30-12-2010, 12:14 AM
Voi incepe cu greselile de scriere:
ghiarele = ghearele
nimica = nimic
am deschiso = am deschis-o [ pe cine am deschis? pe ea '' o '' ]
inpreuna = impreuna [ inainte de p si b se scrie m intotdeauna ]
chilograme = kilograme [ prima oara ai scris bine, dar a doua ora ai gresit ]
Ai spus '' dansa '' referindu-te la diriginta, ceea ce nu e corect, din moment ce este pronume personal, deci e corect '' dumneaei ''.
'' remarcabil '' nu are grad de comparatie.
Nu se foloseste in scris '' ha ha ha '', asta daca nu este folosit ca interjectie pe un ton ironic, gen '' Ha! Ha! Te-ai gandit mult? 8-) '', cam asa ceva. In rest pui pur si simplu ca a inceput sa rada sau ceva de genul ;)
'' ...sa o revad pe Flow care cu siguranta... '' - e mai corect sa spui '' careia i se facuse, cu siguranta [ pentru evitarea cacofoniei ] dor de mine ''.
Greselile de tastare nu le bag in seama, stii bine:)).
Referitor la continut, acum. O_o :X M-am indragostit! Deci e superb! :-? Cine si de ce o fi dat foc la casa? :| Si cand vine yao-ul? :X:> [ Da, scuze, minte de pervers:"> ]
Eh, anyway, mi-a placut foarte mult capitolul :> Abia astept continuarea!:>
Spor la scris ! :> :*
ghiarele = ghearele
nimica = nimic
am deschiso = am deschis-o [ pe cine am deschis? pe ea '' o '' ]
inpreuna = impreuna [ inainte de p si b se scrie m intotdeauna ]
chilograme = kilograme [ prima oara ai scris bine, dar a doua ora ai gresit ]
Ai spus '' dansa '' referindu-te la diriginta, ceea ce nu e corect, din moment ce este pronume personal, deci e corect '' dumneaei ''.
'' remarcabil '' nu are grad de comparatie.
Nu se foloseste in scris '' ha ha ha '', asta daca nu este folosit ca interjectie pe un ton ironic, gen '' Ha! Ha! Te-ai gandit mult? 8-) '', cam asa ceva. In rest pui pur si simplu ca a inceput sa rada sau ceva de genul ;)
'' ...sa o revad pe Flow care cu siguranta... '' - e mai corect sa spui '' careia i se facuse, cu siguranta [ pentru evitarea cacofoniei ] dor de mine ''.
Greselile de tastare nu le bag in seama, stii bine:)).
Referitor la continut, acum. O_o :X M-am indragostit! Deci e superb! :-? Cine si de ce o fi dat foc la casa? :| Si cand vine yao-ul? :X:> [ Da, scuze, minte de pervers:"> ]
Eh, anyway, mi-a placut foarte mult capitolul :> Abia astept continuarea!:>
Spor la scris ! :> :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour