiunea acestui fic se petrece in perioada Naruto-ului clasic, adica de mult cand ei sunt ninja, sa se stie. Mai mult in shippudden, dar ma rog. Sa incepem.


Capitolul 1 : Trecut si prezent


Sasuke : O noapte linistita se anunta in Konoha. Mandra luna se afla deja pe cer in timp ce slujitoarele ei, stelele dansau vesele pe langa ea. Padurea intunecata ce se intindea dincolo de poarta satului parea nesfarsita iar lumina zeitei cerului cadea in valuri printre crengile copacilor infloriti. Ma plimb prin padure, cu mainile in buzunar. Parul meu negru ca abanosul era mangaiat de vantul cald ce strabatea padurea in noptile de vara, ochii mei negri se pierdeau in abisul intunecat al padurii. Numele meu este Sasuke Uchiha. Sunt singurul mostenitor al clanului si ultimul supravietuitor. Familia mea a fost ucisa cand eu aveam sapte ani, de catre fratele meu mai mare Itachi. Atunci, in acea noapte am jurat ca o sa ma razbun iar acum un an, fratele meu a decedat in timpul luptei. Inca nu imi vine sa cred ca fratele meu drag, care odinioara ma ajuta la orice a putut face rau intregii noastre familii.
In timp ce imi continui plimbarea prin padure, pe o stanca, gasesc o fata. Parul ei roz si lung era desfacut si ravasit pe piatra aceea. Pielea alba a fetei era perturbata de cateva cateva rani pe piciorul stang si la maini. Ma indrept spre ea si observ ce deabia respira. Probabil din cauza ca a pierdut prea mult sange. O iau in brate si incep sa alerg cu ea spre casa mea. Fata parea de aceeasi varsta ca si mine. Nu avea mai mult de optusprezece ani.
Strazile prafuite si pustii ale satului erau slab luminate, dar nu prea imi pasa. Alergam pana am ajuns in fata casei mele. Am intrat inauntru si am urcat la etaj.
Pe rozalie am pus-o in camera de langa dormitorul meu. Acea camera avea tavanul albastru, la fel si peretii. Avea un pat cu asternuturi albastre si doua mici dulapioare. O fereastra de marime medie care avea vedere spre curtea din spate. O pun pe fata pe pat si ma duc in gradina de unde culeg niste ierburi cu care apoi fac o crema specifica clanului meu si ii dau rozaliei cu ea pe rani. O bangajez si o invelesc apoi ies din camera. Ma dezbrac si ma bag la un dus cald. Ma intreb cine este aceasta fata. Nu am mai vazut-o niciodata. Picaturile calde se izbeau de corpul meu curatandu-l si facandu-ma sa uit de toate si de toti. Ies de sub dus si ma sterg cu prosopul. Imi iau o pereche de boxeri negri si o pereche de pantaloni de trening dupa care sting lumina si ma culc, lasandu-ma prada viselor.



O noua zi isi facu aparitia in Konoha. Soarele a inlocuit-o pe sora lui, aruncandu-si razele ca si sulitele pe pamant. Inca de dimineata se anunta o zi calduroasa, in care cel mai bine e sa tragi draperiile si perdelele, in asa fel incat sa faci intuneric si sa stai la racoare. Ma ridic din pat si ma duc la baie unde imi fac toaleta. Dupa ies in baie si ma duc in dormitorul unde era rozalia. Aceasta era treaza si statea in sezut pe pat. Cand auzi usa, fata se uita la mine. Avea ochii verzi ca si smaraldele, ce straluceau in lumina soarelui. Parul sau de un roz bombon ii cadea pe umeri pana la fund iar corpul sau avea forme atragatoare. Se uita buimaca la mine in timp ce ma apropiam. M-am asezat pe pat langa ea si ea se dadea putin inapoi. Am prins-o de mana si am tras-o mai spre mine. Aceasta ma privea cu o pereche de ochi ca de catelus asa ca i-am dat drumul la mana sa nu o sperii. Ma prezint si ii spun rozaliei sa nu se teama, nu am sa ii fac nimic si e in siguranta. Fata se mai linistii si incepu sa se prezinte. Am aflat ca numele ei era Sakura Haruno si facea parte din legendarul clan Star Roses sau Trandafirii stea.
Fata radia de frumusete, probabil din cauza zambetului sau atragator. Ma intreba daca poate sa mearga pana in curte, iar eu i-am zis ca da. Se ridica incet din pat si o intreb daca pot sa ma alatur ei. Aceasta aproba din cap zambind, in timp ce am coborat scarile.
Curtea din spate era mare, nouazeci la suta era acoperita cu flori, in general trangafiri rosii. Iar in mijlocul lor era putina iarba, un copac mare inverzit si un leagan de lemn la umbra lui. Ma asez impreuna cu Sakura pe el iar fata se uita spre un trandafir rosu ca si sangele proaspat varsat. Am observat asta asa ca m-am ridicat si am cules acea floare si i-am dat-o fetei. Aceasta mi-am multumit iar cand a atins floarea, aceasta a primit pe fiecare petala cate o stea aurie. Deci asa se intampla cu trandafirii atinsi de un membru al clanului. Sincer, nu stiam prea multe despre clanul fetei. Am citit intr-o carte ca era un clan legendar, ce avea puteri uimitoare si poseda kekeghenkai-ul Red rose, Star night, Sad rose si Night flowers, care erau foarte renumite pentru tehnica lor fatala si pentru abilitatea de a copia orice tehnica nepermitand adversarului sa il copieze. Fata se uita la mine si zambi.
Afara incepea sa fie din ce in ce mai cald ceea ce ne facu sa intram in casa.Aici era racoare si bine asa ca ne-am asezat pe canapea si am inceput sa discutam pana seara cand ne-am hotarat se nu culcam fiind foarte tarziu.
Pe la trei dimineata cerul era foarte innorat. Picaturile reci de ploaie se izbeau cu putere de tot ce prindeau mai ales de geamul camerei mele. Aud usa deschizandu-se si ma intorc repede crezand ca este un ninja dar o vad pe rozalie. Aceasta purta un tricou de-al meu incat ii venea ca si o camasa.
-Te superi daca stau cu tine ? Nu prea imi place ploaia. Imi spuse fata in timp ce eu o priveam. Ii era oare frica de furtuna ? Si uite si raspunsul. Cand termina de zis, un traznet lovi undeva pamantul scotand un sunet asurzitor. Fata isi indrepta privirea spre geam speriata.
-Nu, nu ma supar. Dar sunt foarte obosit. Haide daca vrei si dormi. Fata dadu afirmativ din cap si se aseza pe pat, iar eu am invelit-o. S-a intors spre mine si ne priveam amandoi in ochi. Doamne, fata asta avea ceva special ce ma facea sa ma simt mai bine ca niciodata in preajma cuiva. Tunetele incepeau sa fie din ca in ce mai dese iar fata incepu sa tremure din ce in ce mai tare, facandu-ma sa o iau in brate. Aceasta se cuibari in bratele mele si adormi curand, pe mine lasandu-ma sa ma joc in parul ei moale. In scurt timp, si pe mine ma vizita mos Ene.



