31-01-2011, 03:47 PM
= )) Super ultima faza , scuze.. ah, sper ca nu a patit nimic saracuta : -s . Pana acum imi place ideea si sunt chiar curioasa de ceea ce se va intampla in capitolul urmator, mai ales ca e yaoi : -" e si o fata la mijloc , uh, presimt ca va fi ceva foarte interesant.
Apropo de fata ^_^" cand ii citesc numele spun ,,Sophie" => stiu ciudat , nu trebuia sa mentionez,.
Sincer ceea ce m-a impresionat cel mai tare este insusi DeDal ; )) , vreau sa spun , dear ai evoluat chiar foarte mult , se vede ca muncesti . Te felicit sincer pentru succesul tau, nu ma asteptam , deci mi-ai facut o surpriza placuta ;p . Imi place cum descrieti, amandoua, si chiar cred ca va iesi ceva grozat ; )) , soo . Spor la treaba ^_^ si va doresc multa imaginatie.
PS. Nu amvazut greseli gramaticale sau de exprimare :-"
PSS.Sper ca de data asta ma veti anunta cand puneti capitol nou : -w
Apropo de fata ^_^" cand ii citesc numele spun ,,Sophie" => stiu ciudat , nu trebuia sa mentionez,.
Sincer ceea ce m-a impresionat cel mai tare este insusi DeDal ; )) , vreau sa spun , dear ai evoluat chiar foarte mult , se vede ca muncesti . Te felicit sincer pentru succesul tau, nu ma asteptam , deci mi-ai facut o surpriza placuta ;p . Imi place cum descrieti, amandoua, si chiar cred ca va iesi ceva grozat ; )) , soo . Spor la treaba ^_^ si va doresc multa imaginatie.
PS. Nu amvazut greseli gramaticale sau de exprimare :-"
PSS.Sper ca de data asta ma veti anunta cand puneti capitol nou : -w