Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18]

#8
Mai intai de toate sa va lamuresc cu ceva important for me :)) :
Este Kei nu Kai , ce va e greu sa va dati seama ca am scris destul de clar :)) .
Oricum se mai intampla eu va iubesc oricum. >:D<

Yaoi Dark Princess : multumesc foarte mult de comm, esti o scumpa mercii >:D<
Gaby-chan: La fel o scumpa mica mercii, dap am incercat sa fac mai bine scuze de greseli :(( o sa incerc sa nu mai am promit, de data asta m-am corectat mai bine . :3

Deci am sosit cu nextul, ne este asa de lung este mai scurt am scris doar 4 pagini in word :D mai mult de atata nu am stiut, caci las imbratisarea minune pentru urmatorul capitol, acuma vizionati scena de chin a lui Joshua :)). Stiu cateodata par sadica, dar in realitate nus. Nu prea mi se apre ceva ultra mega minunat in acest capito, caci nu stiu nu l-am compus asa bine si poate actiunea e grabita, iar ce o sa vi se para si mai ciudat este faptul ca atunci cand Joshua la strigat pe saten el a si sosit.. :)) crazy don't you think. Dar o sa vedeti ca are aceea posibilitate, nu este ciudat stati pe fir ca o sa vedeti si continuare :D


Capitolul 4
-Ai venit -

Nu doream sa sfarsesc asa, nu stiam unde ma duc. Dar nu ne indepartaseram asa mult de la locul de unde ma asaltasera, in fata ochilor mei rosii si plini de lacrimi inca se afisa intunericul.
Cu brutalitate acestia m-au scos din dubita aceea neagra si m-au laut pe sus ducandu-ma undeva anume, intr-o cladire. Muzica asurzea pana si un liliac, se auzeau multe voci de barbati, chiar si anumite sunete de placere, de durere scoase din gurile unor presupuse victeme, ma gandeam eu. Ma simteam in sfarsit mizerabil, injosit. “Cum de am ajuns eu aici ?” Imi tot repet eu intrebarea aceasta, insa mintea mea era cu totul in alta parte incercam sa ma calmez dar in zadar nu puteam face acest lucru, ma simteam neajutorat. Nu era nimeni langa mine sa-mi spuna ca totul o sa fie bine, nici Kei nu era acolo sa imi rosteasca acele cuvinte atat de increzatoare care imi dadeau tarie.
Pana la urma am ajuns la destinatarul caruia trebuia sa-i livreze marfa, adica eu. Nu stiam cine este dar nici ca doream sa aflu. Teama imi cuprinsese trupul, imi sageta fiecare os al scheletului, facandu-ma sa tremur de frica. Imediat am putut simti ceva moale, am pipait eu repede cu spaima ca sa pot sa-mi dau seama pe ce ma aflam.
Cu sigurantaera ceva din matase, sau ceva asemanator. Eu unul nu-i puteam distinge culoarea sau mai exact unde eram asezat, fiindca acel material care imi acoperea lumina ochilor nu mi se indepartase de la ochii. Am auzit din nou acele voci, mai exact a rapitorilor mei insa imediat au fost acompaniati de catre o alta voce foarte frumoasa care cred cu siguranta ca era tot a unui barbat. Pasii lui se apropiat incet de mine, mi-a pus mana la ochii si mi-a dat jos acel material infernal care imi supara privirea.
In faţa ochilor mei sa aratat un tanar blond cu parul drept si lung pana la fund, purta un costum crem si foarte elegant, ochii lui erau de culoarea verde si ce mai verde, unul foarte inchis nici nu-l putei privii drept in ochii. Caci parca te hipnotiza cu zmaraldele din privirea lui, m-am dat incet in spate deoarece imi era teama, chiar daca el parea a fi o persoana buna, privirea lui ma facea sa ma insel. Am ajuns in capatul patului, acesta mi-a intins mana semn ca nu-mi dorea raul, eu fara a ma mai gandi l-am apucat incet de degete si m-am ridicat in picioare. Acesta mi-a zambit, a inceput sa ma analizese din cap pana in picioare, apoi si-a intors trupul spre partea din dreapta unde se afla o tereasa , ma condus pana acolo si mi-a spus sa ma asez. Am dat din cap si m-am asezat, am incercat sa raman tacut dar linistea a fost sparta de vocea lui :