Sincer sper ca v-a placut si astept cat mai multe comentarii. Multumesc^^
Sunt prima!Deci sa incepem:
Ficul tau e super super frumos(pentru un inceput),actiunea nu e foarte grabita,am mai vazut mici greseli dar nu-i nimic.Pe mine ma intereseaza povestea.E originala...Ce sa mai spun!Bravo!:bv:Desi...as fi vrut sa fi doar un pic mai explicita.Adica despre ce au discutat(poate sa fii existat si un dialog),ce facea Sakra cand a inceput furtuna(inainte sa mearga la Sasuke) dar...lasa!Ma bucur ca ai creat un fic.Repede continuarea!!!
"slujitoarele ei, stelele(,) dansau"- dupa "stelele" trebuie neaparat virgula deoarece e in apozitie si trebuie izolat prin virgule de restul enuntului;
"Mandra luna se afla[...] Padurea intunecata ce se intindea dincolo de poarta satului parea [...] Ma plimb"- ai schimbat timpurile(mai intai prezent, pe urma trecut... si iar prezent.)
"Parul meu negru[...] ochii mei negri"- repetitia cuvantului "negru' in acest enunt este destul de deranjanta... putea sa inlocuiesti cu altceva.
"observ ce deabia"- ca;
"optusprezece ani"- optsprezece ani;
"O bangajez"- bandajez;
"Ma dezbrac si ma bag la un dus cald."- nu se poate... fraza complet banala si total lipsita de poeticitate ~x(... cum adica "ma bag la un dus" :-w?
"sa nu o sperii"- speri;
"se mai linistii"- linisti;
"trangafiri"- trandafiri;
"Aceasta mi-am multumit"- mi-a;
"Haide(,) daca vrei si dormi."- in loc de punct, ar fi fost mai bine semnul exclamarii pt ca este un indemn^^

*nu ai multe greseli, doar unele mici de tastare si cea cu schimbarea timpurilor... in schimb, iti lipsesc foarte mult virgule(nu le-am mai scris... decat una sau 2)
*ideea, in afara faptului ca e cu peronaje din Naruto, e originala si asta m-a suprins placut:-) ar fi fost mai interesant sa o descri mai amanuntit pe Sakura(felul in care mergea, zambea, vorbea... gesturile ei pt a da impresia ca Sasuke chiar era interesat de ea, observand toate aceste detalii) si chiar discutia lor. E cu adevarat bine pentru primul capitol, insa intotdeauna se poate mai bine(always:-") ... iar la sfarsit, cand a luat-o in brate aproape topaiam prin camera=)) (sooooo sweet:X) acum sper la o relatie intre aceste doua personaje in ficul tau^_____^

spor la scris si mult succes in continuare cu acest fic^^(deja ai oficial o fana si o cititoare:victorie:
Multumesc mult pentru comentarii si sper sa va placa si acest capitol^^


