Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pure heart

#21
@MaDy-thx, si ai grija si tu cand comentezi...ca ti-am gasit si tie greseli de tastare :p...
@MyU- ti-am spus ca Mark al meu e mai diferit.... si in legatura cu antrenamentul....ai sa vezi acum.


Cap. 9


Cei doi tineri stateau pe o banca, incercand sa-si linisteasca bataile inimii care acuma erau frenetice. Mai ales ale lui Mark. Dupa ce s-au incalzit, Lara a spus ca este foarte necesar sa alerge pe terenul de maraton. El nu s-a impotrivit, asa ca au alergat trei ture, patru ture, aproape pana la cincisprezece ture. Brunetul la fina,l a fost foarte extenuat, in timp ce Lara parea ca ar mai putea sa faca dublu fata de cat a facut pana acum. Dupa ce s-au linistit, el a intrebat-o cat are intregul traseu. Iar ea a raspuns simplu,” patru kilometri”. Dar pe tonul cu care veni raspunsul ei, parea ca sunt doar cativa metri.
- Daca vrei sa devi un Inger al Elementelor, trebuie sa fi capabil de orice incercare fizica. Nu numa sa fi in stare sa alergi cateva ture, zise fata cu asprime catre baiat. Am vazut felul in care alegi, este destul de incet, adauga ea dand din umeri. Trebuie sa fi mult mai rapid daca vrei sa salvezi pe cineva. In ritmul tau, n-ar supravietui nimeni, precum acei doi, rosti lasandu-si capul sa coboare in pamant.

In acel moment linistea isi facu intrarea, impreuna cu Las care a ramas putin confuz de situatie. Lupul avea in gura un obiect care i-a starnit curiozitatea tanarului. Acesta intinse mana, iar lupul ii lasa in palma acel obiect care era defapt o amuleta.
- Cei asta, intreba Mark confuz.
- Aceasta este amuleta ta. Cu ajutorul ei, poti deveni un Inger al Elementelor.

Amuleta era formata dintr-un cristal albastru deschis, iar in jurul lui era un dragon de argint cu capul in partea dreapta. Datorita faptului ca dragonul era incolacit in jurul cristalului, acesta pare ca si cand il protejeaza. Mark se uita cu ochi mari la amuleta din mana sa. Tanarul intreba lupul cand va sosi momentul lui.
-Va veni cand vei simti acel moment, zise Las serios priviind cu coada ochiului catre fata. Aceasta ii comunica prin telepatie lupului in legatura cu ceilalti ingeri si ca nu dorea sa-si imagineze viitorul Pamantului fara ajutorul acestora. Daca ei nu vor fi gasiti, demoni si ingerii din adancuri se vor ridica si vor provoca haos printre oameni, dar acestia nu isi vor da seama decat dupa ceva vreme, cand v-a fi prea tarziu pentru a mai riposta. Acesti demoni au inceput deja sa se ridice, prin faptul ca devoreaza sufletele copiilor, care sunt foarte usor de manipulat.
-Cand v-a urma urmatorul antrenament? intreba Mark trezind-o pe Lara din gandurile sale foarte adanci.
-Cat de curand, raspunse scurt dupa care se intoarse si porni spre vestiar, lasandu-l pe bietul baiat confuz.
„Ma intreb cum a trait pana acuma. Atata tristete si griji in jur. Un lucru stiu, voi incerca din tot sufletul sa o fac fericita” gandi Mark din ce in ce mai vesel. Ceea ce el uitase, este ca lupul de langa el i-a auzit planul, dar el alesese sa pastreze tacerea si scutura usor din cap. Chiar daca Mark nu spusese nimic, el vazu cum in timp ce starile fetei se schimbau, o aura ciudata de culoarea mov. Aceasta parea sa lumineze din ce in ce mai puternic cu cat ea se supara si se infuria mai tare. Dar cand plecase de langa el, aura ei disparu ca si cum nu fusese niciodata acolo.
In sinea lui, tanarul era foarte confuz. Se comporta cu Lara de parca s-ar cunoaste de multa vreme. Avea acel sentiment ciudat, dar placut. Stia inauntrul sau ca era ceva, sau mai degraba stia ca sarutand-o o v-a calma, dar nu-si putea explica cum de stia acest lucru.

