Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Dragoste Interzisa

#3
Kt.Kat Hey! Iti multumesc mult pentru comm-ul de incurajare >:D< Imi pare rau pentru greseli, o sa incerc sa nu le mai fac. Ma bucur ca iti place fic-ul si sper sa il citesti in continuare! Lectura placuta, pup :-*

Capitolul 2

O intalnire neasteptata!



Noaptea se revarsa maiastra peste orasul mai tot timpul aglomerat. Mirosul de ger proaspat si fulgii pufosi de nea cotrobaiau fiecare coltisor al complexelor de apartamente somptuase si nu numai acoperindu-i cu o patura alba, mistica.
Intr-un apartament situa intr-o zona buna a orasului Tokyo linistea domnea in negura. Asezat in mijlocul unui pat spatios cu asternuturi albe ce straluceau slab in lumina difuza a unei ferestre aflate in coltul opus, Shin statea ghemuit cu genunchi stransi la pipet si capul pe ei. Avea atat de multe lucruri pe cap, scoala, familia de care de ceva timp nu stia nimic...mai era si Mika...
Mika era iubita lui inca din clasa a -2-a de generala, atunci o placuse enorm nu numai pentru aspectul fizic cat si pentru firea jucausa de care dadea dovada in situati neasteptate. Insa acum, dupa atata timp, nu mai putea spune ca simte aceleas lucruri. Ea se schimbase, devenise femeie si totodata isi schimbase oarecum comportamentul. Cu putin timp in urma primise un mesaj care incepus o sesiunne de cearta obisnuita...Tanarul isi ridica capul de pe genunchi oftand adanc, avea sa doarma cu Daisuke, cat il invidia pentru caracterul atat de perfect. Se ridica de pe pat constatand ca tremura de frig datorita faptul ca purta numai un prosop infasurat in jurul taliei. Iesi din camera si porni catre dormitor, avea de gand sa ia un tricou fara a o deranja pe sora brunetului. Intra in incapere indreptandu-se catre dulap insa ramas socat cand in fata lui aparu persoana la care nu se astepta.

- Shin? se auzi o voce ragusita

Tanara cu parul roz si ochii precum doua picaturi de apa facu doi pasi in spate tinand strans la piept prosopul cu care era infasurata, picaturile de apa curgeau siroaie din parul ei inca ud, prelingandu-se pe pielea de un crem deschis.
Nici Shin nu parea a fi mai bine, parea surprins de fata ce se afla in fata lui si nu putea sa inteleaga...

- Mika? Ce faci tu aici?
- Huh...eu am venit la fratele meu si..dar asta nu conteaza, tu ce faci aici...adica..
- Stai! Adica tu esti sora lui Daisuke? Cum se face ca eu nu stiu asta? Ca nu stiu ca ai un frate?

Baiatul se aseza pe pat intinzandu-se pe spate, lasandu-si trupu sa se lungeasca peste asternuturile pufoase, muschii i se incordau la fiecare gest, isi pune palma peste fata. Asta da soc! Mika sora lui Daisuke...erau impreuna de atata timp si nu stia nimic despre ea. Oare asta era normal? Ce fel de relatie aveau ei cand nu cunosteau nimic unul despre celalalt...isi simti pieptul atins de o palma catifelata, stinghera, tremuranda. Langa el se afla tanara ce il privea timida, muscandu-si uneori buzele carnoase acoperite cu un luciu sclipicios. Fara a intelege gestul, Shin isi ridica bratul apucand intre degete cateva fire din parul roz, lung..Niciodat nu se atinsese de Mika, niciodata nu facusera dragoste, nici macar nu stia daca ea era virgina sau daca mai fusese intre timp cu cineva care ii furase inocenta. In acest moment incurcat nu stia de ce dar mii de ganduri cu privire la acest aspect ii invadau mintea, simtea ceva ce nu a mai simtit in relatia lor banal, simtea ca o doreste...poate era doar o pofta...sau poate nu. Se ridica incet sprijinindu-se intro mana apoi printro miscare ii cuprinse buzele fetei intr-un sarut pasional avand grija sa-i suga fiecare coltisor cei scapa din sarutare. Incet o intinse pe spate asezandu-se peste ea, incheia sarutul privind-o fix.