Capitolul 2: O ora nesfarsita

Sasuke : Dimineata sosi repede in Konoha. Ma trezesc somnoros si o privesc pe fata ce dormea linistita in bratele mele. Respiratia ei calda imi mangaia umarul, iar mana ei era in jurul taliei mele. Zambesc si privesc geamul. Picaturile de ploate inca nu s-au oprit, cazand cu putere pe trandafirii din curtea mea si spalandule petalele rosii. Rozalia incepu sa se miste in bratele mele, ajungand sa aiba nasul in drept cu al meu. Cand deschise ochii imi intalni privirea. Ochii mei negri ii patrundeau pe ai sai in timp ce inca o tineam in drate. Fata ma privea bucuroasa.
Afara inca ploua cu putere, era putin spus furtuna, uragan era un cuvant mult mai potrivit. Un tunet strabatecamera mea iar la auzul sau, fata ma strange in brate de frica. Se baga la loc, unde statea dimineata, cu capul in apropierea umarului meu. Apoi, dintr-o data, isi puse capul pe pieptul meu, ascultandu-mi inima cum bate. Imi bag mana in parul ei moale si pufos si imi scufund nasul in acele fire de par rozalii. Si uite asa stam o ora, care parea infinita sau mai bine spus nesfarsita, in care timpul sta pe loc pana ne hotaram sa ne ridicam din pat, mergem in bucatarie si pregatim ceva de mancare. Dupa ce ne asezam la masa, o rog pe Sakura sa imi spuna ceva din trecutu ei.
-Pai sa vedem ce ti-as putea spune. Sunt fica lui Rao si Marsis Haruno, conducatorii clanului Star Roses, am optusprezece ani, iar cand aveam zece ani, mama mea, Marsis, a fost ucisa de unul din membri Akatsuki, Sasori. Atunci am jurat ca ma voi razbuna si cand mai gasit in padure, era dupa o lupta cu el.
-Stiu ce vrei sa zici. Cand aveam sase ani, tot clanul meu a fost ucis de fratele meu. Mama... cand am vazut-o pe intinsa pe jos fara viata, plina de sange si cu ochii inchisi, am crezut ca lumea dispare, pamantul imi fuge de sub picioare si ca toata dragostea cu care am fost inconjurat pana atunci, dispare.
Mana catifelata si calda a rozaliei imi mangaia incet obrazul. Ochii sai ca doua smaralde se oglindeau in ai mei. Parul sau roz ca si o capsuna proaspata care inca nu a ajuns la rosu ii cadea pe umeri pana la sezut. I-am zambit usor si m-am apropiat usor de ea, pana ne-am unit buzele intr-un sarut tandru si dulce. Limba mea se strecura in gura ei in timp ce mana mea o prindea pe fata de barbie. Limbile noastre se mangaiau, jucau si muscau din cand in cand. Imi despart usor buzele de ale sale si o privesc. Privirea ei imi dadea fiori pe sire, ochii sai verzi sclipeau ca si stelele dintr-o noapte senina, in care cerul nu are nici un nor. Buzele sale catifelate si moi erau asezate intr-un zambet. Faptura aceasta cu fata gingasa din fata mea ma facea sa inebunesc cu fiecare secunda. Simteam ca mi se intinde covorul rosu sa urc pana la soare si sa il ating fara sa patesc nimic.
Formele sale apetisante se evidentiau foarte usor prin tricoul albastru cu semnul clanului meu pe spate. Tunetele se faceau mai auzite acum, iar in momentul urmator, Sakura era la mine in brate. Se uita rusinata la mine, in timp ce eu ii prindeam talia cu mainile, formand niste stransori puternice. Fata isi pune capul pe umarul meu, iar parul acela lung si rozaliu imi acoperi spatele, provocandu-mi furnicaturi usoare.
O iau in drate si o duc pe canapea, unde o asez si pornesc televizorul. Rozalia se pune in sezut iar eu ma intind si ma pun cu capul la ea in poala, lasand-o sa imi mangaie scalpul. Am pus la o comedie si am dat sonorul tare, pentru ca fata sa nu mai auda chiar asa tunetele. Am ras amandoi de tampeniile facute de Max si Joe, cei doi actori principali.
La sfarsitul filmului ma ridic si o vad pe fata ca dormea linistita. Am zambit si am luat-o in brate, urcand cu ea sus si lasand-o pe patul meu. Simt cateva furnicaturi in pantaloni si zambesc. Fata asta stia sa ma urce pe culmile extazului cu simpla ei prezenta in incapere. Visam la clipe interzise cu fata, ganduri la care nu a mai reusit nici o fata sa ma duca la asemenea momente.
Ies din camera si am duc la baie unde ma dezbrac si ma bag sub dus. Apa firbinte se lovea de trupul meu, curatandu-l si lasand in urma un miros placut, a scortisoara. Imi trec mana prin parul ud dupa care ies de sub dus. Sterg cu mana oglinda aburita si ma privesc. Picaturi de apa se prelingeau pe fata, apoi pe umeri, bust si la sfarsit careau pe podeaua usa. Imi sterg chipul cu un prosop si imi iau o pereche de boxeri si o pereche de pantaloni de trening. Ma duc in camera si o vad pe rozalie, ca dormea cu fata spre locul unde am dormit eu aseara. Ma bag in pat si o iau din nou in brate, sarutand-o usor pe frunte. Apoi, ma las purtat de mos Ene in lumea minunata a viselor unde grijile nu exista.
Ma trezesc pe o plaja intinsa, acoperita cu un strat fin de nisip cald infierbantat de razele arzatoare ale soarelui. In apropiere o vad pe Sakura, ca sta si se uita la apusul soarelui. Ma asez langa ea si ma uit la ea. Fata isi indreapta privirea spre mine si imi zambeste. O sarut usor pe buze si o las usor pe spate. Ma urc peste ea si incep sa ii sarut gatul dar fata ma impinge si se da inapoi.
-Ce s-a intampla? O intreb uimit de reactia sa.
-Nu, nu e bine. Nu pot sa o fac, nu pot, mi-e frica ca ma voi trezi si toate astea vor fi doar un vis si ca tu vei disparea.
Ma apropii de ea iar cu fiecare pas cu care ma apropii de ea ea se da inapoi. Si uite asa pana o vad cazand si alerg sa o prind dar era prea tarziu. Ea deja cazuse in abisul intunecat. Ma ridic repede in sezut iar rozalia se trezeste speriata.
-Sasuke, ce s-a intampla? ma intreaba speriata.
O privesc si o strang in brate, ascunzadu-mi fata in gropita de la gatul sau. Aceasta imi mangaie usor parul si ma saruta dupa care ma saruta pe frunte si imi zice ca a fost doar un cosmar sa ne culcam iar. Ne lasam usor jos pe perna si fata se intoarce cu spatele la mine. O iau in brate si imi scufund fata in parul sau rozaliu ca florile de cires, urandu-i noapte buna si cazand in lumea viselor inchid ochii.


