Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92

Revenim!! ^_^

Gaara a cazut pe ganduri, initial a cazut pe canapea,dar detaliile nu merita discutate,pe cand Sasuke admira pantofii si cu un aer triumfator spuse :
- Draga,stiu!
Gaara s-a ridicat de pe ganduri si a ascultat cu atentie.
Sasuke ia un pantof roz cu rosu, il incalta,priveste admirativ,ii arunca o alta privire triumfatoare lui Gaara,apoi ia unul rosu cu roz si il incalta.
-Esti genial! Topai roscatul apucandu-l pe micul Einstein de gat si topaind de fericire,facand mai apoi aceasi miscare cu pantofii..roz cu rosu si rosu cu roz.
S-au hotarat sa plece in sfarsit,insa le-a cam luat ceva timp sa-si dea seama pe ce parte se deschide usa,mai apoi incercand cu fiecare cheie, fiecare gaura posibila.
Se impiedica pe scari de cateva ori,insa nu e nici un pericol,dat fiind faptul ca picau in bratele cate unui vecin simpatic.
Ajunsi in fata blocului,incep a se saruta in prezenta catorva copii care se jucau in nisip.
-Uite mama! Striga unul aratandu-i cu degetul.
Doamna se duce furioasa sa rezolve problema.
-Cum indrazniti sa va lingeti ostentativ in fata copiilor? Trageti-v-o mai departe! Striga ea lovindu-i cu poseta si alergandu-i pana ce au disparut din fata copiilor.
-Vai draga,ce maniere! Striga indignat Sasuke asezandu-i parul ravasit partenerului sau.
Gaara se dadu doi pasi in spate, pentru a admira tinuta brunetului,insa se lovi de un tip inalt, frumusel.
-Scuza-ma! Sopti roscatul inrosindu-se.
-Nici o problema..hmm..papusa? raspunse el razand,moment in care Sasuke a inceput sa faca mutre.
Roscatul il lovi pe brunet,insa a continuat sa ceara informatii
-Hei!Iti dau o papusa de nu te vezi!striga Sasuke strangandu-si pumnii pana a realizat ca i-a dat sangele,iar mai apoi a strigat:
-Uite ce mi-ai facut! Dupa ce ca te dai la prietenul meu, ma si manipulezi...din cauza TA m-am ranit!
-Pacoste mica ce esti! Spuse razand malefic noul vecin.Incearca sa studiezi limba, poate ceva exprimare,cauta in dictionar amice.
- Chiar atat de ignorant poti sa fi?Sasuke se opri o clipa,gandindu-se ce dovada de intelectualitate a dat cand a spus �ignorant�cuvant auzit in telenovela lui preferata,de altfel.Nu stii cat costa in ziua de azi un dictionar? Continua el vizibil deranjat. De unde sa scoatem noi bani pentru asa ceva? Fardurile, hainele, pantofii,lacul de unghii,crezi ca astea se cultiva in balcon?
-Apropo de pantofi..ti-ai pierdut simtul estetic?Nu vezi ca pantofii tai sunt si demodati si diferiti?
Enervat peste masura,cu toata delicatetea lui, Sasuke se arunca asupra individului,insa el a evitat contactul, brunetul reusind sa se imbratiseze cu un copac.
-Acum pot sa te dau in judecata!
-Tu pe mine? Vorbesti ca si cum te-as fi violat sau batut.. dar tu esti cel ce a sarit la bataie,deci pastreaza-ti aberatiile amice.
*Tot gasesc eu o modalitate sa ma razbun pe tine,secatura!Gaara e al meu si doar al meu!Daca eu nu-l am, nimeni nu-l va avea,clar?* ...trezindu-se din gandurile lui "malefice" constata ca Gaara nu mai e.... incepe panicat sa se uite prin toate partile cu ochii cat cepele ...prietenul lui disparuse,mana il durea...

Va reusi Sasuke sa-l gaseasca pe Gaara? Sa fie acesta sfarsitul conflictului?Roscatul a fost rapit de extraterestri?(rugati-va sa fie inca pe Pamant, ca� la IQ�ul lui, ajungem de rasul Universului)

Răspunsuri în acest subiect
RE: A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 - de Jigoku - 18-07-2008, 07:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 8.406 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren ellamanu 18 18.524 19-03-2010, 08:03 PM
Ultimul răspuns: Lya
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 16.927 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  When Feelings Burst Inside the Heart[Gaara story] RaLLy-chan 11 8.544 01-08-2009, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Corina.
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 3.165 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 9.861 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)