Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea trece peste orice

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Avand in vedere ca aproape toti membri Animezup sunt fani Sasusaku m-am decis sa scriu un fic despre acest subiect. De data aceasta sper sa nu il mai opresc. Am sa va dau cateva detalii despre fic:
-va fi scris la persoana intai
-este despre obstacolele peste care trec Sasuke si Sakura
-prima parte a primului capitol va fi la prezent
Stiu ca mai am un fic impreuna cu sys dar am sa il continui si pe acela. Sper sa va placa si va rog daca aveti nemultumiri in legatura cu ficul sa mi le spuneti.
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.


Capitolul 1



Salut! Numesc Sakura Haruno. Sunt o fata care acum trei zile a implinit nouasprezece ani. Am parul lung si roz ca florile de cires abia inflorite, ochii verzi ca cele mai stralucitoare smaralde si pielea alba ca zapada ce se asterne pe pamantul rece iarna. La optusprezece ani mi-am lansat prima colectie de haine. A fost un succes total. Fustele, tricourile si rochiile erau viu colorate. Acest lucru dovedea ca eu sunt o persoana plina de viata. Dar povestea mea era una trista. La varsta de treisprezece ani parintii mei au murit intr-un accident de masina iar de atunci am fost crescuta de bunica mea Maya. Ea este o femeie in varsta cu parul scurt si roz, cu ochi albastri ca marea si o privire blanda care iti incalzeste inima. Ea mi-a oferit un acoperis deasupra capului, o mancare calda si multa afectiune cand aveam nevoie cel mai mult de ea. Dar acum am pornit singura pe drumul vietii.
Locuiesc intr-un apartament de lux din centrul orasului Konoha. Acesta este format de camera mea, un dormitor, camera unde imi fac schitele, bucataria, baia si un hol. Din sufragerie poti sa iesi pe un balcon mare cu o priveliste minunata. Camera mea este vopsita in roz si contine un pat mare de doua persoane cu asternuturi albe, doua noptiere de o parte si de alta a lui, un dulap din lemn de cires unde imi tin toate hainele si un birou pe care se afla leptopul meu. Camera unde imi fac schitele este zugravita in bej si contine un scaun de birou, un birou pe care sunt multe foi cu desenele urmatoarelor modele pe care am sa le lansez si un dulap plin cu topuri de hartie. Ultima camera este la fal ca a mea numai ca culorile difera. Este zugravita in albastru. In ea nu sta nimeni deocamdata.
Dar sa revenim.
Era in birolu directoarei de la facultatea de modeling din oras pentru a ma inscrie in anul intai. Stateam pe scaunul din fata birolului asteptand ca ea sa apara. Deodata pe usa isi facu aparitia o femeie blonda cu ochii albastri, imbracata cu o pereche de pantaloni negri de matase si... surpriza unul din tricourile create de mine. Se aseza pe scaunul ei si scoase un dosar.
-Deci tu este Sakura Haruno. Incantata sa te cunosc.
-De asemenea doamna Tsunade. am spus eu politicos.
-Maine orele incep de la pranz. O sa primesti orarul maine. Sa iti aduci eventual cateva caiete si pixuri. Oricum, vei face parte din anul intai clasa B. Sper sa te intelegi bine cu noii tai colegi. acum dute sa te odihnesti pentru ca maine incepe prima zi in institut. La revedere.
Dupa ce am salutat, am iesit pe usa si m-am indreptat spre casa. Nu stateam prea departe asa ca am pornit pe jos. Pe drum baietii intorceau capul dupa mine si cate odata mai si fluerau. Nu ii invinuesc. Eram imbracata cu o fusta scurta verde, un tricou mov de care scria cu sclipici LOVE ME si o pereche de sandale mov cu pietricele verzi. Eram asa de visatoare incat am dat peste un baiat. Am cazut jos dupa care am spus:
-Imi pare rau, nu am fost atenta.
-Nu e nimic, Sakura.
Cand am ridicat privirea am vazut un baiat cu parul si ochii negri. Nu era nimeni altul decat Sasuke Uchiha.
-Sasuke, tu esti? am intrebat eu mirata.
-Da, floare de cires. Nu neam mai vazut de multi ani, nu?
-Da, asa e. Ce faci?
-Pai ma indreptam catre facultatea de modeling pentru a ma inscrie in anul intai. Dar tu?
-Chiar de acolo vin. Apropo am vazut colectia Uchiha. Destul de impresionant.
-Multumesc. Hai ca eu plec. Nu ai vrea sa iesi maine cu mine la un suc dupa facultate? a intrebat acesta rosind.
-Sigur ne vedem maine.
Dupa aceasta scurta conversatie m-am indreptat spre casa. Imediat ce am ajuns m-am schimbat, mi-am pus cateva caiete si pixuri intr-o geanta si m-am bagat in pat. Am adormit in scurt timp. In acea noapte nu am visat nimic.



Sincer cred ca ficul este un esec total. Sa imi spuneti daca va place. Apropo capitolul doi este hentai. :)



Răspunsuri în acest subiect
Iubirea trece peste orice - de Shadow. - 12-05-2009, 07:32 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Faima inainte de orice Zuzy Is Angell 11 8.229 08-07-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Code Geass rasboi peste Europa :Romania sub asediu Jbelux 2 2.407 27-05-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.945 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Dragostea este mai puternica decat orice legatura de sange Mada Shine 3 3.629 20-02-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea topeste orice inima ingetata Hitman 8 4.213 23-06-2009, 01:02 AM
Ultimul răspuns: LoveNight
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 14.649 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)