Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Unlimited Pleasure

#1
Bun, eu si Mira ne-am gandit sa facem un fic impreuna... Si iata aici rezultatele!
Speram sa va placa >:D<
Enjoy! ^_^

Capitolul 1

- Mike, a venit o noua masina, imi spuse unul din subalternii mei, un baiat scund si slab, cu parul roscat natural. E un Plymouth Furry in stare foarte buna. Am dat din cap afirmativ, inca foarte concentrat in foile mele. Cu putin timp in urma fusese un raid al politiei si imi cam daduse lucrurile peste cap, insa reusisem sa aduc treburile la fagasul lor normal.
M-am ridicat de la birou meu de cum baiatul iesi si mi-am dat seama ca eram usor sifonat, avand in vedere ca nu ma ridicasem de pe scaun din dimineata acelei zile. Mi-am privit reflexia intr-o oglinda si mi-am aranjat parul negru si lung, prins intr-o coada la baza gatului. Era usor ciufulit, asa ca am fost nevoit sa-l desfac si l-am lasat asa din cauza ca nu aveam chef sa mai stau sa-l aranjez. Ochii de un albastru metalizat se fixara pe trupul bine lucrat, cu muschi ce se vedeau chiar prea bine prim maieul alb si mulat pe corp. M-am intins plictisit si am iesit din birou, indreptandu-ma catre garaj, unde se adusese acea noua masina. Eram curios s-o vad, sa vad ce pot scoate din ea sau ce voi face cu ea.
Am ramas placut uimit cand am vazut o masina de un argintiu superb, bine intretinuta. M-am urcat in ea, incepand sa inspectez fiecare cusur pe care l-ar putea avea, insa se parea ca nu era nimic in neregula, asa ca mi-am bagat nasul pe la motor. Am incercat s-o pornesc, insa intra greu, plus ca ramanea doar in viteza intai.
- Trebuie sa umblam la cablul de timonerie, le spun catorva angajati in timp ce-mi dadeam maieul jos si ma indreptam spre birou. Cu toate ca era garajul meu, asta era ocupatia mea favorita si nu doream sa renunt doar din cauza statutului, asa ca mi-am luat o pereche de pantaloni de trening pe mine si mi-am prins parul intr-un final. M-am intors la baietii care mi-au spus ca masina e in spate, locul unde le tinem pe cele bune pentru curse. Am zambit si i-am urmat drumul masinii, intrand printr-o usa intr-o incapere mare, plina de masini superbe, bine intretinute, insa si mult forjate, fiindca erau folosite aproape in fiecare seara de piloti obsedati de gonada masinilor.
Mi-am luat sculele si o rampa, dupa care am urcat pe ea si am intrat sub masina deja pusa pe scripeti, apoi i-am dat jos carcasa de metal, incepand sa-i dau piesele jos una cate una pana ce am ajuns la cutia de viteze si i-am dat cablul de timenerie din partea aceea, injurand de cateva ori, fiindca surubul era strans si eu aveam nevoie de o cheie de paisprezece, plus ca imi cazuse si praf in ochi si ma lovisem.
- John, vreau o cheie de paispe! Si un prosop! Si baga-te sub masina langa mine, ca am nevoie de ceva ajutor! tip dupa unul dintre cei mai buni baieti ai mei, unul care-mi era prieten apropiat si obisnuiam din cand in cand sa ne stapanim nevoile trupesti. Baiatul se baga langa mine cu cele cerute si incepu sa isi bage nasul peste ceea ce fac eu, aplecandu-se mult peste mine ca sa vada. Mi se facuse sete si aveam nevoie sa fumez o tigara, asa ca am iesit pentru un moment de sub ea cu rampa si cu John cu tot, ramanand la botul masinii, intins si cu pachetul in mana. Dat fiind spatiul ingust al rampei pe care stateam, John era nevoit sa se aseze pe abdomenul meu.
Incepu sa rada cand am iesit amandoi afara cu rampa, de parca ar fi ceva amuzant in toata treaba asta. M-am uitat nervos la el si s-a oprit imediat, fixandu-si ochii cenusii-suri in ochii mei. Se ridica de pe mine si se indeparta, probabil suparat ca ma uitasem urat. M-am impins usor cu picioarele in pamant, intrand iarasi sub masina, insa doar la bot, sub motor, incepand sa inspectez pe acolo. Mi-am luat cheia si am inceput sa desfac suruburile pe acolo, moment in care am simtit o presiune apasatoare asupra abdomenului meu si un cap blond isi facu aparitia sub masina.
- Nu te mai lasa pe mine, in ma-ta! spun in incercarea de a respira, fiindca John se lasase cu toata greutatea, fara sa realizeze ca, in ciuda fizicului meu bine facut, sunt si eu om si ma doare cand se lasa un cimpanzeu cu toata familia pe mine.
- Scuze, spuse John amuzat si se sprijini in maini, continuand sa se uite pe acolo. Imi lua cheia din mana si se puse pe spate, asezat cu picioarele pe mine. Grozav, asta chiar o facea intentionat! In afara faptului ca facea ceva bun, si anume incepuse sa desfaca suruburile lasate de mine pe acolo, continua sa ma incomodeze pe mine cu greutatea lui. Era mai slab decat mine, insa tot greu ramanea pentru stomacul meu ce risca sa se intoarca pe dos.
- Da-te dracului jos dupa mine, ca mai sunt rampe in tot garajul!
