Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Angels Love [shonen-ai / yaoi]

#9
Da... Taku si la semnatura mea:))
Anyway, the new chapter^^

4. Tripla pasiune

Negura noptii invaluia si cel mai mic colt de strada. Luna privea de pe tronul ei, emanand o stare misterioasa si o lumina aurie care insa nu era suficient de puternica pentru a alunga intunericul care domina Londra. Cladirile capatau o infatisare sinistra si ciudata. Conturul negurei se lasa peste ele, fiecare capatand o umbra asemanatoare cu o manta neagra de stofa ce se intindea peste ele. Clopotul anunta ora 12 noaptea, o ora plina de mistere. Strazile erau pustii, bantuite doar de vantul rece ce se strecura printre blocuri si aducand cu el o racoare placuta. Cand toate lumea dormea in paturile lor pufoase, scufundati in lumea viselor, Ryuu nu se putea bucura de aceasta placere. Umbla pe strazi, tinindu-l pe prietenul sau Kaito sa nu pice din picioare. Hainele roscatului erau pline de sange. Ca de obicei iesise sifonat dintr-o bataie de strada.
- Tu si ideia ta prosteasca de a merge la clubul ala. Tocmai la ala. Nu puteai alege altul? Stiai prea bine ca acolo era si Shouta si totusi, nu! Striga indignat blondul.
Dar nu primi nici un raspuns, nu unul clar ci doar un mormait pe care Ryuu il lua drept o injuratura. Tricoul imaculat al baiatului se facu-se rosu din cauza sangelui iar parul era ciufulit si era si foarte obosit deoarece Kaito era mai greu ca el.
- Cine dracu m-a pus sa te cred, nu stiu. Chiar nu te-ai putut abtine? Asa faci mereu si uite ce se intampla, ajungi in halul asta. M-am saturat sa te cred de fiecare data ca este o greseala. Se rasti Ryuu dar ca de obicei nu primi nici un raspuns descifrabil.
Dar oare de ce nu primea nici un raspuns de fiecare data? Pentru ca Kaito intrecuse masura si bause prea mult whisky. Roscatul era celebru pentru atractia lui la fete. In aceea seara iesise un scandal din aceasta cauza. Se parea ca Kaito se legase de iubita lui Shouta si nu scapase “ curat” din greseala asta. Paharuri sparte, batai, sange, tipete si dureri ingrozitoare. Ryuu nu asistase la tot scandalul fiind la baie dar din cate auzise, Kaito a indraznit din nou sa profite de inocenta fetei dar el nu stia ca blonda era prietena lui Shouta, rebelul roscat si conducatorul gastii rivale. Si nu puteau face nimic impotriva unui intreg grup de batausi asa ca au renuntat la ideie si au plecat din club, fiindca roscatul nici nu mai gandea bine.
- Ce a fost in capul tau sa te iei de ea? Nu ca ai avea ceva in el … stai, ce faci…?
Dar nu apuca sa primeasca un raspuns ca trupul lui Kaito se afla peste cel al blondului sufocandu-l. Buzele lor erau foarte apropiate iar acum se priveau ochi in ochi. Privirea roscatului cu o noanta de violet, scipeau in lumina lunii. Acum parea ca revenise la normal si toata ameteala lui trecuse vazandu-l cu adevarat pe Ryuu care isi marise ochii de uimire. Mirosul puternic al bauturii se amana putin cate putin. Buzele lor se apropiara incet fiecare cu cate o urma de rosiata in obraji. Ryuu inchise ochii si pentru cateva secunde nu realiza nimic. In cele din urma facu contactul cu cei ai lui Kaito care avea ploapele inchise. Limtea limba prietenului sau plimbadu-se prin toata gura, cercetand violent fiecare coltinsor. O mana rece se simti pe sub tricoul sau plin de sange: era Kaito care incepea sa ii dea jos imbracamintea. In aceea clipa simti o durerea violenta intre picioare care il facu sa scoata in zbierat mic de durerea dar si placere; piciorul drept il deranja tare. Simtea gustul whiski-ului contopit cu gura sa. Urma o alta intorsatura violenta in care limba sa se uni iar cu cea a roscatului. Mana roscatului incepu sa cerceteze trupul baiatului care tremura ca o pisica speriata in umbra intunericului. Ryuu inchise din nou ochii si incerca sa nu zica nimic dar durerea era prea mare. Piciorul drept al lui Kaito il apasa cel mai mult facandu-l sa scoate sunete de durere amestecate cu placere. Incet Ryuu incepu sa participle si el la actiune lasandu-se in voia roscatului care parea ca profita de trupul sau din ce in ce mai mult. Luna ii privea aducand o aura mistica dar si sinistra.
- Kaito, reusi sa spuna Ryuu printre gemetele de placere. Ar trebui… sa ne oprim… sti, nu cred ca e bine ce facem.
- Stai linistit, Ryuu. E doar o noapte, ii sopti prietenul la ureche dupa care il linse pe obraz.
La fel de violent ca de obicei Kaito ii dadu jos si pantalonii facandu-l pe blond sa scoata iar gamete de placere. Erau singuri in mistica noapte si nimeni nu ii putea vedea. Dar ce facea nu era bine.