- Mika..tu.. dar fata il intrerupse intorcand privirea intro parte.
- Nu mai sunt. raspunse sec, abtinandu-se sa nu planga

La scurt timp dupa ce isi incheiase propozitia isi simti gatul atins de limba jucausa a tanarului care incepuse un joc fierbinte strangand coapsa tinerei, apoi urcand cu palma pana sub prosopul acesteia pentru a o lasa goala in fata instinctelor lui animalice. Printro miscare prosoapele zuburara undeva pe jos in timp ce buzele blondului inghiteau sfarcul intarit al tinerei ce gemea sub sarutarile si managierile iubitului ei. O bataie scurta se auzi in usa si cei doi isi amintira ca nu erau singuri in casa asa ca Shin isi infasura mijlocul cu un prosop si fata cauta repede hainele pe care le daduse jos pentru a merge la dus fix inainte ca Daisuke sa deschida usa pentru a intra in incapere.

- S-a intamplat ceva? intreaba brunetul ridicand dintr-o spranceana, stand sprijiinit de tocul usii.
- Nu. raspunde sec Mika sarutandu-l pe obraz.
- Uite, stiu ca voi doi aveti o relatie si puteti sa faceti ce vrei atata timp cat eu nu sunt acasa..nu suport sa aud gemete si prin cele spuse parasi incaperea lasandu-i pe cei doi uimiti.
- Ah, poti sa dormi cu Mika!

Dimineata sosi repede in orasul nipon, ninsoarea incetase si o noua zi se arata la orizont. In sufragerie, stand pe o canapea maronie, cu o ceasca de cafea in mana si o telecomanda ce trecea prin chinuri groaznice datorita butonatului se afla Daisuke. Privirea indiferenta a tanarului ingheta pana si frigul de afara, nu stia de ce insa il deranja oarecum relatia Mikai cu Shin, nu pentru ea cat pentru el. Desi il cunoscuse din priviri de doi ani pe blond, zarindul uneori prin liceu, de cand se mutasera impreuna, chiar daca nu vorbise cu el prea mult simtea ceva ciudat, special cand ii era in preajma. Nu de mult un prieten il pusese la punct cu informatiile legate de cei doi...Nervos lovi cu pumnul in masuta si parasi apartamentul, avea sa se intalneasca cu prietenii si sa inlature toate gandurile negative.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste Interzisa - de Aliss_anime - 10-11-2012, 12:05 AM
RE: Dragoste Interzisa - de hiimera - 11-11-2012, 07:05 PM
RE: Dragoste Interzisa - de Aliss_anime - 11-11-2012, 08:54 PM
RE: Dragoste Interzisa - de hiimera - 11-11-2012, 10:22 PM
RE: Dragoste Interzisa - de Aliss_anime - 28-11-2012, 12:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O iubire interzisa miaunica 11 10.972 27-12-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 3.010 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 12.895 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubire interzisa KarinaD 20 15.951 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Dragoste interzisa[NaruHina] ♥♫ღYuuÒœi Cяøss♥♫ღ 7 10.862 06-04-2010, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Iubire interzisa [yaoi] Aliss_anime 19 10.382 05-08-2009, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Iubire interzisa [yuri] Apathy 11 9.382 19-04-2009, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  Dragoste interzisa [+16] [hentai] Storymaker 3 5.211 20-02-2009, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Storymaker
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 6.751 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  Dragoste interzisa? bastard_in_love 10 7.461 01-07-2008, 11:18 PM
Ultimul răspuns: bastard_in_love


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)