Sper ca v-a placut si va astept comentariile.
" Mandra luna se afla deja pe cer in timp ce slujitoarele ei, stelele, [ iti place sa mananci virgule ] dansau vesele pe langa ea. " - so, exact cum a spus si Axxa.No.Way, virgula este necesara dupa stelele, pentru ca este apozitie, dar cred ca iti era foame. don't worry si mie mi se intamplat sa mananc virgule fara sa vreau. probabil ca te'ai grabit si de aia nu le'ai mai pus.
Cum zicea si profa mea de romana, cand incepi cu un timp o fraza, un text, etc, termina cu acel timp, nu incepe cu alte o suta de timpuri pentru ca nu e bine sa amesteci bietele timpuri verbale.
Ai avut cate greselute de tastare, dar banuiesc ca ti'au scapat atunci cand ai corectat. Se intampla, asa ca sfatul meu e sa rogi si pe altcineva sa corecteze dupa ce faci tu asta, pentru ca stii cum e vorba : Doua perechi de ochi sunt mai bune decat una.
Ai omis la virgule incat si eu am inceput sa ma pierd printre fraze, but don't worry, asta se poate remedia cand corectezi ficul. ai grija la formularea frazelor, pentru ca nici mie nu mi'a placut : " Ma dezbrac si ma bag la un dus cald " pentr ca suna banal.
Ideea ficului sa stii ca este buna si imi place mult de tot. Tu chiar ai imaginatie si imi place felul tau de a scrie.
Daca te'a deranjat postul meu, spune'mi si il sterg. No problem din partea mea ^^
Ja ne si gambatte la capitolul urmator !

Edit : asa...pentru ca am postat dupa tine fara sa imi dau seama, sa iti spun greselile :

picaturile de plouate - picaturile de ploaie sau picaturile ploii :)) cum vrei tu...una din astea doua.
spalandule - spalandu-le of...ortogramele astea XD
mei negri - ochii mei negri.... banuiesc ca asta ai vrut sa zici
drate - brate
strabatecamera - strabate camera
fica - fiica sau cel putin eu asa stiam ca se scrie
optusprezece - optsprezece firar sa fie el de numar....
mai gasit - m-ai gasit.... m- este pronume...
ai reperat cuvantul dispare in aceeasi fraza si nu suna bine. incearca sa'l inlocuiesti cu altceva.
sire - sira spinarii sau ce ? banuiesc ca asta era...
cum sa fie asezate buzele ? :)) reformuleaza pentru ca nu suna bine
drate - brate
ai repetat fata in aceeasi fraza...puteai inlocui cu Sakura sau cu altceva
firbinte - fierbinte
careau - cadeau
usa - uda
Ma asez langa ea si ma uit la ea - Ma asez langa fata si ma uit la ea sau Ma asez langa ea si incep sa o privesc.
ai repetat cuvantul usor in aceeasi fraze...puteai sa spui lent in loc de usor - O sarut usor pe buze si o las lent pe spate....suna mai bine right ?
Ma apropii de ea iar cu fiecare pas cu care ma apropii de ea ea se da inapoi. - Ma apropii de ea, iar cu fiecare pas pe care il fac, fata se indeparteaza de mine.
ma saruta repetat in aceeasi fraza...

So....lipsesc virgule :)) sunt necesare ca sa nu se chinuie cel care citeste ficul sa le puna el in locul tau ca sa poate lectura ca lumea.
Daca te'a deranjat postul meu...pm si il sterg.
ja ne si gambatte >:D<
M-am gandit sa trec pentru o vizita din nou^____^
se pare ca Miyuki mi-a luat-o inainte si a spus toate greselile(in afara de una... macar mi-a ramas si mie o repetitie:)) )
"Fata asta stia [...] Visam la clipe interzise cu fata, ganduri la care nu a mai reusit nici o fata sa ma duca la asemenea momente."- cred ca in loc de "la" suna mai bine "in"... dar nu prea conteaza asta^^... insa repetitia cu "fata" este destul de deranjanta :(
"de nisip cald (,) infierbantat"- ai papat o virgulita:-w (de fapt sunt mai multe...)
*Scrii frumos, dar uneori ai tendinta de a te repeta, asa ca incearca sa inlocuiesti cu sinonime sau metafore... mananci cam multe virgule(asa cum spunea si Miyuki), iar pentru a evita asta, ai putea incerca sa citesti cu intonatie tot ceea ce scri si sa pui virgulele acolo unde faci pauze. Ai unele enunturi cam banale(foarte putine) si ar fi dragut sa pui mai mult accent pe sentimentele trezite personajelor de lucrurile pe care le contempla(obiecte, fenomene ale naturii[parca ploua in capitolul asta=))], gesturi, cuvinte) si nu prea ai dialog, iar acesta atrage foarte mult cititorul. In rest, e cu adevarat bine pentru inceput si te felicit ca pui capitolele(care sunt lungi:x) la intervale scurte de timp(esti un exemplu pentru multi cand vine vorba de postat... mai ales pentru intarziata de mine:-")
spor la scris si multa inspiratie^^
Citat:Sasuke :Nu se incepe niciodata asa: Sasuke: .... si incepi sa povestesti

Citat:Dimineata sosi repede in Konoha. Ma trezesc somnoros si o privesc pe fata ce dormea
E o salata de verbe aici. Ori incepi la trecut ori faci la prezent


Citat: Respiratia ei calda imi mangaia umarul, iar mana ei era in jurul taliei mele.
se subantelge ca a ei, ca doar ea statea in pat cu el, nu alta tanti.


Citat:Zambesc si privesc geamul.
deja priveste geamul ? Unde e descrierea ?


Citat:Picaturile de ploate inca nu s-au oprit
ploaia nu s-a oprit, nu picaturile

Citat:fara virgula aici, cazand cu putere pe trandafirii din curtea mea si spalandule spalandu-le[/b] invata sa scrii corect gramatical.

