16-06-2010, 02:22 PM
Acest coment este din partea mea si a lui Manu. Mai intai vrem sa iti multumim pentru supriza care ne-ai facut-o. Deci jos palaria si ai toata stima. Ficul este bun si imi place, chiar daca mi-a trecut micuta obsesie a mea dupa SasuSaku - mica pe flori de mar si cais(vorba lui Manu:-") ca are un folger cu o gramada de poze cu ei - nu inseamna ca nu citesc sau imi citeste Manu si mie. Lenea asta. Deci ficul tau este frumos si ideea in sine e originala, dar la cat SasuSaku se face, numai stiu ce apartine autorului si ce nu, dar sa nu intelegi din asta ca e plagiat ficul, nu e :| si daca cineva se trezeste sa spuna ca e, eu il fac sacul de box al surori mele - are pumni tare >:) - si vai de capul lui. Ai dreptate ce nu e cu faimosul cuplu SasuSaku, nu-i interesant. Oameni buni nu judecati o carte dupa coperta, fiindca e naspa rau :|. Pe mine ma atrage titlul si il citesc. Manu lasa comenturi, cate o data sunt ironice, dar spre binele vostru. Tot ce am de spus este. Toata stima, respectul si onoarea pentru Ink heart, fiindca le-a spus-o in fata.
Asa fata, esti cea mai tare. Love you sysu >:D< :-bd
Asa fata, esti cea mai tare. Love you sysu >:D< :-bd
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blogYo man, chibi Manu^.^