Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire intre demoni[+18]

#1
M-am decis sa fac si eu un fic dar fiind primul meu fic vreau comentarii dure pentru a putea evolua.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul / manga-ul Naruto si nu fac profit pe urma acestor personaje.

Prolog

Cum e atunci cand alergi mereu prin viata fara sa sti unde poti sa ajungi sau ce gasesti la capat? Pasesti mereu printre umbre in incercarea de a gasi o raza de lumina care te poate ridica din intunericul ce te-a cuprins. Speranta se zice ca moare ultima dar cum e atunci cand nu mai ai speranta ca poti reusi? Cum e atunci cand totul e impotriva ta si nimeni nu te ajuta? Ramai doar tu cu gandurile tale care te distrug incet si dureros. Esti singur in intunericul vietii tale fara sa poti schmiba ceva,fara sa poti sa evadezi. Viata e o inchisoare eterna din care numai cei norocosi pot fi fericiti dar majoritatea evadeaza. Moartea e o solutie pentru a fi fericit in edenul luminos din nori dar te desparte de singurele persoane care au tinut cu adevarat la tine. In viata cazi si te ridici,trebuie sa fi puternic. Nu ai voie sa renunti pentru ca devii victima vanatorilor insetati de sange. Ei nu dorm niciodata si pandesc dupa fiecare colt o noua victima din care se pot satisface. Cum te simti cand sti ca esti incoltit si sti ce va urma? Sangele tau pulseaza in vene iar tu stai ingrozit,asteptand...Astepti sa se termine odata si sa te lasi purtat de adierea calda a vantului prin vazduh. Dar uneori nu e asa. Uneori apare dragostea intre vanat si vanator dar sacrificile sunt prea mari ca sa scapi in cazul in care esti nefericitul vanat. Viata unui vanator de sange este foarte usoara...Sangele inseamna totul pentru ei. Dar poate exista o exceptie la care cel mai important lucru....esti tu.

Capitolul 1
Demonii din intuneric

Sakura: "Pasesc pe podeaua rece si ma indrept spre patul meu cald. Intunericul a cuprins incet peisajul inghetat de afara si copacii par acum niste fantome ce bantuie la fereastra mea. Deschid geamul si aerul rece imi loveste violent pielea alba. Privesc cateva momente cerul si dintre norii desi zaresc o stea. Stralucea prntre nori si misterele ei ma fermecau. Cu fiecare secunda eram tot mai atrasa de ea si fara sa mai gandesc a altceva ma las purtata de o dorinta ascunsa si sar de pe frereastra. Paseam desculta in zapada si vantul imi strapungea pielea brutal. Dar eu nu ma mai gandeam la nimic. Mergeam in continuare spre necunoscut fara sa imi dau seama de pericolul ce va urma.

Ajung intr-o fundatura si atunci parca ma trezesc la realitate. Parul roz era plin de fulgi de cristal si ochii mei verzi s-au inrosit. Caut speriata o cale de iesire dar nu mai gasesc nici macar drumul pe care am venit. Am cazut in capcana si acum sunt prinsa. Trebuia sa stiu ca asta va urma. Din intuneric zaresc doua umbre. Ochii rosii sclipesc puternic si parca ma dezbraca din priviri. Privesc in jurul meu in speranta ca voi gasi ceva cu care sa ma apar dar nimic.....Viata mea se termina aici,dar e pacat. La cei optsprezece ani ai mei nu am ajuns inca sa iubesc cu adevarat pe cineva,inca nu am apucat sa traiesc in adevaratul sens al cuvantului.