- Te superi daca te deranjez cu o mica intrebare ? imi spune acesta in timp ce-si pune chipul in palma stanga.
- Nu.. nu cred, raspund umpic speriat.
- Cum te numesti ? o intrebare scurta si directa imi adreseaza.
- Mama mi-a spus sa nu vorbesc cu straini si mi-a mai spus sa nu le dau detalii, spun eu in timp cel privesc serios in ochii.
- Ha, ha, ha, ha ! Baiete esti amuzant dar pentru binele tau ar fi mai bine sa-mi raspunzi la intrebare, raspunde fulgerator si incruntat, insa ranjetul de placere nu-i dispare de pe faţa.
- Poti sa razi cat vrei dar de la mine nu ai sa scoti nimica, raspund eu furios insa tremurand.
- Se pare ca ai ceva curaj in tine, imi place atitudinea ta, spune acesta in timp ce-mi zambeste.Incerca sa bei apa aceea din pahar poate o sa te calmezi si iti garantez nu o sa iti fac nimica, imi promite acesta.

Fara sa mai bag de seama ca totul era o capcana, am tras pe gat lichidul acela incolor care m-a ametit imediat ce l-am inghitit. Totul s-a incetosat in fata mea, tot ce am putut vedea era ranjetul de palcere a blondului, in rest negura si confuzie.
Dupa cateva clipe sau poate minute, ochii meu s-au deschis incet lasand lumina sa-mi deschida gandire. Nu am reusit din prima sa-mi dau seama ce se petrece, fiindca ma simteam extenuate, obosit, iar trupul meu ardea. Simteam o caldura insuportabila in inauntrul meu, dupa cateva secunde mi-am dat seama ca nu eram acasa ci eram tot in acel loc blestema in care ma adusesera acei nenorociti. In incercarea mea de a ma ridica nu am reusit nici macar sa ma pun pe picioare, baremite in fund. Degeaba ma zbatea, mainile imi erau legate la spate nu aveam cum sa scap.
O voce s-a facut auzita, era el, blondul care imi promisese ca nu avea sa-mi faca nimica, dar cum spuneam : “Ochii lasau de dorit”. Era un excroc ca ceilalti.

- Esti un nenorocit, strig eu din capatul patului.
- Aww micutul de tine se teme ? Pai asa si ar trebui, caci nu ai nici o scapare din ghiarele mele, spune acesta razand malefic in timp ce isi da jos sacoul.
- Asteptati ca victim sa se apropie, iar dupa aceea o prindeti in plasa ca dupa cateva secunde sa faceti ce va doreste inima din ea.. ii strig eu cat de tare ma tine gura
- Si ti-a laut atat de mult sa-ti dai seama de asta, spune acesta ranjind cu placere in timp ce-si deschide camasa alba pe care o arunca pe covor.