Citat: Rozalia incepu sa se miste in bratele mele
Nu inteleg o chestie, deci el privea pe geam cum ploua si mai si vedea trandafirii aia nenorociti cum erau plouati si pe deasupra o tinea si pe sakura in brate ? cum vine frate asta ?


Citat:,fara virgula aia >.<

Citat:ajungand sa aiba nasul in drept cu al meunasul indreptat spre al meu poate vrei sa spui

Citat: Ochii mei negri ii patrundeau pe ai sai in timp ce inca o tineam in dratebrate

Citat: Un tunet strabatecamera strabatu camera mea virgula iar la auzul sau,fara virgula aici fata ma strangestrangea

Citat:Se baga la loc,fara virgula unde statea dimineata, cu capul in apropierea umarului meu. Apoi, dintr-o data,fara virgula isi puse capul pe pieptul meu, fara virgula ascultandu-mi inima cum bate.


Citat:infinita sau mai bine spus nesfarsita, - sau mai bine spus sunt sinonime in care timpul sta pe loc pana ne hotaram sa ne ridicam din pat, mergem in bucatarie si pregatim ceva de mancare.
Citat:Dupa ce ne asezam la masa,fara virgula aia acolo si ce naiba la ce timpuri lucrezi frate

Citat:-Pai sa vedem ce ti-as putea spune. Sunt fica fiica lui Rao si Marsis Haruno, conducatorii clanului Star Roses numai bun numele de filmul star wars , am optusprezece poti scrie si in cifre daca nu stiai asta, uite o stii acum. Se scrie si cu cifre ca nu loveste nimerni nu ciocanu in cap ani, iar cand aveam zece ani,fara virgula mama mea, Marsisfara virgula , a fost ucisa de unul din membri membrii Akatsuki, Sasori. Atunci am jurat ca ma voi razbuna si cand mai gasit in padure, FARA VIRGULA aia blestemata era dupa o lupta cu el.


Citat:-Stiu ce vrei sa zici. Cand aveam sase ani,fara virgula tot clanul meu a fost ucis de fratele meu. Mama... cand am vazut-o pe intinsa pe jos fara viata, plina de sange si cu ochii inchisi, fara virgula


Stii nu am mai continuat ca si asa ma durea capu si nici chef nu am sa-ti corectez tie ficul fara o idee originala care ma seaca. Stii care e faza, ca tu nu pui calumea virgulele alea si nici nu stii ce e aia descriere ca sari peste ea cum sare calul in arena. Nu e numai prima data cand vad ca ai pus o vorgula total alandala pentru ca asa este, nu le pui calumea deloc. Pui o mie de virgule fara sens si nici nu le pui calumea si unde trebguie mai bine nu le mai pui, sincer. Alta chestie pe care vreau sa o remarc este faptul ca ai o salata de verbe prost asezaste iar actiunea care se deruleaza in continuu nu o desfasori calumea in naratiune.
Nu stiu ce mai exact sa-ti zic caci ai o mare problema la verbe, virgule iar descrierea e total paralela cu ficul. daca tu crezi ca descriere inseamna doua trei lulele n-ai decat, dar aia la fikul asta nu e descriere. Mai lucreaza, iar in ultimul rand ca vreau sa inchei este faptul ca ideea este cum sa-ti spun nu e idee aia, pur si simplu este o idee cum sa-ti zic sa nu para dur, prea telenovela, sincer.



[edit by me] - ai vrut comentarii
Imi pare rau pentru perioada asta in care nu am postat dar nu stiu ce s-a intamplat cu contul meu cel vechi ca nu-l mai pot accesa  Anyway, am ajuns cu nextul ;;).

O poveste interzisa

Razele calde ale soarelui imi mangaie pleoapele, facandu-ma sa ma trezesc. Langa mine, rozalia statea statea si se uita la mine, cu o sclipire in ochi mai deosebita. Mana ei catifelata se juca in parul meu facandu-l sa se ravaseasca. Ochii mei negri o priveau cu uimire si putin regret pentru visul pe care il avusem noaptea trecuta. Rozalia ma saruta pe obraz si se ridica din pat, indreptandu-se spre baie. Ma ridic si eu si ma duc la geam. Pe cerul senin, zburau tot felul de pasarele. Iarba era ascunsa de mii de floricele colorate si parfumate. Nu apuc sa analizez toate aceste detalii pe langa care trecem zi cu zi fara sa le observam pentru ca rozalia iese din baie. Fata poarta o pereche de colanti scruti, negri, o fusta roz si un maieu roz inchis. Parul ei lung este prins intr-o coada impletita. Ma duc si eu la baie. Intru in incaperea mare si dau drumul la dus. Picaturile calde de apa se lovesc repede de corpul meu, facansu-l sa se improspateze. Opresc apa si imi sterg corpul cu un prosop dupa care imi iau o pereche de pantaloni scurti albi si un tricou albastru cu semnul Uchiha pe spate.

