Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

After a broken heart

#21
Hello! Am ajuns pe aici shi eo :))
Deocamdatha...

Enjoy!!

Cap. 10

Invitatia. Zambet pentru zambet…


Sunt complet derutata de sarutul brunetului, dar incep sa nu bag asta in seama. Sasuke ma conduce catre gradina casei. O alta alee pavata, cu trandafiri de toate culorile pe cele doua parti.
-Multumesc ca ai venit.
-Nu ai pentru ce. Chiar imi face placere.
Sasuke imi zambeste dulce, usor. Se uita in ochii mei, si imi face semn ca trebuie sa o luam la dreapta. In fata mea se afiseaza o masa cu cateva scaune tip fotoliu in jur. Brunetul mi-o ia inainte si imi trage un scaun, politicos, pentru a ma aseza. Rosesc putin in obraji, imi dau geaca jos, iar el mi-o ia din maini si mi-o pune pe spatar. Ma asez iar el se retrage spre partea cealalta a mesei si se aseaza si el.
-Deci… ce ai patit?
-Pot avea incredere in tine ca nu vei spune nimic nimanui?
-Da. Iti jur pe orice! spun eu si imi indrept degetul mic de la mana dreapta, iar el face acelasi lucru, degetele noastre unindu-se si strangandu-se ca un mic lacatel, ce reprezenta juramantul nostru ca nu vom spune la nimeni.
-Se intampla ceva ciudat in viata mea. De curand a aparut o noua persoana in viata mea, si mereu cand nu este in preajma si imi aduc aminte de ea, ma ia o tristete de nu o mai suport, impreuna cu niste fluturi in stomac de nu mai pot. Incerc sa ma gandesc la altceva, dar pur si simplu nu pot. Raman blocat cu gandul la ea.
-Hmm… ca sa iti pot spune ce e cu tine, ar trebui sa iti pun o intrebare, dar mi-e putin cam jena.
-Spune. Orice ar fi, nu ma supar.
Las privirea in jos, iau o gura mare de aer si continui:
-Ai mai fost indragostit pana acum de vreo fata?
-Nu, nu acest sentiment nici daca ma chinui si incerc sa imi dau seama cum e, tot nu pot. Toata viata mea am fost concentrat soar pe razbunare.
-Ok, mi-am dat seama ce ai patit.
-Serios? Ce?
-Sasuke, iti voi da o veste buna dupa parerea mea. Dar ma tem ca nu ma vei crede, cel putin pe moment…
Brunetul se uita incurcat la mine nestiind la ce sa se astepte.
-Esti indragostit.
-Ma asteptam la orice altceva dar numai nu la asta. spune el cu o fata naucita, iar eu zambesc amuzata. Ce crezi ca i-ar placea unei fete sa primeasca de la un baiat? Sau ce ti-ar placea tie sa primesti de la un baiat? Sau sa ti se intample de la el sau ceva…
-Pai, eu nu sunt prea pretentioasa. Imi place sa primesc flori sau chestii de genul asta. Dar eu te sfatuiesc acelei fete cuvinte dulci, frumoase. Adica, sa iei subiectul pe ocolite, dar intr-un final sa ii spui ce simti pentru ea.
-Aha, mersi mult! Si, imi pare rau ca te-am deranjat.
-Nu este nici o problema. Oricand ai nevoie sa imi spui, poate te pot ajuta. spun eu si afisez un zambet dulce.
Dau sa plec. Imi iau geaca pe o mana si ma ridic de pe scaun, dar vocea ca de diamant de curata a brunetului ma opreste si imi spune ceva.
-Sakura, la ce ora era petrecerea? Mi-ar placea sa vin si eu.
-Aaa, pai la ora…
Dar nu termin de zis ca telefonul lui incepe sa sune de pe masa. Se pare ca a primit un mesaj.
-Ah, la ora 6. Mersi oricum. Mai am doar doar o rugaminte la tine. Sper doar sa nu te retin prea mult.
-Cu placere. Nu e nici o problema. Nebuna de Ten-ten cam toata petrecerea, deci am timp destul.
Sasuke se face tot rosu ca un rac. Zambesc spre el cu o privire smechera, care practic il obliga sa imi spuna. Ezita cam mult, dar totusi imi spune, dar ceva mai pe ocolite.
-Nu stiu sa dansez.
-Si de ce te rusinezi asa?
-Ma simt cam stanjenitor. Nu cred ca exista vreun adolescent de varsta mea care sa nu stie sa danseze.
-Nu ai de ce sa te simti asa. Eu de-abea am invatat saptamana trecuta de la un vechi prieten. Daca vrei, te pot invata. Doar pune niste muzica.
Mergem impreuna spre sfarsitul aleei, unde era un spatiu mare, pavat. Brunetul merge pana in sufragerie, care avea iesire la acea portiune mare si pune mai intai o melodie dance. Daca nu ma insel, era chiar Take it off-ul lui Kesha.
-Tot ce tebuie sa faci este sa dai din fund, pozitionandu-ti greutatea de pe un picior pe altul. Schimbul se face ceva mai rapid, in functie de ritmul melodiei.
-Se poate si o demonstratie?
Ritmurile bateriilor ma indreapta sa ma misc in voie pe melodia aceea. Brunetul prinde si el miscarea si incepe sa danseze alaturi de mine. Ne simtim minunat. Spre nefericirea noastra, melodia se termina, dar intra urmatoarea, care este chiar preferata mea: Avantasia – Dying for an angel.
-Si aici e cam la fel, dar in timp ce schimbi piciorul in care stai ca sa spun asa,dai putin fundul in fata si arcuiesti spatele. Pe la refren poti incerca sa iti misti usor umerii pe ritmul tobelor.
