Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura

#1
2.Indragostirea
A doua zi ...supa ce s`au ales echipele...Kakashi le`a spus elevilor ca maine la ora 5:00..sa fie in padure..
-Sakura..a ajuns prima apoi Naruto si Sasuke...:zuppy02:
-Sakura ii saluta..si ei inapoi pe Sakura..dupa 2 ore...sosi si kakashi-sensei..toti erau suparati:zuppy08:..Kakashi le spuse:
-Am doi clopotei in 4 ore trebuie sa luati clopotei cel care nu va lua va repeta anul dinou..cEI 3 pornira..Sasuke era langa lac se gandea..Sakura il cauta pe Sasuke..iar Naruto incerca sa`i sa clopoteii lui Kakashi.:P...Dupa 30..de minute Sakura il gasi pe Sasuke..si ii spuse ca are un plan..Sasuke ii spuse sa plece..Sakura o lua la fuga plangand..Naruto da peste ea si o intreaba:
-Ce ai patit..de ce plangi??..
-Sasuke..nu vrea sa ma asculte ..imi spune sa plec si sa`l las in pace..!!
-Cum..?!! nemernicul sa vezi ce`i fac..!!spuse Naruto suparat...
-Nu..lasa`l hai sa luam clopotei..
Dupa 1 ora Naruto azvarlit in lac...iar Sasuke ingropat in pamant cu capu la suprafata doar..o vede pe Sakura...sakura ii spune:
-Stai te scot eu de acolo..
-Nu lasa`ma in pace..
-Bine ...atunci plec pa-pa~!!
-Nu,,nu pleca ...stai !!vino si ajutama te rog!!spuse Sasuke cu ochii nevinovati
Atunci Sasuke isi dadu seama ca sa indragostit de Sakura..!!
Dupa ce il scose de acolo..il lua pe Naruto si cu planul facut de Sakura ajunsera toti in acelasi timp la clopotei..:*
Toti 3 trecura testul..Apoi Kakashi le spuse ca maie dimineata la prima ora vor pleca intr`o lunga excursie..toti 3 se dusera casa sa isi faca bagajele...
Dis de dimineata..ajunsera la cabana unde vor sta..Kakashi le spuse:
-Eu voi sta cu Naruto in camera...tu Sakura cu Sasuke ..nu vreau sa aud comentarii..Sakura te duci dupa mancare..Eu cu naruto dupa lemne,iar tu Sasuke dupa peste...
-Ok ..spuse toti in cor!!
Toti plecara dupa ce le`a ordonat kakashi-sensei..Sakura gasi un copac cu mere in apropierea lacului unde pescuia Sasuke...asa ca ii spuse:
-Poti veni sa ma ajuti...?te rog frumos?
-Da vin acum...
Sakura se suise pe umeri lui Sasuke ..dar dintrodata sakura aluneca si caau pe sasuke gta..gata sa`l sarute...Aceasta se ridica repede..sasuke ii spue:
-nu`i nimik...sa intamplat..nu`i vina ta ...!!
Atunci Sasuke o saruta..sakura nu se inpotrivi deoarece si ea il iubea enorm

#2
Bine ai venit pe Animezup, iubire de neuitat sasu saku!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Sper sa va placa...scz..dar am inceput cu partea a 2 deoarece sunt sigura ca toata lumea stie partea 1 de la desene animate .."Naruto"..era atunci cand sa dus Sakura la scoala si s`a indragostit de Sasuke..de aici inkolo e alt fel decat la desene e mai romantic daca pot spune asa..:D:D:D:D..sper sa va placa VA ROG SA CITITI SI SA VOTATI ..PLZ:X:X:X

#4
Ai gresit sectiune, rau de tot, la aceasta sectiune te prezinti ca un nou user pe AnimeZup. Sectiunea pentru fic-uri este http://animezup.com/forum/forumdisplay.php?fid=101 <- aceasta.
Si un mic sfat, renunta la smilies daca vrei sa scri un fic cat de cat bunicel. ^^

Bye.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
Poftim ? o_o Asta e fic ? o_o Si in primul rand tu ai habar unde l-ai postat ? Se posteaza la categoria fan fiction , anime fics nu la categoria de noi veniti . Aici ne prezentam fiecare , nu scriem fic-uri o_o . Sper ca un moderator sa iti mute fic-ul unde trebuie si ai mare grija . Citeste si tu regulile :|. Sa sti ca nu e greu ^^ .
Si sa sti ca nu conteaza ca la televizor este nu stiu cum . Acesta este un fic . Sunt total doua lucruri distincte o_o . Asa ca atunci cand incepi ceva incepe cu inceputul , adica capitolul 1 , nu 2 .
Mai e nevoie sa iti corectez greselile ? Ar trebuie sa iti modific total acest capitol o_o . Nu ai habar cu ce se mananca un fic , dar totusi iti voi arata unde ai gresit o_o .

