Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Asasinul din umbra

#9
- Jason -

*
Pur si simplu nu puteam pricepe, nu imi venea sa cred ca ajunsesem chiar... Intr-un bar de d-astia! La dracu', sunt homosexuali! Cum naiba de tocmai rahatu' asta de club imi atrasese mie atentia?! Puteam sa ma duc oriunde, numai intr-un bar de gay sa nu ajung! Nu-mi placeau acesti oameni oficial din aceasta seara, pentru ca erau prea mult dintre ei care incercasera sa ma atinga si cine stie ce dracului mai voiau sa-mi faca, spre marea mea uimire si oroare, fiindca ma temeam.
In mod normal nu aveam nimci impotriva a ceea ce fac ei atata timp cat nu se atingeau de mine si de corpul meu! Clar, aratam bine, insa nu aveam de gand sa ma cracanez ca sa ii las pe cretinii astia nimfomani sa ma faca o jucarie, o tarfa ordinara si infecta care si-o trage prin orice bar, separeu si pe la orice colt de bloc in incercarea de a obtine bani gramada!
Aparitia acestui barbat insa, Marcus, ma speriase de-a dreptul. El era cel care imi luase apararea la scoala, stiam foarte bine acest lucru, in ciuda faptului ca era intuneric si erau atat de multe persoane si o galagie infernala in jurul nostru. Ma ingrozea de-a dreptul, era teribil sa-l stiu atat de aproape de mine! Hai, fusese coincidenta faptul ca fusese langa mine cand era sa mi-o iau la scoala, dar si acum, cand unul se luase de mine, mai ales o ditamai namila ca ala de care mai mult ca sigur ca singur nu aveam sa scap intreg si virgin.
Brusc, un gand ma fulgerase in acel moment. Nu-mi venea in continuare sa cred, insa tipul ma urmarise, nu incapea indoiala! Aveam si vaga idee ca mama este responsabila pentru aceste lucruri, si totusi, in astfel de momente, eram in stare sa ii multumesc si lui, si mamei insasi, desi eram furios din cale-afara.
Ce ma speria mai tare era modul cum se comporta cu mine tipul asta, ca ma tinea in brate si gasise si cateva moduri prin care ma facuse sa simt niste fiori innebunitori, ce ma facura sa ma cutremur din cap pana in picioare si sa incerc sa ma indepartez. Dupa cum arata insa, acesta nu dorea sa ma lase sa scap de el, ceea ce ma speria si mai mult si imi provoca o stare teribila de agitatie.
"La dracu'! Daca si asta e gay, am belit-o!" mi-am spus in minte si pana la urma i-am pus palma pe gura, indepartandu-ma cat de repede am putut de el, insa inca inclestat in bratele lui mari, bine lucrate, din cate puteam simti prin atingerea gecii.
- Lasa-ma in pace! am marait alarmat, incercand in zadar sa scap de el. Barmanul se uita la mine si ma sorbea din priviri in continuare, gustand spectacolul.
- Papusica, daca vrei sa te scap de asta o fac, voi chema garzile, spuse aplecandu-se peste masa, apoi adauga la fel de tare, incat sa il pot auzi: Platesti insa cu minunatia aia de corp, ca tare-as vrea sa te gust si se pare ca nu numai eu!
Zicand ultima parte, imi facu sem sa privesc in directia opusa, ceea ce am facut si eu, si tipul care ma agatase... Sau de care eram eu agatat acum, ca mainile mele erau inclestate de bratele sale ferme. Inghitisem in sec in momentul in care vazusem o gramada de barbati aproape goi, foarte bine lucrati si foarte... Foarte excitati. Prea excitati pentru ochii mei speriati!
- Ce?!?! am intrebat inghitind din sec si am eliberat inclestarea mainilor mele pe bratele bodyguard-ului platit de ametita aia de maica-mea, fara sa ii mai imping chipul. Se uita bine dispus la mine si zambi la un moment dat, insa barmanul se baga iarasi in discutie.