Spun eu si ii arat. Iubesc melosia asta, mi-as dori sa nu se mai termine niciodata. Sasuke este la fel de receptiv ca la prima melodie. Cantecul se incheie, odata cu replica mea:
-Cat mi se potriveste cantecul asta!
-Si la mine, de curand, este cam la fel…Marog…Acum, partea cea mai grea dupa mine: cum se danseaza pe melodiile lente? Fata aceea speciala va fi si ea acolo si vreau sa o impresionez invitand-o la dans.
-Melodiile lente nu sunt punctul meu forte. Dar totusi stiu cateva miscari.
-Nu conteaza. Cat de putin sa stiu, si tot e bine. spune el si imi afiseaza un zambet dulce.
-Tin minte de la cateva lectii de dans… De exemplu, am sărit, făcutd flicul pe spate, acesta beleste ochii, privindu-ma uimit. Incearca si el. La televizor incepe o melodie care se potriveste miscarilor pe care le am pregatite pentru micul meu invatacel. Il iau pe drunet langa mine, impingandu-i picioarele, incercand s ail invat asa sa danseze. Acesta imi imita pasii, incercand iar sa faca flicul pe spate sis pre uimirea mea reusind. Am cazut din picioare, parand ca vreau sa fac o flotare dar m-am ridicat in maini, facand foarfeca. Acesta se opreste. Eu facand roata, acesta privindu-ma uimit, din nefericire melodia lui T-Pain – Take your shirt off s-a terminat, prea repede. Las putin capul in jos, dar il ridic repede inapoi.
-Deci…cam atat. spun si afisez un zambet dulce.
-Mersi mult, Sakura. Mai am o singura intrebare: care crezi ca este cea mai potrivita imbracaminte pentru un baiat la o petrecere? Tie cum ti-ar placea sa vina unul?
-Eu zic ca un tricou mulat, ca sa se simta bine, si o pereche de blugi.
-Ok, mersi mult de tot.
-Nu ai pentru ce! Oricand.
Deja este cam tarziu, asa ca decid sa dispar intr-un alt nor de fum, si ajung din gradina brunetului direct in hol. Intru in sufragerie si il vad pe idiotul de Naruto cu urechea lipita de una dintre boxele combinei muzicale. Ma furisez in spatele lui cu o perna in mana, pe care ulterior i-o trag in cap.
-Asta pentru ce-a fost??
-Nimic, doar ca esti un idiot si jumatate, Naruto!
-Marog, pana acum nu am ales prea multe melodii, doar putine dintre ideile mele, cu care a fost de acord Ten-ten.
-Lasa ca m-am ocupat si de asta tot eu. Ca veni vorba de ea, chiar, unde este?
-La bucatarie, ia comanda de pizza.
Merg sa o ajut fara a mai stau la discutii cu tembelul ala. Ori il bateam rau, ori racneam la el, asa ca am preferat sa plec, ca sa nu ajunga la spital.
-Hey, ce faci?
-Vii la mine cu calmul asta si ma intrebi ce fac? Joc table, nu se vede? Mai bine zi-mi ce s-a intamplat la Sasuke si de ce ai stat asa mult! zice satena cu un zambet smecher.
-Taci! Nu vreau sa auda idiotul ala din camera de alaturi ca am fost la el.
-Iarta-ma. Poate mai vorbim despre asta ceva mai incolo. Vad ca deja incep sa ajunga invitatii. spune ea intrerupta la un moment dat de sunetul soneriei.
Deschid usa si in fata mi se arata Temari impreuna cu Hinata si Shikamaru.
Se face de-acum ora sapte. Vad ca Sasuke nu mai vine, asa ca ma hotarasc sa merg pana la el sa il chem. Ies pe usa si pornesc spre casa lui. L-am vazut iesind de pe poarta, si ma duc sa il intampin. Mergem impreuna pana in fata usii si ma opresc putin.
-Vin imediat.
Si iar dispar intr-un nor de fum. M-am teleportat pana in camera mea, unde ma schimb de hainele pe care le aveam si ma machiez un pic. Imi iau o rochie mov aproape negru, cercei si un colier cu o bratara finuta cu diamante si ma dau cu putin ruj de un roz aprins si creion dermatograf negru. Imi prind parul la spate intr-un coc din care las sa cada cateva suvite de par si cateva varfuri le las rebele. Imi las bretonul pe frunte si alte suvite sa cada pe langa chipul meu. Apar inapoi in fata usii dintr-un nor de fum. Sasuke ramane cu gura cascata.
-Inchide gura ca intra mustele!
Picatura mea de amuzament nu face nimic. Mai incerc inca o data:
-Heey! …No signal.
La auzul acestei replici destul de amuzanta spun eu, el scutura usor din cap si incepe sa zambeasca.
-Intram?
-Tu ce zici?
In buzunarul de la blugii brunetului era o forma cilindrica. Ciudat era ca asa aveau toti ceilalti. Incerc sa nu bag asta in seama, dar altceva imi taie respiratia. Brunetul era imbracat cu o pereche de blugi, un tricou mulat, o jacheta si adidasi. Vad in coltul gurii lui un zambet smecher specific baietilor. Nu il bag in seama deocamdata si intram. Toti au sarit pe mine cu confeti si mi-au urat “La multi ani!”. Imi vine sa o strang de gat pe Ten-ten ca a mai spus in invitatii si ca e ziua mea. Ce mai surpriza…! M-am speriat asa tare ca era sa sar la Sasuke in brate. Toti incep sa scoata chestiile cilindrice din buzunare. Erau defapt pergamente din care eliberau fiecare cu ajutorul chackrei cutiute de cadou. Primul era de la Sasuke, dar il las pe noptiera in camera mea, dupa care ma intorc la invitati.

