16-04-2013, 04:55 PM
Mama ce capitol tare!Deci,jur ca ma asteptam sa il violeze,dar ma bucur mult ca nu s-a intamplat asta asa de curand(de obicei,in multe fic-uri,apar astfel de intamplari si eram sigura ca si in fic-ul acesta se va intampla asa,dar chiar m-ai surprins Yuki).Saracul Tyler(nu plange ca nu merita omu'ala lau ca tu sa dai apa la soricei).Mi-a placut ca s-a tinut tare si s-a gandit la o metoda prin care sa scape(chiar daca asta i-a afectat cat de cat mandria,da ce mai conteaza cat timp asta a impiedicat o "nenorocire" care i se putea intampla).Nu cred ca Chase se astepta la asta,ce as fi vrut sa-i vad si eu fata la sfarsit(imi imaginez ca este un barbat arogant si dur,dar care are o latura mai sensibila pe acolo pe undeva).Cred ca la usa lui Tyler este fie Chase,altfel el nu ar fi rosit.Debea astept continuarea,bafta la scris si sa aduci repede next-ul.P.S:Te felicit pentru acest capitol minunat,care m-a surprins total.
![[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]](http://static.zerochan.net/Touken.Ranbu.full.2064981.jpg)