“ Ce tot fac? Nu gandesc de loc? Kaito e unul dintre prietenii mei si eu sunt conducatorul gasti, daca s-ar afla ce am facut… dar e vina lui. De mult timp ma priveste insistent si parca a asteptat de mult clipa asta. Dar… Daiku…nu, nu e bine ce fac, cel pe care il iubesc cu adevarat e… “

“ Dar el nu mai exista. ”

“ Nu! El va ramane tot timpul in gandul meu! ”

Ryuu incepuse sa se contrazica singur in gandul sau. Vorbea cu vocea constiintei sale dar simtea cum o forta mistica punea stapanire pe corpul sau. Ren ii spusese ca va trimite un inger sa vegheze asupra sa si acum simtea cum ingerul se contopea cu trupul sau dar in acelasi timp simtea si violenta cu care il tratase Daiku combinata cu finetea mangaierilor lui Ren.

O tripla pasiunea… Ryuu? Poti face cu adevarat asta? Tripla pasiune… Ren, Daiku si Kaito…oare exista asa ceva? Toti trei intr-un singur corp, o pasiune comuna. Tu! Tu esti pasiunea, Ryuu. Tu esti cel care distrugi vietile tuturor… si totusi, ce conteaza o singura noapte pentru tine care poate distruge din nou o viata...?

“ Nu din nou tu. Ce vrei? Cine esti?”

Urmara o alta serie de sarutauri fierbinti si violente. Totul se scufunda si mai mult in negura noptii. Ochii blondului priveau lipsiti de insufletire luna. Reci, fara sentimente de bucuria, pasiune, tristete sau altele, doar reci.

“ Oare asa se termina totul? O tripla pasiune? Doar o sete nebuna de sange… doar ca eu sunt victima... si cei care ma prind cad in ghearele mortii... De ce?... Stop...
Cuvantul insa nu se rostea. Buzele sale se miscau in gol in timp ce statea acolo simtind loviturile violente ale roscatului. Nu reusea sa opreasca nimic. Ar fi vrut sa deia timpul inapoi dar nu reusea…

~Va urma~
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>



Răspunsuri în acest subiect
RE: ~Angels Love~[shonen-ai/yaoi] - de Kajin - 30-03-2008, 06:02 PM
RE: ~Angels Love~[shonen-ai/yaoi] - de Dark Shadow - 08-04-2008, 11:06 PM
RE: ~Angels Love~[shonen-ai/yaoi] - de Dark Shadow - 09-04-2008, 11:15 AM
RE: ~Angels Love~[shonen-ai/yaoi] - de Strawberry Ice - 19-04-2008, 08:51 PM
RE: ~Angels Love~[shonen-ai/yaoi] - de Dark Shadow - 04-05-2008, 07:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Angels don't kill Savarina Ali 4 4.432 20-01-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.036 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.041 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.139 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.465 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.871 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.391 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Science angels Apocalips 2 2.753 17-03-2011, 11:56 PM
Ultimul răspuns: Tweety
  Orange Yaoi Love Luzer 3 2.882 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.542 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)