Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku )

#1
CAPITOLUL I

Sakura : Inca sunt cuprinsa de nostalgie si bucurie cand ma gandesc la viata mea de dinainte .
„ Familia mea este una fericita si cu multe impliniri , mama este medic dar a renuntat de mult la meseria sa pentru a se dedica noua , ne-a dat intodeauna un exemplu bune si stiu ca ne iubeste mai mult decat propria sa viata . Tata este inginer si are o firma de constuctii , mai tot timpul este ocupat , dar isi face timp si pentru noi , niciodata nu ne-a neglijat . Fratele meu se dedica exclusiv teatrului , isi doreste ca intr-o buna zi sa devina un actor faimos , rlatia mea cu el este destul de buna , desi in ultima vreme sa cam racit in cauza scoli si a repetitiilor lui in exces .
Eu sunt o fata norocoasa , scoala merge bine , prietenele mele sunt cele mai tari din lume anul acesta termin liceul si am de gand da devin psiholog infantil , pentru ca ador copii si as vrea sa ajut cat mai multi , am aplicat la o facultate foarte buna de aici din Tokyo si am primit un loc deci practic viitorul meu este asigurat , dar cel mai important am un iubit extraordinar il cheama Naruto , are un par blod ca spicele de grau , si niste ochi mari albastri dupa care sunt nebuna , ne iubim mult si suntem hotarati ca dupa ce terminam facultatea sa ne casatorim , sunt sigura ca el este barbatul perfect pentru maine , omul de care am nevoie si care va fi intodeauna lanca mine indiferent de ce se va intampla ."
Tot ce am spus pana acum este o poveste care nu mai face parte de mult din viata mea , asta s-a intamplat cu mult timp in urma nici nu mai stiu daca este vis sau a fost candva real .
Totul a inceput acum cativa ani cad dupa mult timp i-am cunoscut pe parinti lui Naruto , niste oameni extraordinari , care isi iubesc mult copii si ar face orice sa-i stie in siguranta.
Dar nu ei sunt problema , ci fratele mai mare a iubitului meu , Sasuke .
Era o zi frumoasa de vara , soarele stralucea triunfator pe bolta cereasca eu eram in gradina cand imi suna telefonu , raspund cu un simplu „Da” . La telefon era Naruto care ma invita sa merg impreuna cu el si cu familia lui la caasa lor de pe plaja , intr-o mini vacanta de o saptamana . Cand aud sar ca arsa de pe scaun , eram foarte entuziasmata de faptul ca ii voi cunoaste in sfarsit familia , ii spun bucuroasa ca merg , iar el imi spune sa fiu gata im maxim trei ore pentru ca va eni sa mai ia . In momentul acela inchid telefonul , si fug spre camera mea , in urma mea era mama care era ingrijurata de faptul ca tipam in halul acela . Ii spun in graba , in timp ce ma ajuta sa-mi fac bagajul , insa nu uita sa-mi aminteasca ca ar fi indicat ca ea si tata sa-i cunoasca , ii spun ca in doua saptamani ii voi invita la masa si atunci se vor putea cunoaste . Imi dau seama ca timpul zburase , si aud un clancson de afar , semn ca blondul meu sosise . O pup pe mama si ies din casa grabita, si neuitandu-ma pe unde merg ma izbesc in Neji care era concentrat asupra unui scenariu , banuiesca . Nu zic nimic ma ridic de jos si merg spre masina , baiatul cu un ranjet stupid pe fata imi ia bagajul si-l pune in porbagaj , ii scot limba si intru in masina , dupa cateva secunde intra si el , ma saruta apasat si porneste masina , aceasta zburand pe sosea .