Cu fiecare pas facut de ei inima imi bate cu putere vrand sa imi iasa din piept. Nu am unde sa fug,nu am putere sa ma lupt,nu mai am speranta. Totul e pierdut si astept sfarsitul. O lumina puternica isi face aparitia si acum ii pot vedea foarte bine pe cei doi. Un baiat blond cu ochii rosii si plini de lacomie care ma priveste ca pe cina lui muscandu-si buzele de pofta si un baiat brunet cu o privire calda dar tot odata rece si plina de ura. Brunetul se apropie periculos de mult si apoi simt o durere sfasietoare si cad la pamant. Un tipat asurztor isi face aparitia si apoi liniste totala. Ochii mi se inchid incet si ma pierd incet in abisul negru cu imaginea familiei mele in minte. Oare acesta este sfarsitul meu? "

Cam atat sper sa va placa si scuze ca e atat de scurt :D

#2
Buna,
Ma ofer sa'ti comentez prima si poate dupa mine o sa mai urmeze si altii> > >


Titlul

Pai sincer 100% nu m'a prea atras, e dragut dar nu nemaipomenit dupa parerea mea, insa acel +18 este destul de atractiv.

Idee

Pai in privinta ideei nu ma pot pronunta inca, dar la primul capitol citit pare una obisnuita cu vampiri si deastea, sper ca pe viitor sa fie originala.

Descrierea

Dupa umila mea parere cred ca mai trebuia sa amplifici putintel sentimentul de teama, confuzie, frica, etc. Trebuia sa mai descrii putin peisajul, ce a atras'o sa sara si sa mearga dupa raza stelei, etc. Daca puneai mai multe figuri de stil si vorbeai mai mult despre infatisarea personajelor, adica Sakura trebuia sa zici mai mult decat ca avea parul roz si ochii verzi si despre cei doi trebuie sa zici mai mult, pareau puternici, inspaimantatori, nush...daca puneai mai multa faceai un capitol kilometric;)

Actiunea

Mi s'a parut grabita deoarece descrierea a fost cam putintica, dar daca exersezi o sa te perfectionezi;)

Dialogul

Pai despre el nu am ce comenta: este inexistent dar nu e nimic, nu trebuie sa fie mereu dialog, poti folosi si vorbirea indirecta.

Greseli de tastatura/exprimare

Pai sa fiu sincera nici nu am cautat si nici nu am vazut

Prologul a fost destul de super, abia astept sa vad continuarea si sper sa nu te supere comentariul meu si fii linistita caci nimeni nu e expert in descriere si nimeni nu a fost la inceput deci exerseaza si te vei perfectiona!
Succesc si multa inspiratie!

#3
Buna, am trecut si eu si sunt pot spune ca e un pas mare si ca te descurci. Pentru primul fic ai un inceput promitator. Prologul e dragut, dar nu are acel ceva care ca contina misterul si sa il faca pe cititor ca doreasca mai mult. Ai pus din prima "vanator" "sange", deja e logic ca e cu vampiri. Tu trebuia sa ascunzi asta ca sa ne tii pe noi in suspans.
Descriere este, deci pentru inceput este si e bine ca domini cat de cat descrierea de la primul capitol. Acum o poti imbunatati, sa aduci mai multe figuri de stil. Incearca sa compari sentimente diferite intre ele [sa le pui fata in fata] sau sa faci o legatura intre diferite sentimente. Incearca sa te pui in pielea personajului si sa simti, iar dupa descrii cum poti tu mai bine. Nu indeparta personajul de personalitatea ta, oferai un mic contur de-al tau. Te gandesti: ce ai face daca ai fi? fii si tu in mijlocul actiuni, si asa o sa-ti iasa descrierea sentimentelor.
Cum a zis si Sho-Yo incearca sa descrii putin locurile si le poti asocia cu diferite trairi.

Idee si titlu: ideea pare draguta, cum vampiri va fi multa actiune, poate si violenta. Acel +18 din titlu abia acum l-am vazut :)), iar titlu chiar e dragut..

