Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: De ce nu lasati comentarii?
Nu vreau
7.25%
5 7.25%
Mi-e lene
24.64%
17 24.64%
N-am chef
13.04%
9 13.04%
Mai tarziu
14.49%
10 14.49%
Ba da, las.
40.58%
28 40.58%
Total 69 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea

Scuze de intarziere insa s-a exrimat si la mine criza la idei pentru ficul acesta. Am venit insa cu nextu si sper sa va placa...:)

Inapoi langa mine

A trecut deja un an de cand am vazut-o ultima data. De atunci, ma gandesc neincetat la ea. Si in misiuni si in orice activitate a mea sau noapte o visez. Acel putin timp pe care l-am petrecut impreuna imi intrase in suflet, in adancul inimi si parca nu vroia sa iasa nici cum. Ultimul sau sarut imi ramase imprimat pe buze iar mirosul ei de trandafir proaspat inflorit imi invada si acum simturile. Trandafirii din gradina mea nu se comparau cu floarea mea roz.
Cerul este luminat doar de regina luna si ficele sale se joaca vesele pe langa ea. Razele zeitei noptii cad ca si un strop de apa proaspata pe intregul pamant. Stau intins pe iarba moale si catifelata intre trandafirii din gradina mea. Imi place sa stau aici mai ales ca imi amintesc de singura persoana pe care o iubesc si care inca mai traieste. Pe bolta cereasca acum intunecata apare o stea care se face remarcata prin viteza cu care ea cade in departare. O stea cazatoare! Imi spun in gand si imi pun o dorinta. "Vreau sa o revad pe Sakura!". Deschid ochii si vad, pe un trandafir roz, stele. Ma apropi si il ating, luandu-l in mana. Stelele erau asezate una pe fiecare petala, ceva ce, numai cineva din clanul Star rose poate sa faca. Doar daca...
-Sasuke! aud o voce melodioasa si bucuroasa. Ma intorc si o vad pe Sakura cum sta sprijinita de ciresul din gradina. Parul lung si roz, prins intr-o coada sus ii cade drept pana la talie. Ochii verzi emana bucurie si imaginea luni care se oblindeste in ei. Buzele sale rosii formeaza un zambet atragator. Purta un tricou roz mai mult ca un hanorac fara maneci cu fermuar, o fusta alba si scurta sub care niste colanti negri scurti. O pereche de sandale tip ninja ii acopera gambele frumoase si bine conturate. Se apropie de mine cu pasi marunti in timp ce ochii ei precul doua smaralde vii varsa lacrimi de bucurie la fel ca si mine. Cand ajungem fata in fata ne oprim. O iau in brate, strangand-o tare in timp ce mainile ei se incolacesc pe langa gatul meu, buzele noastre formand un sarut nevinovat si plin de iubire. Fruntile ne erau lipite iar ochii inchisi. Pe cer, luna veghea asupra noastra, zambind ca ne-am regasit in sfarsit...

