Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18]

Ha ? What ? Stai sa refurmulez: asta ar trebui sa fie un fic ? o.o Ce descoperire uimitoare !
1. Pui acel space foarte prost si uneori chiar nu-l pui si asta face sa dea si mai mult de criticat, dar la ce lung este cred ca nu o sa fie cine stie ce de "argumentat".
2. Descriere, ciciu. Unde este maica descriere sentimentelor ? A lucrurilor ? Si mai ales a personajelor ? Sa nu crezi ca daca bagi descrierea directa o sa ifrumuteze ceva. Trebuie sa descrii mai pe larg dar sa nu te grabesti sa zici ce haine are si apoi s-o faci sa se dezbrace dupa cat te-ai straduit sa spui ce a purtat *se poate observa ca azi sunt plin de sarcasm, defapt... sunt mereu* *laugh*.
3. Dialogul este extrem de sec si ar fi trebui sa explici cine vorbeste, ce face acel personaj, si alte bazaconii care la ora asta-mi stau in gat.
4. S-a mai zis: e foarte scurt. Chiar daca regula cu maximum acela de raduri e scos asta nu inseamna ca poti posta acel "mititel" de "jumatate" de "fic" (pana si one - shot - urile sunt mai lugi de atata *ha*).
5. Ai greseli nenica, sper ca nu credeai ca aici postezi o prostie (nu o lua ca pe o jigire, mai mult ca pe un... exemplu (?)) si toti o sa zica ca e bun, aici se critica la sange mai ales daca dai peste cineva care... sa aiba chef sa te mustruiasca bine de tot, scumpo.
orcum - oricum
Da-te - Du-te
toceacele - Elsti cunlva din moldovia ? *stiu cum se scrie, pisi*
Gara - Gaara (am trait sa vad si o persoana ca ii poceste numele frumosului Gaara al nisipurilor, fir-ai voi sa fiti care-ti ingreunat biata fata daca se scrie cu un "a" sau cu doi de "a" *greu*)
Si cam atata am vazut, mometan. Totul e grabit, naratiunea lipsa, unele semne de punctuatie lipsesc sau sunt puse aiurea, descriere lipsa (cum am mai zis asta odata - urasc sa ma repet), dialog tare sec, si inca cateva. Si nu da nici un edit. Invatam din greseli si un edit nu o sa te ajute niciodata, din el n-o sa inveti nimic. :]
Si as mai zice multe lucruri cam "intepatoare" despre aceasta "lucrare fenomeala" (ma asteptam la altceva cum eu am dat click si m-am minunat ca am putut da *mda, mi s-a acrit de ce muistitaci scriu uni, deci sunt anti-ficuri-naruto) *si cum am mai zis: sarcastic*.
Yo, yo, la revedere!

[edit] Aia Zambareata (e prea neimporant nick-ul in ochii mei gradiosi si frumosi, mai ales frumosi), invata mai intai tu sa scrii apoi sa corectezi pe altii. :]
@Myranda, nu cred ca pe nimeni nu intereseaza de unde-ti vine tie "imaginatia" pentru un fic. Poate draga fata (sper ca esti fata o.o) vrea sa ne lase in suspans cu cuplurile, ce stim noi ? Cine suntem noi sa-i spunem ca daca nu este acel gen de fic eu n-o sa-l mai citesc ? Du-te draga si numai citi daca nu vrei si daca tot il respingi cu atata scarba. Cine te opreste ? Noi ? Eu ? Zat de aici! Face ce vrea copilu'. Daca vrea sa scrie despre Gaara x Sakura sa scrie, pentru ca asa vrea ea nu noi. Scrieti voi un fic pe acel gen si gata, uite asa se rezolva o problema, scumpelor. :]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
RE: Tot ce poate fi bun ...e rau ! [+18] - de yaoi maniac - 28-12-2010, 10:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 12.575 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 16.734 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Dragostea poate fi inselatoare! Debb.' 93 80.295 27-05-2011, 01:35 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 8.468 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 13.017 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 3.411 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 5.789 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.938 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 31.025 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 3.124 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)