Cam atat, astept sa vad continuare si daca te induri sa ma anunti :-". Te pup dulce :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#4
Hey scumpo :*
Am trecut si eu pe la ficul tau si pentru inceput te-ai descurcat destul de bine. La descriere mai ai de lucrat dar nimeni nu stapaneste foarte bine capitolul acesta,pentru ca mereu se poate si mai bine. Prologul mi-a placut destul de mult si ideea este ok doar ca pare destul de obisnuita si vreau sa vad in continuare cum evoluezi.
Sper sa ma anunti cand pui continuarea :* :bye:
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.














#5
Multumesc mult pentru comentarii si am sa incerc sa tin cont de sfaturi :D

Capitolul 2
Balul de absolvire

Sakura:"Intuneric,nimic mai mult. Incerc sa gasesc o raza de lumina,un strop de speranta,dar nimic. Cred ca sunt deja moarta. Cad in acest abis negru fara sa ma pot opri,fara sa pot sa ma prind de ceva. Nimeni nu ma vede,nimeni nu ma aude. Sunt doar eu si cu frica din inima mea. Gandurile mele ma inneaca incet pana cand pur si simplu privesc in gol,asteptand. Cad fara oprire si nu ma pot opri. Ma izbesc puternic de pamantul rece si intunericul inca ma inconjoara.Privesc in jurul meu si vad o pata rosie ce se intinde destul de mult. O puternica raza de soare isi face aparitia si lumineaza acea urma rosiatica. Ma apropii de ea si imi plimb putin privirea sa vad unde duce. Vd o fata cu pielea palida si plina de lovituri intinsa intr-o balta uriasa de sange. Ma duc la ea si observ ca fata aceea nu e nimeni altcineva decat.......eu!
Deschid ochii rapid si sar din pat ca arsa. Nu pot sa cred,a fost doar un vis. Ce bine! Of aproape ca am si uitat. Maine este balul de absolvire si eu inca nu mi-am gast rochie. Cu toate concursurile din ultima vreme nici nu am apucat sa ma gandesc la asta. Pasesc incet spre baie,imi fac toaleta de dimineata dupa care caut disperata telefonul. Se pare ca e deja ora 11:00."
-Alo? Hinata trebuie neaparat sa te rog ceva.
-Sa ghicesc. Nu ai rochie pentru bal.
-De unde ai stiut?
-Eh,sa zicem ca am ghicit. Stai linistita vin cu tine sa te ajut sa iti alegi una.
-Multumesc mult Hinata. Raman datoare. Ne vedem intr-o ora la mall bine?
-Ok. Ne vedem atunci.
"Inchid telefonul si ma duc la dulap pentru a-mi alege hainele. Imi aleg o pereche de blugi lungi gri,un tricou larg negru,o vesta scurta albastra si o pereche de manusi negre. Ma schimb dupa care imi iau o pereche de tenesi si cobor jos. In living ii gasesc pe fratii mei Deidara si Sasori. Cum ma vede Deidara sare pe mine,ca deobicei. Blondul mereu ma face sa rad si ma inteleg foarte bine cu el. Ochii lui albastrii deobicei inspira doar bunatate,bucurie si blandete. E total opus lui Sasori. Aceasta este un baiat roscat,pus numai pe distractii si este o fire foarte rebela. Imi caut cheile si ies repede din casa,fara sa le spun ceva celor doi nebuni. Intru in masina si conduc lejer pe strazile luminoase. In jumatate de ora ajung si eu in fata mall-ului si o vad pe Hinata care cred ca ma asteapta deja de mult timp. O salut dupa care ne plimbam prin mall in cautarea rochiei perfecte.
Dupa cateva ore de cautat in sfarsit am gasit o rochie minunata. Ne mai plimbam putin dupa care ne indreptam spre casa. O invit pe Hinata sa doarma la mine in noaptea asa ca sa ne mai pregatim pentru maine. Aceasta accepta si ramane sa vina la mine pe la sase deseara. Conduc repede spre casa si cand ajung ii stric pe lenesii aia doi sa vina sa ma ajute cu plasele. Intram inauntru si eu urc sus pentru a ma schimba. Imi iau o pereche de pantaloni scurti albastrii,un maieu alb si in picioare o pereche de uggs albi. Imi iau laptopul,il pun pe pat si pun muzica. Incep sa dansez pentru ca vreau sa fac cat mai multe coregrafii pentru concursul de saptamana viitoare. Ce pot sa spun? Dansul e viata mea. Dansez de la sase ani si nu ma voi opri pana nu voi deveni cea mai buna dansatoare.
Dupa cateva ore bune de dansat cobor in bucatarie pentru a face ceva de mancare. Parintii mei sunt plecati intr-o calatorie de afaceri iar sora mea este la o prietena deci eu am ramas singura acasa cu cei mai nebuni baieti de pe planeta. In bucatarie ii vad pa astia doi cum se bat cu mancare si in minte imi vine imagine unor copii de cinci ani. Adevarul este ca au deja nouasperezece ani,pacat ca mintea lor a ramas cu mult in urma. Trec pe langa ei prefacandu-ma ca nu i-am vazut si caut ceva de mancare prin frigider. Imi iau un iaurt,apoi imi fac o salata de fructe si ma asez la masa."
-Sakura,te rog spunei fratelui tau ca eu sunt mai bun decat el. L-am invins deja de doua ori la cursele de masini de saptamana trecuta.
-Idiotule,atunci ai avut noroc. Dar aminteste-ti ca eu te-am batut deja de zece ori.
-Terminati! Va comportati ca niste bebelusi care si-au pierdut jucaria.
-Da,mami. Am inteles.
"Deodata am inceput toti tre sa radem cu pofta,iar mie mi-a trecut o idee prin minte. Iau un pahar cu suc si il golesc la Deidara in cap,dupa care incep sa fug prin casa. Blondul fuge dupa mine injurandu-ma de numa. Ajung la mine in camera si incui usa,apoi incep sa rad."
-Lasa ca iesi tu afara. Atuni o vei pati rau de tot,surioara.
-Nu prea cred. Vezi daca vine Hinata sa o trimit sus s-a inteles?
"Deidara incepe sa murmure ceva dupa care pleaca. Ma arunc pe pat si privesc tavanul plictisita. Am atatea emotii pentru maine seara. Vreau ca totul sa fie perfect si sa nu se intample nimic rau. Inchid ochii si ma pierd in gandurile mele. Dupa ceva timp aud niste tipete de jos. E clar,a venit Hinata.
Seara trece repede si vine ziua cea mare. Ma ridic lenesa din pat si imi fac siesta de dimineata,dupa care ma imbrac si ies afara. Se pare ca Hinata si fratii mei deja s-au trezit."
-'Neata tuturor. Ce faceti?
-Neata surioara. Eu si Deidara incercam sa ne dam seama de ce voi fetele aveti nevoie de o groaza de ore pentru a va imbraca.
"Incepem sa radem dupa care ne mai pierdem putin vremea prin casa. Acum mai sunt trei ore pana la ball si eu cu Hinata incepem sa ne pregatim. Va fi super,sigur ne vom distra foarte bine.
Ma imbrac,ma machiez,imi aranjez parul si incep sa imi caut accesorii. Cand suntem gata urcam in masina si pornim spre dragul nostru liceu de arta. Cand intram toate privirile sunt atintite catre noi patru. Fratii mei ca deobicei incep sa se faca de ras si noi doua mergem la Ino si Ten Ten. Totul arata atat de frumos. In peretii albastrii sunt incrustate diamante stralucitoare si luminile fac acest loc atat de magic. Noi fetele incepem se dansam si sa ne distram,ca doar este ultima noapte impreuna. Muzica rasuna in sala si cu totii se distreaza foarte bine. Privirea imi este furata de un baiat brunet ce sta singur pe un scaun. Avea parul in tepi la spate si cateva suvite ii acopereau obrajii albi. Ochii lui mi se par atat de cunoscuti. Acei ochi abisali care parereau atat de blanzi,de calzi dar tot odata priveau cu multa indiferenta in jur. Privirea lui cade pe mine si eu ma rosesc rapid. Imi intorc rapid capul si incep sa dansez din nou cu fetele mele.
Dupa cateva minute simt o mana rece pe talia mea. Imi introrc privirea si sunt intampinata cum un zambet de la brunetul misterios. Incepe o melodie lenta si baiatul ma intreaba daca vreau sa dansez cu el. Dau afirmatic din cap,imi pun mainile dupa gatul lui si il privesc adanc in ochi. Tot dansul nu ne spunm nicun cuvant,iar cand se termina melodia brunetul imi zambeste,imi mutumeste pentru dans si dispare in multime.
Orele trec atat de usor cand te distrei,dar acum am nevoie de o pauza. Pasesc incet pe holurile lungi si ies afara sa iau putin aer curat. Baiatul cu care am dansat statea si el pe scari si se uita la stele. Ciudat,parca am vazut cum ochii lui deveneau din ce in ce mai rosii. Probail am halucinatii din cauza oboselii. Ma duc si ma asez langa el."
-Nu te-am mai vazut pana acum. Cine esti?
-Sunt Sasuke,fratele lui Kail. M-am mutat aici recent din America si fratele meu m-a rugat sa vin si eu la bal.
-Tu esti fratele lui Kail? El vorbeste foarte mult despre tine si mereu zice cat de dor ii e de tine. Apropo eu sunt Sakura.
-Sti,nu prea am chef de vorba acum daca nu te superi.
-Nu chiar deloc,iarta-ma ca te-am deranjat.
"Bine acum ma simt chiar stanjenita. Ma ridic sa plec dar mana lui delicata ma prinde si ma trage inapoi langa el. Ma priveste adanc in ochi si imi mangaie fata."
-Nu pleca,te rog. Nu ma lasa singur.
"Il privesc uimita,apoi ii zambesc si imi asez capul pe umarul lui. Stam si privim stelele minute bune dupa care se aude un zgomot inauntru. Tresar si imi mut privirea catre intrare. Cand vreau sa ii spun ceva lui Sasuke observ ca acesta a disparut. Ma uit dupa el si nu il vad niciunde. Ma intorc inauntru si sunt asaltata de prietenele mele care tot ma intreaba unde am fost. Balul a trecut destul de repede dar eu tot nu imi pot lua gandul de la el. Oare unde a disparut asa deodata? Sper sa il mai revad pentru ca are ceva ce ma atrage la el. Nu imi place de el dar...pur si simplu misterul lui ma face foarte curioasa si vreau sa il cunosc."

Sakura: http://www.narutoimagens.com/img/naruto1817183921.png
Hinata: http://fc04.deviantart.com/files/f/2007/...y_ramy.jpg
Sasori: http://sanriandsamri.webs.com/photos/Ani...160245.jpg
Deidara: http://fc00.deviantart.com/fs32/i/2008/2...nchick.jpg
Ino: http://images4.fanpop.com/image/photos/1...0-1200.jpg
Ten Ten: http://4.bp.blogspot.com/_xC9jBucf8GQ/TH...Tenten.jpg
Sasuke: http://media.comicvine.com/uploads/3/391..._super.png

Rochia Sakurei: http://img.kudika.ro/images/article_pict...203477.jpg
Pantofii: http://www.hotcity.ro/files/i/011/90/m3.jpg
Coafura: http://beautyrevealed.files.wordpress.co...r-lung.jpg
Masina: http://www.automobileupdates.com/wp-cont...Spider.jpg
Telefonul: http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/...ire-HD.jpg
Dormitorul: http://www.dormitoare.org/wp-content/upl...ideas3.jpg
Livingul: http://4.bp.blogspot.com/_85DhRpjyuX0/Se...ineu-5.jpg
Bucataria: http://i67.servimg.com/u/f67/14/47/66/97/0210.jpg
Vila: http://www.deluxe-lifestyle.ro/articole-...z-494b.jpg