Si intr-adevar existau, fiindca era un garaj mare, plus ca avea, in afara de partea din fata, care reprezenta trei sferturi din cladirea aceasta, locul unde se reparau masinile celor mai cunoscuti oameni din oras, pe cand in sfertul ramas erau reparate masinile folosite de baietii mei si de mine chair in cursele din fiecare seara, iar in subsol erau depozitate fara ca cineva sa fie deranjat de acest lucru. Faptul ca eram un cunoscut om si foarte apreciat beneficiam de buna intelegere cu politistii, mai ales ca unii aveau patima vitezei, ca si mine, de altfel, deci nu ma temeam ca voi fi pus cumva la zid sau mai stiu eu ce.
- Hai ca nu te-am omorat! spuse baiatul de peste mine si scoase cablul vechi de timonerie, facandu-mi cu ochiul. Eram multumit de treaba facuta, asa ca l-am dat cu frumosul jos de pe mine si abia apoi am inceput sa-l injur, ridicandu-ma intr-un final de pe rampa si asezandu-ma cu fundul deasupra farului stang al masinii, continuandu-mi tigara. John se apropie de mine, asezandu-se intre picioarele mele usor desfacute si isi lua prosopul de dupa gat, incepand sa ma stearga pe fata, fiindca ma murarisem de praful de sub masina.
Nu ma sfiam sa fac astfel de lucruri in fata angajatilor, sa imi arat adevarata fata, fiindca toti stiau despre ceea ce sunt si nu ii deranja cu nimic atata timp cat le dadeam banii la timp, ii ajutam de fiecare data cand aveau nevoie si multe alte lucruri. L-am lipit pe John de mine si, privindu-l in ochi, am reusit sa zambesc intr-un final cand isi aseza mana pe buzele mele, oprindu-ma din a mai vocifera.
- Esti foarte sexy asa murdar si plin de ulei! imi spuse aplecandu-se peste mine si imi musca pavilionul urechii, facandu-ma sa zambesc amuzat de acest lucru. Am dat afirmativ din cap si i-am zambit baiatului, apoi i-am cerut unuia din angajati doua doze de suc, orice gasea la rece, fiindca mi se uscase gatul de sete.
Pana sa imi dau eu seama de ceea ce face John m-am trezit cu mana lui intre picioarele mele, strangand usor si facandu-ma sa tresar, insa nu de rusine, ci pentru ca nu ma asteptam. Incep sa rad de curajul lui, intelegand de ce are chef, insa am dat negativ din cap, primindu-mi cutia de Cola de la un angajat care zambea si el, privindu-ma cu o oarecare teama in ochi. I-am zambit si lui, ceea ce imi dau impresia ca ii oferi o radiere ciudata a chipului, parca ar fi fost fericit. Am ridicat din umeri fara sa vreau si mi-am desfacut sucul, incepand sa-l savurez, aruncandu-mi mucul de la tigara terminata cu putin timp in urma.
John isi lua si el sucul si se aseza de data asta langa mine, pe botul masinii.
- Vreau sa ne jucam! imi spuse pe un ton miorlait, iar eu m-am pus pe ras, fiindca adoram aceste moduri de a se prosti.
- Ne vom juca atunci cand se va termina programul si... Cursa din aceasta seara, ii spun facandu-i cu ochiul. Pana atunci trebuie sa stiu ce vom face cu Furry-ul asta, fiindca e prea incantator ca sa-l lasam asa. In afara de un cablu de timonerie stricat e in perfecta stare si poate fi folosit.
- Drace, Mike, asta e masina de colectie, nu fi cretin! Adaug-o langa Impala-ul ala negru si cele alte cateva pe care le ai jos, fiindca nu are rost sa o distrugi in curse.
Am zambit auzind acest lucru. Baiatul nu era chiar prost, trebuia sa recunosc asta. Imi placea cum gandeste, asa ca am dat afirmativ din cap si am zambit a nu stiu cata oara pe ziua de azi, semn ca eram chiar bine dispus. Am mai luat o gura din suc si o picatura mi se prelinse din coltul gurii. Cand mi-am fixat ochii pe John am putut observa ca acesta saliva, vrand parca sa sara pe mine. Ma amuza privirea lui copios, dar mi-am lasat sucul pe cutia de viteze a masinii si mi-am tras din nou rampa, intrand sub masina si continuand de data asta cu reasamblarea noului cablu. In scurt timp, blondul isi aduse si el o rampa si intra langa mine, ajutandu-ma sa fixez suruburile Furry-ului. Eram constient ca masina nu e cautata decat pentru colectie, cum spusese el, insa nu ma deranja, voiam s-o repar si asta nu avea sa ma opreasca doar pentru ca nu aveam sa fac nimic cu ea, decat avea sa zaca in expozitia mea incantatoare.
- In sfarsit! rostesc dupa vreo zece minute in care ne chinuisem incontinuu si eu si bunul meu prieten sa reusim sa punem nenorocitul ala de cablu la loc. I-am facut si proba masinii si se parea ca e foarte bine acum, intra in viteza cu usurinta, asa ca mi-am luat cutia de suc, continuand sa beau. Mi-am sters chipul usor transpirat si ma indrept catre dus, fiindca aveam mare nevoie de unul, traspirasem si eram murdar.
Am zambit multumit cand l-am vazut pe John urmandu-ma, insa chiar nu aveam chef de el acum,asa ca am dat negativ din cap si a mers inapoi la lucru, fiindca el mai avea ceva de facut pe la un Aston al unui cunscut om.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#2
Multumim fetelor de comm-uri. Ne bucuram ca va place si ca v-am captat atentia...:*
Si acum...next:

Capitolul 2

Asta era un din acele zile...cand nu vrei decat sa-ti tragi plapuma in cap si sa ignori tot ce te inconjoara, sperand ca intreaga lume va disparea si te va lasa dracului in pace.
-Taki, trezeste-te sau vei intarzia la scoala, am auzit glasul mamei mele strigandu-ma de la parter. Ce naiba facusem de meritam asa ceva? Bine, de facut am facut multe, dar nimic atat de grav incat sa merit ce am primit. Am oftat resemnat si m-am ridicat din pat, injurand in gand totul, de la ora matinala a diminetii pana la idee stralucita a tatalui meu de a ne muta in New York. Orasul tuturor posibilitatilor...Mda, vezi sa nu. Ce naiba cautam eu aici? Eram mai mult ca sigur ca nu ma voi acomoda niciodata acestui stil de viata, ce sa mai zic de oameni. Niciodata nu interactionasem bine cu oamenii, nici macar cu cei pe care ii cunosteam de o viata, de straini nu mai zic nimic, ca ar fi fara rost. Mormaind enervat am intrat la dus, sperand cu apa calduta va reusi sa ma trezeasca de tot. Dupa ce am terminat m-am imbracat cu uniforma liceului St James si mi-am privit sceptic imaginea in oglinda. Culorile inchise ale taiorului si pantalonilor imi punea in evidenta pielea alba, aproape sidefie si ochii verzi ce inca pareau somnorosi.M-am intors pe toate partile ca sa ma asigur ca nu aveam nicio cuta pe haine, caci oamenii din acea scoala erau al naibii de stricti cu elevii. M-au pusa sa-mi dau jos pana si pierce-urile pe care le aveam de 3 ani si sa-mi spal vopseaua verde din parul ce acum avea din nou culoarea mierii. Ce zisese directorul?..."Aici aparentele sunt totul"...parca ceva de genul. Cat de dor imi era de casa, de Tokyo, de prietenii mei si de garajul unde lucram. Acolo puteam sa fiu pur si simplu eu: "Taki", un maniac al motoarelor si al vitezei, nu Taki Shibuya, baiatul unui respectat om de afaceri japonez...
Taki, vei intarzia!, am auzit din nou vocea mamei mele. Am oftat zgomotos, mi-am infascat geanta si am iesit pe usa camerei, coborand rapid la parter. Ea ma astepta in capul scarilor si imi zambii cand ma vazu ca vin val- vartej.
-'Neata, i-am zis, zambindu-i.
-Era si timpul sa te trezesti somnorosule. Stii cum e traficul aici. Vei intarzia daca nu te grabesti.
-Stai linistita, mama. Voi ajunge la timp. Am luat cheile masinii mele de pe masuta, un Alfa Romeo 8C Spider si am iesit in fuga pe usa.
-Ai grija cum conduci, urla femeia in urma mea. Sa nu incalci prea multe reguli de circulatie, draga.
M-a bufnit rasul cand am auzit-o. Mama era singura din familie care imi cunostea pasiune si, cred ca era singura care ma intelegea pe deplin. Caci, pana la urma pasiunea pentru masini de la ea am mostenit-o.
Am intrat in masina si i-am facut cu mana in timp ce am pornit motorul si am bagat-o in viteza. Am demarat in forta, imprastind praful cu rotile din spate si am iesit pe usa de fier forjat, facandu-mi loc prin traficul ce si la ora aia matinala era un adevarat infern. In scurt timp am ajuns la scoala.
Cu greu am reusit sa-mi gasesc un loc in parcarea aglomerata ce arata ca un salon auto. Masini scumpe si copii infumurati...combinatie perfecta. Am pufnit dispretuitor si am iesit din masina indreptandu-ma spre intrarea cladirii impunatoare unde se tineau cursurile. Putea sa pun pariu ca daca ii intrebam nici macar nu stiau cat prind la ora masinutele lor. Ce sa mai zic de ce aveau sub capota. Intr-un final am reusit sa-mi gasesc si sala de clasa. Mi-am trantit lucrurile pe primul scaun disponibil si mi-am indreptat privirea spre geam, dorind sa fiu oriunde altundeva numai acolo nu.
-Si tu ai auzit de cursele de masini. Cica sunt ilegale si mizele sunt mari, am auzit vocea pitigaiata a unui coleg ce vorbea cu fata.
-Mda, am auzit. Se presupune ca se tin in fiecare seara, dar locatile sunt secrete. Participantii primesc un mesaj pe telefon inainte cu cateva ore de inceperea cursei ca sa stie unde sa mearga, zise fata, parand incantata de subiect.
Au reusit sa-mi capteze atentia asa ca am ascultat in continuare.
-Am un prieten care participa de obicei la asa ceva. Zice ca e bestial si banuieste ca in seara asta se vor tine in Queens.
Queens? discutia devenea din ce in ce mai interesanta. Totusi prietenul colegului meu era un idiot de prima clasa. Niciodata nu se zicea cuiva din afara grupului unde se tineau cursele, deoarece cresteau sansele ca politia sa afle. Totusi, am tinut minte informatia. Poate voi face o vizita in Queens mai pe seara. Ce altceva mai interesant aveam de facut?

Orele trecura mai repede decat de obicei. Poate din cauza ca abia asteptam sa vina seara. Cand am ajuns intr-un final acasa era deja ora 8 seara. Mi-am lasat uniforma pe umeras, impreuna cu buna crestere si am tras pe mine o pereche de blugi inchisi la culoare, un maieu negru simplu. Mi-am aranjat un pic parul, apoi am imbracat geaca de piele si am plecat. Mama ma privii ciudat, probabil ghicind cam cu ce aveam de gand sa-mi ocup timpul, dar nu a zis nimic.
Am pornit masina, lasand suntetul motorului sa-mi incante auzul, apoi m-am indreptat spre destinatie, tot drumul gandindu-ma doar la ce as putea sa vad odata ajuns acolo.
In toata scoala vuisera diferite zvonuri despre cursele de masini asa ca stiam in mare unde in Queens sa ma duc: zona depozitelor. Loc ingust, apropae de docuri, curba multe. Ce putea fi mai frumos? sau mai greu?
De la departare am auzit muzica si am vazut luminile diferitelor masini ce stateau aliniate. Erau mai bine de 50 de oameni, de toate varstele care discutau si fumau. Nu mai vorbesc de fete, care dansau aproape goale si bete pe capotile masinilor. In momentul in care am ajuns toate privirile se intoarsera spre mine sau, mai bine zis, spre masina mea. Am parcat un pic mai departe de restul si am iesit relaxat, uitandu-ma in jurul meu curios. Asa cum ma asteptam, nimeni de la mine din liceu. Numai vorba de ei.
-Frumoasa bijuterie, pustiule, am auzit o voce groasa langa mine. M-am uitat la barbatul ce parea a fi intre doua varste si i-am zambit. Merci, nici a ta nu e rea, i-am zis, aratand spre Mustangul sau modificat. Cand incepe cursa?
-Imediat. Mike si baietii lui sunt favoritii in seara asta. A fost provocat de niste tipi din Broklyn asa ca au venit sa-si apere titlul.
-Mike? am intrebat, devenind din ce in ce mai curios.
-Esti nou pe aici, nu? Trebuie sa fii daca nu ai auzit de Mike. E cel mai bun, imi zise aratand cu mana spre un barbat brunet, destul de inalt si bine facut ce parea a verifica una dintre masini, un BMW Z4 sDive35is.Langa el se invartea un tip blond, mai slabut ce parea a fi soferul. Nu stiu ce ii zisese, dar cel numit Mike se incrunta si dadu negativ din cap, dupa care lasa capota jos, indepartandu-se. Se pare ca el nu va participa.
Cineva daduse un semnal asa ca toate masinile se aliniara pregatite pentru a incepe. Simteam adrenalina din sange care imi facea inima sa o ia la goana,de parca eu as concura. Huruitul motoarelor umplea aerul. O fata flutura un steag si toti pornira lasand urme de cauciu pe asfalt.
Banuiam ca aveau instalte camere in parametrii cursei, caci puteam sa vedem cu se descurca pe niste ecrane portabile destul de mari. Tipul blond se descurca destul de bine, reusind sa tina fruntea, fiind urmat indeaproape de un BMV M6, un Carbon si un Audi TT. Dar, spre sfarsit fusese intrecut de Audi. M-am incruntat la monitor cand am auzit sunetul pe care il scoate masina sa cand accelereaza. Ceva nu era bine. Ochii mi s-au marit de neincredere cand mi-am dat seama ce avea de gand sa faca. Sigur modificase masina, panandu-i un cip de putere.
-Idiotule, am strigat la monitor, uitand cu sunt in New York si nu in Tokyo si captand atentia tuturor. Nu folosi puterea suplimentara a cipului ca va creste presiunea din cilindrii si-ti vei prajii motorul. Mike ma privi cu neincredere pentru o clipa, dar apoi sunetul unei bubuituri il facu sa-si intoarca privirea spre monitor. Asa cum prezisesem masina se opri cu 200 de metrii in fata finish-ului...
Din fericire tot unul din oamenii lui Mike castigase...dar banuiam ca soferul acela si le va auzii. Fusese o gresela de incepator.
Ti-am zis, am mormait pentru mine si m-am indepartat...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#3
ayyyy :X loc rezervaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat . Edit dupa ce citeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc
_____
ok,ok,ok! I'm back =p~ .. deci vreau sa zic ca este genial, adica ideea in sine. Mi s-a parut un pic aiurea la inceput, in sensul ca nu intelegeam ce legatura avea cu Mike, John, etc.. dar am inceput sa cred ca este din ce in ce mai geniala. Felicitari! Eu care credeam ca love story-ul va fi cu John si din punctul sau de vedere, dar se pare ca a aparut un alt personaj, care pare a fi minor sau e la liceu? Whatever, capitolul este bun cu cateva greseli de tastare, de exprimare si cateva virgule, pe care sper ca nu te superi daca le corectez, vreau sa fie constructiv.
sperand cu apa calduta va -> sperand ca apa calduta va..