- Ei, ce zici, dai gorila si te fac barbat?
Inghitisem pentru a doua oara in sec, apoi imi trecusem limba peste buzele uscate si usor intredeschsie, ramase asa din cauza uimirii pe care o traiam. Nici ca-mi venea sa cred ceea ce imi spunea tipul asta. Imi venea sa intru in pamant de rusine si de frica.
- Fratioare, am zis clar ca e al meu, spuse brunetul si imi dadu o suvita de par ce-mi alunecase pe frunte la o parte. Isi apropie iarasi chipul de al meu si i-am putut observa ochii incredibil de reci cum ma fixau, parca trimitandu-mi sageti de indiferenta.
Daca tot se arata asa,  de ce naiba se mai comporta astfel cu mine? Ce avea sa demonstreze, ce voia sa para comportandu-se ca si cu o tarfa cu mine? Am oftat si mi-am intors capul, din nou ajungandu-mi buzele sale pe pielea gatului, ce se infiora fara ca eu sa vreau acest lucru. Am oftat cu parere de rau, apoi mi-am luat o pozitie cat de cat degenta pe scaunul de la bar, inca uitandu-ma urat si la barman, de la care primisem suc si propuneri indecente, dar si la tipul brunet, care incepuse deja sa ma sperie.
Ma intorsesem cu fata spre "spectacol", livid la fata din cauza a ceea ce vedeam acolo: doi barbati erau pe scena si se sarutau cu foc, aproape goi, si stateau unul deasupra celuilalt, ca si cand ar fi gata sa faca un act nebunesc in fata tuturor celor care strigau spre a-i incuraja parca sa o faca. La un moment dat, am putut vedea cum unul dintre ei isi daduse pantalonii jos, descoperindu-si penisul excitat pe care celalalt il privi cu admiratie, la fel si barbatii care se uitau pe scena.
Brunetul de langa mine privea si el actul, la fel de indiferent si de rece ca si pana acum. Se parea ca numai eu eram palid si abia mai stiam de mine. Nici macar sa mai rosesc din cauza a ceea ce vedeam nu mai reuseam, fiindca mi-era frica de ce au sa faca cei doi acolo. Desi ma asteptam la una ca asta, tot simtisem stomacul zvarcolindu-se in mine, deoarece barbatul ce se afla dedesupt atinse usor organul erect. M-a trecut un fior de groaza. Spre marele meu noroc, cei doi se ridicasera si mersesera in spate.
- Ce fac aia doi acolo? am intrebat inghitind in sec Marcus se intoarse cu aceeasi aroganta si indiferenta enervanta catre mine, spunand calm:
- Or sa si-o suga, apoi isi vor da limbi intre picioare.  Vrei si tu asa ceva? continua apropiindu-si buzele de urechea mea, iar eu m-am ridicat atunci alarmat de pe scaun.
Nu stiam exact cum arat, insa probabil ca eram verde la fata, fiindca ma simteam rece si strabatut de fiori de groaza.
- Merg... Pana la baie... am spus inghitind in sec.
Fara sa mai astept un accept, de parca as fi avut eu nevoie de asa ceva, m-am ridicat si m-am indreptat catre un hol ce arata drumul spre toaleta barbatilor. Culmea, clubul avea si toaleta pentru femei, de parca acolo veneau vreodata femei!
Ironia asta ma facu sa schitez un zambet, insa acesta s-a sters rapid in momentul in care am intrat in baie si am dat peste namila de om care se luase mai devreme de mine si de care ma aparase brunetul ala.  Dupa cate se parea, venise sa se usureze, fiindca tocmai se spala pe maini. Am cascat ochii la el, iar acesta se intoarse brusc spre mine, facandu-ma sa fiu strabatut de un fior din cauza aceasta.
- Mai, mai, ce-avem noi aici? Nu mai ai omul dupa tine?
Vocea sa era batjocoritoare, insa puteam observa clar ca e interesat de mine. Se apropie un pas, doi, trei, pana ce eu eram lipit de zid si el era in fata mea. Se uita cu zambetul pe buze si, exact inainte sa faca o miscare, usa se deschise si brunetul, care intrase intre timp, rosti calm si rece:
- Afara.