Naruto : Poate am fost un necioplit dar nu m-am putut aptine sa nu rad , mai ales cad i-am vazut fata lui Neji care era nevos de faptul ca sora lui dadu-se peste el si in plus ii imprastiase toate hartoagele din mana . Intr-adevar Sakura sa enervat putin dar sunt sigur ca o sa- treaca .
Sunt foarte emotionat , pentru ca in cateva ore famili si inbita mea se vor cunoast , nu am idee cum vor reactiona , sper doar sa se inteleaga bine . De fapt stiu ca nu am de ce sa imi fac griji adica am o iubita grozava , iar parinti mei sunt incredibili , dar sper din tot sufletul sa nu vina el pentru ca sunt sigur ca va strica totul , cel putin asa face el de obicei nu suporta sa vada ca-mi merge bine , stiu ca ma uraste dar totusi sunt fratele lui .
Cine e el ? Ei bine se numeste Sasuke , si este fratele meu mai mare , nu ne-am inteles niciodata , deoarece el nu si-ar fi dorit sa ma nasc , sunt ca un fel de ghimpe in coasta lui , si nu rateazaa niciodata sansa sa ma loveasca acolo unde ma doare cel mai tare .
Apoi incepe sa rada si imi spune ca nu are ce sa-mi faca daca sunt fraier . Nu-l suport si nu ma suporta de aceea intodeauna cand vine acasa sfarsim prin a ne bate .
In sfarsit am ajuns la cabana unde in fata porti ne astepta mama , o femeie de aproximativ 48 de ani , cu parul negru ca ce-a mai intunecata noapte , si cu niste ochi capriu si blanzi care emanau intodeauna caldura si iubire . Ma satrange in brate , iar eu ii sarut fruntea , apoi o chem pe Sakura , care se afla in spatele meu si i-o prezint , din prima clipa cele doua s-au inteles de minune , iar mma a luat-o ducand-o in camera , asadar eu am ramas singru , cu toate bagajele .
In dimineata urmatoare se pare ca fetele s-au trezit mai devreme si erau in bucatarie pregateau micul-de-jun , nu inteleg de ce faceau ele asta pentru ca o aveam pe Mirada pentru curateni si gatit . Ma asez la masa si in curand vine si tata , pe jumatate adormit cu pijamaua inca pe el , de fapt avea doar pantaloni , si era la bustul gol , nu-i vorba arata destul de bine la varsta lui dar nu-mi doream ca Sakura sa-l vada asa .
Tata era tip blond cu ochi albastri , semana foarte bine cu mine , avea in jur de 50 de ani , dar nu arata , ma intelegeam foarte bine cu el , era un om haios care intodeauna face tot felul de tampenii .
O strig pe mama cand vad ca tata cazu-se peste un ghiveci urias de flori , pe care il facuse tandari . ma bufneste rasul . dar vazand-o pe Sakura care ma privea mustrator ma opresc repede , dar nu pentru mult timp deoarece dupa ce s-a ridicat de jos , tata nervos pe ghiveci care indraznise sa i se puna in cale , incepe sa dea cu piciorul in el si nefiind atent se izbeste frontal de peretele de langa scari si cade pe spate , in mometul aceal , Sakura care de obicei este foarte controlata ii scapa un chicotit , iar eu muream de ras , mama se duce spre el , il ajuta sa se ridice si merg impreuna sus . In momentul in care aceste ajung in camera lor o prind pe Sakura de mana si o trag peste mine pe canapea , sarut dulce , aceasta se ridica brusc si dinou ma privea cu acea dezaprobare in ochi si incepe sa ma certe
- Nu- i frumos sa razi de tatal tau carea a avut care a avut un accident .
- Hai nu fi asa , nu ai vazut ce a facut , in plus la fel facea si el daca ma aflam eu in situatia respectiva , incerc sa ma apar eu .
- Bine , dar tot nu-i ...
Nu am lasat-o sa termine , si am sarutat-o dinou de data asta eram eu peste ea , adica la putere . am stat asa cateva minute , apoi aud cu stomacul meu facea galagie semn ca imi era foame . Nu dupa mult timp apar si parinti mei , de data asta tata era treaz .
Isi cere scuze Sakurei pentru incidentul de mai devreme , aceasta ii spune ca nu e nimic , si mergem cu toti la masa .
Peste doua ore am mers la moll impreun cu cele doua care aveau chef de cumparatuti , uram mollul simteam cu ma sufoc inauntru , noroc ca , spre surprinderea mea s-a terminat repede iar spre seara , am mes cu Sakura pe plaja pentru ca vroia sa vada apusul.





Răspunsuri în acest subiect
Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) - de natynaty - 04-06-2012, 02:06 PM
RE: Caught between two loves - de CyBeR - 09-06-2012, 04:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.951 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.299 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.337 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  A doua viata yoana__iloveanime 4 3.105 22-04-2012, 02:18 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Două inimi bat ca una. SnowFlake. 3 2.162 26-12-2011, 07:11 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Doua sute sapte Cherie 8 4.813 28-11-2011, 09:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.809 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 44.706 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.975 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.608 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)