*In acelasi timp*

In timp ce Lara se schimba de hainele transpirate, se gandea la tot ce s-a intamplat pana acum. „Trebuie neaaparat sa ii gasim si pe ceilalti ingeri, ca de nu... nu stiu ce se va intampla. Am pierdut-o pe May din cauza nesabuintei mele, crezand ca voi dobori acel oponent. Dar el m-a doborat pe mine. gandi fata in timp ce scoase un oftat foarte lung. „ Nu ar trebui sa las astfel de lucruri sa-mi tulbure mintea. Ar trebui sa-i gasesc, dar cum?” se intreba ea, in timp ce o imagine cu Mark ii aparu in minte. Cand realiza ca se gandi-se la el, isi scutura capul violent incercand sa scape de acea imagine sacaitaoare. Trebuia sa-i gaseasca pe ceilalti orice ar fi. In loc sa se schimbe cu haine normale, ea se imbraca in hainele ei pentru jogging si isi lua de asemea si mp3-ul. Dupa cateva minute aceasta era langa cei doi, dupa care l-au condus pe Mark pana la usa, de unde si-au luat ramas bun. In tot acest timp, Las ii urmari miscarile cu coltul ochiului, constient ca Lara stia acest lucru. Dupa ce Mark disparu cu tot din campul lor vizual, ea se intoarse catre lup, aruncandu-i niste vorbe scurte si rapide.
-Merg la jogging. Nu veni, zise ea dupa care iesi si inchise usa in urma ei.
Las care era de partea cealalta a usii, isi scutura capul involuntar. Ce am sa ma fac cu fata asta oare..., gandi el in timp ce mergea in camera fetei, unde se aseza pe patul acesteia.

Motivul pentru care Lara adora sa faca jogging este ca poate asculta muzica cat dorea si cat de tare vroia. La un colt de alee, fata o lua catre stanga pentru a ajunge la a doua alee a parcului. Se pare ca nu prea e nimeni prin parc la ora asta si este abia ora sapte seara, gandi ea, incetinind putin pasul. Aceasta s-a oprit la prima banca pentru a sa odihni putin.
De la capatul aleii se auzi niste sunete ce pareau a proveni de la niste adolescenti. In cateva minute, un grup de baieti se oprira la cativa pasi de locul unde statea Lara. Unii o examinau din cap pana in picioare, iar altii planuiau ceva. Ea ofta si se ridica de pe banca. De nicaieri, fata observa ca era inconjurata de acei baieti.
-Unde vrei sa pleci asa de repede frumoaso? Intreba unul dintre ei, avand un ranjet de-ti venea greata. Si colac peste pupaza,toti ranjeau la fel.
-Ce se intampla aici? Rasuna o voce puternica si impunatoare, cei pare foarte familiara fetei.
Trei dintre baieti se dadura la o parte pentru a vedea cine le intrerupe „jocul”. Persoana care i-a intrerup jocul avea parul rosu sangeriu, impreuna cu o pereche de ochi ce ardeau de furie. Acesta avea o imbracaminte putin asemanatoare cu cea a Larei.
-Jason?! Facu fata putin uimita. Cand auzira baieti din jurul ei acel nume, s-au ingrozit de parca insusi moarte era pe urmele lor. In mai putin de cateva minute, singuri care ramasesera in parc erau Lara si Jason.
-Hah! Facu el dezgustat. Ce lasi. Au fugit cu coada intre picioare.
-Sunt de acord, zise fata intorcandu-se cu spatele catre el.
-Unde crezi ca pleci? zise Jason, tragand-o pe fata in bratele sale. Ea ramase inghetata in loc din cauza actiunii acestuia.
Si bineinteles, el a profitat de ocazie prin faptul de a-si lipi usor buzele de ale ei. Aceasta miscare a trezit-o cu totul din visare. Cu puterea pe care o avea, il impinse de pe ea. Cu scarba, isi sterse gura cu maneca bluzei.
-Pentru ce a fost asta? Intreba acesta inocent.
-Pentru ca esti un obsedat! Tipa ea. El ramase tacut, iar Lara o lua la fuga in directia opusa. Jason vazand ca fuge si el fuga dupa ea.
Calea ei fu oprita de un glob de lumina foarte puternic. Ea se opri instant si privi cu mare atentie globul. Cand disparu, in locul lui aparu o fata ce purta o armura leita ca si a Larei. Singura diferenta era ca armura aceasta in loc sa fie mov, era verde. Iar parul acelui inger era de un maro castaniu foarte lung cu suvite de culoarea armurii ei.
Un gand puternic ii rasuna in mintea Larei: Inger al Elementelor.