In biroul lui Tsunade, hokage-ul satului este mare zarva. Blonda face scandal de ce nu am adus-o pe rozalie la ea cand am gasit-o.
-Lady Tsunade, am avut singur grija de ea asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Nu a patit nimic si nici nu va pati cat timp este cu mine.
Sakura iese afara rugata fiind de blonda care doreste sa avem o discutie in particular.
-Sasuke, stiu ca ai avut o intentie buna dar gandestete ce poate face fata asta. Are puteri foarte mari care ar putea ucide pe oricine. Nu ai acces la aceste informatii dar am sa iti spun o poveste care sper sa te faca sa intelegi.
Ma asez pe scaun si astept.
-Sasuke, ce iti voi spune acum nu trebuie sa paraseasca aceasta camera. Demult, inainte ca vulpea cu noua cozi sa distruga satul, in satul ierbii se nastea Sakura. In acea seara, un lup cu doua cozi si cu semiluna in frunte a atacat acolo. Din intamplare eram acolo impreuna cu Shizune. A trebuit sa facem cu Sakura exact cum a facut si la patrulea hokage cu Naruto. In acea seara, Sakura a primit puterea lui Eres, acel lup. Tatal ei, Rao, a hotarat sa nu ii spuna Sakurei pentru ca, daca va afla, nu va trebui sa fie supusa unor antrenamente chinuitoare chiar si pentru mine. Dar cand Marsis a murit, tatal ei i-a povestit fetei despre ce se afla in ea. De atunci Sakura se antreneaza. Cand o sa ai ocazia, sa te uiti sa vezi ce semn are Sakura langa gat in spate. Semiluna vine de la cea pe care o avea lupul in frunte iar steaua vine de la stelele ce la au fiecare din clan. Sasuke, daca cineva o ataca pe Sakura cat timp este la noi, satul va avea de suferit. Trandafirii stea au atata putere, incat ar distruge satul doar doi. Daca tatal fetei afla ca i s-a intamplat ceva, vom avea toti de suferit. De cand mama ei a murit, Rao are grija de ea ca ochii din cap, dar se parea ca in seara cand ai gasit-o in padure a plecat fara sa ii spuna. Tatal Sakurei e afara si asteapta sa o ia pe Sakura acasa.
-Dar nu poate sa o ia acasa... insa nu am apucat sa termin caci pe usa intra un barbat inalt, cu parul scurt, saten. Ochii verzi ca ai rozaliei ma priveau apoi se intoarse catre Tsunade. Aceasta o chema pe Sakura inauntru. Fata intra in incapere si veni langa mine. O iau de mana si o tin strans pentru ca nu vroiam sa o las sa plece.
-Sakura, te vei intoarce acasa cu tatal tau. Drum bun ! zice Tsunade intorcandu-se.
-Ce ? Dar nu pot sa plec. Nu vreau sa plec ! zise rozalia mergand in spatele meu si impreunandu-si mainile pe langa abdomenul meu. Tatal ei ii spune ca trebuie sa plece asa ca sa nu mai zaboveasca. Rozalia lasa capul in jos dar veni in fata mea si ma saruta lung pe buze. Linba mea se strecura in lacasul sau umed mangaind-o pe a sa. Rozalia pleca cu tatal sau iar eu la casa mea.

Stau in gradina si privesc luna. Parca in ea se oglindea imaginea vesela a fetei. Deja imi era dor de ea. De ce a trebuit sa plece ? De ce nu putea ramene langa mine ? Imi amintesc ce imi zise rozalia cu o seara inainte

Flashback
-Sasuke, daca eu vreodata voi pleca, trebuie doar sa te uiti la luna si sa canti, asa voi fi mereu langa tine cand vei avea nevoie.
End flashback

Staring out at the rain with a heavy heart
It's the end of the world in my mind
Then your voice pulls me back like a wake up call
I've been looking for the answer
Somewhere
I couldn't see that it was right there
But now I know what I didn't know

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

It's alright, I survived, I'm alive again
Cuz of you, made it through every storm
What is life, what's the use if you're killed inside
I'm so glad I found an angel
Someone
Who was there when all my hopes fell
I wanna fly, looking in your eyes

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl[You live]
My world[my world] has twice as many stars in the sky
Because you live, I live

Because you live there's a reason why
I carry on when I lose the fight
I want to give what you've given me always

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world[my world] has twice as many stars in the sky

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl [Cuz you live]
My world [my world] has everything I need to survive
Because you live... I live I lïve...

Sper ca rozalia sa fi auzit melodia…

Melodia cantata de Sasuke : http://www.youtube.com/watch?v=Hs0HELcUYUY
Scuze de intarziere insa s-a exrimat si la mine criza la idei pentru ficul acesta. Am venit insa cu nextu si sper sa va placa...:)

Inapoi langa mine


A trecut deja un an de cand am vazut-o ultima data. De atunci, ma gandesc neincetat la ea. Si in misiuni si in orice activitate a mea sau noapte o visez. Acel putin timp pe care l-am petrecut impreuna imi intrase in suflet, in adancul inimi si parca nu vroia sa iasa nici cum. Ultimul sau sarut imi ramase imprimat pe buze iar mirosul ei de trandafir proaspat inflorit imi invada si acum simturile. Trandafirii din gradina mea nu se comparau cu floarea mea roz.
Cerul este luminat doar de regina luna si ficele sale se joaca vesele pe langa ea. Razele zeitei noptii cad ca si un strop de apa proaspata pe intregul pamant. Stau intins pe iarba moale si catifelata intre trandafirii din gradina mea. Imi place sa stau aici mai ales ca imi amintesc de singura persoana pe care o iubesc si care inca mai traieste. Pe bolta cereasca acum intunecata apare o stea care se face remarcata prin viteza cu care ea cade in departare. O stea cazatoare! Imi spun in gand si imi pun o dorinta. "Vreau sa o revad pe Sakura!". Deschid ochii si vad, pe un trandafir roz, stele. Ma apropi si il ating, luandu-l in mana. Stelele erau asezate una pe fiecare petala, ceva ce, numai cineva din clanul Star rose poate sa faca. Doar daca...
-Sasuke! aud o voce melodioasa si bucuroasa. Ma intorc si o vad pe Sakura cum sta sprijinita de ciresul din gradina. Parul lung si roz, prins intr-o coada sus ii cade drept pana la talie. Ochii verzi emana bucurie si imaginea luni care se oblindeste in ei. Buzele sale rosii formeaza un zambet atragator. Purta un tricou roz mai mult ca un hanorac fara maneci cu fermuar, o fusta alba si scurta sub care niste colanti negri scurti. O pereche de sandale tip ninja ii acopera gambele frumoase si bine conturate. Se apropie de mine cu pasi marunti in timp ce ochii ei precul doua smaralde vii varsa lacrimi de bucurie la fel ca si mine. Cand ajungem fata in fata ne oprim. O iau in brate, strangand-o tare in timp ce mainile ei se incolacesc pe langa gatul meu, buzele noastre formand un sarut nevinovat si plin de iubire. Fruntile ne erau lipite iar ochii inchisi. Pe cer, luna veghea asupra noastra, zambind ca ne-am regasit in sfarsit...

