Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto fanfic

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor.

Mda,nu stiu ce mi-a venit,dar m-am apucat de un fic naruto>.>
Scuzati greselile de tastare >.<

Capitolul 1
Un nou inceput


-Hei!Naruto...asteapta-ma , se aude o voce venind din departare.
Era Sakura , zambind asa cum o facea mereu. Era si normal sa faca asta mai ales dupa ce al patrulea razboi ninja s-a terminat cu victoria satelor , insa in urma razboiului, multe vieti au incetat sa mai existe.
-Naruto , ce crezi ca vrea sa ne zica Tsunade? Intreba fata in timp ce privea inainte sa
O parte din sat incepea sa fie reconstruita dupa atacul lui Madara. Frunza a fost punctul unde lupta dintre Kakasi si Madara avand loc , insa din nefericire o viata pretioasa s-a pierdut pentru totdeauna , viata lui Kakashi. Echipa 7 a fost un timp lung cu gandul la senseiul lor, insa au hotarat ca trebuiau sa mearga mai departe.
***

Cei doi ninja priceputi , chiar foarte priceputi ,se indreptau incet spre locul unde Tsunade se afla. In drumul lor priveau cum oamenii se fortau pentru a-si reface locuintele daramate , insa avand totusi o speranta in suflet si un zambet pe chip , un zambet ce nu utea fi furat...
-Naruto. In timpul luptei...tu ai eliberat o parte din puterea vulpii. Am auzit ca...
Insa fata se abtinu. Stia ca daca va spune ceva gresit, il va rani pe blondin. Baiatul privea absent catre corpurile , ce se aflau in continua miscare , din fata sa. Si-a intors intr-o clipita ochii sai albastrii catre Sakura , vrand sa zica ceva , insa nu a putut sa spuna ceva.
Inca avea niste sentimente strans legate de fata , insa nu si le-a exprimat niciodata.

>>-Renunta Naruto , nu ai nicio sansa impotriva mea...
-Niciodata Sasuke.Niciodata! Atata timp cat exista speranta si sentimente nu voi da inapoi. Te voi invinge chiar daca trebuie sa te omor... chiar daca trebuie sa o fac pe ea sa sufere... >>

***

Indreptandu-se usor spre Tsunade , ce doi colegi de echipa puteau privi cum turnul Hokage se inalta parca pana-n cer , el fiind facut pe intregime doar din piatra.
In drumul lor , au intalnit diferiti ninja , cunoscuti. In apropiere , Naruto si Sakura au zarit o silueta cunoscuta. Era Sai , celalalt membru al Echipei 7 , ciudat fiind ca si el se indrepta spre acelasi loc.
-Tu de ce ai fost chemat? Intreba fata cu o voce calma
Insa nimic. Brunetul nu scosese niciun cuvant ,de parca nu stia nimic , insa nu era asa. Sai ,dupa razboiul ninja , a fost chemat de catre Hokage pentru a-l promova. El devenise seful armatei ninja , nu se stie din ce motiv. Nu participase la lupta dintre Madara si celelalte sate , dar totusi a fost promovat.
Intr-un final , baiatul a reusit sa spuna ceva ,pe un ton calm si cu zambetul lui fals:
-Nu stiu de ce am fost chemat.
In urma acestor cuvinte , spuse de Sai , linisea s-a asternut. Celor doi nu le venea sa creada ca el nu stie nimic, cu toate ca seful armatei ninja era primul instiintat de Hokage ,despre tot.
Cei trei au continuat sa mearga pe drumul pavat , fara sa scoata cineva un mic cuvant.
Ajungand acolo , au fost intampinati de un ninja pe care ei nu l-au putut recunoaste. Intrand in incaperea uriasa , au observat ca totul , absolut totul era schimbat. Nu puteau recunoaste nimic din ce era inainte.
Cartiile , ce ii informau pe sateni despre anumite chestiuni , erau frumos aranjate pe dulapuri facute din lemn de stejar , asa cum niciodata nu au fost , si de asemenea erau sterse de praf.
Tablourile cu cei 4 mari Hokage , nu mai erau , acandu-l pe naruto sa fiarba de furie , insa nu a facut nimic necugetat. Au urcat scarile ,ce pareau a fi mai lucioase ca niciodata , spre biroul lui Tsunade.
Au intrat.

-Hei ,bunica Tsunade...ce mai faci? Spuse Naruto in timp ce zambetul sau maret aparu pe fata
Imediat dupa asta , Hokage-ul i-a spus cu o voce calda:
-Nu te-ai mai saturat sa-mi tot zici asa? Va rog sa luati loc , veste pe care o sa vi-o dau nu cred ca va fi bine primita de voi.
Sakura,Naruto si Sai s-au asezat comod pe scaunele aflate in fata biroului urias unde statea femeia ce conducea satul , tinand ochii inchisi si incruntandu-se.
-Stiti foarte bine ce s-a intamplat cu kakashi... El va fost sensei ,din cate stiti. Acum ca el a... a pierit , nu va pot lasa fara un invatator , de aceea l-am ales pe ......
Insa propozitia nu fu terminata din cauza tipetelor lui Naruto. Blondinului nu-i venea sa creada asta. Chiar daca Kakashi murise glorios in lupta cu Madara, el nu putea accepta asa usor sa aiba un nou sensei.
Plin de durere si ura , el a iesit afara din biroul lui Tsunade, trantind usa puternic un urma lui. Zgomotul a atras atenti celor ce se afla la etajul unde era si biroul.
Cei ce se aflau inauntru nu puteau decat sa se uite spre usa....
~Sfarsitul capitolului 1~
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Răspunsuri în acest subiect
Naruto fanfic - de Ryuu - 07-07-2010, 03:28 PM
RE: Naruto fanfic - de Verrine - 07-07-2010, 03:44 PM
RE: Naruto fanfic - de Corina. - 12-07-2010, 11:45 PM
RE: Naruto fanfic - de Ryuu - 13-07-2010, 03:51 PM
RE: Naruto fanfic - de Verrine - 13-07-2010, 05:52 PM
RE: Naruto fanfic - de Corina. - 14-07-2010, 12:00 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.208 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  SasuSaku fanfic ChocoKitty 7 8.199 21-05-2011, 04:20 PM
Ultimul răspuns: Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 12.027 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Naruto Fanfic(Eu sau el ?!) haruna_L_shuichi 4 6.480 02-03-2009, 11:51 AM
Ultimul răspuns: Ely-chin
  My YYH fanfic(Yaoi) Owaranai Yume 24 20.561 01-01-2009, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Kitsunes Iris
  naruto FanFic Heratcher.21q 7 6.478 29-12-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: Zollitha


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)