Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The world of fairy tales-characters'descriptions

#13
Nume: Semei Toboe

[Imagine: knastkuakuuae8.jpg]

Rasa: Lup
Varsta: 23
Puteri: poate merge zile in sir fara sa se opreasca sa manance sau sa se odihneasca. Totodata cunoaste toate creaturile si limbile lor, poate lua forma umana, si o ia de fiecare data cand face ceva contrar instinctelor lui sau e in preajma altor fiinte rationale care i-ar putea face rau daca l-ar recunoaste ca lup. Este un luptator foarte bun corp la corp sau cu doua sabii si are multe caractere accentuate: poate sari distante considerabile, alerga mai repede decat un om, auzi mai bine, samd.

Personalitate:
nu e foarte vorbaret, si nu are niciodata incredere in altii. Obisnuieste sa se bage in luptele altora daca instinctul ii spune ca e cazul, sau sa stea undeva in umbra si sa se uite. Se poate spune ca ii place sa faca un oarecare comentariu de final oricarei lupte sau oponent intalnit, si nu e de mirare. Nu-i place sa fie inconjurat de fiinte galagioase sau sa riste sa fie descoperit.

Trecut: Semei a fost crescut de un amator de lupte intre caini, si multa vreme a considerat ca asa e normal sa fie viata lui, incercand sa-si ignore instinctele ce-l chemau inapoi in salbaticie. Dar intr-o zi a pierdut o lupta importanta si stapanul a inceput sa-l trateze din ce in ce mai prost. Manat de remuscari a incetat sa mai manance, ceea ce i-a adus multe vise ciudate, printre care unul in care un lup alb ii spunea ca a venit timpul sa-si aminteasca cine e si sa-si salveze haita. Ii mai spusese si cum ajunsese in mainile omului, cum mama si fratii lui fusesera ucisi, el scapand doar pentru ca incercase sa-l muste pe vanator desi nici nu deschisese ochii inca.
Sfasiat de poveste dar si de dragostea pentru stapanul sau care il crescuse si-l antrenase, semei si-a ros lantul si a fugit in padure.
Aici fantoma lupului alb l-a intors pe calea Strabunilor, amintindu-i cine era si ce putea face, antrenandu-l pentru sarcina dificila de a-si elibera haita de sub asuprirea unei fiinte malefice.
De atunci umbla prin lume incercand sa dea de haita lui, fiind vizitat de fantoma foarte rar.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
RE: The world of fairy tales-characters'descriptions - de Dark Shade - 06-07-2007, 02:37 PM
RE: The world of fairy tales-characters'descriptions - de JavaLeen - 13-04-2008, 07:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.469 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Acvalent Venos Fight-characters Himisoara. 2 3.400 10-05-2010, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Flash
  The world of fairy tales hikari marina 95 51.878 10-07-2008, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.254 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)