Fara sa mai astepte o invitatie speciala, "intrusul" isi lua talpasita, parca la fel de speriat ca si mine. M-am uitat la brunet si acesta se uita la mine la fel ca si inainte, rece, parca neinteresandu-l ca eram speriat sau cine stie ce.
- Se pare ca ai mare trecere pe aici, toti te cunosc, am spus pe un ton intepator, desigur, insinduand unele treburi neplacute pentru el. Mi-am trecut limba peste buze, fixandu-l cu privirea. Daca si el avea sa se comporte asa distant cu mine, eu aveam sa fiu cel enervant, si ma pricepeam de minune!
Brunetul insa se uita la mine cu acelasi aer, neschimbat parca, fara sa-l tradeze niciun gest. Facu un pas spre mine, apoi ma apuca de gulerul bluzei ce-o aveam pe mine si ma trase in bratele sale. Imediat, talia mi-a fost inconjurate de mana sa, iar buzele mi-au fost acoperite de cele ale sale, cautand sa mi le desparta cu limba ce deja imi dadea conturul formelor acestora. Ochii mei il priveau uimiti, neintelegand, iar mainile mele se inclestasera iarasi pe geaca sa. Mana lui se dusese in spatele capului meu si mi-am deschis gura parca fara sa vreau, permitandu-i limbii fine si cu gustul amar de bere sa imi ajunga in gura.
Incepuse sa exploreze violent, sa cerceteze si sa experimenteze, de parca eu as fi fost un cobai! Ma treceau fiori si eram speriat, incercam sa ma zbat, insa nici atat nu mai reuseam sa fac din cauza fortei sale. Doar puteam sa-l sagetez cu privirea rautacioasa, daca as fi putut sa-mi alung frica ce-si facuse un cuib stabil, pare-se, in inima mea. Tremuram din cap pana in picioare, iar el continua sa ma sarute, sa-si miste buzele usor peste buzele mele intepenite parca, in continuare incercnad sa-mi invite limba la joaca, dar aceasta statea cuminte la locul ei, neacceptand sarutul sau.
Cand, intr-un sfarsit, se indepartase, continuam sa-l privesc cu ura. Nu-mi venea sa cred ca se intamplase asta, insa se parea ca nu aveam nici motive sa cred ca nu se petrecuse nimic, cu toate ca el se comporta ca si inainte, calm.
"A, da?! Lasa ca ti-o platesc eu tie!" am spus in mintea mea, mai mult venindu-mi sa plang decat sa ma tin tare. Ma simteam ca o persoana ce tocmai fusese jefuita!
Am pornit catre usa, iar el veni dupa mine automat, cum vine un caine dupa stapan. Atitudinea asta, plus indiferenta de care dadea dovada, ma innebuneau de-a dreptul. Imi venea sa ma intors si sa-l pocnesc, insa eram ferm convins ca nu aveam decat sa imi iau vreo palma peste gura sau poate chiar mai multe, asa ca nu riscam.
Ajunsesem deja la bar si am privit berea sa. Fara sa stau pe ganduri, am luat-o si am inceput sa beau pana ce i-am simtit privirile atintite asupra mea. Speram ca-l enervasem, insa el era la fel de calm, degajat. Statea in fata mea si zambea, insa am simtit in acel moment cum o mana imi strange fesele si am scuipat toata bautura... Chiar pe el!
Am ramas  inmarmurit, insa nu am indraznit sa fac nimic, sa platesc in vreun fel celui care ma ciupise, facandu-ma sa devin mai rosu decat un rac si sa imi arda obrajii. Imi venea sa intru in pamant de-a binelea, insa el era in continuare calm. La dracu', eu spumegam si el zambea! Pe omul asta il poate enerva cineva?!
