-Zodia Rac .
-F.t Island si C.n Blue sunt formatiile mele preferate de k-pop si pe langa ele mai ascult : Shinee , B2st , Big Bang , Wonder Girls , SS501
 si pe langa ele mai ascult : Shinee , B2st , Big Bang , Wonder Girls , SS501 
-Anotimpul preferat : Vara
-Dintre ciocolata si vanilie prefer Ciocolata
-Am 14 ani
-Apa plata/minerala : plata
-am o obsesie pentru clatite :d
-Nana Hachiko
-sure 

-neah sunt singura la parinti
sunt singura la parinti
-absolut ^^[posturi unite]
^^[posturi unite]
Kame. tnx pentru recomandare .nu am auzit de ei...si am ascultat cateva melodii de la ei ....si chiar sunt geniali
.nu am auzit de ei...si am ascultat cateva melodii de la ei ....si chiar sunt geniali  :X...referitor la intrebarile tale: si eu tot Yaoi-ul .
:X...referitor la intrebarile tale: si eu tot Yaoi-ul .
Kaname sau Zero ? Zero absolut...Kaname este la fel ca si Takumi in Nana si ma oftica pt ca se baga intre ei
mai vorbim ^^

-F.t Island si C.n Blue sunt formatiile mele preferate de k-pop
 si pe langa ele mai ascult : Shinee , B2st , Big Bang , Wonder Girls , SS501
 si pe langa ele mai ascult : Shinee , B2st , Big Bang , Wonder Girls , SS501 -Anotimpul preferat : Vara
-Dintre ciocolata si vanilie prefer Ciocolata
-Am 14 ani
-Apa plata/minerala : plata
-am o obsesie pentru clatite :d
-Nana Hachiko
-sure

-neah
 sunt singura la parinti
sunt singura la parinti-absolut
 ^^[posturi unite]
^^[posturi unite]Kame. tnx pentru recomandare
 .nu am auzit de ei...si am ascultat cateva melodii de la ei ....si chiar sunt geniali
.nu am auzit de ei...si am ascultat cateva melodii de la ei ....si chiar sunt geniali  :X...referitor la intrebarile tale: si eu tot Yaoi-ul .
:X...referitor la intrebarile tale: si eu tot Yaoi-ul .Kaname sau Zero ? Zero absolut...Kaname este la fel ca si Takumi in Nana si ma oftica pt ca se baga intre ei

mai vorbim ^^
![[Imagine: Dokuroriendo.gif]](http://i174.photobucket.com/albums/w106/Flenari/anime/Dokuroriendo.gif) Zambeste! Maine va fi mai rau!
Zambeste! Maine va fi mai rau!