Ma trezesc urmatoare zi dimineata. Stau in patul meu, incercand sa imi clarific privirea care, din cauza somnului este neclara. Cand devine clara ca si o picatura de roua intr-o dimineata racoroasa de vara, o vad pe rozalie cum dormea linistita cu capul pe pieptul meu. Purta unul din tricourile mele ca nu isi adusese haine cu ea. Eu purtam doar o pereche de pantaloni de trening comozi. Ma ridic incet, punand in locul meu o perna. Ii las pe perna o scrisoare peste care un trandafir roz. Ma duc in bucatarie si incep sa pregatesc masa. Ma bucur asa de mult ca Sakura e din nou aici si de data asta poate veni oricine ca nu o mai las sa plece. In cateva clipe, pe usa intra fata intinzandu-se. Ma duc la ea si o sarut scurt pe buze invitand-o in bratele mele. In urmatoarea clipa, capul ei se sprijineste de umarul meu iar sanii ei mari si frumosi sunt presati de pieptul meu tare. O mangai usor pe spate, simtind cum corpul ii vibreaza. O privesc si ochii ei asemenea unui fir de iarba ma priveau putin tristi. Vreau sa o intreb ce s-a intamplat insa aceasta ma strange mai tare in brate lasand lacrimile sa iasa la iveala. Inchid ochii sprijinindu-mi capul de a ei si continui sa o mangai spunandu-i vorbe de alint incercat sa o fac sa se linisteasca. Intr-un final, ne-am asezat pe scaunul din spatele meu si am incercat sa ii patrund in minte punandu-i intrebari de cele intamplate sperand ca ea imi va raspunde si va lasa tristetea si amintirea deoparte, destanduindu-se in intregime mie ca astfel sa pot sa o ajut cum pot sau cel putin sa incerc daca nu macar sa o consolez cum pot eu si sper sa reusesc. Tace putin apoi incepe sa imi povesteasca ce s-a intamplat in timpul in care noi am fost despartiti din cauza tatalui sau si a lui Tsunade.
-Dupa ce am ajuns, tata a zis ca trebuie sa ma casatoresc cu unul din clanul nostru si sa devin conducatoare. I-am spus ca eu pe tine te iubesc si ca cu tine vreau sa fiu insa mi-a spus ca asta nu se va intampla decat peste cadavrul sau. A planificat nunta cu Mishe ca asa il cheama pe ala si trebuia sa ma casatoresc cu el insa pur si simplu nu pot, Sasuke! Eu pe tine te iubesc. Azi trebuia sa ma casatoresc cu el si probabil acum tata ma cauta insa nu pot, Sasuke! imi spuse incepund din nou sa planga.
Nu pot sa cred ca tatal sau o obliga sa se casatoreasca cu unu mai ales ca el nu vroia. Dar, daca a fugit sigur va veni sa o caute aici prima data asa ca trebuie sa plecam pana nu e prea tarziu si sa o ia inapoi departe de mine. O privesc cu subinteles si aceasta aproba din cap ridicandu-se si mergand amandoi sa ne imbracam. Cand fu gata, am iesit incercand sa nu ne vada nimeni si am folosit jutsu-ul de teleportare pentru a ajunge la o cabana sus, nu prea departe de Konoha insa pe munte de care nu stia nimeni si datorita justu-ului pus, nimeni nu putea sa o vada sau macar sa isi dea seama ca e ceva chakra aici.
-Nu trebuie sa faci asta pentru mine, Sasuke! Serios. imi spuse intorcandu-se spre mine.
-Nu fac asta pentru ca mi-o ceri tu ci pentru ca asa vreau eu. Nu pot permite sa fi iar despartita de mine... ii spun serios in timp ce deschid usa de la cabana.
Inauntru, era un pat intr-un colt, o usa care ducea la baie. Pe peretele visa-vis de pat se afla un semineu de piatra iar in fata lui, o blana alba de urs. O masuta si patru scaune in fata geamului asezat pe un perete cu usa de la intrare. In fata casei se afla un parau cu apa cristalina care curgea lin spre sud prin tunelul de copaci ce umbreau jumatate din partea de mal. O privesc pe rozalie si aceasca se uita la mine cu o anumita dorinta in ochi. Poate ca, in noaptea asta, o sa ni se indeplineasca amandurora dorintele...


Astept comentarii si sper sa pun repede continuarea de data asta:-":D
Bun, am adus continuare. I hope you like it!

