Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sakura&Sasuke

Capitolul 8.Misuki fata pierduta de demult

Part.2

Nu ii venea sa creada ca el este fiul papusarului.Sakura,saturata de balivernele baiatului s-a concentrat si a incercat sa se ridice de jos.A reusit sa isi ridice piciorul stang,dar imediat ce a incercat sa-l ridice si pe cel drept a cazut,julinduse la mana.Un oftat lung s-a auzit din gura rozaliei.Papusarul s-a aplecat spre ea si i-a spus taios:
-Nu mai incerca sa te ridici.E mai bine pentru tine daca ai sta si ai asculta.
Sakura s-a lasat moale si a incercat sa isi stapaneasca nervii.Si-a pus capul jos si a inchis ochii.
-Deci,sa incepem cu inceputul.Inainte sa te nasti tu,sora ta, Misuki,a fost rapita de la parintii tai de catre tatal meu si antrenata pana acum.Tata dorea sa o faca asasina profesionista,sa omoare tot ce ii statea in cale.Misuki,s-a impotrivit prima data,dar tata a mituit-o spunandu-i ca te va omora pe tine,daca nu se va supune.Asa,ea a trait in minciuna si speranta,speranta care a fost accentuata cand i-am propus sa vina cu mine.A plans zile si nopti gandinuse la tine si la pericolele la care erai expusa.Si stiu ca nu ma vei crede,dar eu nu vreau sa iti fac nici un rau.Chiar daca tata vrea sa ma casatoresc cu tine,eu nu vreau.Eu o iubesc pe sora ta.Ceva credebil pentru tata,care banuieste ca vreau sa il tradez.Pana acum m-am purtat asa ,deoarece tata ne urmarea.Aici el nu are nici o putere si nu poate vedea ce facem.Vreau sa iti fac o propunere:Ma ajuti sa il omor pe tata,iar Sasuke va fi eliberat.
Cand Sakura a auzit de Sasuke,o lacrima isi facu aparitia pe obrazul ei fin si alb.Nu stia de ce,dar un sentiment de teama isi facu loc in sufletul ei.Se simtea fara putere in acel moment.Vroia sa moara,sa scape de acea presiune neobisnuita.Totusi,si-a facut curaj si a murmurat un ,,Bine’’.Atunci,baiatul i-a dat drumul.El i-a intins mana si a ajuta-o sa se ridice.
-Apropo,scuze ca nu m-am prezentat,ma numesc Shioki Raizen.
Raizen a intins mana catre Sakura in semn de prietenie.
-Si cred ca e un moment potrivit pentru reuniunea de familie dorita de sora ta.Misuki!
Misuki si-a facut aparitia si a sarit la gatul Sakurei.Era asa fericita ca insfarsit isi vede sora.In sufletul ei era o veselie continua care si-a facut intrarea spectaculoasa dupa mult timp.Sakura a imbratisat-o pe sora sa si i-a spus:
-Onee-chan!Insfarsit te am aproape.Cand credeam ca nu mai am speranta,intotdeuna cineva ma sustinea,iar aceea erai tu.Chiar daca nu erai cu mine,imi doreai doar binele.Te iubesc,onee-chan!
Sakura a inceput sa planga de fericire,fiecare lacrima cazand pe bluza fetei.Se simtea minunat alaturi de sora ei mai mare.Avea un motiv de care sa se bucure in viata:sora ei.Si mai era un motiv ce trebuia eliberat,atat de inima Sakurei cat si de tatal lui Raizen.

*

Intre timp,Naruto a adormit langa Ayame si Tenten.Gai statea langa Kakashi si depena amintiri,iar Lee si Neji se uitau cu invidie si ura la Naruto.Kakashi era tare ingrijorat in privinta Sakurei dar cuvintele amicului sau il mai imbarbatau putin.Gai mai scapa si cateva prostii pe gura cum ar fi:prima lui iubire si cearta cu Kakashi provocata de aceasta ‘’prima iubire’’.Kakashi ii mai scapa si el cate un pumn in cap,dar la un moment dat a plecat de langa Gai lasandu-l cu ochii in soare.Tot mergand linistit printre copaci si frunze a dat de un mic parau.Era acelasi langa care a vorbit cu Sasuke.

Flashback

Kakashi statea rezemat de un copac si se uita la reflexia lunii in apa.In spatele lui aparu Sasuke si ii spuse:
-Sensei,stii prea bine ce s-a intamplat,nu?
-Da,Sasuke,stiu.De ce intrebi?
-Fara importanta,dar,am venit aici sa te rog ceva.Ajutama sa stapanesc tehnica interzisa din Satul Ascuns in Frunze.
Kakashi a ramas pe loc.Privea in gol fara sa se miste.Un fior il trecu pe sira spinarii,dupa care panicarea lui se facea din ce in ce mai vizibila.Ce ii cerea Sasuke era un lucru imposibil pentru el

End Flashback

,,Nu vreau sa se intample acelasi lucru si cu el,nu acum.Nu pot sa il antrenez deoarece aceata tehnica...m-a ucis pe mine.''

Va urma!

Urmatorul Capitol:Amintiri dureroase

Urmatoul capitol va infatisa amintirile dureroase ce le-a avut Kakashi cand era tanar.Va fi un capitol de exceptie.Nu ezitati sa-l cititi.
[Imagine: durararasig06small.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 01-05-2009, 08:16 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 01-05-2009, 08:31 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Corina. - 01-05-2009, 08:34 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 01-05-2009, 08:39 PM
RE: Sakura&Sasuke - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 01-05-2009, 08:49 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Flash - 01-05-2009, 09:48 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 09:41 AM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 10:33 AM
RE: Sakura&Sasuke - de Nya. - 02-05-2009, 10:58 AM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 11:00 AM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 11:18 AM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 11:33 AM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 03:07 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 02-05-2009, 04:23 PM
RE: Sakura&Sasuke - de Yuki4ever - 05-05-2009, 08:59 PM
RE: Sakura&Sasuke - de D@n@ - 11-07-2009, 03:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 4.329 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.214 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.886 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 9.354 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.284 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.866 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 17.104 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 57.222 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 82.787 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 42.869 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)