Fara sa se deranjeze prea mult  si probabil ca nici nu vazuse, brunetul al carui nume nici nu-l stiam se apropie de mine, tragandu-ma in bratele sale. De teama unui alt sarut, mi-am plecat capul intr-o parte, inchizandu-mi strans ochii.
- Ai chef sa ma scoti din sarite, pramatie?! Ai grija ce-ti doresti...
Zicand acestea, barbatul imi atinse cu buzele pielea gatului, apoi ii simtisem limba cum imi strabatea pielea, infiorand-o. A prins cu dintii de aceasta, facandu-ma sa scot un scancet lung, dupa care supse, spre groaza mea.
- Lasa-ma! am scancit la urechea sa, sperand ca are de gand sa ma lase in pace, nu sa ma trateze in halul ala de fata cu atatia oameni.
 Zadarnic insa, el continua sa-mi sarute si sa-mi suga pielea gatului cu violenta, ca si cum nu as fi simtit nimic. Ceva mai insuportabil ca tipul asta nu credeam sa poata fi!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Asasinul din umbra - de MiraA - 19-09-2011, 11:22 PM
RE: Asasinul din umbra [Yaoi by Trix si MiraA] - de Beatrix LaVey - 10-12-2011, 11:00 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 10-01-2012, 08:07 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 10-01-2012, 09:23 PM
RE: Asasinul din umbra - de Sasha. - 03-02-2012, 10:42 PM
RE: Asasinul din umbra - de Sushi - 08-02-2012, 09:03 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 23-02-2012, 01:54 AM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 23-02-2012, 08:16 PM
RE: Asasinul din umbra - de Zyklon - 01-03-2012, 06:20 PM
RE: Asasinul din umbra - de sarah chan - 15-03-2012, 06:46 PM
RE: Asasinul din umbra - de Sasha. - 16-03-2012, 09:40 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 24-03-2012, 01:20 AM
RE: Asasinul din umbra - de DiZ - 10-06-2012, 10:24 AM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 11-06-2012, 12:54 AM
RE: Asasinul din umbra - de Alixa - 11-06-2012, 01:36 AM
RE: Asasinul din umbra - de Ciquita - 11-06-2012, 03:33 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 11-06-2012, 03:35 PM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 19-06-2012, 03:31 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 23-07-2012, 12:02 AM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 23-07-2012, 09:17 AM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 23-07-2012, 12:50 PM
RE: Asasinul din umbra - de Lynn - 31-07-2012, 03:11 PM
RE: Asasinul din umbra - de Mizz.Amazing - 31-07-2012, 05:25 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:44 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 12-08-2012, 11:23 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 15-09-2012, 10:44 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 16-09-2012, 01:28 AM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:32 PM
RE: Asasinul din umbra - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 03:31 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 25-10-2012, 06:35 PM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 25-10-2012, 07:32 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 25-10-2012, 09:32 PM
RE: Asasinul din umbra - de FuNnY bUnNy - 26-10-2012, 12:55 PM
RE: Asasinul din umbra - de RosetteFoxy - 29-10-2012, 10:43 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 03-01-2013, 12:44 AM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 03-01-2013, 02:56 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 03-01-2013, 03:36 PM
RE: Asasinul din umbra - de FuNnY bUnNy - 08-01-2013, 02:23 AM
RE: Asasinul din umbra - de Michee - 25-01-2013, 11:35 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kira's Scarlet - 03-04-2013, 08:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dusmanul din umbra Dark Angel 0 1.740 13-06-2013, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Dark Angel
  Omoara-ti umbra Storymaker 1 2.187 20-06-2012, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 10.382 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Asasinul din umbra Aniella 0 1.872 06-09-2011, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Umbra iubirii Shadow. 31 15.272 25-08-2011, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Stella
  Criminalul din umbră AyumiHamasaki 3 2.250 22-07-2011, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.588 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Umbra Demonului yaoi (+18) Grella. 50 28.684 22-03-2011, 04:27 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Doar o umbră .Anne 5 2.851 09-01-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Amélie
  In umbra soarelui Setsumi. 3 3.539 08-11-2009, 01:47 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)