Cam atat, sper ca v-a placut >:D< [Partea cu dansul, este facuta Edit by Who said i have to be normal, siss-u' meu :x]

Nextul...cred ca o sa il pun saptamana viitoare...depinde de chefu si de lenea pe care o am in mine...:D Sper sa nu ma bateti prea mult la cap... :pfiu::eto: :))
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^



Răspunsuri în acest subiect
After a broken heart - de Too Many Dreams. - 17-10-2010, 11:14 PM
RE: Sasusaku, iubirea este complicata - de Flash - 18-10-2010, 10:26 AM
RE: Sasusaku, iubirea este complicata - de Flash - 18-10-2010, 08:35 PM
RE: After a broken heart - de Too Many Dreams. - 22-11-2010, 10:21 PM
RE: After a broken heart - de Too Many Dreams. - 28-11-2010, 07:49 PM
RE: After a broken heart - de Too Many Dreams. - 27-12-2010, 05:59 PM
RE: After a broken heart - de Too Many Dreams. - 27-01-2011, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Broken rose Erina Ozaki 15 10.683 27-08-2012, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Music for heart Miky sweetie :3 14 12.639 24-01-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Pure heart Akane Hime 22 11.214 19-01-2012, 08:52 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.455 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] RaLLy-chan 11 7.119 01-08-2009, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Corina.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)