M-au pusa sa-mi dau -> m-au pus sa-mi iau ....
Putea sa pun pariu-> puteam ..
Totusi, prietenul colegului meu
-Era si timpul sa te trezesti somnorosule-> era si timpul sa te trezesti, somnorosule!

cam atat, cred.. nu am stat sa ma uit amanuntit. Ok, abia astept necstul, prevad ca va iesi ceva din fic:>

bafta la scris, sa ma anuntati.
ja'>:D<
Cea mai reuşită semnătură.

#4
Tnkz for commz >:D<
Iata, deci, nextu` :*


Capitolul 3

Am plecat de la cursa usor nervos din cauza celui care pierduse cursa si, pe deasupra mai si distrusese o masina incantatoare si in perfecta stare doar printr-o prostie. Baiatul ala avea sa fie pedespit pentru ceea ce a facut si eu aveam sa ma ocup cu dragoste de acest lucru, insa in momentul asta chiar nu ma interesa cine e si ce face, eram teribil de curios cine fusese niponul ala care spusese cu atata inversunare si chiar fusese adevarat.
Desigur ca eu stiam prea bine ce avea sa se intample daca o da tare, doar fusesem si eu incepator si patisem la fel candva, insa acum stiam cum sa ma descurc cu masinile, le simteam si le iubeam, de aceea eram numarul unu in cursele de masini din incantatorul nostru Orasel al Fagaduintei. Eram cat se poate de multumit de statutul meu si puteam obtine orice imi voia inimioara, si acum voiam sa stiu cine e pustiul ala.
- Hei, John, vino incoace! spun scurt, chemandu-l pe blond langa mine. Fii atent, il vezi pe tipul ala? intreb si i-l arat pe niponul ce se indeparta sigur pe sine. E un nou-venit, insa e al dracului de priceput in ceea ce priveste masinile. John ma privi sceptic, insa eu am continuat zambind: Cand priveam la monitor cursa dintre voi, tipul si-a dat seama ca masina aia care a explodat are un cip de putere si pilotul il va folosi la maxim si va exploda motorul. Si chair asa a fost, cateva minute mai tarziu masina a bubuit. Vreau ca tu sa imi aflii orice se poate despre acel tip si sa mi-l aduci! am continuat cu gravitate in glas.
I-am vazut privirea lui John in acel moment destul de alarmata si incarcata in mare parte de gelozie, fiindca probabil simtise interesul din vocea mea cand vorbisem despre tipul ala. Pusesem ochii pe el nu pentru ca ar fi nu stiu cum sau pe dincolo, ci imi placea, era simpatic, plus ca stia foarte multe si il puteam folosi in atelierul meu. M-am urcat in BMW-ul meu si am pornit fara a-i lasa lui John dreptul la replica. Continuam sa ma gandesc aproape non-stop la cate stia baiatul ala, iar norocul meu a fost sa trec pe langa masina lui. L-am recunoscut privind oglinda retrovizoare, fiindca se aflase in fata mea, iar eu il depasisem si trecusem mai departe. Eram curios cine mai e asa nebun ca mine sa conduca cu aceeasi viteza nebuneasca pe un drum public si am ramas placut surpins sa il vad la volan chiar pe el.
I-am memorat numele, dandu-i gonada masinii, fiindca aveam o mare nevoie de somn, dat fiind faptul ca nu prea dormisem mai deloc cu o noapte in urma, fiindca bausem si cafea la o petrecere, ma duruse si capul si fusesem si ingrijorat cu privire la acel raid al politistilor.
Uram ideile lor stupide de a-mi face mai tot timpul probleme si controale, fiindca oricum nu lasam niciodata nicio amprenta, iar cercul adolescentilor si persoanelor cu care ma bagam erau selectati atent si stiam ca isi vor tine gura, iar ei stiau prea bine ca era vai de viata lor daca ma suparau cu ceva. Imi placea la nebunie cum ma descurcam cu ceilalti si faptul ca manipulam totul, aveam totul la mana mea. Am gonit si mai tare, fiindca drumul era liber in fata mea, plus de asta aveam de gand sa dau un mic spectacol in fata casei mele.
Am tras frana de mana si am rotit brusc de volan, apasand in acelasi timp si cealalta frana, oprind masina in fata casei si parcata la locul ei, la intrarea din garaj. Parcasem ca un adevarat profesionist si eram mandru de mine. Deschid usa si cobor jos din masina, indreptandu-ma cu un ranjet multumit pe chip catre casa.
Dusul mi se parea incantator, asa ca n-am mai stat pe ganduri si am inceput sa ma dezbrac, intrand gol pusca sub jetul de apa fierbinte si binefacatoare. Incep a-mi trece de multe ori palmele peste trup, avand grija sa nu las niciun coltisor al acestuia neatins. In tot acest timp ma gandeam doar la pustiul vitezoman. Ah, cata nevoie aveam de unul ca el acum! Si... Un gand mi se pusese in minte si buzele mi s-au ridicat intr-un zambet pervers, siret chiar. John stia acum de ce sa fie alarmat.
De cum am iesit din dus, mi-am infasurat un prosop in jurul taliei si m-am dus direct la laptopul personal, incepand a-mi termina treburile de la birou pe care nu reusisem sa le duc la bun sfarsit. Am dat drumul la muzica, si anume la Eminem - Sing for the Moment, fiindca raper-ul era favoritul meu, si am inceput sa cand o data cu el, pe cand mainile mi se miscau nebuneste pe tastele laptopului, dezlegand unele probleme ce se ivisera, avand grija de ceea ce se va intampla cu cei ce au gresit.
Telefonul incepuse sa sune alarmat de cateva minute, rasucindu-se in cerc pe birou din cauza vibratiilor.
- Da? am spus numaidecat si buzele mi s-au arcuit intr-un zambet in momentul in care i-am auzit vocea joasa a lui John si usor enervata. Ce faci?