Nimeni, niciodata nu ne va mai desparti

Cand am vrut sa o sarut pe rozalie, pe micul ecran de langa masa aparu imaginea lui Tsunade. Se pare ca, avea un anunt important de facut asa ca si eu si fata am ascultat.
,,Catre toti ninja si oamenii de rand. Mostenitoarea clanului Star Rose a disparut. Credem ca este impreuna cu Sasuke Uchiha asa ca, orice informatie utila la adrese celor doi ne va fi de folos. Va rugam daca ii vedeti sau stiti unde se ascund sa contactati cat mai repede conducerea satului dumneavoastra. Multumim!'' Apoi se stinse la loc. Asa deci, ne cauta. Insa, daca toti ninja sunt pe urmele noastre, o sa caute si in padure si asta inseamna ca probabil o sa ne gaseasca. Asta nu e bine. Trebuia sa plecam si de aici insa unde? Hai Sasuke, gandeste! M-am uitat la rozalie si aceasta deja tremura. Avea privirea plecata in jos. Am luat-o in brate si am strans-o tare incercand sa o calmez. Nu voi permite nimanui sa ma desparta din nou de ea. Nimanui! Am luat din dulap doua pelerini negre si i-am dat una ei. Isi lasa parul lung sub material si isi pune gluga pe cap la fel ca si mine. Am iesit din cabana si, spre norocul nostru era deja amurgul. Cerul avea culori tipatoare de rosu, galben si mov, rareori vedeai cate o pata albastra. Am inceput sa mergem prin padure, in speranta ca nu ne vom intalni cu nimeni care sa ne recunoasca si sa ne dea de gol.

Pe la miezul noptii am ajuns la o manastire. Zidurile vechi din piatra aveau o intrare mica de lemn iar dincolo era biserica. Am batut la usa si in prag aparu un batran. Purta haine preotesti mai mult ca si un calugar. In mana avea o lumanare aprinsa. I-am cerut sa ne gazduiasca in casa domnului pentru putin timp si cum avea sufletul milos ne-a lasat sa ne adapostim. Afara, luna nu se vedea din cauza norilor negri care isi varsau lacrimile asupra pamantului inghetat. Ne pofti in curtea biserici. Pe jos, era iarba moale iar alocuri mici floricele albastre care dansau sub picaturile de apa.
-I-a spuneti fii mei, ce s-a intamplat cu voi pe aici intr-o asemenea noapte? ne intreba imediat ce ne-am asezat la caldura intr-o incapere unde erau o masa si cateva scaune pe langa ea. Am inceput sa ii povestesc ce s-e intamplase pana acum in timp ce o tineam de mana pe Sakura.
-Nimeni nu va poate obliga sa faceti asa ceva. Insa eu nu pot sa fac nimic inafara de... mai spuse si am sarit amandoi pe el sa ne spuna ce. Nimic inafara de a va uni destinele. Atunci nimeni si nimic nu va va mai desparti vreodata. ne spuse si am privito pe rozalie. Aceasca se uita la mine cu ochii sai de smarald si aproba din cap.
-Atunci fao! i-am spus si acesta se uita mirat la mine insa accepta.

Acum Sakura era a mea in fata lui Dumnezeu. Eram sot si sotie iar asta nu voi permite nicicui sa o schimbe. Preotul ne deschise o usa si ne spuse ca putem sa dormim acolo cat a mai ramas din noapte. I-am multumit amandoi si am intrat in incapere, inchizand usa in urma noastra. Camera nu era nu stiu ce insa la prima vedere era confortabila. Continea un geam acoperit cu o perdea alba, un pat de doua persoane cu asternuturi albe ca omatul iar singura sursa de lumina era lumanarea aprinsa de pe noptiera. Rozalia ma privea zambind. Cred ca si ea era la fel de bucuroasa ca si mine. Am luat-o in brate, unindu-mi buzele cu ale sale intr-un sarut dulce si delicios. Am intins-o pe suprafata moale si eu peste ea, dandu-i jos hainele pe care le purta, ea facand acelasi lucru pentru mine. Am inceput sa ii sarut gatul putin rece, lasand ca amprenta o muscatura. Cand dintii mei eu intrat in pielea sa, gemu de durere si mici picaturi de sange se scursesera pe el in jos. Am coborat in jos spre sani, luandu-i un sfarc in gura si sugand lacom din el, fata gemand de placere. M-am uitat la ea si aceasta ma privi, iar cu subanteles dadu afirmativ din cap semn ca era gata. O patrund usor, in timp ce buzele mele erau pe ale ei, incercand sa diminueze strigatul de durere de la prima patrundere. Mici picaturi de sange se scurgeau pe coapsa fetei, imprimandu-se pe cearsaful alb de sub noi. Doua lacrimi cristaline s-au prelins pe obrajii sai. Am prins-o de sold tinand-o pe loc in timp ce eu ma miscam in interiorul ei. Barbatia mea intra in interiorul sau, mangaind-o si provocandu-i placere. Aceasta placere pentru amandoi se termina dupa o ora cand am incetat caci se vedea pe fata ca, inca o durea destul de tare.
Stateam asezat langa ea, intins pe spate, cu capul Sakurei pe pieptul meu si cu mana sa mangaindu-ma usor pe abdomen. Mana mea se misca incet pe spatele ei. Veni si mai spre mine si ma stranse in brate, scotand in oftat. Sani sai erau presati de pieptul meu caci acum eram intors catre ea.
-Sasuke, daca ne vor gasi? ma intreaba uitandu-se in ochii mei de carbune.
-Nu ne vor desparti. Esti sotia mea in fata lui Dumnezeu, iubirea mea si asta - ii arat pata de sange de pe cearsaf- arata ca esti femeia mea. Nimeni nu o sa ne mai desparta niciodata iar daca cineva va incerca sa te ia de langa mine cu forta o sa ma ocup personal de el fie ca e Tsunade, tatal tau sau oricine altcineva de pe lumea asta.
Imi zambi si se aseza cum era inainte, adormind. Acum era a mea si nu aveam de gand sa o impart cu nimeni...


Astept comentarii si pun nextu repede daca am[cred] oricum incerc sa il pun daca am timp.
Pagini: 1 2