Asta e tot. Ne vom mai intalni si alta data. Pana atunci...

Ciao
Freedom is power!
And I can use that power!

#22
Pot spune ca se vede clar o imbunatatire. Adica fata de primele capitole in care domina dialogul aceste ultime doua capitole au avut mai multa descriere desi tot trebuie sa mai lucrezi deoarece frazele tale sunt tot la fel de puerile. Recunosc ca povestea se dovedeste a fi putin mai interesanta decat am crezut prima data cand ti-am lasat critica dar nu cu mult. Asa cum am zis si atunci, asta conteaza mai putin. Nu stiu ce as putea sa iti spun... ce ti-am zis in prima mea critica ramane valabil. Se vede ca nu mai este chiar o atat de mare adunatura de timpuri dar ea inca exista, se vede ca nu mai este atat de mult dialog sec, ba as spune ca dialogul este mai consistent decat a fost pana acum avand in vedere ca ai adaugat si niste discrieri ale emotilor lor atunci cand au vorbit si descrierea este mai multa, dar tot mai trebuie sa lucrezi.
App, aseara mi-a fost dat sa vad o explicatie a ta asupra unei chestii si deasemenea si greseala ta despre care nimeni nu a zis nimic. Nu este P.O.W este P.O.V ceea ce in romana inseamna povesteste iar in engleza este point of view, "w" nu are ce cauta. Poin of view inseamna punct de vedere. Fi mai atenta si daca nu stii nu mai da sfaturi altora. Nu se supara pe mine la faza asta:P
Recunosc ca nici eu nu i-am acordat atentie pana acum si mi-a scapat:) My bad.

#23
Hi dear. Mersi mult ca m-ai anuntat de acest capitol. Am vazut o imbunatatire majora la felul tau de a scrie. Ai mult mai multa descriere cea ce este un lucru bun, dar inca trebui sa mai lucrezi la ea nu este inca destul de "dezvoltata", nu ai mai avut greseli sau poate ca ai avut insa nu le-am observat si acesta e un lucru chiar foarte bun si ma bucur ca ai tinut cont de sfaturile care ti-au fost date in legatura cu recitirea capitolului inainte de postare. Un lucru pe care l-am mai observat este ca te exprimi mult mai corect. Ei bine c-am asta a fost tot ce am avut de zis. Abia astept urmatorul capitol si sper sa ma anunti si pe mine.

bye,bye



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Music for heart Miky sweetie :3 14 12.469 24-01-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Pure Blood Ellys 6 4.762 07-05-2011, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 15.770 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.298 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Pure Desire ~ hiimera 6 4.514 11-03-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Juneko
  After a broken heart Too Many Dreams. 24 14.553 27-01-2011, 11:23 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal
  Pure Satisfaction[yaoi][18+] Kayura 28 16.653 21-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Hetalia
  When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] RaLLy-chan 11 7.001 01-08-2009, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Corina.
  Pure Love [shounen-ai / yaoi] October 18 13.136 16-01-2009, 11:07 PM
Ultimul răspuns: Argenta


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)