Cam atat. :D Sper sa va placa. :*

#6
Buna, mersi ca mi-ai spus. Tii cont de ce iti zicem noi si asta e bine. Continua asa, descrierea e pe drumul cel bun, ceea ce am vazut e faptul ca ai grabit actiunea. Sari de la una la alta, macar lasa un rand liber intre diferite actiune. De exemplu: acum Sakura e acasa si 2 secunde dupa e la mall..lasa un rand liber, pentru ca e alta actiune. Nu pune pe acelasi rand, greseli am mai vazut.
Puteai descrie putin rochia, machiajul..sa ne spui de masina, ce marca e, puteai descrie mai mult sala de bal..
Actiunea a fugit si la bal, oarecum..si ce e cu acea explozie :-? iar Sasuke e plin de mister, dar totusi nu e rece si nu o respinge pe Sakura.
Cam atat si ai grija :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#7
heloo...O,o place la nebunie ficul tau, este minunat. Descrierea se impreteste usor cu dialogul, actiunea este minunata, iar ideea... cliseu. Descri foarte bine, ar putea fi si mai bine, dar daca incepi acum sa scri filozofi la urmatorul capitol ma supar, toata lumea spune ca vrea multa descriere, dar cel mai bine este s-o ai potrivita, tu o ai. Deci Sasuke este vampir ? "Iubire intre demoni", deci Sakura o sa devina si ea vampir ? Actiunea, dialogul si naratiunea este buna. Ideea seamana cu Amurg. Atat,

:bye:

#8
Hello dear :*
Scuze ca nu am comentat pana acum dar nu am mai intrat pe Zup de mult:D
Mercy ca m-ai anuntat scumpa. Capitolul imi place la nebunie,puteai sa descrii mai bine unele detalii dar asta o vei putea face in timp. Sasuke e destul de misterios si nu e deloc indiferent si rece-imi place asta:chuu:
Astept cu nerabdare continuarea beib si sper sa ma anuntio//o:bye:
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.














#9
Vai am gasit si eu acest fantastic fic:X

Pot spune doar. WOW, chiar ma fascineaza, adica are niste parti asa de romantice, ma imaginez pe mine acolo si... :perv: sa nu deviem de la subiect:)). Deci, imi place foarte foarte mult, si vreau neaparat nextul, cat de repede posibil. Te rog frumos sa ma anunti si pe mine :o3, nu vreau sa ratez actiunea;)).
Tai Tai :bye:

P.S: Daca e +18, deja sunt numai a ta:))
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#10
Buna,

Se pare ca pe mine nu m-ai anuntat dar asta este. Vad ca incerci sa descrii si asta ma bucura dar mai ai.... trebuia sa descrii si tu putin bucataria, baia, camera ei, pe fratii ei mai mult, adica Sasori este roscat are ochii caprui si e rebel iar Deidara este bun, are parul blond si ochii albastri, poate putin mia mult nu strica dar e bun si asa. Cat despre Sasuke, cum poate sa disparata asa? Poate se transforma in liliac? In orice caz o as aflu. Cat despre actiune pot spune ca este destul de grabita. Dialogul nu este cine stie ce iar greseli de tastatura nu am vazut. Nu vreau a te supar cand iti spun ca nu ai descris camera Sakurei, baia, bucataria si faze deastea dar daca vrei sa te imbunatatesti... oricum eu imi cer scuze daca comul meu te va supara.
Si sa ma anunti data viitaoer cand mai postezi!:-h
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.916 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.241 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.318 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Printre demoni Miss Serenity 15 10.445 16-09-2011, 11:20 AM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 44.457 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.578 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.571 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Ingeri si Demoni ! Vex 12 6.930 17-02-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.387 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Ingeri si Demoni ! Vex 0 1.663 18-12-2010, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Vex


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)