- Ai aflat ce trebuia? intreb nepasator, nedandu-i ocazia sa mai puna si alte intrebari la care oricum nu aveam sa raspund prea rapid. Am auzit un '' Hm '' din cealalta parte a firului, dupa care vocea blondului incepu:
- Se numeste Taki Shibuya, e doar un adolescent zapacit venit din Tokyo cu familia sa incoace. Se pare ca a lucrat la un garaj si cand era acolo, de asta stie atat de multe. Era un maniac al vitezei. '' Lupu-si schimba parul, dar naravul ba! '', mi-a venit atunci in minte si o idee mi-a stralucit, stiind ca am sansa sa-l iau pe acest interesant Taki la garajul meu si sa ma folosesc de toate cunostintele sale. John continua, rupandu-mi sirul gandurilor: E fiul unui respectat om de afaceri japonez, mai spuse si atunci colturile gurii mi s-au ridicat intr-un zambet, iar sclipirea nebuneasca din privire deja isi facuse aparitia.
- E Shibuya... Bun, rostesc multumit si imi trec limba peste buze, fiindca tatal lui imi era un client fidel si orice masina care dorea sa fie bine facuta imi era data mie, orice sabotaj pe care voia sa il faca unui dusman apela la mine fiindca eu eram singurul care stia atatea informatii despre masini din oras, eram singurul care le controleaza in acest fel si nimic nu-mi putea fura cunostintele despre cele mai de pret lucruri ce existau pentru mine pe acest pamant.
- Mai esti? ma intreba John ingrijorat, iar eu am rostit un '' Ihi! '' plictisit, cerandu-i barbatului sa continue: E la liceul St James, adauga si eu zambii. E doar un pusti de liceu, Mike! imi spuse din nou destul de nervos si in vocea lui se putea citi gelozia. Ce ai de gand sa-i faci?
- Sa-l iau la garaj, istetule, ca doar nu-l iau sa il pun in rama! spun cu aceeasi voce aroganta caracteristica mie, in timp ce tocmai cumparam un Chevrolet Impalla negru, incredibil de frumos. Masina avea sa-mi fie adusa in cateva zile la garaj, iar eu eram mai fericit ca niciodata, fiindca acestea erau masinile mele favorite dupa Furry-uri si asa modele si extrem de bine intretinute se gaseau destul de rar datorita faptului ca erau vechi.
- Pot sa vin pe la tine? am auzit cum adauga John cu un sentiment de teama in voce, moment in care eu am adaugat un '' Ihi! '' rapid, facandu-l sa scoata un sunet la telefon care probabil era de bucurie sau asa ceva. Mi-am zambit mie insumi, dupa care m-am ridicat de pe scaun si am plecat la frigider.
Am inchis telefonul fara sa astept ca blondul sa mai zica orice altceva si am coborat incet scarile, fiindca aveam doua etaje, si m-am indreptat catre bucatarie. Nu fusese cea mai plictisitoare zi din viata mea, niciodata nu duceam lipsa de adrenalina in viata, dar de data asta eram chiar obosit, lipsa somnului afectandu-ma vizibil. Stiam ce doreste John de cum ma intrebase la telefon daca poate veni si eram si mai mult ca sigur ca n-o sa primeasca acel lucru, fiindca trupul abia mi se mai tinea drept.
Am luat repede un sandvis de prin frigider si l-am aruncat in microunde, dupa care mi-am facut o cana de lapte cu cacao si m-am sprijinit cu fundul de marginea mesei, asteptandu-mi mancarea. Am zambit din nou, realizand cat de repede se miscase John in a face ceea ce i-am cerut la curse si m-am dus la frigider, scormonind pentru a doua oara prin el ca un urs flamand. Nu mai gasisem nimic ce sa-mi poata servi de mancare si nu pentru ca nu ar fi fost, fiindca era din belsug, ci pentru ca eram un mare mofturos.
M-am simtit prins de la spate intr-o imbratisare calda, iar cand m-am intors John imi acoperi buzele cu buzele sale, dand startul unui sarut pe care l-am rupt repede de cum mi-a vazut laptele dand in foc. M-am grabit si l-am luat de-acolo, turnandu-l in paharul in care putin mai inainte imi pusesem zahar si niste cacao.
- Ce faci? ma intreba John cu o voce joasa si plina de dorinta, insa eu chiar nu aveam chef de jocurile sale.
- Bag in mine! Mi-am scos sandvisul din cuptor si am adaugat luand o muscatura: Daca ti-e foame cauta in frigider. M-am sprijinit de marginea bufetului, mormaind usor cand prosopul aproape imi cazuse din jurul taliei. Blondul statu cateva minute si ma analiza, dupa care ma lua in brate si ma saruta pe gat, in timp ce eu infulecam de zor, gandindu-ma la Taki ala...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#5
Sooo, fetelor >:D< cum sa va spun... si mie imi plac masinile, ba chiar le ador, desi nu stiu prea multe despre ele :-" Si mai stiu ca imi place aroganta lui Mike si rebeliunea lui Taki :)) si mai stiu ca il urasc pe blondu ala, John >.< Ah, e ca un ghimpe-n coaste, si foarte enervant :-? dar intr-un fel imi pare rau de el, ca vad ca il place pe Mike, dar pentru el, blondul e numai un "sex buddy"
Gaby, vezi ca te repeti si te bat la fundulet!:))
aici
Citat:Am plecat de la cursa usor nervos din cauza celui care pierduse cursa si, pe deasupra
Pe langa astea, Mike e foarte sigur pe sine, and me likes dat :]
si asta
"- Ce faci? ma intreba John cu o voce joasa si plina de dorinta, insa eu chiar nu aveam chef de jocurile sale.
- Bag in mine!"
M-a amuzat cumplit =))
Imi place ficul, fetele mele:X Continuati pls ca va rup:], nu e o amenintare, dar imi place sa spun asta:)) Sunt curioasa cum se vor intalni cei doi vitezomani ;))
*hugs* <3
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#6
Ms mult de comm-uri fetelor :* si acum nextul:

Capitolul 4

M-a trezit sunetul enervant al ceasului care pur si simplu nu vroia sa se opreasca. Am injurat nervos si i-am dat una de a cazut de pe noptiera, dar nici asa nu se oprise din sunat. Aveam ciudatul sentiment ca voi avea o zi "bestiala"...M-am ridicat cu parere de rau din pat si m-am privit in oglinda,incercand sa-mi dau seama daca ciufulitul acela cu ochi somnorosi si umflati de la nesomn sunt eu. Raspunsul era "da". Am oftat si m-am bagat la un dus rapid, apoi m-am imbracat in vesnica mea uniforma si am coborat la parter parca asteptan sa aud vocea subtire a mamei, zicandu-mi: "Taki, grabeste-te sau vei intarzia!" Dar era liniste...mult prea liniste.
Am ridicat din umeri nepasator, intrand in bucatarie. Nici aici nu era nimeni. Mi-am pus o cana mare de cafea pe care am baut-o din cateva guri, simtind cum lichidul maroniu ma incalzeste si tot odata ma aduce la viata. Uitandu-ma la ceas mi-am dat seama ca, daca nu ma voi grabii, chiar voi intarzia, asa ca am trecut cu pasi mari si hotarati din bucataire in hol, cautand cu privirea cheile de la masina mea. Dar nu erau niciunde...
Ce naiba facusem cu ele cu o seara inainte? Am intors tot holul cu susul in jos in cautare lor, dar disparusera fara urma, apoi mi-a venit o idee cum adevarat nebuneasca...
-Doar nu a...am zis cu voce tare si am alergat spre garaj. Masina mea nu era acolo...Super, am mormait suparat. Sunt 4 masin in garaj si ea o ia pe a mea. Asa ceva nu am mai vazut...
Am incercat s-o sun, dar nu mi-a raspuns, asa ca m-am conformat si am luat masina ei,un Bentley Continental sport decapotabil si am plecat spre scoala, dar nici bine nu am facut 5 kilometrii ca imi suna telefonul.
-Da, am raspuns atent la drum
-Taki, te-ai trezit? Am recunoscut deindata vocea mamei. Ciudat, dar parea un pic ingrijorata.
-Da, cum sa nu ma trezesc...Ce faci, mama?
-Uite...prin oras cu niste treburi. Taki...trebuie sa-ti spun ceva
Nu mi-a placut deloc cum sunase acel ceva din gura ei. Ma intrebam ce mai facuse de data asta.
-Ce? am intrebat aparent nepasator...
-Masina ta, incepuse cu o voce vinovata
-Ce e cu masina mea? Ce ai facut, mama?
-Aaa, nimic. Ti-am zgariat-o un pic...zise cu o voce inocenta
Oare de ce nu ma miram? Mama erau unul dintre cei mai buni soferi pe care ii cunosteam, dar avea o problema si mai mare cu regulile de circulatie decat mine. Am oftat, dar am incercat sa-mi pastrez o voce calma la telefon, chit ca imi venea sa urlu de draci.
-Cat de un pic inseamna un pic? scepticismul meu era evident.
-Un pic. Tatal tau a dus-o la un garaj ca sa-i inlocuiasca partea din caroserie...
Nu mi-a placut deloc ce am auzit. Nimeni nu se atingea de masina mea inafara de mine. Niciodata nu o dusesem la un garaj ca sa fie reparata si nu aveam de gand sa incep de acum. Am injurat in gand apoi i-am cerut adresa garajului mamei mele. Avusesem dreptate: urma sa fie o zi de toata jena.
Am intors masina, nebagand in seama claxonurile celorlalti soferi si am pornit in tromba. Scoala putea sa mai astepte...masina mea era pe primul loc.
Nu era foarte departe, asa ca am ajuns in mai putin de 10 minute. Garajul era defapt ditamai cladirea cu un etaj. Am banuit ca la parter se reparau masinile, iar sus erau birourile administrative. Mi-am lasat masina in parcarea destul de maricica si am iesit, oprindu-ma un pic ca sa inspectez locul. Auzeam din interiorul cladirii muzica si oameni vorbind, iar rampe am vazut doua masini de lux care nu aratau asa bine. Undeva mai in dreapta, tot in interiorul garajului mi-am vazut si bijuteria. Am rasuflat usurat, dandu-mi seama ca nu era asa de distrusa precum ma asteptam. Fiind prea cufundat in ganduri nu l-am auzit pe ce se se apropie din spate
-Te pot ajuta cu ceva?
Am tresarit si m-am intors rapid, zarindu-l pe baiatul ce condusese acel BMW aseara. Am ramas un pci surprins si probabil se vedea pe chipul meu chestia asta, caci el ma intreba daca ma simt bine.
-N-am nimic, i-am raspuns, zambind. Am venit sa-mi iau masina.
Mi-a facut semn sa-l urmez in interior, ceea ce am si facut, atragand toate privirile spre mine. Stiu ca aratam cam nelalocul meu in acel garaj imbracat in uniforma scolii, dar asta nu era un motiv destul de bun sa se holbeze toti asa...
-Mike, zise tipul, a venit un pusti dupa masina lui.
De sub una din rampe iesise acelasi tip din seara precedenta de la curse. Ma privii pret de cate secunde, apoi pe chip ii aparu un zambet sinistru care ma facu sa tresar. Era imbracat intr-un maieu negru si o pereche de pantaloni de treining care se mulau pe corpul sau bine facut. Privirea lui albastra, iscoditoare ma masura din cap pana-n picioare, inspectandu-ma ca pe una din aceste masini. Simteam cum sangele mi se urca in obraji, asa ca am scuturat capul ca sa scap de senzatie. Ce naiba era cu mine?
-Buna, i-am zis, zambindu-i. Cred ca masina mea a ajuns din gresela la tine. O vreau inapoi. Acum. Am folosit cel mai hotarat ton de care eram in stare, dar nu parea a fi prea impresionat.
-Daca a ajuns aici, nu a ajuns din greseala, imi raspunse cu o voce aroganta. Tatal tau a adus-o mai devreme. inca n-am apucat sa ma uit la ea. Se sterse pe maini cu o carpa, dupa care se indrepta spre locul unde era masina mea. L-am urmat indeaproape, intrebandu-ma de ce toti se uitau asa la mine. Stiau ei ceva ce eu nu stiam?
-Imi repar singur masina. Nu vreau sa te atingi de ea.
Se intoarse si ma privii surprins.
-Nu ai incredere in profesionalismul meu?
-Nu am incredere in tine, i-am raspuns, lasandu-ma pe vine si uitandu-ma la aripa dreapta a masinii. O zgarietura pe dracu'. I-a frecat toata partea. Acum va trebui sa o inlocuiesc.
Incepu sa rada cu pofta de parca spusesem ceva amuzant. Ti se pare amuzant? l-am intrebat intr-un final.
-Tu esti amuzant. Nu ma asteptam sa fii asa.
Nu i-am raspuns, ci am inceput sa ma dezbrac de sacoul uniformei, aruncandu-l pe podea, urmat indeproape de cravata. Mi-am desfacut doi nasturi la camasa si mi-am suflecat manecile, hotarat sa incep sa dou jos piesa aia de caroserie.
Ce crezi ca faci? ma intreba intr-un final, privindu-ma ciudat.
-Ce ti se pare ca fac? Ghicesc ca nu ma vei lasa sa o iau de aici. Asa ca am de gand sa o repar. Te voi platii pentru servicile tale, desigur, l-am asigurat. Dar nu te vei atinge de masina mea.
S-a incruntat, parca dorind sa zica ceva, dar sunetul unei frane ne atrase atentia la toti. O masina micuta, decapotabila intrase in parcarea din fata garajului, se intoarse la 180 de grade, lasand urme de cauciuc ars pe asfalt si parca la mustata intre alte doua masini intr-un loc atat de ingust incat mie mi-ar fi luat vreo doua incercari ca sa o pun asa.
Din ea cobora o femeie inalta, satena cu parul lung care ii curgea in cascade peste umeri. Mersul ei elegant atragea toate privirile ca un magnet spre corpul de zeita ce era pus in valoare de pantalonii negrii mulati si topul decoltat. Se indrepta spre mine cu pasi hotarati nebagandu-i in seama pe ceilalti.
-La dracu', am mormait enervat.
-Prietena? intreba Mike, chicotind.
-Mai rau...mama, am raspuns oftand...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#7
Deeci....mie chiar imi place mama lui Taki-sama ( se observa dragostea mea pt el). Oricum mi-a placut faptul ca nu a renuntat la reparatul masinutei. Cand am citit prima data capitolul am crezut ca se intamplase ceva rau cu ai lui dar, din fericire nu a fost asa. De abia astept sa aflu ce vrea mama lu Taki....repede cu nextul ala ( daca ar fi dupa mine v-as pune sa postati chiar acum :))) Chuuu multi
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#8
Buna fetelor. Deci nu-mi vine sa cred ca nu am citit pana acum ficul asta... Ce a fost in capul meu?
In fine. Ideea e ca imi place foarte mult, iar voi fetelor, lucrati foarte bine impreuna. Ideea e una foarte buna, imi place chiar foarte mult, iar titlul... eh, titlul, ce sa spun: il ador:>
Deci... cat am ras la partea asta:
Citat:-La dracu', am mormait enervat.
-Prietena? intreba Mike, chicotind.
-Mai rau...mama, am raspuns oftand...
A fost tare rau. Uh, dar frate, inseamna ca mama lui arata al dracului de bine daca ala a crezut ca e iubita lui:))
Pai.. nu stiu ce as mai putea spune cu exceptia faptului ca astept cu sufletul la gura continuarea si sper ca o veti posta curand. Nu mai pot de nerabdare:X