A sarit pe mine apropiindu-si faţa mai mult de urechea mea soptindu-mi : “Esti al meu acuma si nimeni nu o sa te auda.”Dupa ce a rostit aceste cuvinte mi-a muscat repede pavilionul. Reusind astfel sa ma faca sa scrancet, apoi si-a trecut buzele pe gatul meu, sarutandu-l si muscandu-l in continuare, eu m-am opus, am incercat sa il clatin dar nimica, eram lipsit de putere din cauza acelui pahar cu apa, daca as putea spune ca era apa acolo. In urma acelor muscaturi si sarutari, corpul meu a inceput sa se incalzeasca si mai tare, blondul a observant acest lucru si a ranjit amuzat de reactia mea. Insa nu s-a oprit de loc din acest lucru, a continuat, mi-a sfasiat camasa rupand fiecare nasture astfel dezgolindu-mi trupul care nu inceta din tremurat, inima isi accelera bataile, mai avea putin si iesea. Imi era teama de ceea ce avea sa urmeze, am vrut sa strig dupa ajutor dar nu am putut, blondul si-a infipt degetele in coastele mele zgariindu-ma usor, provocandu-ma sa scot un tipat lung de durere care cu siguranta s-a facut auzit pana in capatul celalalt al cladirii. Lacrimile curgeau din ochii mei, cata brutalitate, nu avea pic de mila. Imi cotrobaia fiecare particica a corpului,ma saruta, ma musca, ma tortura, era insetat dupa o astfel de placer pe care nici eu nu mi-o puteam explica.
Tipam de durere, imi provoca sila, doream o salvare, tanjam dupa un erou am incercat sa-i spun prin gafaielile mele sa se opreasca dar mai rau il enervam, acesta s-a apropiat de fata mea si mi-a cuprins buzele intr-un sarut brutal, care pe langa asta nu ma lasa sa respire.
Nu mai puteam… eram fara aparare, corpul imi tremura din toate incheieturile dar speranta nu-mi disparuse din inima, prin mintea mea cat de incalcita era acuma am auzit din nou acele cuvinte magice ale lui Kei : “Te rog sa ai grije, daca se intampla ceva strigama caci voi fi acolo pentru tine”.
Stiam ca va fi acolo pentru mine, dar oare si acuma ar putea fi aici langa mine sa vina sa ma salveze din iadul acesta ingrozitor, imi era greu sa cred un lucru ca acesta, dar am incercat sa-mi fac curaj si imediat ce acesta si-a dezlipit buzele de ale mele am strigat cat de tare am putut : “Kei ! Kei ! Te rog eu salveaza-ma .. am nevoie de tine.” Vocea mea sa limitat din nou la scrancete de durere, blondul radea pe seama mea caci stia ca nu va veni nimeni sa ma ajute, puteam sa strig cat de mult doream. Nu vroiam sa-l aud pe nebunul acesta, vroiam sa cred ca prietenul meu m-a auzit si ca va veni sa ma salveze, lacrimile au inceput din nou sa pice mai des pe obrajii mei rosiatici, nu aveam scapare deja imi dadusem seama de asta. Dar cand totul mi se parea pierdut, la usa s-au auzit doua ciocanituri, blondul nu a raspuns asa ca persoana misterioasa care se afla in partea cealalta sa rezumat la a sparge totul in cale. M-am speriat cand am vazut usa sburand in perete, iar ochii mi s-au marit mai rau ca ale unei broaste, era Kei impreuna cu ehipa lui care spre fericirea mea au venit sa ma ajute sis a ma scoata de aici.
Nu-mi venise sa cred, am strigat odata dupa el si mi-a raspuns imediat ingrijorat, blondul s-a ridicat in picioare a pocnit odata din degete si in jurul lui au aparut cativa oameni inarmati. Imi era teama sa nu-l raneasca pe saten dar din fericire nu s-a intampalt asa cum am crezut eu, Kei a venit m-a laut in brate si a fugit cu mine spre masina lui, iar ceilalti au ramas sa-si termine treaba, adica caftirea acelor nenorociti. Kei ma asezat pe bancheta din spate, iar dupa aceea s-a intors in acea cladire infernala, de unde s-a intalnit faţa in faţa cu blondul misterios, la apucat de haina si la avertizat de doua ori sa nu cumva sa mai puna mana pe mine, un gest foarte frumos din partea lui, ii datoram viata pentru asta.
Dupa catva timp acesta s-a intors la mine, s-a urcat fulgerator in masina si i-a poruncit soferului sa porneasca masina cat mai repede. Corpul meu fara vlaga zacea in coltul celalat al masiini, privirea imi era stearsa aproape, stateam chemuit ca o pisica nu doream sa ma mai misc. Am indraznit din curiozitate sa-l intreb unde mergem, iar acesta mi-a raspuns foarte frumos si bland ca ne indreptam spre casa lui unde va avea grije de mine. Ochii mei aproape ca lacrimau, eram asa de fericit ca m-a auzit si a venit sa ma salveze, insa inca eram nedumerit cum de a reusit sa ma gaseasca ?



Răspunsuri în acest subiect
Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 23-11-2010, 01:59 PM
RE: Fatal.Love [Yaoi,+18] - de hiimera - 24-11-2010, 11:29 PM
RE: Fatal.Love [Yaoi,+18] - de MiraA - 25-11-2010, 01:56 AM
RE: Fatal.Love [Yaoi,+18] - de Beatrix LaVey - 26-12-2010, 03:29 PM
RE: Fatal.Love [Yaoi,+18] - de hiimera - 26-12-2010, 11:54 PM
RE: Fatal.Love [Yaoi,+18] - de Luzer - 27-12-2010, 03:36 AM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 27-12-2010, 09:06 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 29-12-2010, 10:55 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 02-01-2011, 03:31 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de Addeh - 03-01-2011, 01:04 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 03-01-2011, 08:00 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de Addeh - 16-01-2011, 02:47 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 05-02-2011, 07:14 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de Addeh - 05-02-2011, 10:29 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 08-02-2011, 12:19 AM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 08-02-2011, 01:28 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 22-02-2011, 01:27 AM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 24-02-2011, 10:08 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 13-03-2011, 10:04 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de angel cat - 28-03-2011, 05:49 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de hiimera - 27-03-2011, 10:45 PM
RE: Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] - de Addeh - 28-03-2011, 10:25 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.598 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 9.977 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 3.970 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.088 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.137 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.567 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.785 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.934 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 23.598 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Orange Yaoi Love Luzer 3 2.849 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)