Ma trezesc urmatoare zi dimineata. Stau in patul meu, incercand sa imi clarific privirea care, din cauza somnului este neclara. Cand devine clara ca si o picatura de roua intr-o dimineata racoroasa de vara, o vad pe rozalie cum dormea linistita cu capul pe pieptul meu. Purta unul din tricourile mele ca nu isi adusese haine cu ea. Eu purtam doar o pereche de pantaloni de trening comozi. Ma ridic incet, punand in locul meu o perna. Ii las pe perna o scrisoare peste care un trandafir roz. Ma duc in bucatarie si incep sa pregatesc masa. Ma bucur asa de mult ca Sakura e din nou aici si de data asta poate veni oricine ca nu o mai las sa plece. In cateva clipe, pe usa intra fata intinzandu-se. Ma duc la ea si o sarut scurt pe buze invitand-o in bratele mele. In urmatoarea clipa, capul ei se sprijineste de umarul meu iar sanii ei mari si frumosi sunt presati de pieptul meu tare. O mangai usor pe spate, simtind cum corpul ii vibreaza. O privesc si ochii ei asemenea unui fir de iarba ma priveau putin tristi. Vreau sa o intreb ce s-a intamplat insa aceasta ma strange mai tare in brate lasand lacrimile sa iasa la iveala. Inchid ochii sprijinindu-mi capul de a ei si continui sa o mangai spunandu-i vorbe de alint incercat sa o fac sa se linisteasca. Intr-un final, ne-am asezat pe scaunul din spatele meu si am incercat sa ii patrund in minte punandu-i intrebari de cele intamplate sperand ca ea imi va raspunde si va lasa tristetea si amintirea deoparte, destanduindu-se in intregime mie ca astfel sa pot sa o ajut cum pot sau cel putin sa incerc daca nu macar sa o consolez cum pot eu si sper sa reusesc. Tace putin apoi incepe sa imi povesteasca ce s-a intamplat in timpul in care noi am fost despartiti din cauza tatalui sau si a lui Tsunade.
-Dupa ce am ajuns, tata a zis ca trebuie sa ma casatoresc cu unul din clanul nostru si sa devin conducatoare. I-am spus ca eu pe tine te iubesc si ca cu tine vreau sa fiu insa mi-a spus ca asta nu se va intampla decat peste cadavrul sau. A planificat nunta cu Mishe ca asa il cheama pe ala si trebuia sa ma casatoresc cu el insa pur si simplu nu pot, Sasuke! Eu pe tine te iubesc. Azi trebuia sa ma casatoresc cu el si probabil acum tata ma cauta insa nu pot, Sasuke! imi spuse incepund din nou sa planga.
Nu pot sa cred ca tatal sau o obliga sa se casatoreasca cu unu mai ales ca el nu vroia. Dar, daca a fugit sigur va veni sa o caute aici prima data asa ca trebuie sa plecam pana nu e prea tarziu si sa o ia inapoi departe de mine. O privesc cu subinteles si aceasta aproba din cap ridicandu-se si mergand amandoi sa ne imbracam. Cand fu gata, am iesit incercand sa nu ne vada nimeni si am folosit jutsu-ul de teleportare pentru a ajunge la o cabana sus, nu prea departe de Konoha insa pe munte de care nu stia nimeni si datorita justu-ului pus, nimeni nu putea sa o vada sau macar sa isi dea seama ca e ceva chakra aici.
-Nu trebuie sa faci asta pentru mine, Sasuke! Serios. imi spuse intorcandu-se spre mine.
-Nu fac asta pentru ca mi-o ceri tu ci pentru ca asa vreau eu. Nu pot permite sa fi iar despartita de mine... ii spun serios in timp ce deschid usa de la cabana.
Inauntru, era un pat intr-un colt, o usa care ducea la baie. Pe peretele visa-vis de pat se afla un semineu de piatra iar in fata lui, o blana alba de urs. O masuta si patru scaune in fata geamului asezat pe un perete cu usa de la intrare. In fata casei se afla un parau cu apa cristalina care curgea lin spre sud prin tunelul de copaci ce umbreau jumatate din partea de mal. O privesc pe rozalie si aceasca se uita la mine cu o anumita dorinta in ochi. Poate ca, in noaptea asta, o sa ni se indeplineasca amandurora dorintele...

Astept comentarii si sper sa pun repede continuarea de data asta:-":D

Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea - de Shadow. - 09-03-2010, 09:12 PM
RE: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea - de chucky - 16-06-2010, 03:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 4.202 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Bariera dintre noi si "ei". Prevented :D 1 2.616 08-10-2013, 08:56 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 5.280 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 21.479 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.838 26-06-2011, 02:38 PM
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 21.377 18-03-2011, 09:29 PM
  [ Twilight ] - Un trandafir albastru robsten 8 6.727 06-03-2011, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 4.027 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 13.996 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubirea dintre un tigan si o romanca sweet 12 13.377 05-07-2010, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)