#9
Multumim ede comentarii >:D< next deci


Capitolul 5

De cum ajunsesem la munca aparuse si domnul Shibuya cu masina cu care il vazusem pe Taki aseara, la cursa organizata de mine. Dupa ce ca mi-a lasat autoturismul sa il fac mai aparuse si Taki insusi, nervos din cale-afara cred, din cauza ca autoturismul lui e la mine.
Aparu si maica-sa, o bunaciune de femeie ce am crezut initial ca e prietena lui, nu maica-sa. Baiatul se uita atent la ea din cap pana in picioare, ca si mine si ca si toti din garaj, de atlfel. Tanarul se dadu un pas in spate, spre mine, cat timp eu imi dezbracam maieul de pe mine, fiindca deja era murdar si plin de ulei si motorina.
- Cum ai reusit s-o zgarii in halul asta, femeie?! isi intreba mama aproape tunand si parea ca e in stare s-o ia si la bataie daca ma ista mult si il priveste asa cum o facea pana acum, cu o seninatate de invidiat. Zambea intr-una si isi atintise privirile asupra mea.
- Imi pare rau, iubitule, rosti femeia si ii lua hainele baiatului de pe jos, scuturandu-le de praf. Am uitat ca aici se conduce pe partea stanga, rosti si chicoti usor, dupa care eu am inceput sa rad. Taki avea o privire sceptica si era destul de nervos, parea ca in curand avea sa explodeze. Mama lui il saruta pe obraz, dupa care se indeparta si iesi din garaj.
- E un drac de femeie! exclama nervos si se intoarse catre mine, care deja eram intors cu fata catre el. Sunt Taki, mi se prezenta si zambi.
- Mike, rostesc la randul meu si imi trec mana prin parul lasat liber decateva minute, care acum mi se prelingea pe umeri. John se apropie de mine si ma prinse in brate de la spate, incolacindu-mi mainile in jurul taliei, ceea ce ma irita usor, insa nu am bagat de seama si i-am intins mana niponului, dand cu el un salut prietenesc. Blondul insa nu se lasa induplecat de faptul ca nu reactionam si si-a rasucit mana pe trupul meu, ajungand cu ea in fata si incercand sa si-o strecoare in pantalonii mei, facandu-l pe tanar sa caste ochii la noi doi. Ce dracului faci, frate?! intreb iritat, dupa care ma eliberez din stransoarea mult prea '' istetului '' meu prieten, apropiindu-ma de caroseria zgariata a masinii tanarului.
Blondul renunta la planul lui pentru un moment si se indeparta de noi, iar Taki se apropie de mine, uitandu-ne amandoi la frumoasa zgarietura.
- Trebuie sa recunosc ca mama ta a facut o treaba buna, rostesc zambind, iar Taki dadu afirmativ din cap. Desigur, asta daca ar fi fost platita sa strice lucruri. Baiete, va trebui sa ii schimbam partea asta, ii spun si zambesc intorcandu-ma la el. M-am asezat pe jos, facand abstractie de cimentul rece si mi-am prins parul intr-o coada la baza gatului, iar Taki se aseza asi el langa mine.
- Mike, se auzi numele meu strigat in tot garajul si un subaltern roscat al carui nume nu-l putusem retine niciodata veni rapid la mine si, tragandu-si rasuflarea, reusi sa vorbeasca, insa cu mari intreruperi: Domnul Wong doreste sa organizezi inca o cursa, asta pentru data de 12 iulie, in seara aceea. Stii, e ziua fiicei sale si nu prea am inteles care e legatura, dar fata vrea sa va intalniti si cam asa ceva si vrea sa para ca ar fi o surpriza si multe altele...
Am strans din dinti cand am auzit chestia asta si am reusit sa articulez:
- Urasc femeile! Taki facu ochii mari si se uita lung la mine, iar eu, ca sa il linistesc, am continuat: Ti se pare interesant sa te duci la o '' intalnire '' obligat, fiindca asa i s-a pus pus pata unei printese bosumflate? Baiatul imi dadu dreptate in acel moment si isi intoarse privirea catre masina lui si incepu sa-si treaca mainile peste zgarieturile facute de mama sa. Hei, as vrea sa te intreb, continui mai vesel si intorcandu-ma catre el, n-ai vrea sa lucrezi aici?
In acel moment, Taki se intoarse cu fata la mine si puteam spune ca radia de bucurie. I-am zambit, iar el inceput sa spuna o groaza de '' Da ''-uri rapide, lasandu-ma uimit cat de repede puteau accepta unii sa faca ceva. Am zambit si el ma intreba:
- Dar cum voi lucra? Stii, eu sunt la scoala ziua... Dar dupa aceea pot.
- Cand poti vii, imi spui cat vrei si poti sta aici si tot timpul, mancare avem prin birou, de baut la fel, bai la fel. Garderoba n-avem, rostesc si ma ridic in picioare, dupa care il ridic si pe el si il trag dupa mine pe scari in sus, ajungand in birou. Hai sa-ti caut ceva de imbracat pe la mine, ca iti vei murdari uniforma si nu cred ca vrei asta, rostesc si ii zambesc din nou.