Citat:A doua zi ... ( sa sti ca nu are rost sa pui puncte de suspensie o_o ) dupa ce s-au ales echipele...(duamne fereste o_o . Unde ai vazut ma ca pui puncte de suspensii intr-o propozitie cand spui pur si simplu ceva normal )Kakashi le-a spus elevilor ca maine la ora 5:00 ... sa fie in padure.. ( mda o_o si doar atat ? puteai descrie si tu mai amplu aceste lucruri )
-Sakura..a ajuns prima apoi Naruto si Sasuke... ( sa sti ca nu inteleg absolut nimic o_o Nu puteai spune pur si simplu : Sakura a ajuns prima , apoi Naruto si Sasuke ? Nu stiam ca atunci cand povesteti ceva pui linie de dialog . Nu inteleg de ce tot pui puncte de suspensie . Nu iti ajunge un singur punct ? o_o)
-Sakura ii saluta..si ei inapoi pe Sakura..dupa 2 ore...sosi si kakashi-sensei..toti erau suparati..Kakashi le spuse:
-Am doi clopotei in 4 ore trebuie sa luati clopotei cel care nu va lua va repeta anul dinou..cEI 3 pornira..Sasuke era langa lac se gandea..Sakura il cauta pe Sasuke..iar Naruto incerca sa`i sa clopoteii lui Kakashi.10...Dupa 30..de minute Sakura il gasi pe Sasuke..si ii spuse ca are un plan..Sasuke ii spuse sa plece..Sakura o lua la fuga plangand..Naruto da peste ea si o intreaba:
=> Duamne fereste o_o . De ce pui linie de dialog cand tu ai clar naratiune . Vorbeste cineva ? Nu cred o_o . Sakura ii saluta si ei inapoi pe Sakura ... dupa doua ore ... sosi si kakashi ... bla bla . Hai ma , asta chiar e bataie de joc . Tu citesti macar ce ai scris ? o_o . Nu imi place deloc aceasta parte .
-Ce ai patit..de ce plangi??.. ( nu te lasi pana nu pui zece puncte .)
-Sasuke..nu vrea sa ma asculte ..imi spune sa plec si sa`l las in pace..!! ( din nou aceeasi poveste . )
-Cum..?!! nemernicul sa vezi ce`i fac..!!spuse Naruto suparat... ( mai e mult ? xD )
-Nu..lasa`l hai sa luam clopotei.. ( idem )
Dupa 1 ora Naruto azvarlit in lac...iar Sasuke ingropat in pamant cu capu la suprafata doar..o vede pe Sakura...sakura ii spune: ( wow , dar repede s-au mai intamplat aceste lucruri o_o . Tu chiar vrei sa copiezi totul din tv ? Nu crezi ca era mai bine daca ne spuneai si noua cum au ajuns cei doi in aceasta ipostaza ? )
-Stai te scot eu de acolo..
-Nu lasa`ma in pace..
-Bine ...atunci plec pa-pa~!!
-Nu,,nu pleca ...stai !!vin-o si ajuta-ma ( stai prost la capitolul gramatica o_o ) te rog!!spuse Sasuke cu ochii nevinovati
Atunci Sasuke isi dadu seama ca s-a indragostit de Sakura..!! ( dar rapid s-a mai indragostit Sasuke de Sakura o_o . Eu nu cred ca daca ii spui unei persoane vin-o aici , te indragostesti de ea o_o )
Dupa ce il scose de acolo..il lua pe Naruto si cu planul facut de Sakura ajunsera toti in acelasi timp la clopotei :* ( pentru ce ai pus acel smiley ? o_o Asa ca nu aveai ce face , nu ? o_o )
Toti 3 trecura testul..Apoi Kakashi le spuse ca maine dimineata la prima ora vor pleca intr-o lunga excursie..toti 3 se dusesera acasa sa isi faca bagajele...
Dis de dimineata..ajunsera la cabana unde vor sta..Kakashi le spuse:
( nu ti se pare ca grabesti actiunea al naibii de tare ? o_o . Fuge fuge . Descrie si tu mai mult , ca nu e greu . )
-Eu voi sta cu Naruto in camera...tu Sakura cu Sasuke ..nu vreau sa aud comentarii..Sakura te duci dupa mancare..Eu cu naruto dupa lemne,iar tu Sasuke dupa peste...
-Ok ..spuse toti in cor!!
Toti plecara dupa ce le`a ordonat kakashi-sensei..Sakura gasi un copac cu mere in apropierea lacului unde pescuia Sasuke...asa ca ii spuse:
-Poti veni sa ma ajuti...?te rog frumos?
-Da vin acum...
Sakura se suise pe umeri lui Sasuke ..dar dintrodata Sakura aluneca si cazu pe Sasuke gata..gata sa`l sarute...Aceasta se ridica repede..Sasuke ii spue:( cred ca de 10 ori ai repetat cuvantul Sakura si Sasuke . Puteai sa pui si tu fata , rozalia , brunetul , baiatul sau etc xD . Sau pur si simplu nu puneai patru propozitii cand puteai scrie doar 2 cu ajutorul virgulei . )
- Nu-i nimic , s-a intamplat . Nu e vina ta . ( ti-am corectat toata propozitia xD )
Atunci Sasuke o saruta..Sakura nu se impotrivi , deoarece si ea il iubea enorm .
Deja se iubesc o_o . Ai mare mare grija . Ai nevoie sa te perfectionezi rapid . Mai citeste o carte sa vezi cu ce se mananca o poveste . Nu te critic pe tine , ci critic acest capitol . Daca vrei ca cineva sa il citeasca , invata mai intai sa scri un fic . Deasemenea , nu am vazut decat dialog . Poti baga si naratiune si descriere , deoarece nu e greu deloc . Actiunea fuge rau de tot . Treci de la o intamplare la alta . Sa sti ca nu e de bine .

Vezi ce faci . Succes in continuare , o sa ai nevoie -.- . Scuze pentru critica mea dura , dar crede-ma ca o sa-ti foloseasca . Eu doar vreau sa te ajut , chiar daca acest lucru a insemnat sa-ti critic tot capitolul .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Topic închis !
De mai găsesc un topic clandestin d'asta ai ban pe secţiune.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.447 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.785 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.287 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.120 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 14.694 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 14.582 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 11.493 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 51.576 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 72.990 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 37.992 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)