Se pare ca era o noua zi foarte buna pentru mine, ca zambeam mai tot timpul. Taki ramasese cu gura cascata in momentul in care l-am trecut in garderoba si l-am lasat sa isi aleaga ce isi doreste, dupa care eu mi-am intors chipul in alta parte, fiindca observasem ca are o retinere in momentul in care a vrut sa se dezbrace. I-am respectat intimitatea, insa ii vedeam foarte bine trupul reflectat in geam.
Arata incantator baiatul si era tocmai bun de luat la o tura de...
- Mike! rosti John intrerupandu-mi sirul gandurilor. Taki se bagase cu totul in garderoba sa nu fie vazut aproape gol de alt baiat, iar eu am inceput sa rad, dupa care m-am intors catre blond, care ma intreba uitandu-se urat spre nou venit si nitel gelos fiindca era dezbracat: Ce dracului ati facut voi doi aici intr-un timp atat de scurt? Am inceput sa rad din nou, iar Taki ni se alatura si el in scurt timp, razand cu vocea cristalina.
- Ceva ce ai facut si tu cu mine de multe ori, raspund si ii zambesc siret, iar blondul parca lua foc. Incepu sa injure de mama focului prin birou, iar eu m-am pus pe ras, punandu-mi mainile prieteneste pe umerii lui Taki si vrand sa il imping la iesirea din birou, spunand: Scuza-l pe John, e dezlantuit acum, gelozia asta!
Incep sa rad din ce in ce mai tare, fiindca ma amuza copios felul de comportare al blondului, precum si inocenta tanarului baiat. Era asa de sexy si dulce incat l-as putea devora si aici, de fata cu toata lumea, insa ideea care imi venise in minte trebuia sa ramana acolo cel putin pana pleaca toata lumea.
- Mike, pe bune, ce ati facut? ma intreba John cu o voce trista, iar eu ma pregateam sa ii raspund in asa fel incat sa-l oftic si sa-l fac sa spumege nitel, insa Taki rosti:
- Am fost angajat de cinci minute aici si Mike a mers cu mine sa ma schimb, mi-a dat haine de la el.
John paru ca se linisteste si pleca la treaba lui, fiindca tocmai pusese ochii pe un camion superb, nou-nout, ce tocmai intra pe poarta. Mi-am lins buzele cand l-am vazut, ca adoram camioanele si masinile vechi, insa se parea ca era deja preluat de blond, cat timp eu aveam treaba sa-i fac masina tanarului. Am aranjat rapid sa luam aripa de la o masina acelasi model de a mea, de la curse, si am inceput sa vorbim in timp ce ii dadeam aripa veche, strambata si zgariata jos.
- Ma bucur ca ai acceptat atat de repede sa te angajezi aici, ii spun tanarului si acesta imi zambi dulce, explicand ca nu poate sta fara masini. Nici nu ma mira insa detaliul asta, avandand in vedere cat de multe sti a despre masini. Puteam spune ca eram de-a dreptul incantat de noua achizitie pe care o facusem, plus ca eram hotarat sa ma imprientesc destul de bine cu el, fiindca mi se parea intr-adevar de treaba. Ce ma impeidica insa era John, care era usor gelos, probabil fiindca il vrusesem pe baiatul asta aici si inca nici nu il cunosteam prea bine.
In avantajul meu venea si faptul ca eram prieten cu tatal sau si barbatul chiar ma aprecia, fiindca nu eram o persoana care s-a imbogatit peste noapte, ci luptasem pentru ceea ce facusem pana acum si pentru a-mi castiga titlul de cel mai bun, titlu pe care mi-l aparam si acum, in prezent.

- Bun, e gata! am rostit usor privind cum arata noua capota. Era exact aceeasi nuanta, avantajul nostru, fiindca nu se cunostea ca fusese schimbata, iar Taki era chiar multumit si radia de fericire. Sper ca acum ai incredere in mine, spun si incep sa rad amuzat, amintindu-mi de afirmatia lui din cursul diminetii. M-am uitat de curiozitate la ceas, concluzionand ca se facuse destul de tarziu.
- Da, am acum, imi spuse si imi facu atunci cu ochiul, dupa care eu mi-am trecut mana peste pieptul bine lucrat, fiindca o dara de ulei tocmai mi se prelingea pe acesta, urmand cu precizie curbele facute de muschii mei. I-am zambit tanarului si m-am intins pentru a ma dezmorti dupa atata distractie.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#10
Buna! Pai... cum as putea sa spun ca nu-mi place? E superb! Voi, da, da, voi, sunteti niste mici genii. Lucrati foarte bine impreuna, iar cu fiecare capitol ce-l citesc imi doresc din ce in ce mai mult. Sunteti adorabile, dar si adorabil de rele. Adica... cum puteti sa ma lasati asa? Eu vreau o continuare cat mai repede. Oh, cat as vrea sa stiu ce va mai trece prin cap;;)
Ei bine, descrierea, superba, ca intotdeauna. Naratiunea, dialogul, actiunea... toate minunate. Nimic de comentat. Greseli de tastare, nu am vazut si, nu doar in acest capitol, ci in niciunul.
Pai.. chiar nu stiu ce as mai putea spune... va urez succes in continuare si astept nextu` cu nerabdare!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 37.466 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)